PENİS BÜYÜTME sorununa son veren yöntem soranlara?

Önce Gemlik, Ayvalık bölgesinden '0 asit' zeytinyağı, damarsız en az 30X50 ebadında Afyon mermeri, ve bir Hürriyet Gazetesi malzememiz.
Ve hergün bu işe 15 dakikanı ayıracaksın

Gelelim uygulamaya:
Göbek hizasında altında, diz kapağının üzerinde bir yer bulacaksın.
Üzerine damarsız Afyon beyaz mermerini koyacaksın, üzerine yaklaşık 1/5 çay bardağı zeytinyağını döküp yayacaksın.
Onun üzerine yanaşıp, kuzuyu mermer üzerine yatıracaksın. ve oklavayla hamur açar gibi iki elini (yada duruma göre elini) üzerine koyup, 10kez sola, 10 kez sağa esneyecek sonra 10 kez öne çekip bırakacaksın.
İki elinle Hürriyet gazetesinin 1 sayfasını açıp, gergin tutacak ve kuzuyu gazeteye dik gelecek şekilde tutup, belden ani bir hamleyle ileri itip gazetenin tek yaprağını ortadan deleceksin.
2. gün yağ-mermer-yatan kuzu olayı aynı sadece fark 20 sağa, 20 sola, 20 ileri çekeceksin ve 2 yaprak hürriyeti deleceksin.
3. gün yine yağ-mermer-yatan kuzu olayında bu sefer 30 sağa, 30 sola ve 30 kez baştan tutup çekecek 3 sayfa gazeteyi deleceksin.
Bu işlem bundan sonraki günler kuzuya işlem 50-80-120 sağ, sol ve çekme, 3-5-8-12 yaprak delme şeklinde olacak. En son 32 sayfalık Hürriyet gazetesini ortadan aç, Koç'u hazır et (kuzu artık enine boyuna büyüdü) ve 32 sayfa ortadan açılınca 16 yaprak oluyor ya, o yapraklara fıs fıs ya da ütü baharında 4-5 kere basıp İslam, çok az yumuşasın.(neden olduğunu ve ıslandığını bilmen lazım) ve beklemeden, çünkü beklersen kurur..
Aniden belden öne doğru yüklen, gazete delinip öbür tarafa geçerse işlem tamam..
Geçmezse son 2 günü tekrar et..
Bu kıyağımı da unutmayın..

PENİS BÜYÜTME sorununa son veren yöntem soranlara?
Cevapla