ayak feşistiyim bir kız gördüğümde ilk ayaklarına bakıyorum kızlar siz bunu sever misiniz nefret mi edersiniz
Severim
Nefret ederim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ulan bağrım yarıldı gülmekten feşist ne lan? dilini eşşek arısı soksun... Olum daha mevzunun adını yazamıyorsun neyine senin fetişistlik bilmem nelik? bak sen daha mevzuyu bilmiyorsun bir de burada muhatap oluyorsun senin gibi konudan habersiz daha fetişist yazamayan cahil cühela ile. Bak sana abi tavsiyesi bunlar derin konular, duygusal konular, hayalgücü mevzusu libido mevzusu burada tırronun birisi bir şey der bilip bilmeden aklın karışır. Sen abini dinle git adam gibi başka bir yerden öğren burası hiç yeri değil.. Mümkünse video bul izle ya da oku araştır. Buradakiler senle dalga geçerler evlat üzülürsün.
gecen hiç tanımadığım bir kızla münasabetim oldu kendi istegiyle ayaklarıyla rahatlattı beni cok hosuma gitti ve ayaklarına da özen gösteriyor ve ilgilenilmesindenden cok hoslandı :)
Hoşa gitmeyecek bişey mi ya :)
son moda da ayak fetişisti olmak. herkeste bir ayak fetişistliği özentisi yani. sorsan 1-2 sene önce ne olduğunu bilmiyorlardı :DDD
Malesef ki 5 yaşında beri bende var hep kızların ayaklarına ilgi duymuşumdur :/ sonrada buna bir isim vermişler felan 13 yaşnda ne olduğunu öğrendim tek feşist ben olmadğımı :) şimdi 19 yaşında daha tutkuluyum :)
fark etmez bakarsa baksın popoma bakmasından daha ılımlı karşılarım ..
Cevap
3Cevap
bu sitede ne çok fetişcik var.ayaklarıma bak fetişlikten kurtulursun
Hiç sanmıyorum ama :)
ben fetisistleri anlamiorumm, gogusler, popo bacak gibi daha sexi organlar varken neden ayak :sss
ayak da seksi
37 numara kürek gibi ayagin nesi sexi
37 numara ve kürek ahahah ya sen 45 numara ayak görmemişsinya da kürek görmemişsin.
tamam kurek gibi olmasa da normal yanii bakim yaparim ayaklarima ama simdiye kdr hicbi erkek ark.im ayaklarma bkmak istemedi. o yuzden garipsedm
Tabiki sakıncası vardır kız seni sapık sanıyo hiç konuşur mu özelden :)
Dur bakalım merak ettim kabul edicek mi :)
etmez ya ayak feşisti lafını duyunca seni sapık deli felan sanıyolar :/
bn yokken amma dedikodumu yapmissiniz :pp neden ekliim ki snii
tamam ekliormm
Bekle sen bekle o seni önümüzdeki 50 yıl içinde ekliyecek :)
snde herkese ekle bni dmissin secici diilsn o yuzdn eklemedm
link ...
Bu kesin çakmadır erkektir ya :(
Yok değil.
Emin misin ? sende mi ayak fetishisin ?
Eminim. Sen bana güven. Bende fetişistim evet.
Ayakları çok güzel yaa off bunla neler yapılır :)
bence bütün kızlar hoşlanıyodur bnde hoşlanıyorm.
Senin gibi bir sevgili yapıycam :)
Evet bendede 5yaşından beri var ama gayet memnunum hiç
şikayetçi olmadım
tiksinirim ben. ayağmı öptürmem kimseye.
sidik çıkan yeri yalatırsın ama :)
Pislikle alakası yok hijyenli düşünüyoruz fantezidir bu normal karşıla
Bende ayak fetişistiyim sevgilim bundan hoşlanıyor.
Şanslısın dostum :)
ahahaa neyisin neyisin? ahahaha offff
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar