Genelde ilişki bitince bacaklarim zangır zangır titriyor bazen ilişki sırasında da oluyor ama sıvı çıkmıyor titreme 6 7 sn sürüyor sonra doyuma ulaşmış olmuyorum Yani yine istiyorum acaba ben boşalmış oluyor muyum?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajinal orgazm diyorlar buna. Bende akrep burcuyum ve evet fazlaca doyumsuzuz :D bende de aynısı oluyor ama eşim koç burcu ve benden daha beter hiç boşalmadan tam 2 saat seviştiğimizi biliyorum halim kalmıyor kendini tutabiliyor. Hele birde önce ben onu başka şekilde elimle falan boşaltırsam eyvah eyvah ilişkiye girdiğimizde inanılmaz uzun oluyor tabi sıkıntım yok güzel oluyor defalarca geldiğimi biliyorum ama ertesi gün otururken bile zorluk yaşıyorum :D
12 Yorumla
Soran+1 yılBenimki de akrep burcu o da doyumsuz ama ilişki biraz kısa sürüyor zamanla uzar mi acaba ben doymuyorum daha uzun olmasını istiyorum
Cevap sahibi+1 yılsürenin uzunlugu tamamen partnerinle alakalı onun bir çözüm bulması lazım bence
En İyi Cevaplar
+1 yılKadin olarak yasadiginin orgazm olup olmadigini anlaman cok kolay. titresimli bir aleti klitorisim üstüne koy max.5dk sonra yasadigin o zevk orgazmdir.
21 Yorumla
Soran+1 yılHiç denemedim öyle bisey ya
- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBuyurun hepsini yazdım. Kadından sıvı gelmez diyenler ya hiç seks yapmamış ya da görme konusunda sorunları var sanırım. Bal gibi de sıvı gelir hatta fışkırır da.
www.kizlarsoruyor.com/.../a42906-kadin-orgazmi-nedir-nasil-saglanir30 Yorumla
Galiba birilerinin aklina getirdim :) sıvı cikmayinca bosalma olmuyo istekte azalma olurdu yoksa hani bosladiginiz zaman anlamiyorsunuz genelde iliski esnasinda bosaliyosundur belki ama erkek anliyo sor istersen bidakine
110 Yorumla
Soran+1 yılEşime mi sorayim
Soran+1 yılHakkaten ohaa sorayim o zaman
Soran+1 yılKadınlarda acaip iste
Soran+1 yılEheheh bendim evet napim sen düzgün cevap vermedin benim de aklıma takıldı sordum
Soran+1 yılYok yorumlardan cevabimi aldim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
46Cevap
Orgazm olmuş oluyorsun. Fakat partnerin devam edebilmiş olsa tekrar orgazm olacaksın bu daha da yoğun olacak. Bu bütün hemcinslerin için geçerli değil. Yani şanslısın. saatlerce sevişebilirsin
233 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten o da hemen tekrar devam ediyor
Soran+1 yılEvet 4kez oldum böyle
Soran+1 yılEvet istiyorum ama fazla olunca vajinam aciyor artik
Soran+1 yılEvet partnerim de genelde böyle benim gibi yani başka erkeklerde nasil olur bilmiyorum da mesela boşalıyor ama penisi inmiyor temizleyip kaldığı yerden hemen devam ediyor 😂 sence performansı yüksek mi yoksa normal mi böyle
Soran+1 yılSeks suresini mi soruyorsun
Soran+1 yılDeğişiyor 15 dk filan bazen biraz daha uzun
Soran+1 yılEvet akrep burcuyum zaten
Soran+1 yılBana da biraz az geliyor aslında zamanla daha gec boşalır mi
Soran+1 yılKendimi iyi zannederdim şimdi eksik hissediyorum diyo zaten 😂 umarım uzar
Soran+1 yılNefes çalışmaları mi ise yarar yani
Soran+1 yılHahah yok yok valla bir şekilde soylicem artik
Soran+1 yılOk teşekkürler
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Zaten her kes de orgazm yaşama şekli farklı olabilir.. Kimi insan uzun zaman ara ara titreme nöbetleri geçirir.. Kimi insan baygınlık geçirir.. Kimisi ise ağlar ve transa girer.. tabi bu orgazmı yaşamının dozuna ve şekline bağlıdır.
10 YorumlaCinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. bakın kadın erkek gibi extra sıvı çıkarmaz. kadının boşalması ruhendir. erkek orgazma özel sperm çıkarır. ama kadın için orgazm anında extra erkek gibi bir sıvı çıkarması olmaz.
10 Yorumlatitremeden sonra bacaklarını kapatma gibi bir refleksin oluyormu?
217 Yorumla
Soran+1 yılEvet titreme esnasında da oluyor kapatıp kasiyorum istemsiz olarak
Soran+1 yılEvet biraz azalıyor hemen yine yaşamak istiyorum sonra
Soran+1 yılGenelde önce o boşalıyor oralla çünkü ilişkide süre uzasin istiyoruz ikincide yine ilk o boşalıyor penisini çıkarınca ben de titremeye başlıyorum.
Soran+1 yılİste boşalma boşalma diyorum ama garibim napsin boşalıyor bir yerden sonra
Soran+1 yılÖyle yapıyor zaten ertesi gün pert oluyorum
Soran+1 yılO da beni beğenmiyor ama memnuniyetsiz
Soran+1 yılHayır güzel seksi buluyor ama ben gündüz sevişmeyi sevmiyorum akşamları istekli oluyorum akşam 4 5 saat sevisebilirim ama o sabah filan istiyor o yüzden. bir de yeni sevistigim için pek kontrolu alamıyorum ben üstünde olmamı istiyor
Soran+1 yılAhahah olabilir bence de 😊 mesela ben sevişirken tavırdan konusmalardan daha çok tahrik oluyorum söylediğim halde ne soyleyeyim diyor 😂 sevişirken dovucem valla bunu
Soran+1 yılO neymiş öyle abovv 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende tıtrereyerek boşalıyorum ama soguktan kombı yanmıyor malesef hemde zangır zangır ev cok soguk
24 Yorumla
Soran+1 yılO kotuymus bak
Cevap sahibi+1 yılhıc sorma donuyorum evde
Soran+1 yılAllah kurtarsın
Cevap sahibi+1 yılsagol
Sen farkında değilsin ama o titreme anı varya işte o sira bosaliyorsun tatmin oluyorsun ohhhh şifa niyetine
10 YorumlaEvet orgazm yaşamış oluyorsun, kadınlarda erkek gibi boşalma olmaz aslında, aynı kelime kullanılıyor sadece. Seninki ram anlamıyla boşalma oluyor kadın için :)
10 Yorumlaorgazm olmuş oluyon ama kadnlar orgazm olunca tekrar tekrar olmak isterler :)
10 Yorumla
+1 yılVajinal orgazm oluyorsun boşalırken herkes hafif titrer
10 Yorumlaerkeklerde boşarlırkan 1-3 saniye arası cennette oluyoruz sonra hepsi tüm zevk bitiyo sizdede öyle bişey işte
10 YorumlaNasıl insanlarla aynı platformda bulunup soru alışverişi yapıyorum çevremdekiler görse beni yerin dibine girerim
29 Yorumla
Soran+1 yılGirme o zaman gayet düzeyli bir soru sormusum
- +1 yıl
@_kıvanç sen ahlak polisi olmak istiyorsan irana git
- +1 yıl
@_kıvanç senin yedi ceddini ipe dizerim döl istafı hadi ordan git çiçeğine koduğumun abazası burada yorumları okuyup 31 çeken sonra ahlak bekçiliği yapan piçlerdensin sen de
+1 yılevet orgazm olmuş oluyorsun. kadınlar boşalmaz zaten erkekler boşalır.
10 Yorumlabir kadinin en sevdigim halidir. ama o halinizin adinin ne oldugunuda bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılEvettt.. oyle bir kere ilkiye girdkm karsimdaki. olmustu
10 Yorumla
+1 yılEski partnerim de oyle oluyordu demek ki eleman saglam vuruyor ;)
10 YorumlaOrgazm oluyosun. Ne müthiş sahnedir o canım çekti..
10 Yorumla
+1 yılFazla istek var sende ondan dolayı
13 Yorumla
Soran+1 yılAkrep burcuyum ondan midir acaba😊
- +1 yıl
Bilmiyorum seni incelemek lazım anca o zaman öğrenilir😊
- +1 yıl
Akrepsen kesin ondan ;)
Cinsellik konusunda 453 cevap paylaştı. Kizlar doymak bilmiyo ya zaten sizi doyurcaz diye cok ugrasiyoruz
032 Yorumla
Soran+1 yılBiraz öyle galiba 😀
Soran+1 yılAma sonuçta sadigim aşığım sevdiğim adamı istiyorum o da beni doyurmak için daha fazla şey yapsa nolur ki? İstekli kadın bulmak zor bence bulanların kıymetini bilmesi gerekiyor
Soran+1 yılHadi ya hangi ilaç o ismi ve fiyatı ne tam olarak
Soran+1 yılZararı yok mu bunların peki fiyat ne kadar
Soran+1 yılDüşünmesi lazım da iste napayim ilaç iç de denilmez ki
Soran+1 yılİlaç olunca ne kadar sürüyor
Soran+1 yılNiye engellesinler ki 😳 ilaç isminden dolayı mi
Soran+1 yılAy benim ki mahvolur o zaman bir hafta bana el sürmez neyse doğal devam bari
Soran+1 yılAy çocuk ölür kalır diye korkuyorum ya
Soran+1 yılOnu içinde gözün mü dönüyor noluyor yani yoksa isteğin aynı kalıyor ama performans mi artıyor
Soran+1 yılBenimki boşalinca da devam ediyor normalde
Soran+1 yıl24 . Orası iyi de iste daha uzun sürse süper olAcak
Soran+1 yılEderim eheheh belim kırılırsa da kendime soverim artık
Soran+1 yılHayır ilk kez birlikte oldum
Soran+1 yılİyi oluyor da sabah işe gidicem
Soran+1 yılUyuyorum valla ben iyi geceler
- Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılTitresimi acik birakmissin
17 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Zangr zungur nasil oluyo yaa 😂
Soran+1 yılYa iste bildiğin telefon gibi titriyorum telefon ne ki yanımda 😂😂😂
- +1 yıl
Ne telefonu kompresor gibisin
Soran+1 yılKötü bisey mi sence
- +1 yıl
Bence iyidir herhalde hic gormedim :)
+1 yılsıvı zaten gelir de titreme aşırı zevkten olmalıdır
00 YorumlaTitreyerek boşalmak dedikleri işte bu :)
10 Yorumla
+1 yılUcundan dönüyorsun galiba...
111 Yorumla
Soran+1 yılNasil ya orgazm olmuş olmuyor muyum yani
- +1 yıl
Tüm hücrelerinde hissettiğin yoğun bir zevk patlaması hissediyor musun? Nefesini kesen...
Soran+1 yılO an düşünemiyorum pek
- +1 yıl
Düşündüğünü değil hissettiğini soruyorum... Yaşadığını... Seni kendinden geçiren o yğun zevki...
Soran+1 yılYani çok iyi hissediyorum kasiliyor vücudum eşim uzerimdeyse istemsiz olarak itiyorum onu gülüyorum bir de genelde niyeyse 😊
- +1 yıl
Daha iyisini yaşayabilirsin diye hissediyorum anlattıklarından.
Soran+1 yılBen de daha iyisini yasayabilirim diye düşünüyorum ama öyle işte
- +1 yıl
Daha farklı deneyimler lazım...
- +1 yıl
Bir günlük aradan sonra sorayım yeni bir şeyler denendi mi acaba ;)
Soran+1 yılMalesef ya uzağız çünkü bulusunca inşallah
- +1 yıl
Ahaha ben de seyahatteyim taa Amerika dan bu geyiğe katılıyorum...
+1 yılOrgazmdir o bosalma olsa duramazsin😂
20 YorumlaKasılmada oluyorsa ohh missss ;)
133 Yorumla
Soran+1 yılEvet kasiliyorum bacaklarimi kilitliyorum orgazm bu değil mi 😀 doymuyorum ya orgazm olamadigimi sanıyorum
Soran+1 yılAkrep burcuyum 😂
Soran+1 yılAkrep bir erkekle birlikte oldun mu hiç
- +1 yıl
size koç erkeği yakışır kızlar.
- +1 yıl
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
- +1 yıl
- +1 yıl
ah Janesss ahhhhhhhh
- +1 yıl
@marsupilami42 efendiiimm :)
- +1 yıl
keşke seni görebilsem. çok merak ediyorum
- +1 yıl
@marsupilami42 neden :)
- +1 yıl
özelden yazamadım çatladım.
- +1 yıl
@marsupilami42 evet özelden görüşmüyorum
Beni neden merak ediyorsun ve benim tipim hakkında tahmin yürütebilirmisin? - +1 yıl
@marsupilami42 üzgünüm:(
- +1 yıl
Akrep erkeği olarak bu konuda çok iddaalı olduğumu söylemeliyim ! Ahenkle ve birlikte edilen ruhu sarhoş eden bir dans olarak düşünüyorum...
- +1 yıl
Sanada Günaydın :)
- +1 yıl
Cok inatcısın :)
- +1 yıl
Benimde var istisnalar kaideyi bozmaz sen neden inat ediyrosun :)
- +1 yıl
😊 bilmeden yaşamadan tanımadan önyargı ne zor tatlım..
- +1 yıl
Sevişmek, seks yapmak sadece iki tarafın karşılıklı çıkar ilişkisine dayanan ve sonrasında iki yabancıya dönüşülmesini gerektiren birşey değildir. Değer vermek, mutlu edebilmek, güven kavramları bence çok önemli. Diğer türlüsünü hayvanlar'da yapıyor.. Her yönden işi bildiğimi, kendime güvendiğimi kendini çok iyi tanıyan ve ruh'a dokunmayı bilen biri olduğum için anlatmaya çalışıyorum. Şu sitede yüzlerce erkek var ama iş erkek olmak değil maalesef @Janess
- +1 yıl
@Janesss boşuna takip etmiyorum seni 😊 insanın ruhu çekiyor, birşekilde birbirini buluyor ehil olanlar değil mi ama? :) aynen çok haklısın doyumsuz olmalı insan yorulana dek devam edebilmeli ama yine antiparantez sırf yapmak için değil, zevkin sınırlarını zorlayıp o lezzeti en'leri ile yaşayabilmek için.. Nefes, kalp, ruh, ten, sıcaklık, karşılıklı arzu ve istek iki cins bunları birbirine geçirebiliyorsa o sevişme karşıkonulmaz ve tadından yenmez...
- +1 yıl
evet koçum da bakıyorum sinekler hemen üşüşmüş.
- +1 yıl
Sesiniz kesildi sevgili @Janesss
- +1 yıl
@Janesss o konu'da sizinle hemfikirim gayet tabi ama sohbeti ve fikirleri uyan insanların irtibatını güçlü tutması kaanatindeyim bu açidan söylemiştim. melihvelitaylan olarak bekleniyorsunuz 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılIslanmıyormusun baya bir ıslak olması gerekir o titreme Esnasında.
04 Yorumla
Soran+1 yılİslak oluyorum ama zaten iliski esnasinda da ıslak olduğum için ayırt edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam işte hani penise bulacak kadar ıslaklık oluyormu.
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılTamam penis kayganlaşıyırsa içine rahat giriyorsa sorun yok ki boşalmısındır gelende zevk suyundur
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapan iyi yapıyor demekki
188 Yorumla
Soran+1 yılİyi yapıyor da ne kadar iyi yapsa da devam etsin bitirmesin istiyorum
Cevap sahibi+1 yılYeni mi sevişmeye başladın
Soran+1 yılEvet 🙈 nasil anladın
Cevap sahibi+1 yılDoymamanın sebebi bu zaten boş adam mı sandın bizi 😂
Soran+1 yılAhahah valla şaşırdım 😂 sayın dolu adam ben orgazm olmuş oluyor muyum yani? Doymadigim için orgazm olamadigimi sanıyorum
Cevap sahibi+1 yılİçin rahat olsun çoğu kızın ulaşamadığı seviyede orgazm oluyosun titriyosun kızım dahası var mı😁
Soran+1 yılOh güzel o zaman yani ben titreyince karsimdaki de gülüyor utaniyorum o an yüzümü kapatiyorum ellerimle
Cevap sahibi+1 yılHaha çok tatlı :) ilişki esnasında olabiliyor ya ben de sevişirken eaki sevgilimin haline çok gülüyodum vimcikliyodu bni 😂😂
Soran+1 yılNiye guluyosunuz yaaa benim ki de gülüyor yüzümü kapatıp ben de gülüyorum utanma ne güzel seni böyle kasabiliyorum dedi😂 egonuz mu oksaniyo nedir
Cevap sahibi+1 yılSevimli oluyosunuz ya ben mesela oral yaparken ağzına boşalınca böyle yüzünü ekşitiyo spermli ağzıyla dudağımdan öpmek istiyo gıcıklık yapıyo falan bence güzel komik anılar 😇
Soran+1 yılBence de😊
Cevap sahibi+1 yılSen yine şanslısın hala hayatında o kişi :)
Soran+1 yılEvet hiç çıkmasın lütfen 💕 kaç yasindasin ve nasil bu kadar deneyimlisin
Cevap sahibi+1 yılİnşallah mutluluğunuz daim olur :) Tecrübe değil ya sende bizi play boy yaptın ha😅
Soran+1 yılTeşekkürler haha estağfurullah canım
Cevap sahibi+1 yılBir kez gerçek anlamda sevgilim oldu onunla da ayrılalı iki ay oldu 😒
Cevap sahibi+1 yılUyudunmu
Soran+1 yılHayır sana cevap yazmıştım ama bir sorun oldu galiba sevgilin bakire miydi yani ilk kez seninle mi birlikte oldu. .. merak ettim de istersen cevap vermeyebilirsin 😊
Cevap sahibi+1 yılNasıl olsa gizliyiz ikimizde sorun yok 😂 şöyle bir şey var, biz birlikte olmadık sadece sevişiyoduk🙈
Soran+1 yılAhahhah anladım ben de iliskiye giriyorsunuz sandim
Cevap sahibi+1 yılYok ya bence ilişkiye girmek tek kişiyle yaşanılması gerekiyor. Bunun da en haranti yolun evlenince karımın pertini çıkartcam 😅😅
Soran+1 yılBence de öyle aslında. .. biz 3yıldır birlikteyiz seneye evlenmeyi planlıyoruz yakın zamanda oldu ışte öyle bisey pişmanlık duyuyorum biraz
Cevap sahibi+1 yılİnşallah bir aksilik olmaz. Çok pişman olursun ömrün boyunca
