benim görüşüm şu ki; bu ülkeye şeriat gelirse tüm kadınlar kara çarşaflara bürünür. Cinsellik gizli de olsa yaşanır fakat kadına söz hakkı tanınmayacağı için tecavüz edilse bile sesini çıkartamayacaktır kadınlarımız. Çünkü ülkeye şeriat gelirse eğer suçlu olan tecavüz eden değil, edilen olacaktır. İdam cezası ile birlikte tecavüz mağduru kadınlarımız idam edilecektir. Evet suçlu sayısı azalacaktır fakat maalesef adaletsiz bir ülke olacaktır. Kadın açık giyinsin veya gidip istediği ile birlikte olsun demiyorum fakat kara çarşaflı kadınlara bile nasıl bakıldığını aşağıdaki fotoğrafta görmekteyiz. Şahsen ördeğe hallenilen bir ülkede kadını kara çarşaf kurtarmayacaktır. Kadın toprağın altına bile girse cinsellik yaşamak için uygun görülecektir.
İstenilen şekilde bir kadın olması için, kadının yok edilmesi lazım ki bu da erkeklerin işine gelmez. Dinimizce zina hem erkeğe hem de kadına günah olduğu halde erkek yapınca milli, kadın yapınca o*** denilmesi de çok manidar. Bence erkek nasıl yaşıyorsa kadın da öyle yaşamalı veya kadın nasıl yaşıyorsa erkekte öyle yaşamalı. Çoğu yerde çoğu ortamda çoğu erkek bu kadınları ben anlamıyorum derler. Fakat asıl kendileri bir kadınla birlikte olmak isteyip reddedilince kezban, reddedilmeyince o*** demeyi iyi bilirler. Bu nasıl bir çelişkidir sorarım sizlere? Lütfen şu erkeklerimiz akıllarını cinsel organlarından alıp başlarına toplasınlar. Erkek olarak doğmak kolay mesele adam olmakta.
Bu ülkeye şeriat gelmeli mi? veya şeriat gelirse ne olur?
Valla bu sitede senin gibi ddüşünen birisi varmıydı tebrik ediyorum seni şeriat olsa zaten kimse zina yapamaz haram yiyemez kumar oynayamaz içki içemez faiz yiyemez ama bizim insanlar istemezler şeriat gelsin çünkü bu saydıklarımın hiçbirisini yapamazlar düzen bozuk bir kere düzelmeside çok zor böyle millete böyle yönetim hak ediyorlar mesela müslüman arap ülkelerinde kadınla zina büyük cezalar var hırsızlıkta parmak kesme gibi bizim ülkede nasıl hırsızlık yapıyor adam 2 gün sonra çıkıyor hay ben sizin adalaetinize sıçam ne olur bu insanlarla bu kadar olur bende şeriat gelsin isterim ama bizim bu milletimizle çok zor yinede kutluyorum seni ilk defa sen gibi yazanı gördüm bende senin kafadanım ama bizim milletle hiç bir şey yapılmaz görmüyomusun hiçbirisi birbirine güvenmiyor bile alayı yapmacık menfaatçi çıkarcı olmuşlar kolay gelsin
Şeriat Allahin istedigi yani dine gore yonetimdir ve sen bu yonetimi elestiremessin muslumansan haşa hata etmiş olursun Hatalı olan şeriat değildir onu kullanmasini bilmeyen bizleriz yoksa tek bir eksiklik yoktur islam yönetiminde
Adaletsiz ulke olacaktir gibi ifadeler eleştiri icin yeterli deyilmi Şu an cokmu adalet var sanki lutfen şeriat hakkinda yeterli bilgi topla osmanlida şeriatla yonetti bana bir kişi osmanlida tecavuz olayi gostersin ha yokmudur vardir ama sonucu gunumuzdeki gibi cezalar degildir bu da olmasi gereken zaten Şeriat kotu gosterilmek isteniyor basardilarda cunku islam karsiti insanlar şeriati neden istesinki
Sana hehangi bir lafta bulunmuyorum ama şeriat emin dosdugru birşey Allahin emrettigi şekilde yönetimde bir eksiklik bulamassin emin ol rabbimin emirleriyle yonetilmekde eksik yoktur tabi dogru kişilerden bilgiyi alirsan Şeriat = rehber kuran demek
senin şeriat anlayışın yanlış, arastırıp yorum yapsan daha saglıklı olur kanaatimce. şeriat kuranda geçen kanunlardır, şu an iranda uygulanan ya da sagda solda anlatılanlarla hiç bir ilgisi yok.
4
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
anlayıştan ziyade insanlarımızı anlattım ben size. şeriat gelmese bile tecavüz mağduru suçlu görülüyor. kuranda geçen kanunlar ile birlikte tecavüze uğrayan kadın zina yapmış sayılacak ya tecavüzcüsü ile evlendirilmeye zorlanacak ya da 100 kırbaç yiyecek. niçin? hiç bir suçu olmayıp kendisinden daha kuvvetli biri tarafından tecavüze uğradığı için. anlatmak istediğim budur.
öncelikle şeriatta tecavuze ugrayan kadın temizdir hiç bir şekilde kimse onu yargılayamaz. zina yapan kadın evet bekarsa 100 degnek vurulur ama suçunun bedelini oder ve ölünce bu gunahından dolayı cehenneme gitmez. ( dahilinde yaptıgından pişmansa ). böylelikle kolay bir ceza ile buyuk bir cezadan kurtulmuş olur.. şeriat Allahın merhametidir. bize hediyesidir. biz bunlardan alıkonuyoruz, birde eleştiriyoruz.
anlatmak istediğimi anlatmamakta ısrarcısınız anlaşılan. şeriatte tecavüz edilen temiz olsa bile şeriat geldiğinde tecavüz mağduruna zina etiketi yapıştırılacaktır. ben bundan bahsediyorum. erkek kendisi de istedi vs diye kendisini savunmak için yalan söyleyecektir.
Seriati sadece tecavuzle nasil bagdastirdin, sacmaliyorsun, 700 seriatla yonetilen endulus medeniyetini incelemeni tavsiye ederim, selcuklu ve oamanliyi da incele, Seriat yasanmadigi muddetce dunya da biz insanlara huzur yok,
" haydi bu zina yapmış 100 değnek vuralim bari" tarzinda bişey sandın şeriati sanırım? En az 4 kişi şahitlik etmeli kadinda itiraf etmeli o zaman yapılır bu. Şeriati sadece bu boyutta eleştiriyorsan güzel kafanda soru işareti kalmamış olmalı.
Şeriat buysa o kadar zaman şeriatla degil baska biseyle yonetilmis insanlar. şeriat nedir bunu biraz arastirmalisin. ulkeye gelip gelmemesini daha sonraki post'a birak bence
Bu ülkeye şeriat gelmez çünkü bu ülkenin sonu yok yakında tüm kendini ehli Müslüman sananlar Yahudi, Ermeni ve Rum masalarına meze olacak.. Çünkü ABD nin tek hedefi tanımadığı 1920 Ankara ve 1923 Lozan anlaşmalarının öncesi olan Sevr anlaşmasına uyulması amacıdır.. Hazırlıklı olun az kaldı.. İlk aşama Güney doğuda ki olaylar bahanesi ile BM barış gücü ülkeye sokulacak sonrada iş bitirilecek.. Bahçeli ve Kılıçtaroğluda tam gaz çalışıyor bunun için.
Bilgilerin Çoğu yanlış şeriat kanun demektir içine ne koyarsan o yasalar işler zina yapan erkekse öldürülür zina oldugunu ispatlamak için üç şahit lazım onlarında giriş cıktı görmesi lazım şehitlerine geçmişi temiz olması gerek şaibeli kişilerin şahitliği kabul olmaz
şeriat diye bir şey yoktur. İslamiyet ilk ortaya çıktığında araplarda devlet kavramı yoktu. yeni durumda kurulması gereken sistem için hiç bir referans olmadığından mecburen muhammed ve kuran merkezli bir sistem kuruldu. ondan sonra şeriat denilenlerin hiç biri şeriat değil zaten.
Sen şeriat nedir onu bir önce öğren sonra yaz derim, Osmanlı gibi dünya'ya hükmetmiş bir devlet nasıl yönetilmiş onuda bir araştır, Şeriat ALLAH'ın kurallarıdır, bunu inkâr eden de haşa ALLAH'ı inkâr eder.
Dunya uzerinde Seriat ile yonetilen bir devlet soyle bu dediklerine inanayim İslami bilmediginiz o kadar asikarki not: Gercek seriat ile yonetilen tek devlet var dunyada?
En İyi Cevaplar