sevişmek istiyorum demekten farkı nedir?
duygusal boyutuvar mı?, altında yatan asıl anlattığı nedir?
duygusal boyutuvar mı?, altında yatan asıl anlattığı nedir?
Kime dediğine bağlı bence kimisi direk yapmak istiyorum diyemez bunu der amaç sextir, kimisi de karısınaya da ne bilim aşkına sevgilisine cidden kendisinin bir ömür kendisinin olmasını istediği için der işte
Benim olmanı istiyorum diyen , vücudunla birlikte tüm ruhsal ve sosyal yaşamını kendisine adamanı ve onun kurallarına göre " mutlu ve mesut " yaşamanı istediğini söylüyordur. Bunun sevişmekle eşit kavram olmadığını ve onu dünya kendini de ay olarak görmeni ve davranmanı istediğini anlamalısın.
Bu şekilde aidiyeti sen ister misin sıkı mı gelir , orası senin kararın.
karşılıklı olarak biribirmiizin mutlu olması ilk önceliğimiz olacaksa ben herşeye varım eşimlle
Tabi bu anlamı , karşında olgun ve çalkantıları istek ve ihtirasları durulmuş biri söylediğinde ciddi ama universite yıllarını yaşayan geç ergenus ve daha askerliği işi evi vs vs olmayan biri söylediğinde sadece yatak içerdiğini de , yani yüklenen anlamı yükleyenden çıkarmanın doğru olacağını eklemek isterim .
tskler
Benim olmanı istiyorum derken biraz daha sahiplik bildirmiş olursun Yani sevişmek istiyorumdan kat kat daha etkili bir cümle karşındaki kişiye onu sahiplendiğini hissettirebilirsin
Cevap
8Cevap
Farki cok. Seksle alakali olmadan da kullanilabilir. Yalniz benim ol. Yalniz benimle beraber ol. Yalniz benim dediklerimi onemse. Yalniz bana fedakarlik yap. Yalniz benim icin herseyi yap. Yalniz...
Bağa bir kere virsene, sevişelim, s..şelim, kadınım ol, erkeğim ol. Hepsi aynı b.k kuzu:)
Her şeyinle (Vücut, beyin, ruh) sadece bana ait olacaksın demek.
farklı ama o yolada gidiyor o düşünceyi uyandırıyor kötü bir söz değil bence ya senin düşüncen?
birlikteliğin cok daha derin bir boyut aldığı, gerçekten bir olunduğu, herşeyden ve herkesden önce geleceksin demek olmalı, ama erkekler için bu kadar derin mi?
sen sevmek aşık olmak istiyorsun gerçek sevgi bulmak zor ama imkansız değil .
Ne desin adam kibarca söylüyor işte bir tur versenemi desin?
Bunu buradan bilemeyiz, buna sen karar vereceksin...
duygusal boyutu yok...bir kere versenenin kibarcası...
seni s*kmek istiyorum demk başka anlamı yok :)
:) dimi
bence zor ama olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?