Soran+1 yılİyi dileklerde bulunsan daha iyi olur 😭
Cevap sahibi+1 yılHahah kıyamam yok yok bir şeycikler olmaz düğününüzde göbek atıcaz daha😀
Cevap sahibi+1 yılSelaam
Soran+1 yılSlm😊
Cevap sahibi+1 yılNaber titremeye devam mı🙈😅
Soran+1 yılYok son titremenin üstünden geçti baya aynı ilde yaşamıyoruz çünkü bir araya gelemedik
Cevap sahibi+1 yılKilometrelerin gözü kör olsun desene sevgililer gününü de mi ayrı geçireceksiniz
Soran+1 yılAh ah malesef çalışıyoruz gidip gelemiyoruz sıkça
Cevap sahibi+1 yılOlsun gönüller bir hiç olmazsa
Soran+1 yılAynen öyle 😊 işte bir araya gelince patlama yaşanıyor o yüzden 😂
Cevap sahibi+1 yılKomşuları rahatsız etmeyin de😅
Soran+1 yılKomşular her gün yapiyo idare ediversiler azıcık 😂
Cevap sahibi+1 yılOhahahah apartmana bak komple su parası fazla geliyordur ama değer ya bence 😁
Soran+1 yılYan komşum gece demiyo gündüz demiyo sürekli dusta banyolarimiz bitişik kahretsin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHaha yeni evliler mi😀
Soran+1 yıl5yıllık
Cevap sahibi+1 yılHala aşkla şevkle bir de her allahın günü mü ya oha bravo darısı başımıza✌
Soran+1 yılDarısı başımıza aynen😍
Cevap sahibi+1 yılBen ilişki yaşamadım ama fragmanına bile tav oldum ya 🙈😅
Soran+1 yılErkek olarak çok şey kaciriyorsun o zaman o kadar soyleyeyim 😂
Cevap sahibi+1 yılDaha öncede bahsetmiştim ya sana evlenmeden sıcak bakmıyorum. Ama orala bayıldım yahu ayaklarım yerden keailiyordu 🙈
Soran+1 yılAşık olursan çok istersin emin ol 😊 yaş kaç
Cevap sahibi+1 yıl24 yaşındayım. Elime fırsat da geçti işte bu eski sevgilim daha fazlasını istiyordu o an kaybediyodu kendini ama ben hakim oldum kendime
Soran+1 yılBen de öyle kendimden geçiyordum sevgilim 3 yıldır tuttu tuttu en sonunda o yalvardı 😂 küçüksun daha 1 2 yıl sonra artık dayanamiyorummmmm dersin 😀😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılKüçükmüyüm el insaf kazık kadar adamım ya 😅
Soran+1 yılBenden küçük olduğun için küçüksun hehehe 😂
Cevap sahibi+1 yılOo gerçekten mi 🙈 benim eski sevgilim benden iki yaş büyüktü biliyomusun bir de ben onu değil o beni tavladı😂😂
Soran+1 yılHadi ya bak sen çok mu yakisiklisin ben de 25ten gün aldım ya 😊 sevgilim 2 yaş büyük
Cevap sahibi+1 yılYok ya öyle ahım şahım bir tipim de yok :) karakterimi sevdi sanırım :) sizin ilişkiniz ideal yaş aralığında da siz halaneden evlenmiyosunuz işiniz gücünüz varmış ne güzel
Soran+1 yılTayin zamanını beklemek zorunda kaldık memur olunca o yüzden evlenip yanına gidersem doğuda 3yıl daha kalmak zorunda kalacaktık onun yerine tayine 1 yıl kaldı doğudan çıkıp evlenmek daha mantıklı geldi umarım pişman olmam 😊😊
Cevap sahibi+1 yılMantıklı olan şu an yaptığınız :) ikinizde mi memursunuz:)
Soran+1 yılEvet ikimiz de memuruz: )) senin meslek?
Cevap sahibi+1 yılMeslektaş mışız :) ama ben çiçeği burnundamemurum 😂
Soran+1 yılOh ne güzel hayırlı olsun bir tatlini yeriz artık: )))) benim 2. yılım
Cevap sahibi+1 yılYani aynı yaşta atanmış oluyor dimi :) sen zor süreçi atlatmışsın :) valla sormazaten ya 10 aydır sırf atandıüım için bir şeyler ısmarlamadığım kimse kalmadı çevremde :) size mı ısmarlamıyacaz hallederiz:)
Soran+1 yıl23tüm ben ataninca işte teşekkür ederim yemiş kadar oldum hangi bakanlık bunyesindesin
Cevap sahibi+1 yılAdalet bakanlığında çalışıyorum. Siz?
Soran+1 yılMeb
Cevap sahibi+1 yılKadınlar için en ideal meslek bence. Yarın bigün çocuğun olcak. Sabah seki Buçuk öğleden sonra üç ya da beş. Resmi tatiller üç ay yaz tatili. Kadın için biçilmiş kaftan
Soran+1 yılHe canım he: ))) 6 saat çalışıyorum eve gelince 2saat salak gibi boşluğa bakıyorum 3 saat uyuyorum kendime geliyorum anca 😭😭
Cevap sahibi+1 yılŞükür etmen lazım örtmenim
Soran+1 yılSukurculer gelmeden 😂😂😂😁
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım espriyi 🙈
Soran+1 yılYa genelde sosyal ortamda birisi bir şeyden şikayet edince bazıları şükür et yazar bazıları da buna önden cevap vermek için ilk yoruma çabuk şükürculer gelmeden yazar 😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılHı hahah :) itiraf ediyorum ben de iki saat uyumadan kendime gelemiyorum ama bu seferde gece uyuyamıyom üçe kadar😅
Soran+1 yılAh ah o uyku var ya doyamiyorum ki hiç ona
Cevap sahibi+1 yılSenin de amma çok doyamadığın şey var 😅😅
Soran+1 yılNe kadar doyumsuz bir insanım ben de fark ettim 😅😅😅
Cevap sahibi+1 yılHaha ama en çok sabah kalkması koyuyor :( saat dokuzda falan başlasa mesai ne güzel olurdu
Soran+1 yılBak bak bak 😃😃😃 ben 5te kalkıyorum biliyor musun canım ben uyandiktan sonra sabah ezanı okunuyor ve hala karanlık oluyor güneş doğmamış oluyor
Cevap sahibi+1 yılİmam mısın öğretmen misin ya sen o saatte kalkmak ne demek 😂
Soran+1 yılSabahci öğretmen olmak ne demektir bilemezsin 😭
Cevap sahibi+1 yılHahaha kıyamam ya ama hiç olmazsa öğlen oldu mu paydos yapıyosun geriye yarım günün kalıyor koskoca işini güvünü halledersin 😀
Soran+1 yılEvet aynen şükür bir de öğlen bitmese çekilir çile değil en güzeli öğlen bitiyor olmasi
Cevap sahibi+1 yılBizim meslekte c. ertesi günü bile çalışabiliyosun bazen ve ücret karşılığı almadan yapıyosun bunu. Haftaiçimesai beşde bitiyor ama beşde çıktığım çok nadirdir
Soran+1 yılAnladım kolay gelsin
Cevap sahibi+1 yılDertliyim bu konuda bir dokunursan bin ah işitirsin 😀 kolay meslek yok ya ekmek parası kazanıyosun sonuçta
Soran+1 yılEvet orası öyle dokunmadim farz et😉
Cevap sahibi+1 yılSıktım galiba
Soran+1 yılYok da işte
Cevap sahibi+1 yılBnmle konuşarak Yanlış yapıyormuşsun gibi mi hissediyorsun ona
Soran+1 yılYok ya ne alakası var sanki ne konusuyorum aldatmiyorum
Cevap sahibi+1 yılE yani aynen öyle geyik yapıyoruz da ne biliyim aklıma o geldi
Soran+1 yılAynen 😊
Cevap sahibi+1 yıl:))
+1 yılne güzel işte adamın pili bitene kadar devam
10 Yorumla
+1 yılcinsellikte titreme normaldir bacım.
10 Yorumlasen bulunmaz bir perisin
11 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. evet orgazm oluyorsun ve doymuyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIslaklık artar boşalmış olursun
10 YorumlaOrgazm olmuşsun kanks
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece bacakla anlaşılır mı ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılolur öyle arada ne desem ki bilemedim şimdi 😂
09 Yorumla
Soran+1 yılTecrübe konusmaliydi
Cevap sahibi+1 yıltecrübe de para avukata bişey sormadan saati kuruyor. sonra sor diyor danışma bile ücretli avukattan benim neyim eksik 😂😂
Soran+1 yılNe istiyorsun para mi 😀
Cevap sahibi+1 yıl16 haneli hesap numaramı yazarım birazdan hesapta para görünce yorum yaparım 😂
Soran+1 yılPara verince kesin çözüm isterim yoksa tüketici haklarına sikayette bulunurum yaniii
Cevap sahibi+1 yılbizde eğitim garantilidir 😂
Soran+1 yılAhahaah eğitim erkekime vericeksin dimi 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılerkegini gönder gelsin sana eğitim vermemnun zaten kurallarımiza aykiri😂
Soran+1 yılEhehehehe erkeğim almalı eğitimi
+1 yılTitreyen sensin biz nerden bilelim☺
00 YorumlaCinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. Ben anlamam o işlerden
00 Yorumlaevet oluyosun gunde kackere yapiyosun
00 Yorumlaheycandan oluyor o ya da uyusma yuzunden
00 Yorumla
+1 yılboşalırken olur
10 Yorumla
+1 yılorgazm işte
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğum kontrol yöntemin nedir?
00 Yorumla
+1 yılboşalıyorsun evet..
00 Yorumla
+1 yılhayirrr
00 Yorumladenemek lazım xd
00 YorumlaCinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Orgazma etkisi
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkorkuyorsun
00 Yorumla Bosalamiyorsun
00 YorumlaCinsellik konusunda 333 cevap paylaştı. anormal :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayr
021 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor muyum yani
Cevap sahibi+1 yılhayr
Soran+1 yılNasil olursa olmuş sayılırım
Cevap sahibi+1 yılyenı yapmaya mı basladın sen
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılzamanla acılırsın cok yapamıyosundur o tıtredıkten sonra dokunamıyorsun dımı?
Soran+1 yılHiçbir zaman dokunmuyorum zaten titremeden sonra tekrar istekli oluyorum
Cevap sahibi+1 yılkac dakıka ıcıne gırıyor?
Soran+1 yıl15 dk filan
Cevap sahibi+1 yılsıvı akmıyor mu oral yapmıyor mu orgazm olana kadar
Soran+1 yılÇok islaniyorum girene kadar sevisiyoruz ama oral pek yapmiyor sevmiyor galiba halbuki bakimliyim da
Cevap sahibi+1 yılo zaman kotu oral şart
Soran+1 yılPeki oral yapıp içine girmesi mi gerekiyor yani ardından mi olması gerekiyor
Cevap sahibi+1 yıltabıkı oyle. ya sen baya acemısın galıba yazsana bana ogren barı burdan cok uzadı
Soran+1 yılBelki sonra😊
Cevap sahibi+1 yılgızlenıyorum o zaman
Cevap sahibi+1 yıloralı da cok ıyı teknıkle yapması lazım sana
Soran+1 yılYani yapınca da kısa yapıyor yaliyor genelde
Cevap sahibi+1 yılhayır oyle o kdar basıt degıl
Soran+1 yılNasil ogreteceksem 😞
Cevap sahibi+1 yılben kac kez yaptım da oyle ogrendım kolay mı
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi