Bir kaç hafta sonra düğünüm var ama ben hap kullanmak istemiyorum, çünkü kilo aldırıyor, hormon bozuyor. Birde sürekli hap alma alışkanlığım yok. Nişanlıma bahsetmedim ilk gecede kondom takarmı sizce? Kondomla olan ilk ilişki zormu olur? Sizde nasıldı?
Cevabın nedir?
Ben evli değilim , sevgilimle ilkimi yaşadım.
Ama içini rahatlatmak için şunu söyleyebilirim ki , ister prezervatif kullansın isterse kullanmasın canın yanıo. Hatta kan bile gelmedi bende. Ama acısı kötü :(
Mutlaka ilk olacağı için , gerileceksin ve bu senin elinde olmayacak. İstediğin kadar ıslan, penisi vajinanın girişinde hissedince kasılıyorsun buda kurumana yol açıyor.
Bu yüzden prezervatif olmadan , penisine lubricant sürerek içine girsin bir iki dk sonra prezervatif taksın ve kayganlaştırıcı kullansın gene tabiki de. Ve asla ama asla boşalmasın. Garantiye almak içinde bir kereliğine mahsus ertesi gün hapı al.
Bunu da ilk olacağı için prezervatifin yırtılma ve bir nebze de olsa var olan gebelik riskini düşürmek için söylüyorum.
Diğer soruna gelirsek , ben hormon haplarına karşıyım.
En güzeli , spriral taktırmak + boşalmaması+ prezervatif.. Bu 3 yöntemi de aynı anda uygulamak en güvenlisi.
Ve en önemlisi , nişanlınla konuş..
Sana azcık şefkatli davransın.
Çok yavaştan alın sevişmeyi , bol zaman ayırın birbirinizi keşfetmeye. Yangından mal kaçırır gibi atlamasın üzerine adam.
Al karşına konuş..
Birde de ki , bu ilk.. Kasılırsam olmazsa sakın kırılma ve erteleyelim üsteleme.
İlk ilişkide acıyı soracak olursan , acı zardan değil de daha çok vajina kasları yüzünden oluyor..
Mutluluklar.26 Yorumla
Soran+1 yılErtesi gün hapı hariç katılıyorum yadıklarına teşekkür ederim☺️
Soran+1 yılPeki kan daha sonra geldimi sende?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKondoma gerek yok içine boşalmasın olur biter hemde kondom hissizlestiriyormuş çocuğa ilk gecede kondom taktırma bence
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKız hap kullanmak istemiyor bunun için onu zorlayamayiz
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. İlk gecede kondom kullanmak kadına haksızlıktır.. Onun içinde erkeğinin fışkırmasını hissetmesine neden mani olunsun ki.. Hap kullanmak en mantıklısı..
00 Yorumla
İlk gece içine boşalmasın zaten bakteri kapar
25 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılEvet olabilir kondom iyi bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
20Cevap
Ilk gece gibi ozel birseyi kondomla heba etmem senin yerinde olsam mrk etme 2 hap ictjm diye kilo almazsjn devamli kullanim icin gecerli
12 Yorumla
Soran+1 yılHmm kilo alırım bence sonra beğenmez beni😄😂
+1 yılhıssetmeeye bılır ıstemez takmayı karısısın sonucta ve heycanını senınle yasamak ıster sen kontrollu olursn bısey olmaz dısarı bosalsın gerekırse ok ılacınıda atıver cok kılo aldırmaz yanı bıkac kere kullanmakla bısı olmaz
10 YorumlaBence sen yinede kullan hap işi garantiye al adam kendini tutamayabilir belki... ilk gece hicbir erkek prezervatif takmaz.. bunu ilk gece takmak erkeğe ölüm gelir.. prezervatif hissi sıcaklığı yok eder..
10 YorumlaGerdek gecesinde zaten ilişki olmicak, bozduktan sonra bırakıcak o yüzden ne hapa ne kondoma gerek var.
00 Yorumlaişk geceden adama kondım taktıma ten tene değsin yosa bir sey anlamazsın
10 YorumlaBana göre kondom ilişkide üçüncü kişi. Yani tam manasıyla hissedemiyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ağustosta evlenecegim en iyisi hap kullanmak hiç ilişkiye girmedim ama kondom ilk gece de olmaz bence tadı çıkmaz
10 Yorumla
+1 yılSizin icin ideal olan bence geri çekilme yontemi , gebe kalma olasiligi dusuk kalirsan da ztn evlisin kismet.
00 Yorumla
+1 yılIlk gece korunmanın en güzel yöntemi kondomdur
35 Yorumla- +1 yıl
@skc26 tecrübe konuşuyor
- +1 yıl
@istesevgiask
normal değil mi 8 yıllık evliyim - +1 yıl
normal tabiki evililik güzel vesselam
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence ilk geceye yazık olur birbirinizi hissedemezsiniz
10 YorumlaKondom erkekler sevmez pek takması çıkarması zor oluyo diye konuyu konuşun bence
00 Yorumlaİçine bosalsin. Su tutarsin sdfsdf
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılSenin icin sorun yok da erkek isteyecek mi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılKondom en iyisi zaten.
10 Yorumla
+1 yılne kondomu ilk gece içine boşalttırma yeter.
10 Yorumlaengellemiyor yaa kondom iyidir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİçine boşalmasın
41 Yorumlaspiral taktır.
00 Yorumla
+1 yılden dene değecek başka bılmem ben canım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. İyi olur
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltakmazz dısarı bosalsın söle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüğün ne zaman peki neden korunma istiyorsun
00 Yorumla