Her önüne gelenle yatıpta evlenmeye gelince bakire kız arayan erkeklere uyuz oluyorum sanki kendileri çok temizmiş gibi bide el değmemiş istiyolar. Bence bakire kızları sadece bakir erkekler isteyebilir ama bakir erkeklerin sayısıda oldukça düşük. siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Konu ile ilgli genel görüşüm şöyle. Söyleye söyleye tüy bitti dilimde:
Kadınların sadece biyolojik yapıları nedeniyle bir zar bulundurmasını, "işte kadının temiz olup omadığını buradan anlayacağız" mantığı ile algılayan milyolarca insan var Türkiye'de. Her haltı ye, sadece son aşamayı yapma temizsiz mantığı olabiliyor maalesef. Birçok Türk erkeği için bel üstü önemli değil çünkü ne de olsa ispatı yok. Bilemeyeceği için inanmak zorunda ama zayıf nokta bel altı. O yüzden bir kadın birliktelik hali hariç ne yapsa kabulleniliyor. Aslına bakarsan bir birlektelik yaşamış kadın ötekinden daha temizdir. Yani eğer aklı diğer kadından daha temizse bir sorun yok. Erkek aynı şeyi yaptığında durum tamamen farklı. Tam olarak; "erkek" değil mi yapar mantığı egemen. Ayrımcılığa bakar mısın? Bunu yapan erkek "adam" oluyor ama karşı cinsten birini sanki damga vurur gibi "kadın" diye ayırıyorlar. Bu da ayrı bir negatif ayrımcılık. Kadın kız diye bir ayrımcılık olur mu hiç, hele hele böyle bir nedenden. İşte asıl bu zihniyete sahip insanlar asla temiz olamazlar. Birliktelik yaşamış bir kadın değil. Eğer bakire kadın istiyorsa erkek, önce kendi öyle olmalı. Madem bu kadar eşitlik var diye nutuk atıyor herkes, neden saçma sapan bir konuyu istisna yapıyorlar. Bırak ya, zihniyet değişmez.717 Yorumla
Soran+1 yılNoktasına kadar katılıyorum :)
- +1 yıl
Hocam tamamiyla haklisin, yazdiklarina katiliyorum. Kadin ve erkek esittir. Bu dini acidanda öyledir. Sen bakir degil isen bakire bir kizla evlenme hakkin yoktur. Namus tek kizlarda degil erkeklerdede namus vardir. Kizlarin kizlik zari var diye kizliklari bozuldugunda yanlis gözle bakilir. Ama erkek istedigini yapar ve adamdir yapar mantigi cok sacmaliktir. Erkek istedigi halti yesin sonra esim bakire olmali, temiz olmali, bakire olmadigindada kendi bakmadan yargilayacaksin. Yok böyle bir dünya. Kizlik zarinin zaten bir önemi kalmadi. Kizlik zarini yeniden diktiren kizlar bile var. Burda önemli olan dürüst olmaktir. Iki taraf dürüst olacak, yalan konusmayacak. Yalan üzere kurulan iliski, evlilik fazla sürmez. Bakire veya bakir degil isen karsidaki insana dürüstce söylenmeli.
- +1 yıl
@Kemal2587 Eyvallah dostum.
- +1 yıl
@Hiranazsu Bunun tek nedeni Türkiye'de benim gibi düşünen çok erkek oladığını bilmen ve muhtemelen onlardan birine denk geleceğini dşünmen. Bu durum seni tedirgin ediyor ve doğal olarak rahatlayamıyorsun.
- +1 yıl
@Hiranazsu İşte onlar senin böyle düşündüğünü bilirse seni dışlayacaklarından korkup gerçek fikirlerini açıklayamamak içinde kalıyor. Bu durumda ne yapacağının kararı senin. Maalesef Türkiye'de kadın olmak zor. Etraf böyle insanlarla doluyken bir kadının bunları açıkça söyleyememesi normal. Bu nedenle @soran gibi kadınları takdir ediyorum. Keşke böyle olmasa.
Soran+1 yılBenim gibi düşünenlerin olmasını bilmek güzel :)
En İyi Cevaplar
+1 yılevet her önüme gelenle yapıp bakire kız arıyorum. çünkü erkeğe milli, kadına fahişe. üstelik bu yüzden kadına fahişe diyenlerin çoğu yine kadınlardır.
ayrıca bir fransız ata sözü şöyle der; kadınların geçmişine, erkeklerin geleceğine bakılır.
bir fransızı bile kadının geçmişine bakıyorsa benim bakmam gayet normal.
şimdi birileri diyecek ki namus bacak arasında değildir. ne yani bu kişi seks yaparken kalbini beynini kullanmadı mı. o ara bunları çıkarttı mı?
ayrıca bekaretten kastım zar değildir. her yerini elletmiş yalatmış biri de bakire sayılmaz.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeğe Milli dediler, kadına fah*şe.. Bırakın su sacma sapan zihniyetlerini. namus sadece 2 bacak arasında değil. Akılda bitiyo.. Kalp, Karakter bozuk olmasın. İnsan olsun insan. Bakir ya da Bakireleri de biliyoruz. Neler Neler var bakire ama elletmediği yeri yapmadıgı halt kalmamıs ahaaa ama bakire yani namuslu :)
Bakir insanlar ki sanmıyorum öyle dediklerine bakmayın nalssa ispat edemiolr ya öyle diolr :) (Olanlara lafım yok )
yani kısacası bay , bayan insan olsun adam olsun dürüst olsun...76 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle hayatta iki bacak arasından daha önemli şeyler var :)
- +1 yıl
Ne güzel yazmışsın tebrik ederim. Böyle güzel bir mesaj içeren yorumu neden gizliden yazdın acaba?
Cevap sahibi+1 yıl@BananeDiyenAdam bakir olmayıp ya da oldugunu söleyıp sap*k insanlar çok maleesef..
Cevap sahibi+1 yıl@Fawkes tşkler :)
+1 yılKendilerini başkaları ile kiyaslamamizdan korkuyorlar. 😁
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen yutturcak tabi bizde böyle en iyisi bu diye 😂
- +1 yıl
Kendi başarısızlıklarını bununla ortecekler güya 😂
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
40Cevap
+1 yılBu tarz sorulara genel olarak baktığımda erkeklerin çoğunun bakir olmayanlar için söylüyorum bu tarz bir durumda evlenebileceğini söylüyor. Arada çok nadir çıkıyor yinede bakire isterim diyen. Sizde ki bu trip nerden geliyor merak ediyorum doğrusu. Sorun bakir erkeğin bakire istemesi ise buda adamın böyle bir ortamda kendini saklaması ile en doğal hakkı olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben türk erkeğinn bakiremi bakire değilmi anlayamadgm için avrupalı erkek istiorm. en azından biliormki o adam bakire değil ve bana yalan söylemior. çekincesi yok.
13 Yorumla
Soran+1 yılHahahahha buda güzelmiş 😄
Soran+1 yılHatta şöyle en italyanından falan bitane
Cevap sahibi+1 yılitalyan mutfakta yatakta her yerde 10 puan almıştır :DDD
Kızlar, yalvarıyorum. Gidin önünüze gelenle anal yapın ve vajinal ilişkiye girmeyin. Bu andavallar sizi hala bakire zannetsinler.
20 Yorumla
+1 yılBen her zaman bakire kalacağım ve Bakire bir kadın istiyorum normal olarak. Bakir olmayıpta bakire arayanlar saçmalık yapıyorlar. Kendileri her haltı yesinler Sonrada temiz bir kız arasınlar. Nah.
11 Yorumla- +1 yıl
Bakir* kalacağım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimlere kimlere verip diktirenler ve vermediği bir o zarı kalmış olanlarla kimler evleniyor zannediyorsun? Allahın adaleti herşeyden üstündür. Bir şekilde onlar da öyle insanlarla evleniyorlar.
19 Yorumla
Soran+1 yılİşte böyle düşünen erkeklerin hepsi öyle yalancı kızları hakediyo zaten 😄
Cevap sahibi+1 yılYani ben mi?
Soran+1 yılBakir olupta bakire kız istiyosan haketmiyosun ama bakir olmayıpta bakire istiyosan hakediyosun 😄
Cevap sahibi+1 yılBen bakir olup bakire olmayan bir kızla evlenmiş birisiyim ablacım. Ben bir İnsan sevdim ve Allah'a şükür karım oldu benim ;) Yakında bir çocuğum olacak üstelik.
Soran+1 yılO zaman sen ultra adamsın bence allah analı babalı büyütsün :)
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah. Sana da seveceğin birisi nasip olsun İnşallah. O zaman anlarsın geçmişinde yaptıklarının ne kadar önemsiz olduğu.
Soran+1 yılBen zaten geçmişe takılı biri değilim bakireyim ve sevgilim bakir değil ama sadık dürüst beni seviyor ve daha birsürü şey keşke herkes böyle düşünebilse :)
Cevap sahibi+1 yılHerkes böyle düşünse böyle düşünen insanların farkı kalmaz. Bırak herkes böyle düşünmesin ki birbirimizin değerini bilelim.
Soran+1 yılHaklısın aslında :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen hakılısın bu arada bakirim bende bakire arıyorum :D
21 Yorumla
Soran+1 yılTaliplerinide bekliyomusun 😄
+1 yılErkek kiz farketmez senin olanin baskasiyla gulup sevisip o an yasadiklarini dusundukce kafayi yersin o yuzden farki yok bence. Ben dayanamam sahsen
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte dayanamam dersen kendinde yapmıcaksınki karşı tarafta dayansın 😄
+1 yılne yazıkki erkeklerin bakir olduğu anlaşılmıyor ben Kurana el bastırıcam mesela ben kendime sahip çıktıysam oda çıkmalı
214 Yorumla- +1 yıl
sen kafayı yemişsin, türlü türlü bakir sapık arkadaşlarım var, onunla evlenecek kızlara acıyorum ayrıca ne kızlar var bakire ama delik deşik olmuşlar. bu kadar ciddiye alma bu durumu, bu kadar ciddiye alan bir erkeklede evlilik hayali kurma derim.
- +1 yıl
neden saçma olsun ki doğru söyleyip söylemediğini anlayamam azcık korkusu varsa Kurana el basabilir @murti79
- +1 yıl
oda ona kalmış Kuran sonuçta ona rağmen yalan söylerse o yalan ondan çıkar @murti79
- +1 yıl
benim görüşüm bu :) kimse karışamaz @murti79
Soran+1 yılYa aşık olursan deli gibi ve bakir değilse?
- +1 yıl
aşkından ölsemde kabul etmem iğrenirim ben
- +1 yıl
Şu yazdığını bir erkek kız için söyleseydi kıyamet kopardı sanırım. Sözüne inanmıyor başka yollar arıyorsan yedi sülalesi bakir olsa ne olur? Allah akıl fikir versin
- +1 yıl
inanmıyorum evet bu konuda çoğu erkek yalan söylüyor emin olmam lazım @BananeDiyenAdam
Soran+1 yıl@BananeDiyenAdam Aynennnn
- +1 yıl
Kusura bakma ama ilişki dediğin güven üzerine kurulur.
Sen bu dediğini bir yap bakalım ortada güven diye birşey kalıyor mu?
Sevgilim bana böyle birşey yaptıracak direk köprüleri yakar yıkarım net yani.
Ben onun sözüne inanıcam o bana inanmayacak yok ya? - +1 yıl
o konuda güvenmediğimi söylerim zaten bitersede bitsin @BananeDiyenAdam
bakir biri bakire birini ister bu çok doğal ve doğru
21 Yorumla
Soran+1 yılOna dicek bişeyim yok zaten
Aynen öyle herşeyi yap ama bakire iste sanki kendi sütten çıkmış ak kaşık
20 Yorumla
+1 yılçok haklısın bakir erkek yok denecek kadar az nesli tükenmek üzere
10 YorumlaBen onlardan degilim
Yatmiyorum kimseyle
Kendimi esime sakliyorum :D10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herkes hak ettiğini alır hayatta bakire diye yutturanda hiç az değil
00 Yorumla
+1 yılÜlkenin oksijeninde bir şey var, sadece bu konuda değil her konuda saçmalıyorlar genelde.
01 Yorumla
Soran+1 yılOksijeni alabilenlere selam olsun burdan 😄
+1 yılbencede öyle olmalı, ben bakirim ve bakire bir kız istemem de gayet doğal
00 Yorumla
+1 yılsen de bakire olma kardeşim zorla mı ? onların zevki için mi yaşıyorsun kendi zevkin için mi ?
19 Yorumla
Soran+1 yılBen burda kendimden bahsetmiyorumki ben istediğimi yaparım tabiki erkekler yüzünden kendimi kısıtlamam ama bu düşünceye tav oluyorum
- +1 yıl
ben de oluyorum haklısın da o mallara bakma sen onlar bakire kız isterler ama bakire olmayan kadınlara aşık olup evlenirler çevrene bak herp göreceksin örneklerini.
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
sevindim bu kafada olmana.
Soran+1 yılBende bu kafada olanların olmasınaa :)
- +1 yıl
ben sadece vicdanlı mentıklıyım bekaret sadece zardan mı ibarettir? bence değildir ve bu gün sevgilisi olmayan el ele tutuşmayan öpüşmeyen kadın yoktur hatta çoğunluğu mutlşaka sevişiyor oral ve anal seks yapıyor geriye sadece o salak zar mı kalıyor yani bence kalmasa da olur eğer çok gerekliyse zaten yarım saatte dikiyorlar.
Soran+1 yılİşte bende onu anlamıyorum ne kadar önemsiyolar şu küçücük zar parçasını hala bu zihniyetten kurtulamadığımıza yanıyorum :)
Soran+1 yılDiktirip seni kandırsa daha mı sanki değil mi ama?
- +1 yıl
kafa o kadarcık basıyor anca :) salla yaaa takma kafana :)
Evlenmek istediğim kızın bakire olmadığını biliyorum ve kabul ettim zorda olsa. Senin düşüncen son derece doğru , ama yediremiyoruz işte içimize seviyosak tabi gercekten.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyani herkes haddini bilsin.. temizleri temizlerle karsılastırsın Rabbim!!
30 Yorumlaben bakirim ve bakire istiyorum var mi bir diyecen
32 Yorumla
Soran+1 yılGördüğün gibi bakir erkekler isteyebilir demişim düzgün oku
+1 yılOh demek ki ben bakire kız isteyebilirim? Çok rahatladım dermişim.
Benim için çokta önemli bir konu değil.02 Yorumla
Soran+1 yılOlmamalı zaten bacak arasından daha önemli şeyler var hayatta
- +1 yıl
Açıkçası bu lafınada katılmıyorum.
Haklısın bende bakirim :D bakir istiom... Aslında bu çok ince bir konu başa gelmedikçe yorumlanamaz. ama insan olsun be...
01 Yorumla
+1 yılDüşük olduğunu düşündüren ne popüler önde olan kişiler mi? Sallayan kişiler mi?
00 Yorumla
+1 yılAynısını düşünüyorum.
30 Yorumla
+1 yılbakir değilim bakire istiyorum kendinizi bizle kiyaslamayin biz özgürce zikeriz kabullenin artık
16 Yorumla
Soran+1 yılKeşke birazda beynini geliştirebilsen
- +1 yıl
bakire olmayan kadinlarin klişe laflari baydı artik evde kalmaya mahkumsunuz
Soran+1 yılTabi canım senin gibi salakları kandıran kadınlar çıkar her zaman zarını diktiren falan çünkü hakediyosunuz :)
- +1 yıl
Yok yok merak etme öyle bişey olamaz çünkü evlenmicem bitane karım olucagina sizin gibi 50 tane olsun
Soran+1 yılHerkes kendine yakışanı yapar :)
- +1 yıl
Ama şöyle bir gerçekte var analci prenseslerden daha degerlisiniz gözümde onlar her halti yer ama sorsan bakireyim ben der
sana ne oluyor bizim isteklerimizden :D
herkes istediğini isteyebilir bu kimseyi alakadarda etmez uyuzda etmez00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayette yüksek bakir sayısı. Bende bakire kız isterim buna kimse karışamaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç sanmıyorum ya yüksek olduğunu ayrıca atar yapmana gerek yok bakirsen tabiki istersin😄
Cevap sahibi+1 yılYüksek yüksek. Bakir değilim
Gizli Üye(25-29)+1 yıl5 kadınla yattım bakire istiyorum başkasından sanane seni ne ilgilendirir sen kendine bak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakirim hep karşıma bakire olmayanlar çıktı birileriyle yatsam şimdi bakire kızı kapmıştım :S
02 Yorumla
Soran+1 yılYa böyle şeylere çok takılma bence önemli olan dürüstlük sadakat saygı sevgi vs.
Cevap sahibi+1 yılyemişim kız kaşarr olduktan sonra onları evlenmeden kendini tutamayan her boku yer
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bakire kız sevmiyorum vermiyorlar keşke tüm kızlar bakire olmasa cinsel açlık ozman daha az olurdu
00 Yorumlainan bana cok dogru söylüyorsunuz
10 YorumlaBoşuna sabretmiyoruz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen senin gibi düşünüyorum
10 YorumlaAynen bende öyle düşünüyorum. Eşitlik olmalı
20 Yorumla
+1 yılo zaman ben bakire arayabilirim
10 Yorumla
+1 yılKendini avutmaya çalışma pis fahise
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bakireyim zaten canım kimseyi avutmuyorum zihniyetinize tükürüyorum sadece 😉
- +1 yıl
Kendini avutmaya devam et bebeğim mucklarr :)
+1 yılHaklısın :)
10 Yorumlaçok haklısın
10 Yorumla
+1 yılBakir değilim. Bakire istiyorum.
Sanan ne?01 Yorumla- +1 yıl
Zihniyetim sensin.
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın görüşünde.
10 Yorumla
+1 yılBen ben ben 🙌🙌🙋🙋🙌
00 Yorumla
+1 yılHelal sana bacım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence de
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Karakter meselesi
10 Yorumla
+1 yılYa sanane milletten
00 Yorumla
+1 yılcok haklısın bence
10 Yorumla
+1 yılErkekler hakli bence
00 Yorumla
+1 yılSen ne istiyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bakireyim ama karşı tarafın bakir olup olmamasını çokta kafama takmıyorum sadece sinir olduğum bişeyi dile getirdim
Eee napak?
00 Yorumlaaynen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende bakireciyim.
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem