Benim hergün ihtiyacım oluyor zevk için değil vajinam ikide bir ellenmek istiyor yani gunah değilmi şimdi?
Cevabın nedir?
Gerekli şartları vardır. Çok arzulu hale gelip zina yapmaya niyetlenecek durumda olduğunda günah değildir. Hatta kimilerine göre böyle bir durumda vacip hale gelir. Çünkü zina niyetinden kurtulmak icap eder. Diğer türlüsü zevk için olmuş olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaz internete al cevabını niye burada soruyorsun. bu sorunun erkekler için olan versiyonunun cevabını biliyorum ama kadınlar için nedir bilmiyorum
023 Yorumla
Soran+1 yılErkekler için cevap ver
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyonun her türlüsü haramdır. bir müslüman zinaya götürecek akdar şehvetle dolmuşsa iki haramdan en hafif olanını yani mastürbasyonu seçmelidir, ama keyfi değil zinaya bulaşmamak için bunu yapmalıdır oda sol elinin işaret ve baş parmağıyla yapılır.
Soran+1 yılNedne sol elin işaret ve baş parmağıyla nasıl yapılıyormolyr çekerek değilmi?
Cevap sahibi+1 yılbaşka nasıl olacak mecbur çekerek olacak. sol el taharet eli oldugu için sol elle yapılır
Soran+1 yılKızlarda sol elle yapmalı o zaman
Cevap sahibi+1 yılne bileyim ben baksana netten
Soran+1 yılBakirmisin snr
Cevap sahibi+1 yılneden sordun
Soran+1 yılMerak ettimde
Cevap sahibi+1 yılbakir sayılırım detaylara giremem herkesin içinde
Soran+1 yılSayılırm ne demek
Cevap sahibi+1 yıldetaya girmem ben herkesin içinde o kadarda değil
Soran+1 yılÖn sevişme oldu anladım
Cevap sahibi+1 yılbilemem ne oldu
Soran+1 yılVaybe
Cevap sahibi+1 yılvay be derken?
Soran+1 yılOylesne
Cevap sahibi+1 yılpeki.
Soran+1 yılÇok iyimiş
Cevap sahibi+1 yılney iyimiş
Soran+1 yılYaşadıkların
Cevap sahibi+1 yılbir mesaj atsana bana
Soran+1 yılTmml
İslam dinine göre bu konu şaibeli. İslam dinine göre mastürbasyon sadece "rahatsız edici şehvet" durumunda vacip. Yani sıkıldım bir mastürbasyon yapıp zevk alayım durumunda günahtır.
02 Yorumla- +1 yıl
Zevk ihtiyacı duydugumuz zaman yapmıcaz mınyanı
- +1 yıl
@accandanahmet Allaha itaat bunu gerektirir
+1 yılHayır değil. İhtiyaç duyduğun zaman kendi isteklerini kendin hallettiğin sürece ve zinaya kalkışmadığın sürece, sırf zinaya bulaşmamak için yaptığın için günah değil.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
71Cevap
+1 yılEvet dinen bir sakıncası yok hatta gerekli ama bunu alışkanlık haline getirmemek gerekiyor yapılmasında dinen bir sakıncası yok ama yapılmasa daha iyi olur
10 Yorumla
+1 yılO kafayla suya dalarsan, bogulmak fazilettir yani. O ihtiyac, zevkten ielri gelir. Zevk ise nefisten. Nefsi dururmazsan, zevki dw durduramazsin ki surekli bir ihtiyac haline gelir. Yanilma yani.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılŞu kulak dan dolma saçma sapan insanların uydurması olan şeyleri artık geride bırakın yok öyle bişey kendini nasıl tatmin etmek istiyorsan öyle yap zevkini al ama sonunda gusül abdestini muhakkak almayı unutma.. ;-)
00 Yorumla Çok kötü durumda olup zinaya bulaşmamak için son çare olarak yaptğında her canın istediginde degil yani :)
00 Yorumlamast yapmak elbette günah velevki ihtiyaç tır aynı zamanda her gün yapmak gunah ama sırf rahatlamak nefsini kandırmak için uzun aralıklarla yapmak günah değil denılıyor
00 YorumlaBizim en büyük sorunlarımızdan bir tanesi bu. O günah mı?, bu günah mı? Değil lan, değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamamvanın
Eğer iş zina boyutuna doğru götürüyorsa seni mastürbasyon yapmak günah değildir..
00 Yorumla
+1 yılEger zinaya düsecek kadar zordaysan musade var. Ama aliskanlik haline getirmek gunah.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğer zina yapazak kadar azdınsa isteğini gidermek için değil diye biliyorum. ama öyle ha azdım elliiyim olmaz
10 YorumlaGünah değil diye biliyom. Ama günah olsada yaparım zira büyük günah değil. Abdest ve namaz bu günahı siler yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu konuda birşey söylemek zor ama bakireysen ve çok istekliysen yapmalısın. hergünmü yapıyorsun cidden
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğişiyor
Cevap sahibi+1 yılama geceleri mutlaka ilişki ihtiyacı duruyrsun
Soran+1 yılkim duymuyorki ne bicim soru bu?
bende yapıyorum iki üç günde bir.. ihtiyac sonuçda.. gerçi şimdide yapıyorum ama.. bakirim
05 Yorumla
Soran+1 yılŞu an yapıyormusun
Soran+1 yılbende
Soran+1 yılHayır
+1 yılBosver ani yasa, zinadan iyidir, hic olmassa kimseye zaraain yok.
00 Yorumla
+1 yılEğer zina yapma durumuna gelmişsen, mast yapman farzdır :)
00 Yorumla
+1 yılYa gunah oldugunu kim dedi? Bu allahdan gelen herkese ihtiyac bisey
09 Yorumla- +1 yıl
Rüyalanmak gerek :D
- +1 yıl
Saclar fake mi?
- +1 yıl
@kawairunaa gercek
- +1 yıl
@33yan2 niye her b*kuma bisey diyon sen
- +1 yıl
@33yan2 ama hep benim gorüşlerime yorum atiyonuz ya😂
- +1 yıl
Aa yine sen maharetli kiz
+1 yılMast in var olma sebebi sehven ve istek içine düşüp zina san önlemektir Abartmadan şartıyla sorun değil
00 Yorumla
+1 yılher gün 1 kere yapıcağına 1 günde 5 kere yap tamamdır.
06 Yorumla
Soran+1 yılHergun 10 kere yapıyorum
- +1 yıl
7-24 yapıyon mu
Soran+1 yılBir yapmaya başlıyorum 2 saat yataktan çıkmıyorum
- +1 yıl
kaç saat sürüyor ki yapman
Soran+1 yıl1-2
- +1 yıl
niyr o kadar uzun sürüyor ya :o
+1 yılO. ihtiyaç dedikleri başka sekerim sen yanlış anlamışın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOyle kafana gore yap degil de. Ellenmek istegi nedir? Cok merakliysan evlen kurut kocani
00 Yorumla
+1 yılBenimde her gün ihtiyacım oluyor..
Zevk alarak yapıyorum ama :( napiiim...
İhtiyaç olduğundan günah değildir inşallah :)00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılIhtiyac kismi yoruma aciktir ama baslikta gecen cumle. dogru
00 Yorumla Hani işin zevk boyutuna geçersen günah diye biliyorum.
00 Yorumlagünah değil yeme içmek gibi doğal dünyanın kanunu bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne uzuluyorsun genciz biz , ihtiyacimiz var
devam et :D00 YorumlaMasturbasyon günah değil ki.
110 Yorumla- +1 yıl
dini öğren böyle olmaz bu işler ustaaa
- +1 yıl
“(Öyle mü''minler) ki, onlar ırzlarını koruyanlardır. Şu var ki zevcelerine yahut sağ ellerinin malik olduklarına (kendi cariyelerine) karşı (olan durumları) müstesnadır. Çünkü onlar (bunlarla ilişkilerden dolayı) kınanmış değildirler. O halde kim bunların ötesine geçmek isterse şüphe yok ki, onlar haddi aşanlardır.” (el-Mu’minûn, 23/5-7)
Müfessirler “Kim bunun ötesine geçmek isterse...” âyetini; “Yani kim bunlardan başka -kendilerine helâl olmayan- eş ve cariyeleri arzu ederse bu tip kimseler çok aşırı giden, Allah''ın sınırlarını aşan kimselerdir. Bu ifade mut''a adı verilen geçici nikâhın ve elle yapılan istimnanın (mastür¬basyonun) haram olduğuna delâlet etmektedir.” (Tefsir-i Münîr, Vehbe Zuhaylî; bkz. diğer tefsir kitapları ) şeklinde tefsir etmişlerdir. - +1 yıl
bunlarda hadisi şerifler
“(Öyle mü''minler) ki, onlar ırzlarını koruyanlardır. Şu var ki zevcelerine yahut sağ ellerinin malik olduklarına (kendi cariyelerine) karşı (olan durumları) müstesnadır. Çünkü onlar (bunlarla ilişkilerden dolayı) kınanmış değildirler. O halde kim bunların ötesine geçmek isterse şüphe yok ki, onlar haddi aşanlardır.” (el-Mu’minûn, 23/5-7)
Müfessirler “Kim bunun ötesine geçmek isterse...” âyetini; “Yani kim bunlardan başka -kendilerine helâl olmayan- eş ve cariyeleri arzu ederse bu tip kimseler çok aşırı giden, Allah''ın sınırlarını aşan kimselerdir. Bu ifade mut''a adı verilen geçici nikâhın ve elle yapılan istimnanın (mastür¬basyonun) haram olduğuna delâlet etmektedir.” (Tefsir-i Münîr, Vehbe Zuhaylî; bkz. diğer tefsir kitapları ) şeklinde tefsir etmişlerdir. - +1 yıl
yanlış oldu hadisi şerifler bunlar
Bu meyanda Peygamberimiz (s. a. v)’den:
- “Elini nikâhlayan (eliyle istimna yapan) kıyamet günü eli hamile olarak gelir.” (Beyhakî, Şuabu’l-İmân 5233)
- “Elini nikâh eden melundur.” (el-Ezdî, Duafâ; er-Râfiî, Kebîr, Babu’n-Nikâh)
- +1 yıl
- “Yedi kişi vardır kıyamet günü Allah; ne onların yüzüne (rahmet nazarıyla) bakar, ne onları (günahlarından) temizler, ne de sâlih amel ehliyle bir araya getirir. Ateşe ilk giriciler olarak onları cehenneme atar. Ancak tevbe edenler müstesna! Ancak tevbe edenler müstesna! Ancak tevbe edenler müstesna! Kim tevbe ederse Allah onun tevbesini kabul eder (günahlarını bağışlar) (Bunlar); eliyle nikâh eden (eliyle boşalan), Lût Kavmi’nin ameliyle amel eden (yapan), bu ameli kendisine yaptıran, içki müptelası, (Allah’tan) yardım istettirene kadar anne-babasını döven, kendine lanet ettirene kadar komşusuna eziyet eden, komşusunun helaliyle (hanımıyla) zina yapan.” (Câmiu’l-Kebîr, İmam Suyûtî; Beyhakî, Şuabu’l-İmân 5470) gibi bazı hadisler rivâyet edilmiştir.
- +1 yıl
dininizden bihabersiniz
- +1 yıl
ayetinlerin tefsirlerine bakmayanlar için zordur ayetleri anlamak evet.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral seks yaptır ya da ilişkiye gir. Bu arada yaş kaç?
01 Yorumla
Soran+1 yılSnane?
Kendı kendıne yapmak zaralı degıldır ya bencede bende senıngıbıyım mesela kafamda rahat
00 Yorumla
+1 yılihtiyaç olduğu zaman dilimi veya sayısı nediri yap gitsin, rahatla ya. gidip zevişmektense.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen bende hergün yapıyorum günde bazen iki kere yapıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOff ne kadar strşli bir kız senin vajinan yanıyordur ne yalardım onu var ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEllenmek istiyorsa sevabina ellerim. Arada dil atarım
00 YorumlaSen bence kendine çeki düzen ver.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır canım elleyebilirsin
16 Yorumla
Soran+1 yılSözmü
Cevap sahibi+1 yılSöz tatlım zina yapmaktan iyi değil mi hayatım? Ama bir erkek ellerse daha çok tahrik edici olur
Soran+1 yılEvet ne güzel konusuyorsun sen
Cevap sahibi+1 yılBen hep güzel konuşurum kotu siz duyamazsın hayatım bende :) sende çok tatlısın ;)
Soran+1 yılTesekkurler :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :) senin gibi değerli birisini tanımak isterdim gülüm :) gizli kullanıcı :)
+1 yılSakinleştirici al şampiyon
10 Yorumla
+1 yılmast. günahsa hepimiz günahkariz :D
00 YorumlaZina durumuna düşecek kadar zorda isen caiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıltespih falan al bir tane oyalan biraz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha kötüsüne gitmektense bu günah olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılGunah mi simdddoooooo bak arkadaşım ya
10 Yorumla
+1 yılBebegim benim elle elle
00 Yorumla
+1 yıle o zaman istediğin zaman birlikte de ol yani
00 YorumlaDaha bunu duydun ya günde 10 postaya çıkarırsın :)
00 Yorumla
+1 yılVaninan un ellenmek isteyeninide ilk defa duydum
00 YorumlaBir kere yap tam yap o zaman
06 Yorumla
Soran+1 yılMasıl
Soran+1 yılOfff
Soran+1 yıleminmisn
haneye yazılıyor yapcak birşey yok :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yok atis serbest gülüm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Sanmiyorum gunah oldugunu
00 Yorumlazina yapmak durumuna gelmssen evet
00 Yorumla
+1 yılYapmayın a erkeklere saldırı asın geliyormu
00 Yorumla
+1 yılHayeuahaja 😂😂 elle sen elle
00 Yorumla
+1 yılKonuşuyor yani vajinimus :D
00 Yorumla
+1 yılHangi dine gore göre peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOda biraz hastalık gibü bişey okuyor
00 Yorumla Elleme. Yalatmayı dene.. yumuşak yumuşak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. ellenmek istiyor :o
10 YorumlaNormaldir benimde öyle oluyor
00 Yorumlahic gulecegim yoktu ya
00 YorumlaGunah bizde yapiyoruz ama gunah hepsi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. yap ozaman her saat başı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında