kadın ınlese karsı alt ust komsular duyar ya da bagırma seslerı yatak sesı olmuyor mu mecburen ses cıkarmadan yapmak mı zorundalar baska yolu yok mu bunun bence cok sıkıcı o sekılde olması cınsellıgın tadı cıkmaz kı ( bı de cocuk olunca napıyorlar odalar yan yana sesler gıdıyor ılla cok mu dıkkatlı olunması gerek veya odalar baya uzakta olacak kı ses gıtmesın ) BENCE SESLE CİNSELLİĞİN TADI ÇIKAR... evlıler nasıl cozum buluyorlar boyle durumlarda
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılrahat rahat inleyip zevk çığlığı atmak istiyorsan müstakil eve geçeceksin. komşu duyar mı duydu mu derdin olmaz. apartmanda isen ve ses duyulmasını istemiyorsan inlersin ama çığlık atmazsın. dudaklara yapışır erkek hatta son anlarda sürekli öpüşülür ki ses çıkmasın diye. ama sevişme çok zevkli ise ne yaparsan yap az da olsa aahhh ohhh sesleri çıkacaktır. benim bir zamanlar bir alt komşum vardı ve yeni evlilerdi. kadın çok rahattı. daha sevişme başlarken ohhhh seslerine başlar ve bu sesler benim evde duyulurdu. zevk çığlıklarını hiç sorma. zevk çığlığı atmaya başladı mı sanki yan odada sevişiyorlardı. o derece yani. sonra çocuğu oldu sevişmeleri azaldı ama sevişirken ki zevk çığlıkları azalmadı. 2 sene durdu taşındılar. yeni komşuları da bunu duyuyormu merak ediyorum şimdi :)
08 Yorumla
Soran+1 yıl:))) bence ses yalıtımı olmalı kımse duymaz cocuklar bıle ıstedıgı kadar ınler ses cıkaraır :)
- +1 yıl
evet yatak odasına ses yalıtımı yaptırmak biraz maliyetli olabilir ama dediğin gibi sonrası için gayet güzeldir. At istediğin kadar zevk çığlıklarını. tabi kapıyı da ses yalıtımana uygun değişritmek gerekir.
Soran+1 yılkapı?
- +1 yıl
yatak odasının kapıda değişmeli ve ses yalıtımı yapılmalı. yoksa duvarlara tavan ve yere yapılan yalıtım boşa olur. sesin odadan çıkmaması lazım :)
Soran+1 yılhım evet :)
- +1 yıl
baksana sevişirken çok mu ses çıkarıyorsun.
Soran+1 yılhıc sevısmedım :) evlı degılım
- +1 yıl
Ögrenmek denemek istiyormusun ;)
En İyi Cevaplar
İnsanın ses çıkarmama çabaları duyan olur endişesi Zevki çok azaltır bence rahatsız edici bir durum... ilişkide rahat olmak gerekir kendini salıcaksın akışına bırakacaksın zevke göre insan bağırabilirde, inleyebilirde , birbirlerine yalvarıslarda olabilir kopmalarda ilişki böyle güzel olur...
211 Yorumla
Soran+1 yılaynen de komsular cocuklar duyabılır ıste :)
Soran+1 yılaynen sımdıkı yataklar ses cıkarmıyor gıcırdamıyor :) odaya da ses yalıtımı yapılur :)
Soran+1 yılevet rahat buyuk yatak olacak :) yalıtım ın faydası olur :)
Soran+1 yıltabıkı bıde dusa kabın olmalı veya durumu cok ıyıyse ıyı bı banyo :) banyoda da rahatca yapılabılır bu sekılde :)
Soran+1 yıloff cok ıyı :) oyle olur ınsallah :) maddıyatı olanlar yaptırıyor ıste banyoyu falan...
Gizli Üye(30-35)+1 yılSessiz oluveriyoruz. Olmadı çocuklar için başka odaya geçiyoruz. İnek gibi anırmaya gerek yok zaten. Ama tabiki çocuksuzken daha zevkli oluyor. Uyanma derdi olan kimse olmayınca konsantre de oluyorsun sevişme için zaman da oluyor.
39 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNapalım çocuk var :)
Yer yatağı yapıp ağzımızı bağlıyoruz hem fantezi oluyor
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
37Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Valla bence ne kadar çok ses çıkarsa apartmanda o kadar namımız yürür.. İnleme sesi çıkmayan ev ise tam tersidir. Komşular hiç umurumda olmaz ama çocuk olunca biraz dikkatli oluyoruz haliylen.
15 Yorumla
Soran+1 yılcocuklar olunca ılla duyarlar nasıl cozum olmalı yanı :) komsular da sıkayet edebılır sesten rahatsız olurlar bıde ınsan utanır oyle bı durumda benim sesımı baskası duyarsa falan
Soran+1 yıloyle de ımalı ımalı bakarlar falan :) haklısın aslında da sıkayet de edılebılır duvarlardan ses hemen gıdıyorsa aynı ses duyulur
Soran+1 yılaynen cok ıyı olur cocuklarda duymaz rahat rahat :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlt kattakilerin ne düşündüğü umurumda değil, yatak gıcırdıyo zaten, hızlanınca daha da gıcırdıyo, yapacak birşey yok. Çocuklar da uzak odada sorun yok
11 Yorumla
Soran+1 yılsıkayet gelırse
+1 yılses yalıtımı yaptırmak lazım odaya studyo ve radyo evlerindeki gibi
15 Yorumla
Soran+1 yılevet cok guzel olur yanı sesle tadı cıkar onun
- +1 yıl
hemen ses yalıtımı yaptırayım yatak odasına
Soran+1 yılyaptır malıyetı ne kadar olur cok fazla tutar mı
- +1 yıl
radyocu arkadaşıma sormam lazım studyo için yalıtım yaptırmıştı
Soran+1 yılsor bakalım bana da soyle :)
+1 yılevlı degılım ama benım yan komsu benımevdekı ınıldılerı duymus dıyo banakı hastamıydın gece :D ses gelıyodu evden bende yok dedım ozamn anladı :D he tamam anladım sımdı dedı :D
14 Yorumla
Soran+1 yılsıkıntı ya yalıtım sart :) ınsan utanır rahatsız olur oyle durumda
- +1 yıl
evet sessızde seks olmuyor kı ıster ıstemez kadın ınlıyor sonucda zevk vermezsen ınlemez ben hıc utanmadımonu soran komsuma karsı sormasaydı bırde bayan sordu he :D
Soran+1 yılyanı sorulmaaz genelde bayanlar utanır boyle bı durumda komsum duyuyorsa utanırım yanı ben :)
- +1 yıl
neden sorduysa anlayıncada gulumsedı hım dedı bızd ebaya ses cıkartık yalan yok
bu işin doğası bu yalıtımlı evde olcaksın en cok sorun oluyorsa
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen
+1 yılEve gelen kiz arklarimin sesinin gittigine inaniorm masallah cok eukur henux bir sikayet gelmedi
110 Yorumla
Soran+1 yılgelırse ya :)
- +1 yıl
Napim bnim sesim cikmio da yatagn ve kadnlarn...
Soran+1 yılses yalıtımı yapılabılır :)
- +1 yıl
Sen bu islerden anliyan bir arkadasa benzion
Soran+1 yılnereden anlayacam yorumda bırı soyledı :)
- +1 yıl
Gel sana bisi gostercm
Soran+1 yılburadan goster ne gostereceksen :)
- +1 yıl
Foto yükleyemiorm
Soran+1 yılıyı o zmn gosterme :) sapıkca bı foto muydu
- +1 yıl
Hayir kendimi gostermek istemistm sadece
pek dikkat eden olmuyor zaten alttan üstten sesler geliyor devam lı
12 Yorumla
Soran+1 yılses yalıtımı yapılmalı cocuklar da duymaz hem
+1 yılValla ben ormanda yayla evinde sevisiyorum istedigi gibi bagirabilir partNerim😁😁
12 Yorumla
Soran+1 yılo da ıyıymıs ama her zmn ormanda da olmaz :) sehırde ne olacak
- +1 yıl
Valla canim seninle heryer saray olyrdu bana sen ben ve sekss vaouvvvvv😁😁
Ben hiç cekinmem bagirta bagirta yaparım duyan duyar herkez yapiyor
17 Yorumla
Soran+1 yılkomsular sıkayet eder hem cocuklar da duyar :)
Soran+1 yıldegılım ılerııısı ıcın konusuyorum :)
Soran+1 yılneden
Onun bir çözümü yok maalesef elden geldiğince az ses çıkarmaya özen gösteriyorsun. ya da en dip köşedeki odayı kullanıyorsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) cocuklar olunca rahat olunmuyor ya :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim oturduğum binada daireler full ses yalıtımlı adam kessen kimse duymaz evime gelen kızlar son ses bağıra biliyorlar :)
19 Yorumla
Soran+1 yılguzelmıs :)
Cevap sahibi+1 yılGüzel tabiki kimse duyarmı endişesi yok bir şey yok birde odada bilerek yataktan başka bir şey koymadım inleme sesleri birde duvarlarda yankılanıyor ahaha
Soran+1 yıl:))) tek yatakla olmaz yatak odasına ozel dusa kabın de olmalı :) dus tada yapılır rahatca :)
Cevap sahibi+1 yılVar oda var yatak odasının içinde ebeveyn banyosu içinde duşa kabin ayrıca banyoda çift kişilik jakuzi :)
Soran+1 yılohh cok ıyıymıs ınsalah ılerde benım de olur :)
Cevap sahibi+1 yılNişanlımla nişanı atmasaydık onun olacaktı şimdi sefasını başka kızlar sürüyor :)
Soran+1 yılnıye attı nısanı olmamıs sımdı :) anlasamadınız mı
Cevap sahibi+1 yılİki kişide dik başlı olunca olmuyor biriinin alttan alması lazım :)
Soran+1 yılhım dogru :) neyse karsına daha ıyılerı cıkar hayırlısı :)
Sesle cinselliğin tadını çıkaranlanız. yan yatak odasına sesimizin gittiği haberide gelmedi değil:)
14 Yorumla
Soran+1 yılrahatsız edıcı ıste komsular cocuklar nasıl duymayacak
Soran+1 yılses yalıtımı yapılır kımse duymaz :)
+1 yılEvin içine çadır kurup izole ediyorum, tık ses çıkmıyor..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Alt kattaki lerde üst kattakiler de doya doya dinliyorlar bagrmadan zevki çıkar mı
03 Yorumla
Soran+1 yılses yalıtımı...
Soran+1 yıldaha cok zevk ıcın zaten yalıtım gereklı :) rahat olmak onemlı
+1 yılhiç umursamadım açıkcası. ne kendimi kastım duyulacak diye nede duyulsun diye abartım oldu..
014 Yorumla
Soran+1 yılkomsulardan sıkayet gelebılır veya cocuklar duyar :)
- +1 yıl
insanlara göre yaşamam hiç.. etsinler yinede umursamam.. çocuk belirli bir yaşa kadar zaten bir şey anlamıyor..
Soran+1 yılo yastan sonra ya nasıl cozum bulursun cocuklar ıcın :)
- +1 yıl
teknolojide çağreler tükenmez.. artık çok iyi izolasyon malzemeleri var.. dublex ev de sorun çıkmaz..
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
bunlar kolay ve çözümü olan şeyler.. önemli olan uyumdur. hayata bakışı yaşayışı benzer bakabilen birini bulmak çok daha zor..
Soran+1 yıldogru bıde karsıdakı dar ve sıg dusuncede olmamalı her fıkre degısıme fantazıye zevke acık olmalı :)
- +1 yıl
nerdeeeee öyle insan.. herkes sadece lafta sözde..
Soran+1 yılsans ısı :)
- +1 yıl
şans bilemiyorum çok daha farklı şeyler bence gerekli.. açık olabilmek kendinle barışık olmak hayata farklı açılardan önyargısız tabusuz bakabilmek güven ilgi cesaret vs.. kafalardaki acabalardan kurtulmak gerek..
Soran+1 yılaynen boyle erkekler azınlıkta mı cogunlukta mı :) gercı unıversete dusunceler de degısıyor okuyan erkekler aydınlasıyorlar :)
- +1 yıl
azınlıkta malesef.. kadın içinde erkek içinde azınlık kesinlikle.. üniversite sana bunu sağlamıyor belirli bir alt yapı veriyorlar elbette ama sen kendinle aşabileceğin bir durum bu.. yaşamakla yaşanmışlıkla iligli.. hayata nasıl bakarsan onu görürsün.. böyle bakmak gerek önce.. açıkcası ben bakan çok az gördüm.. uzun yıllardır bu tarz değişikliklerin içinde olmama rağmen..
Soran+1 yılcok uzucu halımız o zmn herkesın kendını gelıstırmesı baska fıkırlere de acık olması lazım
- +1 yıl
teoride evet.. ama gerçekten uzak bir hayal olarak görüyorum bu dediğini.. en azından pek görmedim.. söylemek ile yaşamak çok farklı şeyler.. insanların böyle olmaması da.. böyle insanların az olması da.. bulamamakta gerçekten çok üzücü
Gizli Üye(36-45)+1 yılO an kadınım zevkten delice inleyip kudurmali.
Tutmamali kendini.
Bu arada sen, inançlı edepli ve de ateşlisin...
Hem de erkeğin iligini emecek kadar...
Yanlış olan var mı bunlardan? :)15 Yorumla
Soran+1 yılyok :) boyle kızlara da sıg dusuncelı mı yoksa farklı dusuncelere acık zevk vermeyı bılen erkekler mı denk gelır :)
Cevap sahibi+1 yılNasip bu artık.
Beni sorarsan 2. gruptayim.
Boğayim. Kadinim iligimi emmeli benim
Soran+1 yılsapıkca yorumları kes artık
Cevap sahibi+1 yılAl işte ne istedigini bilmeyen atarli ve ayarsiz bir Türk kızı daha. Ulannn sorunun kendisi sapık zaten. Neyse. Hadi çocuğum sen git. Ne istediğini bilip emin olunca gelirsin. Hadi yavrum...
Soran+1 yılsoru oyle dıye seks mı konusacam gorus paylasanlarla canım boyle soru sormak ıstedı ne var belkı can sıkıntısından sordum
+1 yılçok abartı bir inleme sesi olmadıkça komşulara gidiceğini sanmıyorum ya
15 Yorumla
Soran+1 yılcocuklar olunca sıkıntı bıde duvarlar ınceyse ses gıder ınleme de olsa
- +1 yıl
evet çocuk cidden sıkıntı, çocuklu çiftler sessiz film oynar gibi mi sevişiyolar acaba
Soran+1 yılbılemem ama gercekten sıkıntıdır :) yalıtım mecburı oluyor boyle bı durumda :)
- +1 yıl
Sen anlaşılan baya ses çıkarıyosun :)
Soran+1 yıldaha denemedım evlenınce :)
+1 yılO değil de kayınvalidesiyle birlik oturanlar. Ne yapsn peki :)
03 Yorumla
Soran+1 yılona degınmıyorum bıle en kotusu :) ne cınsel hayatları var ne kendı hayatları :)
Soran+1 yılev ıcınde ev olmaz ayrı olsun evlerı herkesın
- +1 yıl
Öyle ama hayat şartları iste bazen mecbur kalabiliyo insanlar
Vurdun mu ses getirecek böyle çat çat patlatacan kizartacaksin vurdugun yeri one öyle sessiz sinema gbi
01 Yorumla
Soran+1 yılevet :) ses onemlı :)
+1 yılevlenince anlarsın. ama komşuları düşünmeye gerek yok.
019 Yorumla
Soran+1 yılsıkayet gelebılır bıde ınsan utanır yanı
- +1 yıl
ne şikayeti gelecek onlar yaptıda senmi şikayet ettin. seksi dibine kadar yaşamadıktan sonra anlamı yok.
Soran+1 yıldogru :) ses yalıtımı yapılır ya da duvarlara ses gıtmez cocuklar acısından da ıyı
- +1 yıl
seks esnasında hissettiklerini dışa vuramazsan tadı azalıyor. sen kaç yaşındasın.
Soran+1 yıl21 evlı degılım :)
- +1 yıl
bakirede değilsin sanırım
Soran+1 yılne alaka bakıreyım :)
- +1 yıl
nerden biliyorsun seks yaparken çığlık atıldığını :)
Soran+1 yılbunu bılmeyen mı var sımdı herkes herseyı bılebılır teknolojı cagı :)
Soran+1 yılallame olmak veya tecrubelı olmak gerekmıyor :)
- +1 yıl
yani ilk seferde bile partnerimi şaşırtabilirim diyorsun.
Soran+1 yılyanı :)
- +1 yıl
yanisi ateşliyim deli gibi sevişir partnerimi tatmin ederim demek.
Soran+1 yılo bakımdan yanı demedım evet manasında yanı ılk gecede kocamı sasırtabılırım :))) anal harıc sınır koymam :)
- +1 yıl
seni alan adam yaşdı desene.:)
Soran+1 yıl:))) ısteklı bayanların karsısına hep zıddı cıkar dıye bırsey yok degıl mı ıstıkrarsız cınsellıkten anlamayan bırı cıkarsa ya :)
- +1 yıl
yazık olur hem sana hem ona.
Soran+1 yılaynen :)
- +1 yıl
neyse fıstık bana müsade ayrın görüşürüz kendine iyi bak.
Yatak odana ses yalitimi yaptirabilirsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Dudağıni öper ses cikarmardan
12 Yorumla
Soran+1 yılamma ılla az da olsa cıkar ses en ıyısı ses yalıtımı yapılmalı cocuklar ıcın de ıyı olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşalırken değil komşu dünya skmde değil
11 Yorumla
Soran+1 yılya cocuklar :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanırım senin içinde sorun böyle bu durum
13 Yorumla
Soran+1 yılyok daha evlenmedım ılerısı ıcın konusuyorum :)
Cevap sahibi+1 yılhmm anladım sıkıntılı durum tabi bu detaylı olarak anlatmamı istermisn
Cevap sahibi+1 yılyalıtım çok etkili değil unutma sonuçta aynı daire içindesin
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. sen de yalıtım yap o zaman
05 Yorumla
Soran+1 yılyalıtım olunca ses gıtmıyor mu hıc
Soran+1 yılıyıymıs :) cocuklar da duymaz o zmn harıka bırsey
Soran+1 yıl:)) super
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn ideali müstakil ev
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya da ses yalıtımı :)
Cevap sahibi+1 yılSes yalıtımı fasa fiso
Ramazan davulcusu gibide bağırmaya gerek yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılTam bosalirken dudaklar kenetlenir canim.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla mecbur tutuyosun kendini
22 YorumlaEvlilere sormak lazım
31 Yorumla- +1 yıl
hiç bağırtılacak kadar sevilmedin yani
Yalıtim :)
10 Yorumla
+1 yılSende bağırarak inleme 😃
04 Yorumla
Soran+1 yılduvarlar ınceyse sessız ınleme de duyulur
- +1 yıl
O zaman müziğin ya da tv nin sesini biraz açarsın. Banyoda suyun sesini açıpta yapabilirsin. Hem fantezi olur 😉
Soran+1 yıltv ve muzık olabılır ya da ses yalıtımı en ıyısı :)
- +1 yıl
Ses yalıtımı sonradan yapılmıyor maalesef
Cinsellik illa bağırıp çağırmadan ibaret değil ki
08 Yorumla
Soran+1 yılınleme sesı de yatak sesı de duyulur bence seslı olmalı oyle daha heyecanlı olur
Soran+1 yılıyı bakalım :) duvarlardan ses hemen gıdıyorsa ınleme sesı duyulur ses yalıtımı yapmak gerek
Soran+1 yılama deger bence zevkı guzel yasamak gerek rahat olmak gerek :)
Soran+1 yıl:)))
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhayvanlar anırır insanlar değil
11 Yorumla
Soran+1 yılsen ne tur varlıksın ya anırma demıyoruz ınleme sesı yatak sesı vs...
+1 yılSesli ziktim gibi birsey
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSessiz oluyoruz mecbur
11 Yorumlaah ah hiç sorma sıkıntı valla
00 Yorumlabencede
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor durum
10 Yorumla
+1 yılSessiz olucan mecbur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle haklısın.
10 Yorumla
+1 yılen guzel orman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbızı duyuyolardır
02 Yorumla
Soran+1 yılses yalıtımı yapın kımse duymasın
Cevap sahibi+1 yılyapamayız artık
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Apartmanda yaşayanlar komsular duyacak dıye ses cıkarmadan nasıl cınsellık yasayabılıyorlar bence hiç zevklı degıl?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler