5 aydır evliyim, 5 aydır sorun yaşıyorum, evet evlendiğimde bakire degildim bunu kocamada evlenmeden anlattım açık açık hiç farketmez ne yaşadıysan yaşadın ben seni istiyorum diye tutturdu evlendik. Evlendiğimizin ertesi günü başladı bu işte kim nerden ismi cismi sana nasıl dokunuyordu kaç kez beraber oldunuz dün eski sevgilim mesaj atmış bana kocan isyerime kadar geliyor benimle görüşmek istiyor arıyor ne yapmalıyım gibisinden ne kadarını biliyor diye sordu çok utanıyorum ya. Ara ne konuşacak bakalım dedim resmen benden cevap alamadığı soruları ona soruyor ya bu ne tür bir insanlıktır. Alay konusu olup beni böyle bir pislik için terketmis olamazsın gibi resmen dalga konusu oldum ya. Ben şimdi bu adamı napayim? Yok evlenmeden bişeyler yasamasaydin demenize gerek yok istedim yaşadım bu yüzdende pişman değilim ama suanki evliligimi bitirsem aileme ne dicem?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum. Anlaşılan takıntılı bir yapısı var. En doğrusu aile terapistine başvurmak. Devletin ve bir çok belediyenin bu konuda ücretsiz hizmetleri var. En doğrusu uzman desteği almak. Yoksa bu işin sonu boşanmaya kadar gidebilir.
Umarim şiddete eğilimli biri değildir. Eğer öyle biriyse bu durumu daha da zor bir hale sokar. Ama anladığım kadarıyla şiddete yatkın biri değil.
Eğer şiddet eğilimli değilse belki bir yolu olabilir. Baskın çık. O seks istediğinde sen hayır dediğinde saçmalamaya başlıyormuş ya. Öyle yapma. Baskın çık. "Beni sevmiyorsun. Sevgini hissedemiyorum. Beni sevmeyen bir erkeği de canım çekmiyor." diyerek red et. Büyük ihtimal "seni seviyorum" filan diye üsteleyecek hatta belki ağlayacaktır. "O zaman beni sevdiğini ispat et" de. "Nasıl?" diye sorarsa ip ucu verme. O nasıl ıspat edeceğini düşünsün dursun. Böylece zihni senin eski sevgilinden uzaklaşıp seni tekrar nasıl kazanacağı noktasına yoğunlaşır.
Evirip çevirip konuyu ne zaman eski sevgiline getirse "Beni yeterince sevmediği için onu terk ettim. Bak böyle devam edersen seni de terk ederm" diyerek kestir at. "Onu nasıl defterden sildiysem seni de silerim" de ve konusmayı kes.
Tekrar "beni sevdiğine olan inancım giderek azalıyor. beni yeterince sevmiyorsun" nakaratına dön. "Seni seviyorum" yalvarmalarına pabuç bırakma. "O zaman göster. Beni inandır" de. Yani her defasında zihnini eski sevgilinden uzaklaştırıp sana seni sevdiğine nasıl inandırabileceği sorusuna getir.
Bu yolu bir dene. Gelişmelere göre gerekirse tekrar konuşuruz.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bitir ailene açıklama yap eğer ters giden bişi olursa yeni bir sehırde yenı bır hayat kurabılırsın calışmak ısteyene ıs çok artık dul maası alabılırsın vb sana kalmıs bir durum ama ben senın yerınde olacagım byle bır ınsanla bı dakıka bıle durmam aynı evın ıcerısınde ya bak senı es gecelım tamam mı,
Bu ınsan nasıl kendını küçük düşürüpte arayıp sorabılıyr eskı sevgılını.
Kımsenın namus bekcısı değilim o yüzden sana herhangı sözüm yok senı en basında bırakan gavatında allah belasını versın.
Bu evlılık surmez yol yakınken dediğim gıbı yap ayrıl zaten yenı evlısın az cok takı paranda vardr senı 1/2 ay ıdare edebılecek calısarakda herseyı yapabılırsn zamanla ben 19 yasındayım aıleme kardeşlerime ben bakıyrm annem babam ayrıldı anneme ev actım ayrı ılk basında tökezledım ama Şu an maddı durumum çok ıyı tanrı bı kapıyı kapatıyr dığerini açıyor o yüzden arkana bıle bakma bu karaktersiz adamla canım benm.50 Yorumla
bir kere olayı anlatırken, bakire olmadığın için kendini suçlamaman çok sağlıklı bir yaklaşım. Evet, sonuna kadar haklısın, eşinin tepkileri kişiliksiz, özgüvensiz insanların tepkileridir. Türk erkeklerinin ezici bir çoğunluğu bu hâldedir.
Eşini seviyorsan düzeleceğine inanıyorsan, bir uzmana gözükmesini söyle. Ha eğer senin yaşam kaliteni gittikçe bozuyorsa, boşanma sçeneğini gündemine getirmelisin. Ailene bir şey demek zorunda değilsin, "anlaşamdık ayrıldık" dersin. Tabii eşin rahat durmaz "bozuktu bu" gibi iğrenç şeylşer söyler. Bunların hepsini düşünüp tartıp karar laman gerekir.
Özgüvensiz adamlar sert bir şekilde manipüle edilebilir. Sert çıkmazsan sıkıntı yaşamaya devam edersin.26 Yorumla
Soran+1 yılYa ne kadar sert çıkarsam o derece saçma birşey yapıyor gerçekten neyin doğru neyin yanlış olduğunu şaşıracam
Soran+1 yılYa bırakır gidersem çok ağır olur onun için öylece bırakmak istemem ama savcılığa ne diye gidicem ki O kadarda saf değil kendini kontrol edemiyor sadece uff bakicaz artık sanırım zamanla
Soran+1 yılHaklısın o konuda evet sanırım erken oldu baya ama 23 24 te aile baya baskı yapıyor
+1 yılGerçekten zor bir durumla karşı karşıyasınız.
Yapılacak tek bir şey var.
Karşına alıp konuşacaksınız.
Her şeyi bilerek ve sorun etmeden evlendiniz, şimdi geçmişinizi sorun ediyorsa psikolojik destek almayı kabul ederse bir evlilik terapistine gidebilirsiniz.
Aksi halde bu şekilde hayat sürdürülebilir değildir. Ayrılığı göze aldığınızı ona hissettirip dik durmalısınız.
İnsan hayatında her şey ile karşılaşabiliyor. Bu sizin kusurunuz değil. Geçmişi silmek değiştirmek mümkün değilse geleceği değiştireceksiniz.
Üzülmeyin Allah bir kapı kapatırken bir başka kapıyı açacaktır.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
31Cevap
Şunu açık açık ve çok uzatmadan anlamasını sağlamalısın. Siz evlendiniz ve o ilişki geçmişte kaldı. Geçmişi kurcalamak size bir fayda getirmeyeceği gibi tam tersi evliliğinize zarar verir. Sizin hayatınızın evliliğinizden itibaren tertemiz ve güzel bir sayfaya açıldığını ve eski ilişkinin bu sayfada sözünün bile edilmesinden hoşlanmadığını belirtip bunu seni ne kadar üzdüğünü güzel bir dille anlatman uygun olur. Ayrıca eski sevigilisine gitmiş olmasından ve eski sevgilinin bu yüzden sana ulaşıp sormasına çok üzüldüğünü bildirip, bir daha beni eski sevgilimle muhattap edecek şeyler yapmanı istemiyorum diyebilirsin :) bol şanslar. Not: Bu yüzden evliliğinizi bitirmenize değmez..
00 Yorumla
+1 yılBazı şeyleri evlenmeden önce bilip sonra kabul edip daha sonrası arıza niye çıkarır bu erkekler. Madem bu kadar erkeklik gururuna dokunuyordu kız sana başta söylemiş evlenmeyecektin. Kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez. Eski sevgilini neden rahatsız ediyor ki durduk yere belki onunda hayatında biri var ve kocan buna engel oluyor. Bitmiş gitmiş bir olayın arkasında aranan bu mantık nedir onu anlayamadım ben.
20 Yorumla
+1 yılAptal ne yapacaksınki se simdi seninim de ama bunu hissettir. Yani sözde kalma, sahiplen unutur zaten. Azda gururunu okşa erkeğim falan vb... hallolur. Sende adama hak ver, adam seni o halde bile sevmiş ama gururunada yediremiyor bu normal cunku onuda birlikte olabilecek kadar sevmişsin.
07 Yorumla
Soran+1 yılAma o bunu sonradan öğrenmediki zaten bütün yaşadıklarımı anlattım ben buna kaç kezde reddettim bu hareketleri oldukça ben nasıl yakın davranayim ki ona ikimizide boş takıntıları yüzünden rezil ediyor
- +1 yıl
Yazdıklarımdan bunu anlayıp zeytin yağı gibi uste çıktın ya helal olsun sen iliskini kutarmak mı haklı olmak mı istiyorsun?
Soran+1 yılYa arkadaşım gururuna madem yediremicek biz evlenmeden 1 sene kadar flirt yaşadık bırakıp gitseydi ya sanki yalvardım ben yaşadıklarımdan utanmiyorumki. İlk başta bu konular konuşuldu ve bana evlilik teklifi ettiğinde tekrar derince oturup konuştum bir gün olmuş evleneli balayimizda adam gelmiş bana diğeriyle mi seks daha iyiydi benimlemi diye sordu yaa
- +1 yıl
Seni sevip seninle evlenen adam için birseyler yapman bu kadar mı zor?
Soran+1 yılYa ben digeriylede evlenebilirdim istesem hatta şimdi bunu boşar diğeriyle yine evlenebilirim ama istemedim mutlu olamicagimi düşünüp evet bişeyler yaşamış olmama rağmen onunla evlenmek istemedim şimdi bu neyin tribini yaşıyor anlayamıyorum sanki benim başka seçimim yokmuydu sanki son çarem o muydu gibi konusmasaniz sevinirim
- +1 yıl
Sen neyin kafasını yaşıyorsun, kocana az saygın olsun Allah sizi ıslah etsin nasıl. insanlar oldunuz siz. Saygısız. Sen boşada adama yazık etme patlatana git.
+1 yılbakın aklınızda bulunsun geçmişinizde böyle bırsey yasadıgınızı söyleyın ama asla detaya inmeyın soyledıgınız hersey erkegın bılınc altında kalır ve sureklı kafasına takılır her gecen gun daha da buyur bu durum ama sen maşallah cocugun iş yerıne kadar anlatmışsın adama yapmayın bunu oldu bıttı hatırlamıyorum deyın gecın bu hem sızın hem eşiniz için ıyı olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılTabiki işyerine kadar anlatmadım ismini duyunca gerisi kendiliğinden geldi zaten. Neysee
- +1 yıl
isminden adamın iş yerini buluyorsa helal o kocaya
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. İşte başından beri söylediğim bu idi.. Hani bakirelik önemli olmasa dahi ve bir hata sonucu olsa dahi hesabında takıntılar bazen insanın yakasını bırakmıyor.. Bu takıntının nedeni de eşine yapmış olduğun bir hareketin onda aşırı zevk uyandırması sonucun da oluşan sorudur.
00 YorumlaCidden takıntı olmuş. Çok zor bir durum. Eşini al karşına konuş. Eğer devam ederse evliliğin zarar göreceğini soyle. Yoksa mutsuz olursun.
00 Yorumla
+1 yılGercekden işinzor allah yardımcın olsun sen dürüst olup ona açıklamışsın başdan kabul etmeseydi Ewliliginizin üstünden uzun zaman geçmesi lazım onusewdine inanmalı zaman aşımına ugramalı ama herzaman sorun olucakbu dedimya işin çok zor
10 YorumlaBu nasil bir evliliktir arkadas asagida soylediklerin benm sinirlerimi bozdu bence bu ayrilmayi istiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılBoşan diyorum git diyorum tabi sende ona kal diyor mantığın yaşı yokmuş gerçekten ;)
Soran+1 yılYaa kaç kez konuştum kaç kez nerdeyse her akşam biz bu konuşmaları yapıyoruz hak veriyor bana özür diliyor agliyor ertesi gün yine aynı
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Halen pizman deilim diyosun ya ona sasiyorum bak o un ceremesini cekiyosun bu is fazla yurumez onu soleyim
30 Yorumla
+1 yılKimse buna eşinde dahil geçmişini yargılayamaz. Buna müsade etme. Yoksa ilerde bu iş kötü olaylara kadar varabilir
115 Yorumla
Soran+1 yılBunu anlayan biri olduğuna sevindim saol. Adam dinlemiyorki ama ya daha neler neler yapıyor ne yapacağımı şaşırdım
- +1 yıl
Neler yapıyor mesela yani fiziksel bişey yok dimi?
Soran+1 yılYa işte mesela istemiyorum dediğimde tabi ben oldummu istemezsin diğeri olsa kimbilir kaçıncı kez bosalmistiniz dimi gibisinden salak salak şeyler sabrediyorum bişey demiyorum ama artık doldum yani gerçekten yeter madem kaldiramican ne diye evlendin. Boşanma git temiz birini bul diyorum ağlamaya başlıyor sadece benim ol sadece beni düşün istiyorum diye sıkıldım artık
- +1 yıl
Biraz saplantılı sanırım eşin. Üzüldüm senin adına. Avukatım ben bu arada eğer yardımım olursa söyle mutlaka. Ayrıca sakın kendini ezdirme buna bir kere müsade edersen eğer sonu gelmez şiddet bile uygulayabilir.
Soran+1 yılYa zaten ona hiçbir şekilde ihtiyacım yok ben kendi hayatımı zaten kendim sürdürebilirim yaptıklarımdan da pişmanlik duymuyorum en azından sevdiğim ve karakterli birine vermişim başka türlüsü zaten üzücü olurdu ama evliligimi bu kdr kısa sürede bitirmek biraz bizim toplumda ters kaçabilir diye sorun
- +1 yıl
Ya toplum ne der diye düşünerek kendine duvar örersin. Elalem ne der zaten bizim insanımızın en büyük sorunu. Eşinin mesleği ne?
Soran+1 yılİnşaat müh. Öylede tek başıma olsam farketmez ama ailemi zor durumda bırakmak istemem
- +1 yıl
Ailenin yapacağı tek bişey var senin yanında olmak ve sana saygı göstermek. Aslen nerelisin bu arada?
Soran+1 yılYalova
- +1 yıl
Ailen muhafazakar mı peki
Soran+1 yılHayır değiller ama her ne kadar olmasalarda can sıkıcı konulara dönüşebilir
- +1 yıl
Sen çalışıyo musun? Mesleğin ne?
Soran+1 yılReklam ajansında proje tanıtımı yapıyorum da ne alaka işim
- +1 yıl
Sordum merak ettim sadece.
- +1 yıl
Kusura bakma rahatsız ettim
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte tipik erkek durumu. Benin için bakireliğin önemi yok diyen erkeklerrr... bu iş sandığınız kadar kolay değil sayın cinsdaşlarım...
10 YorumlaSuç sende değil zaten sadece bunu sorun etmem diyende
20 Yorumla
+1 yılMadem kabul etmiş devamını kurcalamaması gerekirdi. Seninde eski sevgilinin bilgilerini vermemen gerekirdi. Allah yardımcın olsun
10 YorumlaHerkes hak ettiğini yaşar. Hataların bedeli olmalı dimi?
12 Yorumla
Soran+1 yılTek hatam bununla evlenmek olmuş
+1 yılBu yolun sonu mapusta ve mezarda biter, sende manşetlerde ve halk arasında da ouspu baskaniynan yatmisnkiz değilmiş, yazik oldu olanlara.
00 YorumlaAdam resmen 180 derece donmuş demekki başka şeyler var
02 Yorumla
Soran+1 yılVar evet kendine güvensizlik. Adam kendi kendine küçük düşüyor ya. Evlenmeden önceki ile sonraki sanki iki farklı kişilik
Evlenmeden acik acik söylemissin oda kabul etmis simdi konuyu acmasinin bir anlami yok.
00 Yorumlasanırım eşin seni o adamla düşünüyor. böyle bir psikoljsi var sanırım.
11 Yorumla- +1 yıl
büyük ihtimalle öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatta bakiee olmayanla evlenmem bu sorudanda midem bulandı madem kabul etmiş neden kurcalıyor
34 Yorumla
Soran+1 yılBakireligimi kimse sorgulayamaz istedim yaşadım bunun içinde pişman değilim ama sizin gibi erkeklere yalan söylemek gerekiyormuş keşke bakireyim deseydim bir yolunu bulurduk bir kaç damla kan akitmanin o zaman bu durumda olmazdım evet dogru
Cevap sahibi+1 yılİstedim yaşadım diyecek kadar coşan birisiyle işimde olmsz merak etme ben kızın ne bok olduğunu gözünden tanırım
Soran+1 yılÇosmakla alakası yok sevdim yaptm evet. Emin ol kimin ne olduğu hiç belli olmaz
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi sevdim yaptım diyenler ayrı bir midemi bulandırıyor yemişim sizin sevmenizi hepiniz iğrenççsiniz sevmeniz batsın madem sevdin niye onunla evlenmedin hem sen merak etme senin gibileri ben 5 dk konuşunca ne olduğunu anlıyorum.
ailene ben beyaz gelinliği haketmedim dul giydim beyez gelinligi de
20 Yorumlaaz bile olmuşun daha fazlasını olursun umarım ;)
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. evlenınce mi aklı başına gelmış.
12 Yorumla
Soran+1 yılSanki kandırmışım gibi
Bunları evlenmeden önce düşünmen gerekiyordu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe manyakmis bu adam uaa
00 Yorumla Dengesiz biriyle evlenmişsin.
00 Yorumlazamanında yediğin hurmalar der geçerim :)
10 Yorumla
+1 yılgeçmiş bitmiştir kocana eski sevgilini kim söyledi
02 Yorumla
Soran+1 yılBiri ona demişki çocuk düğünümüze gelmiş tabiii öyle bişey yok başladı araştırmaya düğün videolarını her gün en az bir kere izliyor mesajlar atıyor arıyormuş durmadan salak saçma sorular
- +1 yıl
harbi kocan bir sünepe zaten sevgilin olsa onla evlenin neden kocanla evlenesin
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşin bakir miydi , yaşlarınız kaçtı
00 Yorumla
+1 yılfantazi mi yapacakmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsakinlilke konuş çocuğun yoksa yapama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakıntılı olması kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyedıremıyor demekkı ayrılcaksınız
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun sjjsjs
00 Yorumla
+1 yılişin zor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Ayrilik gozukur
00 YorumlaHomo yolunda
00 Yorumla