Genel anlamda Türk insanın libidosu yüksek ancak seks te kütük gibiler bayan/erkek her ikiside? Siz ne düşünüyorsunuz?

Genel anlamda türk insanında bayan/erkek her iki cinsinde libidosunun yüksek olduğunu kanısındayım ancak zevkli seks degildir sadece libidonun yüksek olması. Bunu dokunuşlara , zevklere ve her iki tarafın en yüksek keyfi alması ile olursa zevkli olur. seks in sade girip çıkmak ile çok keyifli olamadıgını göremiyor çogu kişi bence , ayrıca kadınların yatakta çok tutuk oldugunu olduğunu düşünüyorum. Bu toplumsal bir baskıdan dolayımı veya yaşanmamışlıktan mı tam bilemiyorum. Ancak kişinin içinde olmalı bunlarda tecrübe ile dogru orantılı diye düşünmüyorum.

Not :şimdi burada atarlı arkadaşlar olacak. Biz zaten öyle yapmıyoruz. Sen nereden biliyorsun Vss.. Katılmaya bilirsiniz bu düşünceye ancak, anlaşılır sebebleri yazarak cevap verin ozaman.
Genel anlamda Türk insanın libidosu yüksek ancak  seks te kütük gibiler bayan/erkek her ikiside? Siz ne düşünüyorsunuz?

Genel anlamda Türk insanın libidosu yüksek ancak seks te kütük gibiler bayan/erkek her ikiside? Siz ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
+1 yıl
güncell