20 yaşındayım ve çok erken cinsel hayata atıldım bundan çok pişmanım ve ailemi suçluyorum kesinlikle cunku beni ne bilinclendirdiler ne de bana dur dediler bir disiplini bile kurmadılar tam tamına 15 yaşında bakireligim gitti erkek arkadaşımla bu konuyu konuşurken hep ağlıyorum pişman olduğumu söylüyorum ama cahil ve saf dönemimde yalnızdım olan oldu. Bu zamana kadar bakire olmadığımı bile bile 2 kişi evlenme teklifi etti gerçekten olgun iyi kişilerdi ama ben sevmedigim için kabul etmedim ve çok korkuyorum sevdiğim adam ya benle evlenmezse bu sebepten ya da ben o kişilerden biriyle evlenmeli miyim bir yuvam olmasını istiyorum yalnız olmaktan korkuyorum sadece tek sorunum bu bana farklı gözle bakılsa bile pişmanım ve erkekler için değil çocuklarım için kendimi yıpratmak istiyorum bu mümkün mu
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer insan hata yapabilir. Sen 15 yasinda daha cocukmussun. Evlenecegin erkegi herzaman dürüst ol ve bakire olmadigini anlat. Yalan eninde sonunda ortaya cikar. Erkeklerin malesef cogu bakir degil. Kizlarla beraber oluyorlar evlenecegi zamanda esim bakire olsun diye ortalikta geziyorlar. Bence bir erkek bakir ise bakire bir kizla evlenme hakki vardir. Ama bakir degil ise ozaman kiza sen bakire degilsin, imalarda bulunarak evlenmemek sacmalik. Namus tek kizlarda degil erkeklerdede var. Kizlarin kizlik zari var diye hep kizlardan bakirelik beklenir. Bakire degil isede kötü gözle bakilir. Sen kafana takma. Tövbe et, allahim beni af et, sen af edicisin, affi seversin beni af et diye dua et. Ve Allahtan hayirli bir es nasip etmesi icin dua et. Moralini bozma. Bakire degilsin diye kötüsün falan düsünme. Her insan hata yapar. Önemli olan pisman olmak ve tövbe etmek. Bir daha yapmamak önemli olan. Erkeklerde dürüst olmali. Onun icin merak etme birisini bulursun. Önemlisi hayirli bir es olmasi.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ben her gece düşünürken bazen birden aklıma gelirken allahım beni affet diyorum herzaman boğazım düğümleniyor acı çekiyorum ama bunun sebebi bilinçsizce yapılan bir hata yüzünden sevdiğim adamla bile değildi sadece öylesine biri canımı acıtıyor.
Cevap sahibi+1 yılUnutma Allah büyüktür ve af edicidir. Insan hata yapar. Önemli olan hatasindan dönmek, pisman olmak ve af dilemek. Moralini bozma. Fayda yerine kendine zarar verirsin. Herseyin hayirlisi. Yolun acik olsun.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Seni seven değer veren seni sen olduğun için seven biri olursa kaçırma derim
04 Yorumla
Soran+1 yılO kişiyi bulucam inşallah karşıma cikar
Soran+1 yılRica ederim :)
+1 yılherkes evleniyor be kuzum. bir hata yaptığını kabul ediyorsun bak bu güzel bir şey. geleceğine bak önüne bak ve her zaman dürüst ol. bir gün sende gülersin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Üzülme artık daha fazla. Yüreği iyi birine benziyorsun, dürüst olursan karşındakinin de seni anlayışla karşılayacağından eminim.
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canım ben karşımda kine dürüst oldum herzaman Şu an bana anliyis gösteren biri var ama korkmuyor değilim bu sebepten ayrılık olucak diye
Soran+1 yılİnşallah saol canım görüşün için
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
33Cevap
artık olan olmuş önüne bak. geçmişe bağlı yaşanmaz. yaptığın şeyin bir hata olduğunu düşünüyorsan bir daha yapmazsın olur biter. herkes hata yapar. bir psikologtan yardım almalısın bana sorarsan. ayaklarının üzerine daha sağlam bas. namus insanın beyninde başlar bacak arasında değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet buna katılıyorum ama insanlar farklı gözle bakıyorlar ben üzülüyorum ama gülüyorum güçlüyüm ayaklarımın üstündeyim maddi yönden iyiyim yalnız bana yakıştırdığı şeyler gece yatağıma yatarken düşündürüyor uykumu kaciriyor
Soran+1 yılElimden geleni yapıcağım görüşün için çok saol
+1 yılBunu ailenin demesi bir şeyi değiştirmez. Senin içinde varmış ki yapmıssın. Önemli olan yaptığın değil, yaptığının arkasında durman. Sonuçta bunu sana zorla kimse yaptırmadı öyle değil mi? değilmi?
Hiç bir aile kızının bu duruma düşmesini istemez, seni de hep kontrol altında tutamazlar, Merak etme artık Türkiye'de bu tip durumlar normalleşti, yakında seni de birileri alır. Üzülme.02 Yorumla
Soran+1 yılBenimde annem babam istemez tabi ki ama 15 yaş ya ben çocuktüm ve babam yurtdışında annem kendi sevgiliyle kalıyordu ben o yasimda yanımda kimse yokken kendimi nasıl dizginleyebilirdim ki
- +1 yıl
Bence isabet olmuş. Yani kızların tam istekli olduğu zamanda olmuş 15 yaş. Bence takılma fazla, hatta annenin yediği cevizin yanında seninki ufacık tanesi kalır. Asıl üzülmesi gereken önce baban, kim bilir hangi hayallerle size para kazanmaya çalışıyor.
Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. olan olmuş bir kere yapacak bişey yok 15 yaşında bilgilendirilmedin ailenin gerçekten bu konuda hatalı ama kendini suclama ku kadar seni seven seni isteyen kişi bu konuyu o kadar dert etmez bir hata yapmışsın ömür boyu bu hayat ile kendine eziyet etmene gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRahat aileler suclu bu konuda haklisin. Kizlarini saclari fönlü mini etekli bir sekilde 15-16 yaslarindaki akli fikri sekste olan ergenlik cagindaki abaza liseli erkeklerin icine yollarken hicbir ögüt ve nasihatta bulunmuyorlar. Bu kiz niye böyle giyiniyor amaci ne demiyorlar (seni tenzih ederim) . En azgin yaslardaki abaza liseli erkeklerin icine atiyolar kizlarini. Resmen kizlarini bu sekilde ava yolluyorlar. Av olarak...
03 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi üzülen benim
Cevap sahibi+1 yılAllah yardimcin olsun
Soran+1 yılAmin. Teşekkürler görüş için
- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi biri tertemizdir üzülme evde kalırsan haberim olsun evde kaldım da... :(
12 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄
- +1 yıl
Ne gülüyon kız şaşkın 😡 tey Allam yaaa :-D
Buna takan erkeklere sor bakalım ;
Kendileri hiç bir kızla beraber olmamış , elele gezmemiş mi?
Olan olmuş suçluluk duygusuyla yaşama ileri bak32 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşün için elimden geleni yapıcağım.
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Önce kendin için sağlıklı olacak ve yaşayacaksın sonra seni sevenler için yaparsın.. Merak etme mutlaka seni anlayacak ve bağrına basacak bir aslan çıkar..
07 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah teşekkürler
Soran+1 yılCok mutlu oldum böyle düşünmene erkek arkadaşımda bunu söylemişti bana :)
Soran+1 yılÇok doğru bir söz bencede ben zaten sevmeyode seviyorum çocukları da severim çünkü okul öncesi ogretmenligi okudum lisede :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sorun ederdim de başkaları eder mi bilemem. Ayrıca acizliğini bahane etme 15 yaşında iraden yok muydu vardı. Ha 15 yaşında ha 25 yaşında. Benden uzak olsunlar da...
10 Yorumla
+1 yılher kız bakireliğini korumak zorunda eğer koruma güdüsü yoksa sonuçlarına evliilik öncesi yaşananlardan suçluluk duygusu ve psikoloji bozukluğuna hazır olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılKoruma güdüsü bende var ama ben çok bilgisiz cahildim 15 yaşındaydım yani dogal böyle olmam bu is aileme düşüyordu ama ben istediğim saatte evden çıkabilen 1 hafta eve gelmesem 1 kişi bile aramaz benim günahım ne 15 yaşında kendi kendimi ancak yasiyarak bilinclendirebilirdim
- +1 yıl
senin gibi nice bakire olmayan insanlar var. İnsanı insan yapan etik değerleridir aile ve çevre ilişkileridir. Nikah olmadan beraber olmakta hiç bir sorun yoktur. Büyüdüğünde sen de istediğin kız veya oğlanla istediğin şekilde beraber olabilirsin.
İslamda Mahremin eline dokunmanın ateşe dokunmak olduğu algısı yok edildi, artık sevgilisi ile nikah dışı yaşamayan eleştirilir oldu!
Gizli Üye(30-35)+1 yılya sen 15 yasinda yaptigin icin utaniyorsun vs. ama millet isteyerek pismanlik duymadan 20 25 yaslarinda yapiyorlar onlar bile evlenip cocuk sahibi oluyor sen takma hayatina bak
01 Yorumla
Soran+1 yılDüşüncen için teşekkür ederim
+1 yılZaten olan olmuş bu saatten Snr ne yaparsan kendine edersin biraz daha seçen insan ol değer vereni bil öyle davran
00 Yorumlane güzel işte pişman olmuşsun geçmiş geçmişte kaldı aileni suçlaman anlamsız ve yıpratıcı. çocuk yaşta yapılan bir hata kendine güveniyosan gzel bir tövbe et sufi hayata yönel cinsel yaşam stesnede takkılma
00 Yorumlasenin seçme hakkın kalmamış bence, seni kabul edenleri değerlendir. ben bu konuda hassasım, yetiştirilme tarzım böyle yani, bakire olmayan baba evine teslim edilir bizde böyle...
012 Yorumla
Soran+1 yılBu çok acımasızca :(
- +1 yıl
yapacak bir şey yok. dar kesim böyle, eşimi sevdim ve aldım, ama o gece sorun olsaydı onu o gün yüreğimde öldürür, götürürdüm babasına... şimdi diyecekler herşey iki damla kan mı diye. sorun kan değil sorun namus duygusu... ama dedim ya seni kabul eden erkeklerde çıkacaktır... bir örnek daha annem 98 de öldü babam yine bakire aldı, kırsal kesimden tabiki...
Soran+1 yılBu ilginç gerçketen şaşırdım ama kötü gözle bakmıyorum olabilir tabi ki
Soran+1 yılAklım ediyordu tabi ki ama ben gerçketen kendimi nasıl durduruyum o zaman çok özgür istediğimi yapabilirdim ve beni kim tutar ulan dercesine gittim bir yola
Soran+1 yılÖylesine birisiydi mazide kaldı gitti zaten öyle bir kişiyle olmayı hiç istemezdim Şu an biri var hayatımda çok mutluyum kendimi saklamak isterdim
Soran+1 yılEvet biliyor 7 aylık ilişkimiz var en başından beri biliyor
Soran+1 yılEvlenemeyiz napiyim beni seven adama hadi evlenelim diyip kendimden mi sogutuyum bana evlenme teklifi etti ama o unutuldu resmen bende hatirlatmiyorum evlilikle ilgili hep o konuşuyor benden soğumasın diye birşey demiyorum bile o hatta benden kapanmami istedi ilk başta mızmızlandım tirip attı sonra tamam dedim ama bunu kendim için de yaparım onun yanında sanki kendim için değil ona itaat ediyormuşum gibi göründü düşüncemi söylemedim heyecandan o da bir daha kapanma konusunu açmadı bu olaya takildim biraz bence o benim içten kapanmami ona söylemem gerekiyordu ama heycanladim konuşamadım
Olabilir böyle şeyler Şu an da böyle düşünmen gayet güzel seni gerçekten seven biri kabul eder yeterki ilişki başında söyle yalan söyleme
00 YorumlaSenin sevdigin kişi değilde seni seven sana aşık sana deger veren seni önemseyen erkek seni daha iyi korur ve mutlu ederr...
00 YorumlaAile faktörü çok önemli , belki bunun çok önemli bişey olduğunu öğretselerdi sana şimdi böyle şeyler olmazdı.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum. Ailemi sucladigimi söylüyor bazıları ama ben resmen yasiyarak görerek kendi kendimi yetiştirdim ailem olsaydı olmazdı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sitede bekarete önem vermeyenler var ilk nikah kıyın sevgililik tanışmaya gerek yok direkt evlenin aile kurun..
00 Yorumlaee değer veren 2 kişi varmış. neden onlardan biriyle gitmedin evlenmedin
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü sevmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni seven bulunurda sen onu sevmezsin merak etme. Hep boylesiniz zaten. Ben kabul etmiştim ama o beni begenmedi. Sende oyle olursun. Kenan İmirzalıoğlu lazim size 😉
011 Yorumla
Soran+1 yılBen dış görünüşe önem veririm ama kendi dış gorunumume dikkat ederim ve güzel bir kız olduğumu biliyorum buna istinaden sevgilimin dış görünüşüne biraz bakarım biraz bakmam yakışıklı takintim hiç olmadi sevdiğim adama gönül gözüyle bakınca dünyada ki her erkekten yakışıklı sevimli görünür onu gözümden sakınırım çok güzel severim seviyorum da zaten o yüzden genelleme yapmazsan daha iyi olur
Cevap sahibi+1 yılHı hı bende noel babaya inanıyorum zaten 😜
Soran+1 yılSana inandırmak zorunda değilim ne hissettiğimi çok seviyorum ben
Cevap sahibi+1 yılBeni sevmiyorsun herhalde 😀
Soran+1 yılSeni sadece tanımıyorum :)
Cevap sahibi+1 yılTanimak icin yaşın yetmez zaten abim 😉
Soran+1 yılSeninle aynı yastami olamam gerek seni tanımam için
Cevap sahibi+1 yılYok ama 24 bile olsan 9 yaş cok fark bence kalsın
Soran+1 yılBen yasa değil fikirlere bakarım açıkçası erkek arkadaşım 35 yaşında
Cevap sahibi+1 yılHayirli olsun sana o zaman 😀
Soran+1 yılHayırlısı olsun insallah. Saol
Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Bilemeyiz daha hayatın başındasın eğitimine odaklanır elit bir insan olur elit bir çevre edinirsen bu konular dert olmaz sana.
00 Yorumla
+1 yılSadece o yaşta bunlar nasıl oluyor anlayamıyorum. seks in ne olduğunu, cinsel ilişkinin ne olduğunu o yaşta hemen nasıl öğreniyor ve bunu yaşıyorsun anlamıyorum ya ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence seni seven biriyle evlen. Onun sevgisi bağlar seni zaten. Sevdiğin kişiyle de dene istersen olmazsa onlardan biri çünkü hayat bu belli olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet belli olmuyor. :( teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim şans her zaman yanında olsun
+1 yıleğer erkeğin seni seviyorsa bunu sorun yapmamalı bunu sorun yapan biri seni sevmiyor demektir ayrıca diktirebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlan olmuş yapacak bir şey yok merak etme sende evlenirsin daha çok erken ama
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
senin başta söylemen güzel çoğu gerdek gecesi bisiklet koltuğu mağduru. İnş karşına iyi birisi çıkar
00 YorumlaAcik ve net konusursak o hatani omur boyu cekiceksin.
01 Yorumla
Soran+1 yılOmur boyu değil sevdiğimi bulasiya kadar abartmanın lüzumu yok.
+1 yılüzülme yaa anlayışlı bieş çıkar karşınaa geçmişinle yaşamaaa
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ben aslında hiç pişman değildim ama karşıma anlayışlı ve beni seven biri çıkınca esas hatamı o zaman anladım
- +1 yıl
üzülme boşverr
Gizli Üye(30-35)+1 yıltövbe et Allah sana hayırı eş ve evlatlar nasip etsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim kapanmami istedi zaten sence onun bunu bende istemesi güzel birşey mi
Cevap sahibi+1 yılgüzelliğini eşine saklaman bence güzel bunu istemesi ama sen onun ıcın degıl Allah için eğer içinde varsa kesinlikle kapanmalısın hakkında hayırlısı
+1 yılkendi hatanı ailene yüklemen birazxcık saçma olmuş
15 Yorumla
Soran+1 yılPardon ama ben psikoloji okudum kendi halimide çok iyi anlıyorum ben kesinlikle yalnız kaldım ben sence 15 yaşımda çok azmaktan mi yaptim
- +1 yıl
psikoloji okuyor olman psikolojiden çok iyi anladığın anlamına gelmez canısı. tartışmak filan istemiyorum. ne halt edersen et
Soran+1 yılPsikolojiden anladigim için okuyorum zaten ayrıca aileme yüklemiyorum yaşadıklarımı ben kendi hatalarımı da gören bir insanım ama görüş için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
- +1 yıl
bencede ailemi namusunu bekliycekti işte cocuk değil ALLAH herkese eşit aklı vermiş iyiyi kötüyü ayırt edecek kadar ben anlam veremiyorum bir anda kendini verenleri
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende hiç suç yok zaten o yaşta vererek yollu olmasan yapmazdın
00 Yorumlakendini biraz daha aşağıla bence bu az olmuş
111 Yorumla
Soran+1 yılAnnemi babamı aşagiliyorum genelde beni yalnız bıraktıkları icin
Soran+1 yılBen pişmanım sadece o zamanlar olsaydı ve dur deseydim keşke diyorum şimdi daha mutlu olurdum
Soran+1 yılGeçmişe baktığımda hoşuma giden beni mutlu eden hiçbirşey hatirlamiyorum
Soran+1 yılSevdiğim kişiyle yapmadigim icin pismanim
Soran+1 yılŞu an bir erkek arkadaşım var zaten ben mutluyum ama bu bence bir kusur o da bunu kusur olarak görmesi en doğal hakkı değil mi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok sorun olursa düğünden bir iki gün önce diktir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilen sana cinsel ilişkiye gir mi dedi?
03 Yorumla
Soran+1 yıl15 yaşında ki genç bir kızı yalnız bırakmaları yetmez mi?
Cevap sahibi+1 yılNasi yalnız mesela?
Soran+1 yılBabam yurtdisinda yaşıyordu annem sevgilisiyle kaldı bazen
postu erken deldirmişsin
00 Yorumla
+1 yıl15 ne demek ya. çüş.
07 Yorumla
Soran+1 yılBencede cuş
- +1 yıl
Nasıl oldu bu, tecavüz felan mıydı?
Soran+1 yılHayır isteyerek oldu annem babam yoktu yanımda özgür bir kızdım
- +1 yıl
Özgürlüğünüzün başınıza neler getirdiğini gördünüz işte. Buna modern olmak deniyor, toplumda.
Soran+1 yılŞu an ikimiz konuşurken genelleme yaparak konuşman yani beni küçük düşürüyorsun
- +1 yıl
Küçük düşürdüğüm yok. 15 Yaşında birinin özgür olmasına rağmen bu tür şeyleri bilmesi gerekiyor.
Soran+1 yılBende onu dedim öyle bilgileri genelde anne baba verir ama ortada kimse yok
+1 yılYazik.
06 Yorumla
Soran+1 yılSanada.
- +1 yıl
Ne yazik dedim acaba niye ustune alindin? Ailene soyledim onu seni boyle bilgisizce davranmalarina yazik
Soran+1 yılCümle kur sende o zaman tabi yanlış anlarım
- +1 yıl
Neyse artik. Bakireligi dert etme iyi birisine benziyosun onemli olan ruhun bakire olmasi cok uzulme tamam mi :)
Soran+1 yılOlur. teşekkürler :)
- +1 yıl
Heh bak gül boyle uzulmek icin hayat cok kisa :)
- Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılailen ne alaka
02 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle örnek veriyim 15 yasinda genç kızım annem sevgilin de kalıyor kötü örnek o ayrı bir mesele babam yurtdisinda ben yalnızsım ve herşeyi yapmakta ozgursum 15 yaşında ki biri kendini ne kadar kısıtlar ki
- +1 yıl
o yönden dogru tabi ama kızına bakanlarda baskıcı oluyor
Üzül.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur.
Gizli Üye(30-35)+1 yıltek suçlu ailen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzulme sen
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsevgılımde bakıre degıldı benım eskısı
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında