Kilolu insanlarda Penis boyu daha mı küçük olur hep?
Kiloluyum penisim büyük
Kilolu değilim penisim küçük
Kiloluyum penisim küçük
Kilolu değilim penisim büyük
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Posta okuyucusu olarak Haydar amca ortalama obezde 4-5cm’e kadar farkeder diyordu. Özellikle ergenliğinde de kilolu olanlarınki gömülü şekilde hayatını sürdürme gerçeğini de belirtiyor diğer uzmanlar.
Ya Ameliyatla belli ölçüde büyütülüyor oradaki yağların belli bir kısmı alınıp penise ekleniyor ve normaline yakın sonuç + fazla kalınlık elde ediliyor.
ya da atıyorum benim gibi kilolu kişiler 1.73-108KG falan ameliyat dışında 20CM olan penisleri 15CM olarak kalmasını istemiyorlarsa ya 75KG’ye kadar düşecek spor + beslenmeyle ya da alışacak bu duruma. Bizim Bulgaristan muhacirleri 18’den aşağı emanet taşımazlar bende arıza var mesela o açıdan.
Ayrıca içeri gömülmesiyle beraber, cüsse büyüklüğü de sanki ufakmış edasıda veriyor. Yani iri birinde 20+ CM normaldir ondan 40 kilo zayıfında 15 yeter artar gibi bir bakış açısı mevcuttur. Aslında CM olarak bilmezler ama 170-60KG 14CM biriyle yatan kız sonra 180-120KG 15CM ile yatınca bu ne ya der içten içe diğerine tepki vermemesine rağmen.
Kesin olarak öyle söyleyemeyiz ama bence kilolu erkeklerin hepsi değil ama bazıları küçük olabiliyor ve özellikle vücut kitle endeksi belirleyici etkili sertleşmiş halinde ben kilolu değilim büyük ama sadece sert haldeyken belirgin şekilde büyük sertleşmemiş hali normal ideal olanı en iyi uzmanlar bayan partenerin kendisi bilir bir de çok fazla tecrübem olmamasına rağmen eğer iri penisliyseniz normalden o zaman dikkat etmezseniz parteneriniz ilşki sırasında canı acıyabiliyor bir kere yaşadım dikkat etememe rağemn partenerim üstteydi canı acımıştı hatırladığım kadarıyla
şöyle bişey var. kilolu insanlarda penis testis etrafındaki yağ tabakasına gömülür. ergenlik dönemimde kiloluydum. ordan biliyorum. şimdi maşallahı var. değişen bişey olmadı. gömülü kalan 5cm ortaya çıktı :D
En açıklayıcı cevap bu teşekkür ederim
testis etrafında değil göbek altın da olan yağlanma nedeniyle penis kısa görünür
kardeş çok sağol vallahi hemen kilo vereceim
Hayır, penis boyu kilo ile küçülmez tabii ki. Sadece içeri kaçıyor kilo arttıkça. Ama bunun için bayağı bir kilolu olmak lazım. Boya göre çok şişman olmalı. Mesela 175 cm boy, 115-120 kilo gibi.
Cevap
22Cevap
tamamen fit olursan tam penis boyu ortaya çıkar birazcık kilo olsa bile bir kısmı içeride kalır. 180 boyundayım 75 kg yim penis boyunu burada açıklayamıycam ama D şıkkını işaretledim :D
:))
Kiloluyum. Daha doğrusu göbekliyim.1.70 boy 90 kilo , bu varsayımlar %70 doğru. Ama bir bayan görüş bildirmiş , sanırım problem olmuyor. Bu arada 6-7 Cm olması gerçekten sizin için hayal kırıklığımı merak ettim? Mideniz neden bulandı bunu da anlamış değilim. Erkeğin penisinin küçük olması çok mu problem oluyor. Eğer öyle ise ben hiç cinsel ilişkiye girmeyeyim ve evlenmeyeyim. Eğer sen böyle düşünüyorsan , benim bir başkasının hayatını karartmamam lazım.
Sevgilin Kilolu Ve Yağ Kapatıyor Galiba Ama En Fazla 1-2 Cm Farkeder
Sizin Için Ideal Ölçü Nedir?
Kilo etkiler kesinlikle çok duydum doktorlardan yanı 80 kilo falan değil 100 üstünde olan insan penis boyu normalfa 15 cm iken 12 lere geriliyor bu fonksiyon işlev ve performans etki yapıyor
Vay anasını hiç küçük işaretleyen olmamış. Bu ortalama nasıl oluyor peki sayın dalgası boyundan büyükler?
Kiloluyum, penisim yeterli fakat kimisinin ufak olabiliyormuş..
evet canım etkiler benim erkek arkadaşım bayağı kilolu ve aleti de bayağı küçük :D
iş görüyosa sorun yok :D
@analjezik_tablet aynen çok iş görüyo valla yalan yok
@murattiii şişman seviyorum :)
Kilolu insanlarda kasik yağları fazla olduğu için bakınca Penis küçük gözükür kasik yağları penisi yutar vajinaya girince bu yağlar ıticilince Penis normal uzunluğunu alır gider gelir
ANLAMADIĞIM KADINLAR NEDEN ANKETE KATILMIŞ Kİİ 😂😂😂😉😉😉😉😂😉😂😉😉😂😂😂😂😂😂
ortası yok mu bunun :D
:) haha anladık biz tamam :D
hhehe anlayışlı olmak lazım bu konularda :D
Kilolularin penisi genrlde kucuk olur bolgesel yaglanmadan dolayi
Erkek sismanlarsa penis ice kacar. Zayiflarsa koca alet cikar birden😂😂😂
kilo aldıkça penis in dibi yağlanır ve içerde kalır penis
Kilo aldık ça kuculdugunu duydum
Ya bir kilolu adamla birlikte oldum çok aşıktım. Ta ki görene kadar sonra nasıl ayrılacağımı şaşırdım yanlış anlaşılmasın benim midem bulandı korkar oldum kilolulardan artik
Neden ki
O cüsseye o şey hayal kırıklığıydı :(
Hee anladım
Yapamadı mi yoksa birsey
soran midem bulandı demen hoş olmamış... eğer adamın penisi 20 cm olsaydı kilosu yağı mideni bulandırmayacaktı değil mi?
Adam zaten yagliydı ve ben yağlarını da kilosu nuda seviyordum. Ama 1 85 boyunda 119 kilo cüsseli bir adamdan 6 7 cm bir şey çıksa senin de miden bulanirdi
Çokmu büyük olsun istiyon ki sen
miden bulandı demek vah vah bir düsünsene o adam kendı mi istedi 6-7cm lık bır peniş o ıstemezmıydı 20 cm olsun?
isterdi tabi ama napsın allah vergısı bence sen yeterınce sevmemissin sevmiş olsaydın bir sekılde onunla ıdare ederdın.
Mikro penısler ıcın amelıyat yapabılıyorlar 10-11 cm e kadar cıkartabılırlerdı.
Ama sen direk midem bulandı dıyorsun kusurabakmada insanın sevdiginden midesi bulanmaz.
@asilaci34 4 günlük bir ilişki idi neresinden dönsem kardı tapmiyordum o kadar yani. Neyse yargılamayın lütfen ilerde bir hanimda memesi sarkık seysi kocaman seninde miden bulanabilir yani Herkesin görüşüne saygım var
Kiloya göre birkaç santim küçülür
Kilolu değilim penisim yok şıkkını göremedim🤔
Seni düşünmemiş malesef :))
Kilo 2 3 cm etkiler penisin boyunu.. ;-)
56 kilonun vermiş olduğu uzunluk :D
ahaha kızlar da cevap vermiş ankete koptum :DDD
Boyu önemli değil önemli olan işlevi bunu unutma
D şıkkı
D dedim.
Gayet memnunum
Normalim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?