Söyleyin bakalım cezaniz nedir neler yaparsınız?
Şeyini kesip ağzına tikayip boğulup ölmesini beklemek ama öyle kolay değil tam gidecekken bir nefes aldirip bir daha uzun bir süre bu şekilde. En son geberince ibreti alem için ülkenin en prestijli caddelerinden birine ağzında şeyi ile asmak üzerine tecavüzden gebertildi diye not düşmek. Ayrıca çocuklara ve yaşlılara zulmedenlere de ayrı metodlarım var oyle bir soruda bilhare paylasicam.
Ölüm ama öyle böyle değil sırt üstü yatıracaksın sonra cam kare şeklinda bir kabı ters çevirerek midesinin üstüne oturacak o kap tabi içinde 2 farede olacak ve dışardan ısıtalacak haliyle fareler kaçmak istiyecek ve adamın midesini delmeye başlayacaklar bağırsak kalp akciğer derken dışarı çıkıncaya kadar adamı paramparça edecekler bu en yakışanı bence 1 saat içinde ölüyo zaten
Hadım, ibreti alem adına gezdirilmesi.
Ardından, bir kafesin içinde ayakta bekletilmesi saatlerce, aç susuz.
Kendinden geçince, yedirilip içirilip, vücudunun çeşitli çeşitli pek çok yerinin dağlanması.
Ve en sonunda meydana bırakılması, bir köpek gibi.
Leş gibi.
hadım etmek tabiki.
Aynen 😁
Cevap
44Cevap
erkeklik organı canlı canlı alınmalı sonra tahrik edilmeli öyle bekletilmeli ve en son idam ya da yanarak ölsün aynen daha iyi yanarak güzel olur
Ohhhh 😊😊😊
@benumut senin karın ağrım ne senin niye zoruna gidiyor sende mi tecavuzcusun
@benumut beynin kafanda değil
Normal bir insan olarak düşünürsen hapis cezası Hayır yok vahşice düşünürsen onu hadım edip ondan sonra erkekler tarafından ve birkaç erkek tarafından üst üste tecavüz edilmesi O zaman ne olduğunu anlar
Sözel ve fiziksel şiddete karşıyım ama, tecavüzün cezası bence budur, böyle olmalıdır.
en güzel cezaonu hadım etmektir. ceza evine girmeden hadım edip önündeki fazlalığı kesecek ve onu kadın yapacaksın ceza evinde bol bol kadın hormonları içireceksin ömür boyu yatmayacak içerde 10 yıl falan yatacak kadın gibi geri cıkcak dışarı bence
Öyle gözü dönmüşler için bir ilaç geliştireceksin ve onlara vereceksin. Tek tek hücreleri ölerek büyük acı çekip ölsünler.
Aynı şekilde kendisine düzenli olarak ömrünün sonuna kadar tecavüz edilmesi. Her gün o g*tten kan gelene kadar.
bu tarz bir şey..
yumurtalıklarını kesıp kırıp yagda kızartıp omlet yapıp ona yedırmek
çocuk tecavüzcüleri için en iyi yöntem çoğun yaşı kadar gün boyunca vücutlarından hergün bir parça kesip yavaşca acı içinde öldürmek kadınlara tecavüz edenler içinse kaynar suda haşlayarak öldürmek
Şeyini kes sonra elektrik li sandalye voltaj
ver yansin!😅
Muebbet hucre hapisi. 23 saat hucrede, 1 saat tek basina havalanma. Hic kimseyle konusma ve temas yok. 4 duvar arasinda delirmesi cok surmez. Psikolojik ceza fizikselden kat kat daha zordur.
1. Hadım
2. Ereksiyona getirip kökünden kesip, küçülmesin diye bağlayarak adamın dötüne monte etmek.
3. Teşhirci kızlara verilecek ceza da teşhir ettiği yeri görenler elleyecek... :D
Masum hayvanların değil de tecavüzcülerin üstünde deney yapılsa daha iyi olur bence.
tecavuzcuye ceza dıyonda kızlıgını verene ne ceza verecezzzzz 18 19 yaslardakı kızlaraaa onu soylee abaza kızlarrrrrr
Tabiki hiç bir suçun cezası idam olmamali ama benimde bir cezam var tabiki duvara bağlanıp önce tahrik edilmeli daha sonra penisini fare kemirmeli penisi kesilmeli ve arkasına sokulması
Cinsel organın işemek dışında başka bir işlev görememesi , erkek için en acısı bu olsa gerek.
Tecavüz edicek yerlerini işlevsiz hale getirmek tabiki en büyük ceza öldürmekten bile beter
hııı :D şimdiii hadım edip etek giydirmek ve aynı şekilde tecavüze uğramasını sağlamak olabilir mi
osmanlı işkencesi olan kazığa oturtma 2-3gün icinde otomatik ölüyor :)
Bana kalsa tayypi salagina soylerim hepsini yaprak idam etsinler
Önce Şeyini kesip Ağzına vereceksin sonrada meydanda ibreti alem için jiletle doğrayacaksın
Gider polise teslim ederim hapishanede mikerler onu yıllarca dötünden
Ona tecavüz edilmesi.
Tecavüze tecavüz. Tabi bundan hoşlanmıyorsa..
Erkekse hadım, kadın ise muhtemelen hapis.
Çükünü kesip, hapishanede düzenli tecavüz.
Şeyini farelere yedirmek
cukunu kesip, dotune sise sokmak
en temizi hadım etmek olsa gerek
çükünü kesip, ona yedirmek...
Kökten kesilip ağzına verilmeli
canlı canlı kazığa oturtmak
Sikinden asip kopana kadar sallandirmakk
Kamu önünde aynısını ona yapmak.
Hadım edip travestilerin arasına atacaksın
Tabi ki cinsel organini kesmek
Şeyini keserim ben olsam
iğrençler