Arkadaslar sevgilim askerden geldi. 5 aydır görüşemiyorduk. Ben yatakta cok iyiyim 3yıllık bir ilişkimz var sevdiğimle ve bana hep yatakta muhtsem oldgumu söyler kendisi ama Geçen hafta birlikte olduk ve o günde benim regli günümün son günüydü. Ben hastalığım bitti sanıyodum ama mercimek tanesi kadar bir kan geldi. Herneyse.. ilişki esnasında misyoner pozisyondayken vajinamdan anal gazı gibi ses cıktı. Ama bu ilk deill 3 4 kere oldu bu durum. Gülüşmeye basladık oda keyfe geldi ama bu durumdan cok rahatsız oldum. Acaba ön sevişme kısa oldugu icin mi böyle oldu? bir p*rno izlerkende kadından o tür sesler çıkıyodu ve erkek daha cok hızlanmıştı hosuna gitmisdi yani. Acaba partnerimin hosuna gitmiş midir? Son olarak acaba regl dönemim bitmediği icin zorlanmadan dolayı mı oluştu o ses?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu senin degil onun sucu. Neden mi? Penisi fazla geriye cekip vajinanin kapanmasina izin vermeden iceriye itmesinden kaynaklaniyor. Demek istedigim erkek isi bilecek. Penisin bas bolumune gelmeden tekrar iceriye itmesi gerekiyor. Daha once yapmis olsanizda tamamen acemilikten kaynaklaniyor. Yanlis anlama ama sevismekte bir sanattir, becermeyen 40 yilda gecse beceremez. Partnerine anlattigim gibi yapmasini soylersen hic bir sorun kalmaycak sende goreceksin
15 Yorumla
Soran+1 yılNası yani abi biraz daha açar mısın?
Cevap sahibi+1 yılDaha neyini acayim, acilacak tarafi mi kalmis
Soran+1 yılAnlamdm tam olark
Cevap sahibi+1 yılNeyi anlamadin. Girip cikarken fazla cikarmasin iste
Soran+1 yılHı tamam tesekkürler abi
En İyi Cevaplar
+1 yılo ses giris cıkıs esnasında havadan dolayı oluyor tatlım :)
19 Yorumla
Soran+1 yılNası önlem almalı?
- +1 yıl
ona yapacak bişey yok sıkıntılıda bir durum degıl normal bı durum
Soran+1 yılBazı arkadaslar vajinan genişlemiş diyo. Dogum mu yaptım ki vajinaa genişlesin. vajina elastik bir organ sonucta yanılıyo muyum?
- +1 yıl
genişleme elbet olur ama onla alakası yok dedigim gibi içeri girip cıkslarda vajına içine girep cıkan havadan kaynaklanıyor
Soran+1 yılTesekkür ederim yorumların için:)
- +1 yıl
ben tsk ederim dinledigin için eee eiçi hakettım sanırım :)
Soran+1 yılHmm eig sayında azmış zaten al bakim Eig 😊
- +1 yıl
tsk ederim eiç için
Soran+1 yılRica ederm
Gizli Üye(36-45)+1 yılO bende çok oluyordu seks yaparken hemen hemen her yaptığımızda çıkıyordu başlarda utanıyordum sonra alışmıştım hava depoluyor orası çok sinir bozucu 😂
33 Yorumla
Soran+1 yılYaa aynen o ses varya o sesss, tüm ambiyansı mahvetti 😄. Çok utandım ama yaa 😔
Cevap sahibi+1 yılRomantizmi mahvediyor 😄😄
Soran+1 yılAynen canım yaa lanet olası şey 😄 😄 peki sen önlem alıyo musun o ses çıkıyo mu halen?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır. Çok doğal hava kalıyor arada penis sürtüyor vs
15 Yorumla
Soran+1 yılYani vajinam geniş değil dimi? 😒
Cevap sahibi+1 yılOnu bilemedim
Soran+1 yılSende oluyo mu peki ara sıra
Cevap sahibi+1 yılOlmadı sanırım ama burda okudum daha önce. Düşünmee
Soran+1 yılTamam tatlım:) saol 😘
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılPenis girip çıkarken vajinaya hava dolar, hızlı giriş çıkışlarda veya penis çıkarılınca bu hava dışarı çıkar.
110 Yorumla
Soran+1 yılİyi güzel ama biz ilişkiye aylarca ara verdiğimiz oldu bu ses sorunu. Askere gittiği icin uzun zaman oldu yapmıyalı. Ondan öncesine kadar hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Geçen yılda böyle bir durumla karşılaştık sadece oda ben ildısına gitmiştim 1ay görüşemedik. Bide ogün öyle olmustu gecen haftada öyle olunca bir afalladım.
- +1 yıl
Bu sesin gelmesi, havanın dolması normal şeyler... Sevgilin bilmiyorda bilgi ver anlat ona.
Soran+1 yılYa biliyo heralde ama benden önce yaşadığı seyler anal. bir iki kere sadece vajinal ilişki yaşamış onlardada denk gelmemiş olcakki bende öyle sesi oluşunca absürt kaçtı. Hani böyle bir dondu kaldı sonra oda içime girince baktıki onun penis hareketlerine baglı olarak cıkıyo anladı yani benlik bişi olmadgnı. Ama cok utandım ya cok kızardm. Sogudum seksten ya bidaha olursa filan diyorm hep napcam
- +1 yıl
İlk defa yaşayan o, o endişe etmiyor, hatta durumu anlamış, sıkıntıyı sen çekiyorsun, bu terslikte bir iş var :D
Ona anlatacaksın, öğreteceksin yani... Utanmana gerek yok gayet doğal bir şey.
Soran+1 yılPeki diger sefere ögretcem 😄 bidee bu durumun kıvama gelmio oluşumdan dolayı payı varmıdır? Çünki girdiğinde içim kuruydu? Bunla ilgisi var mı
- +1 yıl
Hem var hem yok aslında. Ama ıslaklık bir tabaka oluşturup havayı geçirmeyebilir. Ama soft yapılırsa hava yavaş çıkar belli olmaz, hard yspılırsa coss coss diye çıkar, sıkışıyor çünkü
Soran+1 yılEvet oda baya hızlıydı zaten bide durmuyodu sese rağmen devam ediyodu.
- +1 yıl
Cosss coss coss :D 👍
Soran+1 yıl😄 utandırmasana yaa 😄😄
- +1 yıl
Peki :)
Karşındakinin amatörce yapmasından olur.. Sabirsizligindan olmustir
13 Yorumla
Soran+1 yılAcemi diiliz aslında benden önce de yaşadıkları olmuş ama o sesi bir tek bende yaşamış galiba. Çünki çok şaşırdı. Ve bian yanlış anlar gibi oldu devamlı o ses çıkınca ve yavaş yavaş yapmaya başladığında kontrolüm dışı oldu gü nu anladı ve kahkaha attık sinirlerim bozuldu o sırada. Sonra biraz keyfe geldi hızlandı filan bende rahatsız olup aşkm pozsyon değişelim dedim snra doggy de devam ettik
Soran+1 yılSorun sadece yine o ses çıkarsa diye utanıyorum ve geriliyorum sogudum seksten
+1 yılHayir havanin icine dolmasi sonucu o ses cikar bide artik genislemissin biraz ondan
117 Yorumla
Soran+1 yılAma doğum yapmadımki ne genişlemesi. Vajina elastik bir organ penisin şeklini aliyo bildiğim. Üstelik girişlerde canım çok acıyo. ?
- +1 yıl
Acimasi baska bir durum oldugunu gosterir en son ne zaman kontrole gittin acaba?
Soran+1 yılGitmedim hiç
- +1 yıl
Bence uğra bir ara yani
Soran+1 yılSanırım regliylen ilişki yaşayınca rahmim zorlandı
Soran+1 yılRegliyken*
- +1 yıl
Olabilir ama 6 ayda bir rahim ici kontrol ettir derim beraberlikte var sıkıntı olmasın
Soran+1 yılNe tür bir sıkıntı?
- +1 yıl
Kist vb. Durumlara karşı çok iyisin ya yatakta zeval gelmesin başına :)
Soran+1 yılGelmez inşallah 😊
- +1 yıl
Sana kolay gelsin o zaman :) bu arada iyi oldugunu kim olctu sadece sevgilin mi?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bir kisi sadece olcut olmuyor ama neyse:)
Soran+1 yılGidip onla bunla yatıp yatak ölçümü yaptırcak diilim tabiki. Bunu yaşadıgım kişide ailemiz bile birbirini tanıyo 2yıla kadar evlencez zaten ciddi ilişkimiz. Ona yetiyosam zaten konu bitmiştir
- +1 yıl
Ama bir biraksa seni ne olur?
Soran+1 yılBn ona veya baskasına muhtac diilim. Beni seven her türlü kabul eder zaten.
- +1 yıl
Umarim pratikte de durum odur
üzülerek söylemek istiyorum ki vajinanın genişliğinden kaynaklanıyor..
135 Yorumla
Soran+1 yılAma girişlerde çok acır hep? İçimdeykende canım cok aciyo?
Soran+1 yılÇok zayıfım inanki. 44kiloyum boyum 170
Soran+1 yılÇok diil 😄 13 cm filan heralde
Soran+1 yıl:)) küçük diyemi oluyo diyosunuz yani. Ama girişlerinde canım cok yanıyo? Yavaş diye çığlık atıyom hatta. ... Bizde misyonerde oldu. Bende utandım pozisyon değişelm dedim doggy e geçtik ve hiç öyle sorun yaşamadım
Soran+1 yılEvet penisi kücük biraz. Bide ben kııvama gelmeden abandı bana hiç sulanmamıstm çnki:)
Soran+1 yılYok normalde yaptgmz zamanlar da acıyo :)
Soran+1 yılEvet bnim vajina dar çünki her girişte canım çok aciyo
Soran+1 yılSevdiğim biliyo bizzat şahit oluyo dar olup olmadıgına o yterli😄
Soran+1 yılEvet ama cok utanç verici ya 😔😒😄
Soran+1 yılÇok saol rahatlattın beni 😊
Soran+1 yılFarkndaym😊
Soran+1 yıl😄😄 ne ilginç şey bu ya.. o romantik ortamın ambiyansın içine edio o ses 😄
Soran+1 yılBence ilişkiye girmeden önce ve ilişkiye girdikten sonraki her an romantizme giriyo. Çünki seks sevdiğin insanı hissetme, tek bedende birleşmeye dayalı bir eylem. Hani sevmeden yapılan sırf ihtiyacını gidermek icin yapılan seks zaten romantizm veya herhangi biduygu barındırmaz içinde. O ses olmasa herşey muhteşem yoksa 😄😄
Soran+1 yılÖyle olcak ama iki kere oldu toplam bu durum. bir ankaraya gitmişti bikac ay görüşememiştik ozamanda baya uzun yapmıştık içim kurumuştu o sıra öyle sesler geldi ama asla küçümsemedi yine gülüştük. Bide bu en son görüştüğümüzde 6 ay sonra görüştük bu kez de hemen üstüme abandı ön sevişme yaşamadık bikaç defa öpüştük yataga itti beni nası soyunduğumu bile hatrlamıyorm. Yani çoğu defa yaptk ama iki kere yasadık bu durumu normalde böyle bişiyle karşılaşmadık
Soran+1 yılPeki sizinde öyle seslerin çıkmaması için tavsiye etceginiz bişiy varmı?
Soran+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutmalı mı?
- +1 yıl
bu işin kitabı yok, kuralı kaidesi yok, içinizden geldiği gibi hareket edin. önce illa ön sevişme olacak diye bir genel geçer kural yok. ama bir birini yeni tanıyan eşler sevişmeyi yeni öğrenen çiftler ön cilveleşme ön sevişme sevişme hard sevişme sırasına göre hareket edebilir. kısa ya da uzun ama ön sevişme olmalı
Soran+1 yılTamam abi çook sagol 😊
Keyif veren bir ses olmuş işte :)
14 Yorumla
Soran+1 yılHosuna gider mi erkeğin o ses?
Soran+1 yılPeki tesekkürler
+1 yılher ne ise mutlu olmussunuz
13 Yorumla
Soran+1 yılO ses karsısında pek mutlu oldugum söylenemez 😒😄😄
- +1 yıl
sevgilin olmuş ama
Soran+1 yılOna sormak lazım:)
+1 yılÇekinilcek bişey değil bu gayet doğal :)
16 Yorumla- +1 yıl
fuckbuddyme de olurdu aksine işi daha eglenceli hale getiriyoo :)
Soran+1 yılBen kendmi çok kötü hissettim ama. Yanlış anlaşıldığımü düşündüm
- +1 yıl
kasma... bence tatlıı bir durum
Soran+1 yılBazı arkadaslar genişlemiş vajinan dio. Doğru mu abi?
- +1 yıl
Yokkk. .. birlikte olduğum kızın dardı ve eminim seninkinden daha çok ses çıkarıyodu.. 1-2 saat uğraştım girmek için hatta kayganlaştrcısız imkansızdı.. gerçi benimkinin de kalın oldugunu söylemişti.. neyse fazla kafa yorma bunlara salla.
Soran+1 yılİnan çok rahatladm simdi 😊 çok saol abi
Takilma bu kadar yaa oluo arada o sesler :)
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki nası önlenebilir bu durum?
+1 yılUzun süredir yapmadiginizdan olmuştur sorun olmaz
18 Yorumla
Soran+1 yılPeki diğer gelişinde bir daha bu durumu yaşamamak için napmam lazım?
- +1 yıl
Bunun önüne gecemezsin uzun süre ilişki yaşamayan bayanlarda penis vajinaya girince bir boşluk olur ve hava girer buda geri çıkarken ses yapar
Soran+1 yılBide bişiy daha sormak istiyorum. İlişkiden sonra rahmimde saatlerce bir ağrı oldu. Onun sebebi nedir?
- +1 yıl
Fazla ileriye doğru zorlamasindan kaynaklanıyor
Soran+1 yılZararı olurmu? Ara ara rahmime kramp gibi bir ağrı vuruyo
- +1 yıl
Bence çok zorlamasà iyi olur kanama olabilir
Soran+1 yılÇok saolun yorumlarınız rahatlattı beni :)
- +1 yıl
Rica ederim
canım hoşuna gitmiştir hemde nasılll
17 Yorumla
Soran+1 yılÇok utandım ama motivasyonum yerle bir oldu
Soran+1 yılOlmaz brdan de
Soran+1 yıltamam.
+1 yılHava yapmış o hava.
10 Yorumla
+1 yılNormal o boslukdan oluyor tecrubeli erkek bilir
115 Yorumla
Soran+1 yılO da geçmişte yaşamış bazı seyler ama sanırım o sese hic denk gelmemiş olcakki çok tuhaf baktı bana. Sonra durumu anlattım askım içimde hava var filan dedim devam etti sonra yine aynı ses cıktı gülerek askm olan zewkimde mahvoldu dedi ya 😞
- +1 yıl
Sasrmistr canim normal o an garip gelmisdir dogal bisey hava akiyor vajinan
Soran+1 yılÇözümü nedir bunun?
- +1 yıl
Cozum alisasiya kadar on sevismeyi uzun tutun
Soran+1 yılPeki çok saol:)
- +1 yıl
Ni mrk ettm
Soran+1 yılPardon anlamadm?
- +1 yıl
Seni mrk ettim
Soran+1 yılFazla merk iyi değil
- +1 yıl
tamam ins fosurdarsin
- +1 yıl
:):)
Soran+1 yılCok komiksin 😒😄😄
- +1 yıl
Konusma hevesimi kirdin:)
Soran+1 yılHayat bana güzel ozaman 😄
- +1 yıl
Ewet kustum
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilin iyi ponpalamış sana kuşun hava yapmış sibop deliğini az gevşetsen öyle olmazdı
03 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosn
Cevap sahibi+1 yılanlamadıysan boşver
Soran+1 yıltamam
iyi yanaşamamış hava aldırmı
14 Yorumla
Soran+1 yılNası olcak peki nası önlenebilir. Çık utandım gercekten. Yatakta çok aktifim onu çıldırtıyorum resmen ama ö günden sonra sexden soğudum
Soran+1 yılDengesiz yaa sinir oldum. Uzun zaman görüşemedik diye hemen abandı üstüme. Ön sevişmede kısa oldu zaten içim kupkuruydu
gitmistir gitmeseydi birakirdi orda
11 Yorumla
Soran+1 yılAma "askım olan zevkmde mahvoldu" dedi bana? Çok kızardım o an
+1 yılAnal mi yaptiniz
18 Yorumla
Soran+1 yılYok abi vajinadan yaptk arkadan asla izin vermem midem bulanıyo oraya. Ama niye öyle sesler çıkıyo o romantizm batiyoo çok utandım yalnış anlicak diye. Ki kendiside tecrübeli yadırgamadı. Hatta sakalastık "aşkm olan zewkimde mahvolduu" dedi kahkaha attık. Sonra boynumdan kolumdan omzumdan göğsümden öpmeye basladı bu defada girişte zorlandm canım acıdı bizde pozisyon değiştik. Normalde çok istekliyim, ama o ses öyle olunca biraz acemileştim. Yoksa çıldırtıyorm onu ama o ses herseyi bozuyo artk geriliyorum ilişkye girince ya yine olrsa filan düşünüyorm
- +1 yıl
Aynı sorunu birçok kişi yazmıştı sanırım çoğu kiside oluyor
Soran+1 yılÇok utanç verici ya. Peki bu neyden kaynaklaniyo?
- +1 yıl
İçine hava girip cikmasindan kaynaklanıyor bence
Soran+1 yılAma biz defalarca yaptık hiç böyle bişeyle karşılaşmadık. Sadece iki kere bu durumla karşılaştım oda uzun zaman boyunca ilişkiye giremeyip aylar snra girdikten sonra oldu bu ses. İlişkmz düzenliyken hiç olmazdı boyle
- +1 yıl
Onu bilmiyorum canım
Soran+1 yılTamam abi sağol
- +1 yıl
Rica ederim
Fazla zorlamamak lazım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Gider
13 Yorumla
Soran+1 yılAma bana gülerek zevkim kaçtı dedi😞?
Soran+1 yılİnşallah
gıtmez
15 Yorumla
Soran+1 yılO ses ondan kaynaklaniyor ama ben napabilirim
Soran+1 yılE peki neden "gitmez" diyosun?
Soran+1 yılBenimde gitmedi zateen 😒😞😄
+1 yılLastik patlamis
01 Yorumla
Soran+1 yılHıhı
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?