Bakirliğimi sizce bozmalı mıyım?

Bakirim ve 21 yaşındayım şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı ben olmasını istemedim sevgilim olursa bakir kalamayabilirim diye bakir kalıp kendimi eşime saklamak istiyorum sadece eşimle bir şeyler yaşamak istiyorum ancak çok azıyorum ve dayanamayacak duruma geldim artık mast, p*rno falan işe yaramıyor bide aynı zamanda bakire bir eş istiyorum tabi ki çünkü bu kadar dayanmışım nefsime hakim olmuşum sırf sadece onunla yaşamak için bu mükemmel denilen duyguyu onun da bakire kalmış olmasını onunda cinsel anlamda ilki olmak isterim tabiki.. Ayrıca evlenmem en azından 5-6 seneyi bulur yani daha çok zaman var.. Şimdi sorum şu sizce bakir kalmaya devam edip nefsimi korumalı mıyım? yoksa Bu hayalime ulaşamam (bu devirde benim gibi düşünen erkek nerdeyse hiç yok, böyle düşünen kızlarında yavaş yavaş yoldan çıktığı onlarında giderek azaldığı belli) en azından bu kadar işkence çekmeyip, beklemeyip bakirliğimi bozayım mı?
Yap gitsin bulamazsın bakire..
Yapma Allah herkesin gönlüne göre verir
Yap gerikafalı mısın nesin bu devirde bakireliği düşünen insan mı kaldı?
Yapma. Bakire kız azaldı, hatta kalmadı belki ama dünyada bir "ADAM" daha artar en azından
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bakirliğimi sizce bozmalı mıyım?