Sirf cinsellik icin bir kizla ciktinizmi? Onu ikna etmek zor oldu mu ve uzun suremi ciktiniz? Neden boyle erkekler var? Neden varsiniz siz! Kiza yazik degilmi! O kiz seni orda tertemiz duygulariyla severken ne hakkiniz var onu oyle gormeye. Benim anlamadigim etrafta okadar kasar var. Neden masum kiz seciyosunuz ozaman? Neden illa o olcak? Neden evlencez diye kandiriyosunuz? Bunlari buraya yaziyorum ama merak etmeyin ben yasadigim icin degil, etrafimda goruyorum ve buna son verilmesi gerektigini dusunuyorum. Benimde boyle sevgilim oldu ama izin vermedim. Ulan hicbirinize guvenmiyorum ya!
Cevabın nedir?
+1 yıls. ktr ordan. gerçekten kimseyi sevmeyin erkekler. hepsi para ve gücün köpeği olmuş. bu manzarayı inanın bana aşıkken görmek istemezsiniz.
eğer diyosanız ben farklı birini arıyorum kendinize limit koyun 3 kere büyük kazık yiyin 4üncüyü yemeden aklınız başınıza gelsin. yok benim kız arkadaşım farklı derseniz zamanla o kibar, hassas, görgülü kızın nasıl değiştiğine tanık olun.
yüzeysel ilişki adamıysanız zaten evlenirsiniz toplum da güzel kardeşim bir birey kazanmış olur. ya da benim gibi çakar geçersiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklisin kardesim. Yerden göge kadar haklisin. Pislik düsünen kişi kòtü kizlara düsünsün evet aynen. Masum kizlara serefsizlik yapilmamali. Ama genelleme yapmasan daha da hakli olacakmissin sanki
04 Yorumla
Soran+1 yılBen ozellikle yazdim "cinsellik icin cikan erkekler" diye ama benmi yanlis aksettirdim
Cevap sahibi+1 yılTekrar okudum ben yanlis anlamisim pardon. Devir òyle degisti ki bu tip serefsiz erkekler yetmiyomus gibi bir de bu tip serefsiz kizlar cikti simdi. Resmen cinsellik icin beraber oluyolar. bir de erkegin parasi icin beraber olan kizlar var ki bunlar zaten taa biz dogmadan da vardi. Eskiden beri var bunlar. Yani kardes karaktersizlik her iki cinste de var seni tenzih ederim. Allah bize iyisini nasip etsin
Soran+1 yılEvet haklisin ama ben onlardan degilim yani ben kalbimle sevdim
Cevap sahibi+1 yılZaten seni tenzih ederim dedim :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşver ya onlar anlamaz namusu namuslu sinsi olacaksın para düşüneceksin seviyorlar ozaman
12 Yorumla
Soran+1 yılNasil?
Cevap sahibi+1 yılYani hic bir erkege güvenme ve onlara degersiz davran cikarlarin icin ol para icin mesela asik oluyorlar
+1 yılSırf cinsellik için kızları kandıran bir beyde burda el salla asqıw @Kelepçesüleyman
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılCanım bak bu sadece erkek olayı değil veya kadın olayıda değil. Bu karaktersizlik, şeref yoksunluğu sadece.
9 ay boyunca köpekler gibi sevdim, ama o ne yaptı? Beni cinsellik, güven, dürüstlük amaçlı kullandı ve gitti. Ben onun için canımdan çok sevdiğim ailemle bile ters düşmüştüm, onu kabul ettirmiştim... Ama o terketti.
Anlatabildim mi? Tek erkekler değil.20 Yorumla
+1 yılKızlar bırakın bu kandırıldım numaralarını.
Bizden daha kurnazsınız gayet iyi çözüyorsunuz karşıdakini.60 YorumlaKimse kimseyi kandirmiyo
Hersey karsilikli yasaniyo
Sonra kandirildim
Hayir kandirilmadin
Ken isteyerek yaptin132 Yorumla
Soran+1 yılSorun o degil iste off! Ben yapmadim ve beni terk etti bu yuzden yine yapmadigim halde ben kandirildim hersey bunun icinmis. Anladinmi?
Soran+1 yılNe diyosun sen ya
Soran+1 yılBiraz mantik yurut madem kiz bastan beri inanmiyo yani erkegin amacini biliyo ozaman neden kandirildim diye uzulsun dedigin gibi olsaydi kizda yoluna bakardi ama kiz belliki umitlenmis inanmak istemis hic bunu dusunmeyin herseyi kizin ustune atin !
Soran+1 yılBen senin demek istedigini anladim evet inanmis gibi yapan kizlar var ama onlarda sirf o sey icin cikiyo is bitincede yoluna bakiyolar ama gercekten kandirilan kizlarda var
Soran+1 yılHicbisey bildigin yok. Hersey okadar basit degil bikere. Erkek hadi olalim diyo sonra birlikte oluyolar bunumu anliyosun yani
Soran+1 yılNerden biliyosun iste. Kiz diyelim bakire aylarca onu bunun icin ikna etmeye calistin sozler verdin evlenmekten bahsettin biyere kadar kizin bunlari dusunmesi normal cunku artik onu seviyo ve duygularina yenik dusuyo burda kizi suclama. Sonra kiz birlikte oluyo cocukta onu birakiyo burda ekek sucsuz kiz suclu oylemi? Birde diyosun ki baskasiylada birlikte olur belki olmaz. Sen hem kizi almak icin elinden geleni yap hemde onu bacım olarak gor oldu canim
- +1 yıl
bakire ya da değil.. bunun su durumda bir önemi
yok evlenmekten bahsetsin (evlenince deyip geçeceksin) yapmayan nasıl yapmıyor
seviyor ve duygularına yenik düşüp bilikte oluyor (burada sucu erkeklere atamasın) işte bu kadar kolay gardı düşüyorsa yarında başkasın da da aynısı olacak demek..
kız kişisi artık kandırılmak istiyor bu senaryo da yani isteyerek bilerek yapıyor (yoksa oda biliyor verilen sözlerin yalan dolan olduğunu) ya üzgünüm
Soran+1 yılSana kesinlikle katilmiyorum hala suclu erkek diyorum. Burda ilk adimi atan kim? Erkek. Ha kizda ilk adimi atabilir ama erkege gore hava hos. Erkekte bunu bile bile kizi kandiriyosa suc kesin erkekte ya adam kizi elde etmek icin her turlu yola basvuruyo ama suc hala kizda pess
- +1 yıl
ya eski kızımız (suan kadınımız) olan kişi bu geçiş sürecinde ne olursa olsun isteğiyle geöiş yaptı.
yapmayabilirdi ne olursa olsun buna engel olabilirdi dimi ama o naptı yaptı (sonrada) kadırıldım dedi..
sende bende burada ki herkes de aynı şeyi biliyor..
kandırılma yok... adam ister erkek bu amacı bu zaten hatun da kendini saklayacak
oldu birlikte oldular (bu gayet doğal) bir şey)
ama daha sonra terk edilince beni oynadı deyip erkeği suçlamak diye bir şey olamaz
Soran+1 yılValla yapip yapip evlenenide taniyorum belki kizda evlencek sandi inandi sonra terkedildi ne yani olamazmi
Soran+1 yılYa cocuk evlencez diye kandiriyo kizmi suclu
Soran+1 yılBen cocuk kandirdi diyorum yani bahsettigim buydu sabahtan beri sen baska konulara yoneliyosun. Ortada erkegin soyledigi yalanlar var ve sen erkegi sucsuz buluyosun
- +1 yıl
bende kandırmadı kız istyerek bilrek beraber oldu diyorum.. kandırmaca yok..
kız istedi beraber oldu bu kadar
kadın ıstemedikten sonra bu iş olmaz..
ve evlelik olmayacagınıda biiyordu bu işin sonunda
şimdi hm kendin kandırıyor
hemde sucu elemana atıp cevresini kandırcak
yarn tecavuze ugradım derse.. hıc sasırmam
Soran+1 yılTecavuzde kizin sucu oldu demek vayy. Evlenecegini zanneden kizlarda var son kez soyluyorum herseyden haberi olan bir kiz kandirildim demez diyosa gercekten kanmistir net !
Soran+1 yılSonununu bile bile yattiysa evet sen haklisin bende tam tersini soyluyorum ciddi oldugunu dusunduyse diyorum
Soran+1 yılBisey dicem bir erkek kizi terketti kizda onu istiyo o anlamda erkek yinede seni istemeyebilirmi (cinsel anlamda) sadece cevap ver. Yani nasil karsi koyabilirki bir kiza eger abazaysa
Soran+1 yılCunku kizin istemedigini dusunup terketti simdide kizin istedigine inanmiyo bide dedigim gibi biri lutfen elestirme :(
Soran+1 yılOff bak bidaha anlatiyorum bastan harfi harfine oku. Kiz vermedi diye erkek terketti. Simdide kiz vazgecmedigini soyluyo birlikte olmaktan ama erkek coktan vazgectigini soyluyo bide kizin verecegine inanmiyo ustelik oglan abaza o kiza nasil karsi koyabiliyo? Yoksa istemiyomus gibimi yapiyo. Soru sacma gelebilir ama sen sadece cevap ver.
- +1 yıl
senaryo 2 kız vermedi diye terk ettiyse ki eder buda bir seçenek.
kız diyor ki senden vazgeçemiyorum
oğlan diyor ki bu durumda (eğer vermessen bu iş olmaz) ama şu var kız verse de adam gidecek) valla çocukl masaya kartlarını kokuyo ver (ama kız verirse cokcuk gene gidecek) hemde %100 .. kız verecek istiyor ama gidecegiğini biliyor bu durumda cocukda diyo ki eger beraber olmamızı istiyorsan ver (amacocugun işini gordukten sonra gidecegi cok belli)
oğlan abaza değil... oğlan akıllı açık açık niyetini söylüyor
Soran+1 yılKiz sevgili olmaktan bahsetmiyo kabul ediyorum hala ve o isi yapcaz istersen diyo cocukta artik istemiyorum inanmiyorum sana diyo yani cocuk verme diyo icinden gelerekmi diyo?
+1 yılAnladım basına gelmiş. Neden sadexe kızları masun görüyorsun ya bazı kızlar var erkek hastası bir kere kız istemese olur mu
12 Yorumla
Soran+1 yılBen istemedim ve olmadi. Ama ben istemiyorum diye beni terk etti. Tabi baska olaylarda girdi araya ama sonucta yapmadim
- +1 yıl
Afern sen dpgrunokanı yaptın bitti gitti her erkeği aynı kefeye koyma
+1 yılhaklısın gel evlenelim. ama yaşım 36 ve boşanmış-dul bir hekimim. uyarmı sana. uymaz dimi? çünkü gençleri tercih edersiniz onlarda iğfal edip bırakır işte böyle
10 Yorumla
+1 yılcinsellik için ne kandırdım ne yalan söyledim, bazı kızlar yalan olduğunu bilse de sevişmek için yalan şeyler duymak istiyor, kendini rahatlatmak için ama onlara bile demedim.
10 Yorumla
+1 yılUlan oğlum zaten erkeklerin yüzde doksan amaçları bu zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılYuzde doksan diyosun
- +1 yıl
Az bile söylemişim yüzde 95
Soran+1 yılBen sadece benim basima gelmis gibi hissediyorum. Etrafimdaki insanlarin hic oyle sevgilisi yok. Ozaman etrafimdaki herkes yuzde 5lik kismimi buluyo yani madem okadar cok erkek bunun icin cikiyo hic gormuyorum yani bir kendimi biliyorum :(
- +1 yıl
Saf olma kızım gözünun önünde mi s e K s yapmalarını bekliyor sun? ya da sana haber vermelerini mg bekliyorsun? Benim çevremde ise herkes bunun derdinde kız li erkek li gerçi çevrem yok m ayrı mevzu
Soran+1 yılBenim sevgilim oyle degil diyen kizlar yalanmi soyluyo?
- +1 yıl
Yalan değil o palavra palavra. Sen ne sanıyorsun hacı :))
ben açık açık söylüyorum niyetim budur yoksa kapı orda diye
01 Yorumla
Soran+1 yılFarkli kiliklara girip sinsice kizin aklini bulandiranda var. Sen dogru olani yapiyosun
Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Kanmasinlar salaklarmi evlenecek olan gider ailesinden ister yaniyor veriyorlar sonunda erkek suclu.
18 Yorumla
Soran+1 yılHerkesi ayni gorme istersen benim olayim farkli evet benimle amaci sadece cinsellikti ben akkiliydim ve yapmadim onunda boylece gercek yuzunu gordum yapmadigim icin gitti herkes kaniyosa ben napim
Soran+1 yılBelkide olmasi gereken bu
Soran+1 yılOyle oluyomus ya o isler
Soran+1 yılTopluma gore yasamak gerek diyorum
+1 yılokumadım yazınızı. kızlarda melek mübarek. onlar istemiyor. hep erkek tarafı kötü. neler gördü bu gözler. masum ayağına yatmayın.
011 Yorumla
Soran+1 yılOkumadigin icin burda genelleme yapiyosun Şu an zaten. Hadi diyelim kizda istedi o is oldu ozaman kizda yoluna bakar madem kanmadi ama kanmasa neden erkekleri suclasin? Madem iliskinin amacini biliyodu neden is bitince erkegi suclasin demekki umitlenmis kanmis oyle degilmi? Mantik diyorum...
- +1 yıl
mantık mı peh !
siz kadınlar kadar tehlikeli yok bu evrende. la cennetten bile sizin yüzünüzden kovulduk. daha ne !
namuslu ayağı yapmayın yahu.
Soran+1 yılEvet erkek daha kotu cunku erkek toplumda herzaman kizdan daha ustun goruluyo ve erkek istiyoki herkesle egleniyim bakire bir kizla evlenirim bakire kiz olmayincada yok herkes kasar herkes bacım herseyin basi sizsiniz
Soran+1 yılBacim nasil yazildi oraya o. Pu olcakti o
- +1 yıl
sizinde rahatınız iyi. sizin gibileri alacak binler var.
sırf bu yüzden ilişki yaşadığım kız, sonradan nasıl olsa olgun birini bulurum, beni kabul eder diye yaşadı/yaşadık seksi doya doya.
Soran+1 yılBisey dicem bir erkek kizi terketti kizda onu istiyo o anlamda erkek yinede seni istemeyebilirmi (cinsel anlamda) sadece cevap ver. Yani nasil karsi koyabilirki bir kiza eger abazaysa
- +1 yıl
abazalıkla ne alaksı var ya.
bu iki kişinin rızası varsa olur. yoksa tecavüz. neden habire kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz.
bütün ilişkilerimde ben terk ettim. sonra çağırdıklarında ve çağırdığım zaman seviştik. sonra ayrıldık normal şekilde. herkes kendi yoluna.
sen daha sorunu bile gizli den soruyorsun. hahahayyy
Soran+1 yılAnlamadin. bir erkek terkettigi kizin bu istegine karsi koyabilirmi? Soru bu 😊
- +1 yıl
valla bende hiç koyamadılar.
ağlıyorlar. ve teşekkür ettiler, son kez benle olma imkanı verdiğim için.
Soran+1 yılHahaha haykirdim 😀 yapmayin soyle seyler
- +1 yıl
siz bilirsiniz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamanında 3 kızı öyle kandırıp yatağa atmıştım hep hormonlardan
210 Yorumla
Soran+1 yılHormon deme ! Isteseydin gidip bir kasarlada yatabilirdin? Seni seven bir kizi niye kandiriyosun? :/
Cevap sahibi+1 yılBekaret bozmak hoşuma gidiyordu bir kıza tamamen sahip olmak onun her şeyde ilki olmak ilk dokunduğu ilk öptüğü yatağa girdiği kişi olmak
Soran+1 yılSonra naptin? Yani onlari elde ettikten sonra? Terk mi ettin?
Cevap sahibi+1 yılİkisi sürekli seks yapıyoruz diye terketti kendilerini hayat kadını gibi görmeye başlamışlar diğeriyle karşılıklı bitirdik
Soran+1 yılNasil kandirdin tam olarak anlatabilirmisin? Yani nasil olduda seninle birlikte olmayi kabul ettiler zor oldumu?
Cevap sahibi+1 yılGüven verdim sevdiğime inandırdım hiç zor olmadı
Soran+1 yılIlk sordugunda kabul ettilermi yoksa israrmi ettin
Cevap sahibi+1 yılKabul ettiler ısrar çok etmedim
Soran+1 yılSen simdi onlari kandirdiginimi dusunuyosun kandirmak okadar kolaymi ya
Cevap sahibi+1 yılHayır denemeyecek birisiyim o zaman
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınların çoğu o sözlere kanmıyor, o kadar zekiler ama yalan da olsa iltifatlar güzel sözler duymak istedikleri için oyuna ortak oluyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle olmuyo iste sen neyden bahsediyosun bunlar kandirmaktan sayilmiyo ki! Istemiyorum diyince erkek israr ediyo farkli yollar deniyo aylarca ugrasiyo kizmi yuz veriyo herzaman !
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKahrolsun bağzı şeyler ;) bu ne a. g. ya. Deliler basmış siteyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHüç zor olmadı aramızda halâ aşk yok buluşup işimizi halledip olaysız dağılıyoruz 😆
012 Yorumla
Soran+1 yılO kiz istemis demekki ben kandirilan bir kizdan bahsediyorum
Cevap sahibi+1 yılKandırma işi bana ters geliyo ya şerefsizlik ya. Seni kandırmışlar gibi
Soran+1 yılMalesef ama ben birlikte olmadim
Cevap sahibi+1 yılAferim sana
Soran+1 yılYani sen o kizlara soz vermedin kandirmadin
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle söz verdiysem yaparım tutamayacağım sözüde vermem 200 gram için hiç bir kızı üzmem
Soran+1 yılSenin dedigin gibi bastan anlasmaliysa yani kiz herseyin farkindaysa ve yalan sozler yoksa sorun degil ama benim anlatmaya calistigim durum baska
Cevap sahibi+1 yılAnladım ben seni problem yok. Ama srvecek gerçekten temiz olan bir kız yok tek problem bu
Soran+1 yılE kizlarla isimi hallediyorum diyosun sonra temiz kizin olmamasi sana problem oluyo evlencendede temiz kizmi isticeksin?
Cevap sahibi+1 yılKız istedi bende yaptım normal arkadaştık ucu buraya geldi. Burda benim suçum ne zaten kız değilmiş
Soran+1 yılYapmasaydin. Senin sucun bu madem boyle dusunuyosun hic yapma
Cevap sahibi+1 yılYine suçlu ben oldum yahu
Gizli Üye(36-45)+1 yılKandırıpmı erkek zorla bir şey yapmıyorki kız kendi isteğiyle erkeğin altına giriyor ne kandırması
015 Yorumla
Soran+1 yılOylemi oluyo? Ya sen safmisin yoksa dalgami geciyosun benimle? Istemeyen bir kiz olamazmi ya? O erkegin ne oyunlari oluyo kizi kandirmak icin ozur bile diliyo istedigi seyden burda benmi sana anlatim?
Cevap sahibi+1 yılBak güzelim bir kız kaşarr değilse böyle bir ippneye tekmeyi basar zaten amacı belli eğer tüm ısrarları sayesinde veriyorsada kaşardır açık ve net
Soran+1 yılYani seni sevdi zamanla istedigin seyi kabul etti ve bakire zamanla diyorum bak yani bunlari yapti diye kasarmi oldu?
Cevap sahibi+1 yılKaşar tabiki namuslu kızsa basar tekmeyi.
Soran+1 yılK*s*rin anlaminida kirlettiniz ya bravo... siz israr ediyosunuz olm. Ya gidip meyilli bir kiz bulcaksiniz ya da kiz hayir diyince birakcaksiniz. Anlayan olsaaaa
Cevap sahibi+1 yılBen çıktığım kızlara asla bu mezuları açmadım geleceğin annesi gözüyle baktım.
Soran+1 yılYani sen kandirmadin?
Cevap sahibi+1 yılBen sana öyle bir şey deidğimi hatırlamıyorum zaten sadece gördümlerimi yazdım öyle şerefsiz biri seğilim çok kızıda uyardım ama hiç dinlemediler sonlarj şutlanmak oldu :/
Soran+1 yılBenim anlatmak istedigim her kiz bilerek kaniyo diye bisey yok
Cevap sahibi+1 yılBak Allah akıl vermiş tamammı bu işin bilerek kanmasımı olur
Soran+1 yılCocuk evlilikten bahsediyo ve onceden yapip evlenenide var kiz nerden bilsin terk edecegini oda yalan soylemesin
Cevap sahibi+1 yılBsk nikah masasında kalkanlar var eğer kız tim olumsuzluklara kötü örneklere rağmen erkekle ilişkiye giriyorsa her şeyi göze almıştır sonra gelip kandırıldım demesin birde 3-4 sene ilişkiye girip terkedilenler varki onlar tam iğrençç kıza sorsan ne aileler tanışmış ne yüzük takılmış
Soran+1 yılTamam bende onu diyorum iste erkegin normal istemesinde bir sorun yok zaten kiz hic dusunmeden gidip yatiyosa ve kandirildim diyosa kizda suc ama erkegin yalan soylemesi kotu
Cevap sahibi+1 yılYa bende ne diyorum Allah akıl vermiş bak sende yatabilirsin ama aklını kullanıp yatmamışsın
Soran+1 yılAkilliydim. Ama onuda birakmadilar sagolsunlar
+1 yılAllah hepsinin belasını versin
33 Yorumla
Soran+1 yılAynen bide neymis kizlar sucluymus sanki biz diyoruz gelin bizi seyapin diye de iste anlayana
- +1 yıl
Kabul etmezsen sen beni sevmiyorsun sen bana güvenmiyorsun zaten evlenicez (evlenmedi)
Soran+1 yılAhahah aynen. Bunlara dicek sey bulamiyorum artik. Bana kabul etmesende olur ben seni seviyorum falan dedi ama iste ondanda bir bokluk cikti
+1 yılAy bak şimdi bende sinirlendim ırz düşmanları ya
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bide neymis kiz sucluymus falan fistan. Yorumlara bak yaa :/
+1 yılSoru yanlış kızlar erkekleri kandırıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılKomiksin
+1 yılKızlar da yapıyor aynı şeyi sakin ol.
04 Yorumla
Soran+1 yılYapmayanlari dusun. Illa herzaman erkek isteyince kizmi yuz veriyo boylemi dusunuyosun yani
- +1 yıl
kız istemezse hiçbirşey olmaz Kimse kimseye zorla sahip olamaz olursa tecavüz olur o zaten
Soran+1 yılErkek icin bukadar sorun olmaz onlara gore hava hos
- +1 yıl
Ben kimseyi kandırmadım dostum sakin ol tamam By.
istedimde vermediydi gtlek
00 YorumlaHiçbir erkeğe kanmayın arkadaş sizde suç
054 Yorumla
Soran+1 yılHa erkek kandirinca suc olmuyodu dmi?
Soran+1 yılOda var ama oluyo iste
Soran+1 yılAma bana artik istegim kalmadi o anlamda dedi gurur yapiyo olamazmi?
Soran+1 yılYa sen cevap ver iste
Soran+1 yılSimdi ben cocuga umit verdim son dakka birlikte olmadim dalga gecer gibi yani onceden planlamistim gelmicemi. O bana hep mecbur degiliz sen istemesende olur derdi ama istedigini biliyodum konuyu aciyodu zaman zaman. Neyse iste ben olalim dedim son dakka vazgectim dedim ama istedigini alamadi ve ondan terk etti diye dusunuyorum benimde sucum var tabi. Ben ona 2 hafta sonra mesaj attim olabiliriz gibisinden bu tabi inanmadi yani oyle soyledi ve istegim kalmadi dedi. Ama onun duskun oldugunu biliyorum.
Soran+1 yılPismanlik olma durumu derken? Elde edebimek icin neden agirdan alsinki yani tam olarak benden ne bekliyodur?
- +1 yıl
ne beklediğini bilemem ama ilk başta belirttiğine göre yatağa atmak derdi ama elde edemeyince ağırdan almaya başlamış kendi terchine bırakmış kararı çünkü dönüp dolaşacağını biliyordur piişmanlı şı mesela birlikte olduktan sonra ayrıldı diyelim sana diyebilir zorla mı birlikte oldum diye kendin geldin gibisinden tabi her insan farklı düşünür yine de bileme kimin ne düşündüğünü
Soran+1 yılRol yaptigini nasil anladin? Yani oyle dedin
Soran+1 yılYani sonucta herkesle bunu yasamak isteyen bir erkek nolursa olsun karsi koyamaz diyosun
Soran+1 yılSen kendin dedin ya istiyodur bence rol yapiyodur diye sende benim kafami karistirdin Şu an
Soran+1 yılBurdanda yazarim sorun degil ben farkli bisey soylemiyorum ama sen bir rol yapiyodur diyosun bir neden karsi koymasin diyosun birde nerden bilim diyosun ama tahminlerin var
Soran+1 yılEvet haklisim
Soran+1 yılSence ben suclumuyum onu kandirdigim icin?
Soran+1 yılYani ayni sey zaten birlikte olma konsunda evet dedim tam beni almaya geliyodu hayir dedim
Soran+1 yılAma onu oyaladim kabul ettigimi soyledim aylar once sonra son ana kadar o tam evden cikarken hatta sen hazirlan cikcanda haber ver falan dedim sonrada ben gelmicem dedim hicbi aciklama yapmadan o kizincada sen kimsin ben seni hic sevmedimki niye gelim falan dedim o sinirle. Sana biri boyle yapsa aa bu haklimi dersin yoksa dalgaya aldi demezmisin?
- +1 yıl
benim öyle bir muhabbetim olmadı hiçbir kızla o seviye gelmedimyani cinsellik yaşamak adına konuşuyorum ama duygu ve hiss olarak değerlendirirsem tabi ki kızarım ve bir daha da konuşmam o insanla beni istemeyeni bana o sözleri söyelyeni ben hiç kaale almam ama cinsellik için aynı şeyi diyemem tabi ki
Soran+1 yılIste oda bu yuzden ayrildi yani tamam beni hicbizaman elde edemice dusuncesindende olabilir
Soran+1 yılAma simdide kendisi yaziyo sabah bb yazmisti amaci ne?
Soran+1 yılYani yaziyo derken laf carpitici sozler gonderiyo ugrasiyo iste off nebilim
Soran+1 yılSeninle yatmak istedigimimi dusundun falan diyo sence niye?
Soran+1 yılBen gelmekten vazgectim ama kizginken soyluyo bunlari
Soran+1 yılHic istememis gibi yapiyo ama istiyodu bu ne demek?
Soran+1 yılHayir soruyorum
Soran+1 yılIste artik istemiyomus gibi yapiyo ya da sanki degismis hic oyle bir insan degilmis gibi davraniyo bir an inansammi dedim
Soran+1 yılSen soruma cevap ver benim kararami bosver
Soran+1 yılArtik benimle konusmak istemedigini soyluyo ama kendisi yaziyo buda garip degilmi?
Soran+1 yılSizce hic umursamayan insan yazarmi?
Soran+1 yılO anlamda diyosan umursuyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz kızlar hakediyorsunuz.
015 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme yapma
Cevap sahibi+1 yılBen mi seviyorum öylelerini? Kendi beğenmiş sevgili oluyor, istediğinde veriyor, o an zevkte alıyor eee?
Cevap sahibi+1 yılBeğenirken karakterine bakmış mı? Anca tipine parasına, O o kızı satın almış oluyor o da ona istediğini veriyor. Olay bundan ibaret. Legal o*
Soran+1 yılAnlasildi yazdigimi kendin anlamak istedigin gibi okumussun ama olay tamaaaamen farkli. Erkek kiz hayir dedigi halde birakmiyosa yinemi kiz suclu? Erkek kizi elde etmek icin kiliktan kiliga girse kizmi yine suclu? Oyle bir yorum yapiyosunki surda sanki erkek direk teklif etti kizda kabul etti
Soran+1 yılKiz isteyerek mi o. oluyo sonra yine kizin basi yapiyo. Bunlari kim yapiyo? Erkek
Cevap sahibi+1 yılO kızda ozaman adam gibi birini sevsin tamam mı? Zorla olmuyor hiçbirşey ben çok gördüm. Gelip burda tecavüzü felan karıştırma o farklı.
Soran+1 yılTecavuzden bahsetmemistim zorla derken
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse ortada zorla birşey yoktur.
Cevap sahibi+1 yılKız isteyince istek erkek isteyince abazalık hmm :) ben duygusal birşey hissetmiyorsam olmam. Kısa süreli şeyler pek keyif vermiyor ama çoğu erkek olur.
Cevap sahibi+1 yılBen sizin gidip öyle erkekleri bulup onlarla olmanıza sinirliyim. Çoğunuz biliyorsunuz beraber olduktan sonra bırakacağını. Gerçekten doğru düzgün sevecek ve beraberliği de keyifle yaşayabileceğiniz kişiler varken siz sürü psikolojisiyle bir avuç size değer vermeyen p*lerin peşindesiniz. Benim böyle kızlara acımamı mı bekliyorsun? Sanki ben onları üzdüm.
Soran+1 yılBana artik istegim kalmadi inanmiyorum artik dedi gurur yapiyo olamazmi
Cevap sahibi+1 yılİsteği kalmadıysa boşver yapmasın. Sen sevgiye doyuyor musun sana güven veriyor mu ona bak :)
Soran+1 yılOlabilirmi gercekten duskun olan bir erkek ve birden ben zamaninda istemedim diye oda istemicek ya agirdan aliyosa?
Cevap sahibi+1 yılYapmayın ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimsenin namusuna göz dikmedim çok şükür
05 Yorumla
Soran+1 yılAdamsin bro 😀
Cevap sahibi+1 yıl24 yıldır elime kız eli değmedi kanka yemin ederim lisede kız yoktu ünide de makine okudum gene kız yoktu kızlardan hep çekindim ne zaman kız ayarlasa arkadaşlar buluşmadan kaçtım ne yapacam bilmiyorum
Soran+1 yılEvlen 😀
Cevap sahibi+1 yıl24 yaşında evlenene deli derim :) hem evlensen bile bakire bulamazsın
Soran+1 yılDogru ama yapcak bisey yok
+1 yılphennn
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil kandirdin ne dedin tam olarak?
Buyrun
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil kandiriyosun mesela ne diyosun? Hemen kaniyolarmi?
Soran+1 yılBelkide sen kandirdigini dusunuyosundur. bir kiz hemen kanmaz
Burdaaa
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Seks için cikmam
00 Yorumla
+1 yılBuyur bacımmm
00 Yorumlahaklısın
00 YorumlaAdam değiller onlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuyrun
05 Yorumla
Soran+1 yılBurda herkes kizlarda istiyo yazmis soruyu anlamamislar zaten kizda istiyosa ortada kandirilma durumu olmaz. Kiz istemedigi halde onu kandirip bilinc altiyla ikna eden erekege nedemeli? Hep bizmi suclu oluyoruz duygularimiz varki erkeklerin profesyonelce oynadigi oyuna kanabiliyoruz
Cevap sahibi+1 yılKismen haklisin da kizlari benden daha iyi taniyosun. İyi niyetle gelene sesimiz cikmaz
Soran+1 yılOyle olmuyo iste. Bak anlatim ben birini sevdim ve cikmaya basladik. Sonra o benden onunla birlikte olmami istedi kabul etmedim. Normalde kiz istemiyosa birakir diyosun cunku asil istedigi sey baska yani oyle oluyo bu isler. Ama ben hem istemedim. Hem o beni birakmadi. Simdi ben onunla bisey yasamadim ama oda yalanlar soyledi bana simdi suclu olan benmiyim?
Cevap sahibi+1 yılSenin isler karisik arkadasm gecmiss olsn ama ayrintiyi bimedgm icin bisi diyemem
Soran+1 yılNeden karisik olsun ayni seyler degilmi?
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sirf cinsellik icin kizlari kandirip cikan erkekler buraya toplanabilirmi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler