Bu ülkeye şeriat gelmeli mi? veya şeriat gelirse ne olur?

benim görüşüm şu ki;
bu ülkeye şeriat gelirse tüm kadınlar kara çarşaflara bürünür. Cinsellik gizli de olsa yaşanır fakat kadına söz hakkı tanınmayacağı için tecavüz edilse bile sesini çıkartamayacaktır kadınlarımız. Çünkü ülkeye şeriat gelirse eğer suçlu olan tecavüz eden değil, edilen olacaktır. İdam cezası ile birlikte tecavüz mağduru kadınlarımız idam edilecektir. Evet suçlu sayısı azalacaktır fakat maalesef adaletsiz bir ülke olacaktır. Kadın açık giyinsin veya gidip istediği ile birlikte olsun demiyorum fakat kara çarşaflı kadınlara bile nasıl bakıldığını aşağıdaki fotoğrafta görmekteyiz. Şahsen ördeğe hallenilen bir ülkede kadını kara çarşaf kurtarmayacaktır. Kadın toprağın altına bile girse cinsellik yaşamak için uygun görülecektir.
bu ülkeye şeriat gelmeli mi? veya şeriat gelirse ne olur?

İstenilen şekilde bir kadın olması için, kadının yok edilmesi lazım ki bu da erkeklerin işine gelmez. Dinimizce zina hem erkeğe hem de kadına günah olduğu halde erkek yapınca milli, kadın yapınca o*** denilmesi de çok manidar. Bence erkek nasıl yaşıyorsa kadın da öyle yaşamalı veya kadın nasıl yaşıyorsa erkekte öyle yaşamalı. Çoğu yerde çoğu ortamda çoğu erkek bu kadınları ben anlamıyorum derler. Fakat asıl kendileri bir kadınla birlikte olmak isteyip reddedilince kezban, reddedilmeyince o*** demeyi iyi bilirler. Bu nasıl bir çelişkidir sorarım sizlere? Lütfen şu erkeklerimiz akıllarını cinsel organlarından alıp başlarına toplasınlar. Erkek olarak doğmak kolay mesele adam olmakta.
Bu ülkeye şeriat gelmeli mi? veya şeriat gelirse ne olur?