Kadınlar iyi bir kariyere sahip olunca daha itici mi oluyor?
Kadınlarda en seksi meslek hangisidir?
Kadınlar iyi bir kariyere sahip olunca daha itici mi oluyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hemşirelik, hosteslik ve sekreterlik için yazdığın "ezik meslekler" tabiri çok yanlış öncelikle. Eziklik insanın mesleği ile değil, kişiliği ile alakalıdır. Nice hemşireler vardır ki hastaneye gittiğimizde bize doktordan daha yardımcı olmuştur. Kadınların bir kısmı dişiliğini, bir kısmı kişiliğini kullanır evet ama güç herkese seksi çağrıştırmaz, o yüzden senin söylediğin meslekler çekici gelmeyebilir. Ama çok güçlü karakterli bir sekreter de çekici gelmeyebilir.
Hemşire, hostes, sekreterlik gibi mesleklerin bu kadar seksepali çağrıştırması ise tamamen film sektörünün suçu, yurdum insanı dizilerde izlediği sekreter= patronun metresi senaryosuna fazla inanıyor.
Hakimlik savcılık gibi güçlü meslekler seksi? Ben hiç duymadım ki; "Ne kadar da seksi bir hakim" denilsin.. Veya hani yiyorsa bir git de sen bir savcıya "Ne kadar da seksisiniz" diye.
Seksi meslek soruyorsun, cevabı da geliyor kabul etmiyorsun anlamıyorum ki. Kimse ne kadar seksi bir doktor demez, ama hemşire öyle değildir. Hizmetle alakalı bir durum tamamen. Dikkat edersen, Hizmetçi, sekreter, hostes, hemşire hepsi hizmet etmekle alakalı işler yapan kişiler. Bir yerde hayal güçlerine de hizmet ediyor. Biraz film sektörünün de etkisi var tabi.
Klişelerin dışına çıkmak gerekiyor ben biraz sapyoseksüel olduğum için zeka ile seksapaliteyi bağdaştırıyor olabilirim
şirkette yöneticilik. statü ve konum çok önemli.
Kesinlikle aynı kafadayız
teşekkürler. giyimden manevi havasına kadar bu seksiliği etkiliyor.
Cevap
52Cevap
Sayılan mesleklerde prno filmler cekildigi icin insanların kafasına o meslekler yer etmiş.. ve bu yüzden o mesleklerdeki kadınların netür tacizlere maruz kaldıgını hiç düşündünüzmü beyler? kadın başlı başına erotizm demektir zaten.. bunun meslek ile alakası yoktur olmamalıdır...
hakimlik savcılık seksi mesleklere girmediği için herkes sekreter hostes demiş, hakimlik savcılık güzel ve ağır bir meslektir. Bayanlara hakimlik ve avukatlığı yakışıtırıyorum şahsen, özellikle de idari hakimlik
ne savcılığı hakimliği yaa tüm milleti cezaevine mi tıkmayı düşünüyon sen yaa =) onlara yakışan meslek avukatlık güçlü kimsenin bükemediği dili ve kimsenin kapatamadığı çeneleri ile hakimin kafasını karıştırıp davayı kazanmak süper meslek =)
Cinsiyetçiliğin dibine vurdun tebrikler.
ne demek yaa ne demek =) =) ama gerçeklik payıda var ben normal de yakalandım bir suç işlediğim için affı olacak bir suçta değil kolay kolay avukat bir bayan tuttum bir konuşuyo bir konuşuyo hakim sadece kafa sallıyo =) beraat verdiler allah çenesine diline güç kuvvet versin daha avukatlığının ilk senesiydi bide ona rağmen kazandı =)
Seksi olmakdan cok daha boyle prestijli bir durusa sahip bana göre sağlık üzerine bir meslege sahip bir kadin bence daha uyumlu olur
savcı karım olduğunu düşünemyorum, acıttın canımı dur ekip çağırayım aldırayım seni bu gece karakola bile der :D
bence masörlük lüks retaurant garsonluğu hosteslik ve pazarlama elemanı , sekreterlik. menejerlik
Niye hep ezik meslekler...
öyle düşünmedim ezik meslekler değil banka müdüresi olabilir asistan patroniçe olabilir
Kadın Ev Hanımıda Olsa Esnafta Olsa Hakim Savcı Avukatta Olsa Seksidir Meslek Gruplarına Ayırmayalım Lütfen...
Tabikide hostes gecen ucaktaki hala aklimda boy pos mukemmel guzelligi saymiyorum bile surekli onunla uvmak isterdim
Seksilikle ne alakası var saygın meslekler onlar seksi meslek diye mesela hemşirelik öğretmenlik hosteslik mankenlik doktorluk söylenelir
Üniformali meslekler polis asker guvenlik hostes vs vs
sıyah etek beyaz gömlek sıyah ceket gıydıkten sonra meslegın onemı yok
Hangi meslekten olursa olsun seksi kadın heryerde seksi
hostes ve hemşireler bana seksi geliyor
Klişe sanki
bazı siyasiler, avukatlar da seksi geliyor.
Bim kasiyerligi , arka cepteki maket bicagi , beni çok etkiliyor 😆
Bankacı, yonetici asistanı,
Yöneticinin kendisi olsa daha iyi bence :)
O da olabilir haklisin :)
Savcı tabii ki. O sert duruş, o güçlü kadın.
Savcı tabisi
#Türkerkeğii
Bana itici geliyor onlar
Hangisi itici geliyor diye sormadım
Polis - hemsire - mankenlik - hostes
Hukuk psikoloji v. s bence
Hostesler bir cinsel çağrışım yapıyor..
Çünkü güç ile seksiligin alakası yok
Bence var. Kariyer sahibi olan kadınlar hırslı ve zekidir genelde. Bunlar da baya çekici iki cinsiyette de.
Türkiye'de kariyer sahibi olmak icin onlara gerek yok.
Zeka çekicidir o konuda haklısın
ulan iş buldunuz da seksisini arıyorsunuz yahu
Bizde iş bol
Yani bende. Bütün kadınları kastetmedim jflfsjf
askerlik olmadığı kesin !
Yoo neden olmasın
ben öyle düşünmuyorum !
Tamam. ! Kdkfndlfj
Yonetici asistanligi
Yöneticinin kendisi kadınsa o daha seksi olmaz mı :D
E herhalde yani citi piti offf
Tabikii mühendis kız
Hemşire Hostes Sekreter
Hostes ve mankenlik bence
Sekreterlik > alayı :((
hemşirelikde çok seksi gösterir siz bayanları...
kadın her zaman isterse sexidir
En seksi meslek masözlük, hemşirelik, modellik
Evinin kadını olsun yeter
hemşirelik bence
hostes hemsıre sekreter
Mankenlik kesinlikle
Hostes.
Bencede hakimlik
bence doktor
doktorlukta olabilir ama üroloji doktoru olmasınlar ya da olmayın =( geçen sene üroloji doktoruna gittim bir sorun için o sorunu dile getirene kadar nasıl utandım varya hele ki ameliyat günü utançtan öldüm yani üflesen savrulurdum utancımdan
Anestezist. :P
Hemşirelik
Eskortluk😃
hemşire :D
Polis
Hemşire <3
Hostes :P
beyaz hemşire bence
Hemşirelik
sekreter tabikide
Hemşirelik
Ev hanimi :)