Ailemden iğreniyorum artık sırf onlardan kaçmak için 24 yaşında ygs ye çalışıp gitmeye değer mi?

her anlamda iğreniyorum babam ellerini bile yıkamaz durmadan eli şeyinde gezen bir adam oraya buraya dokundukça odama girdikçe içim kalkıyor...
annem dede hijyn denen bişey yok ananeme bakıyor demin b*ku paspasa düştüde 2 liralık paspası atmadı oturdu temizledi o eliylede heryere dokundu söyleyincede suratıma kükredi...
annem ve babamda genital mantar varmış o banyo taburesinden kesin bende kaptım ki Şu an bendede var birşey dediğimdede hemen acındırmaya başlarla bağırırlar hiç kabul etmezler mikropluklarını...
kızkardeşim ise donunu çıkarır oraya buraya atar bir bezi alır her yere sürer ayrıca kendisi asık suratıyla tam anlmaıyla enerji emer...
bunun dışında babam ona buna ailesinin dedikodusunu yapan yobazın tekidir...
annem ondan daha iyi olsada onunda aşağı kalır yanı yok ters bir şey söyle evi inletir bağırır çağırır psikolojimi ailem mahvetti tüm sülalem düzenli bir yaşam sürerken hala okullarda sürünüyorum hayatım düzene girsin diye bekliyorum hergün kavga hergün kavga bıktım artık... bölümümdende memnun değilim zaten çok çalışsam istediğim bir bölüme gitsem 24 yaşında değermi buna yılda 1-2 kez bile gelmem tek sorun ayda 300-400 lirayla geçinebilirmiyim ve sizce hangi şehir düşüneyim?
Ailemden iğreniyorum artık sırf onlardan kaçmak için 24 yaşında ygs ye çalışıp gitmeye değer mi?