Ayak fetişistleri niçin ayakları bu kadar çok seviyor?Ciddi ciddi soruyorum ne buluyorsunuz ayaklarda?
Cevabın nedir?
+1 yılBu konuda çok sayıda bilimsel araştırma ve makale var. Ben ukalalık edip bilimsel bir tanım yapmayacağım.
Ancak ben de bir erkek olarak kadınların ayaklarına ilgi duyduğumdan, bunun üzerinde uzun uzun düşündüm, neden kadınların ayaklarına diğer uzuvlarından daha çok önem veriyorum, neden ayaklarına baktığımda daha tahrik edici buluyorum diye.
Ve bu uzun uzun düşünmelerin sonucunda nedenini buldum. Bu, tamamen benimle alakalı bir durum, başkalarını bağlamayabilir. Benimki kesinlikle psikolojik sebeplerden kaynaklanıyor. Ben sadece cinsel haz almıyorum, bunun yanında bir rahatlama, huzur bulma hissi yaşıyorum, hatta psikolojik terapi diyebiliriz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
En asil duygunun insanıdır ayak fetişisti...
Bir çift meme olsun; dolgun, asi,dikbaşlı uçları pembiş pembiş, bir çift g*t lobu olsun; Keyra Agustina'yı kıskandıracak güzellikte... Bunlar bile o kadar seksi gelmeyebilir zaman zaman tırnakları kırmızı ojeli bir çift beyaz ayak kadar...
Bilemedik...1115 Yorumla
Soran+1 yılkeşke yazıdan önce nicki okusaydım :)
Soran+1 yılsıcak çikolata
- +1 yıl
Atladım hemen. En birinci sazan benim. Eksi
- +1 yıl
Adam ol. Eksi :D
yazın gelmesiyle sandalet giyen sevgilimden ayrılmamın ana nedeni ayaklarını görünce tansiyonum düştü, bayılacaktım.. hayal kırıklığını kelimelerle ifade edemem ayrıldım zaten..komik ya da saçma gelebilir ama öyle ayaklar benim için çok önemli, sebebi yok..
01 Yorumla
+1 yılBende ayak fetisistiyim ama asla ayak yalamam
Ayaklarimi yalatmayi cok seviyorum ve o yuzden surekli ayak bakimi yapiyorum. Ayaklarimi 35 numara ve yumusacik ve kirmizi oje surunce fetisist erkekler bayiliyo :)1815 Yorumla- +1 yıl
fetişist erkekler bayılıyo derken ayaklarımı sevgilimden başkası yalamıyo :)
hem 35 numara ayağı napıcan iki kez yaladın mı her tarafı islanır :) - +1 yıl
bende bayılırım ayak yalamaya.. 35 numara ayak tekrar tekrar yala :) bi de gıdıklamayı çok seviyorum ben :)
- +1 yıl
alla allahh sevgilim var benim bulaşmayın
- +1 yıl
oyy :)
- +1 yıl
ii
- +1 yıl
ben şahsen bi bayanda öncelikle ayaklara bakıyorum .. elimde değil çok tahrik oluyorumm
- +1 yıl
iflah olmaz bir ayak tutkunu olarak tam istediğim ayaklardan bahsediyorsunuz hanım efendi,bilmem anlatabildim mi ?
- +1 yıl
gece gece azdırdınız beni beautiful girl :)) en ıyı cevap secsenıze sunu ya :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
32Cevap
açık söylemek gerekirse içimi gıdıklıyor resmen ayaklar.. titriyorum çok hoş oluyorum... bence bayan ayakları bakımlı ise çok hoş..ama ben bazı kızları anlamıyorum.. yok ne sapıkça bilmem ne falan. yahu böle saf bi isteğin ne zararı var.. ama malum yeri söyleyen normal oluyorda biz sapık oluyoruz. kızlara sesleniyorum lütfen mantıklı düşünün çok masum bi istek bu... sevmeyebilirsiniz belki ama sapık demeyin bize... ayrıca istemem diyenelere öneri bir kez ayaklarınızı ayak fetişisti erkek arkadaşınıza bırakın çok hoşunuza gidecktir
34 Yorumla
Soran+1 yılbeni korkutuyorsun o.o
- +1 yıl
dha bu szlerin uzerine ne sylenebilr ki? gyt aciklayici mantikli olmus. "nilyyy06" sna cok tesekkr ederim. dusuncelerin gercekten cok hos olmus :)
Sebepleri neler olabilir derinlemesine bir araştırma gerekebilir .
İnsanların beyinlerindeki hassas noktalara hitap eden , yani kadında bahsedilen G noktası gibi beyinlerde de G noktası vardır bence .
Kimisinde güzel bir ayak , kimisinde büyük göğüsler , kimisinde iç çamaşırları bu g noktasını aktif hale getiriyor , o an her şeyi unutturup sadece ona odaklanmasını sağlıyor tabi tüm hormonların tavan yapmasını da sağlıyor .
Bunun sebebi geçmişinde yatıyordur , aile ortamı , yetişme çağında iken etkilendiği etkenler , toplumsal etmenler de insanları , tek bir noktaya yada cansız bir maddeye aşırı bağımlı yapabilir .00 YorumlaNedenini bilmiorum ama bende cok etkileniorum... Guzel ayaklar hep dikkatimi cekmistir
Belkide kendimde en begendigim yer ayaklarim oldugundan olabilirmi bilmiorum..
Ayrica erkekli bi arkadas ortaminda ayak fetistiyim demistim butun erkekler bana bakmisti...
Sapiksal anlamda degil ayaklar hosuna gidiyorr sadece...
Evlenince haftada 4 gun ayaklarima masaj yaptircam kocama yikattiracam tuzlu suda bende ona yapcam hayalim hahahah:D Yasasin ayaklar:D510 Yorumla- +1 yıl
:)
- +1 yıl
ayak fetişisti kadın da ilk defa görüyorum :)
- +1 yıl
sen süpersin ya :D bayılırım bende ayak yalamaya ve gıdıklamaya :)
- +1 yıl
keşeke tüm bayanlar senin gibi olsa fetiş erkekleri ayak uğruna kadınları sahibesi olarak benimser ve itaat eder bayanlara ama çoğu bayan kullanmasını bilmez o yüzden tebrikler
- +1 yıl
happy feet! ;)
Ne buluyorum.Estetik,güzellik,narinlik,tatlılık bu özellikteki ayaklar kendini belli ediyor zaten her ayak için geçerli değil:) Ben sadece ayağa bağlı biri değilim.Ayak fetişistiyim fakat benim hayatımda + bi özelliğim sadece.Ben erkeğim sonuçta:) Sadece ayağa bağlı olan biri ayaktan başka hiçbir yerden hoşlanmayan yani kız arkadaşının ayağını öpen dudağını öpmeyen,öpüşmeyen biri rahatsızdır,psikolojik yardım almalı işte o zaman...Hayatı ayak olmuş cinselliği ayaktan ibaret olan kişi normal değildir.
00 Yorumla
+1 yılTırnakların kırmızı ojeli olduğu, bakımlı ve estetik olarak güzel ayaklar bana gerçekten çok seksi geliyor. Özellikle kadın parmak arası terlik giymişse! Nedenine gelince: Yukarıda bahsettiğim tarz ayakları çok "dişi" ve "zarif" olarak görüyorum. Çok "dişi" olduklarından cinsel çekiciliği çok yüksek. Sırtı estetik olarak güzel bir kadındaki sırt dekoltesine olan ilgi gibi aslında. Çok farklı değil. (Evet, sanırım bu benzetme çok güzel oldu.)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav ben başlarda çoraplardan çok hoşlanırdım kilotlu çoraplar felan fileli çorap hele uzun siyah çoraplar onlara bayılırım uzun siyah çoraplar diz kapağından 1 karış daha yukarda olan çoraplar yani bilmeyenler için söyledim.. işte o çorapları kızlar giyince bacakları ve ayakları çok hoşuma gider hep ayakları yalamayı isterim bilmiyorum bu nasıl başladı ama ayaklar çok hoşuma gidiyo çok tahrik oluyorum bakımlı kırmızı ojeli tırnaklar ovvv :D :D
10 Yorumlaİnsanlar neden öpüşür?
Neden sevişir?
Kırbaç fantezisi neden var?
Vücuttan neden meyve yenir?
Vücuda krema sıkıp neden yenir?
Diye uzaar gider , sen yorma kafanı bırak beyinin ne istiyorsa ona yönel, nedenleri araştırma.
:)21 Yorumla
Soran+1 yılne bileyim niyeyse niye :)
fetişist olmak ayıp veya sapıklık değil? Neden ayak derseniz evet ayaklar tahrik eder fetişistleri daha çok sahibesi olan bayanın ayaklarının altında değersiz olmak ve onu rahat ettirmek için ayaklarını yalamak masaj yapmak ve onların altında böcek gibi ezilmek gibi. Fantezi yönüde bu zaten. Bence sadece ayak değil bayanların kölesi olmak güzel bişey. Yaşamaya değer bence.
00 YorumlaKişiye göre degişir.Ben bu tecrübeyi 2-3 kere yaşadım inanılmaz keyifliydi. Tabi sevgilimle yapamyı istemem o ayri.
71 Yorumla
+1 yılŞahsen bir ayak fethişti olarak söylüyorum .. ayaklar bana vücuttaki çoğu organın aksine daha seksi geliyor.. bi bayanda ilk olarak istemesem bile gözülerim ayakları arıyor .. Bu konularda hayal kurmak ve farklı fanteziler aramak beni çok tahrik ediyor.. Hatta çoğu zaman çoraplar bile beni baştan çıkarıyor..
00 YorumlaAyaktan kasıt aşağılanma duygusudur. Bu yüzden ayak için delirir fetişistler.
22 Yorumla- +1 yıl
hayır. ayaktan kasıt aşağılık duygusu değildir. ayak da her zaman görülen biryer değildir.genelde ayakkabının ya da çorabın içindedir. bu yüzden de ayağı mahrem biryer olarak algılar fetşitler. bir diğer husus da kokudur. festişit için koku önemli birşeydir ve bu da ayakta vardır. bunun gibi nedenlerden dolayıdır. aşağılık duygusuyla falan pek alakası yoktur..
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkesin bi kadının farklı bölgesine vardır düşkünlüğü , ayak fetişistlerinin bende dahil genelde 40+ numara ve bakımlı ayaklara içi gider :) sebebini o duyguya sahip biri bilebilir sonuçta .. kırmızı ojeli kırmızı topukluu.. ahh ahh :D
00 Yorumlaabartacak bir şey yok bence. herkes bir bölgeye aşırı ilgi duyar. ayak fetişistleri de ayaklara.
00 YorumlaYaşamadan anlatılamaz kadınlardada ayak severler var.
00 Yorumlaayak görmeye dayanamıyorum ve her sevgilimin ayaklarını yalamışımdır sevmeyenleri bağımlı yapmıştım :)
00 Yorumla
+1 yılher zaman söylediğim bi söz vardır balıga sormuşlar neden deniz nebiliyim ben demiş :)))
bunların altında milyonlarca sebeb yatabilir tek bir yargıya ulaşmak doğru olmaz00 Yorumlabüyük ayaklı (+40) ve geniş olan ayaklara(tabi ki düzgün bir şekilde ve bakımlı olacak) bayılıyorum.Öyle bir ayağa sahip biri için yapmayacağım şey yok.Her türlü güzelliğe değişmem.
01 Yorumla
Soran+1 yıl43-44 numara benimki :)
Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı. zevk meselesi. herkes aynı şeylerden hoşlanacak diye birşey yok.
00 Yorumlapantolon cıkarmadan ayaklarıyla dokundurması gercekten hosuma giden bisi =)
10 Yorumlabüyük ayaklar ve düzgün parmaklar hoşuma gidiyor.. öpünce sevdiğime tapmış gibi hissediyorum kendimi...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü ayaklar insanı taşıyan organlardır, gücü, iradeyi simgeler, duruşun temelidir.İçgüdüsel gelişir her şey.
30 Yorumlafetiş değilim ama kadınların ayakları bakımlı ve ojeli oldukları zaman ,yazın topuklu şık ayakkabılarla çok çekici bir organ olarak gözüküyorlar...
00 YorumlaFantazi işte... akıl sır erdirmek için onlar gibi olmak gerekir :)
00 Yorumlabence bir bayanın ayaklarını yalamak çok güzel sevmeyen bir bayana yaptınmı vazgeçilmezi olurr :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. hakkaten bırakın bu ayakları :p
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyaklar ve ince çorap olması topuklu ayakkabı giymesi birde bakımlıysa beni acayip tahrik eder.Sebebini bende bilmiyorum ama inanılmaz haz duyuyorum.
00 Yorumlayer sıkıntısı çekiyolar ondan
10 Yorumlaher eve lazımdır bir fetişist :)
10 Yorumlakendin cevabını vermissin fetişist olduğu için...
23 Yorumla- +1 yıl
sevdiği kadına tapınma isteği olabilir. çünkü ayaklar bir kadının en alt noktasıdır. ancak yıllar önce gittiğim psikolog erkeklerin çoğunda ayak fetişizmi olduğunu bunun ayakların cinsel birleşme anını simgelemesinden kaynaklandığını söylemişti. nasıl diye epey düşündüm sonunda buldum. ayak tabanları kadın bilekler erkek organı :))
Damak zevkine düşkün oldukları için olabilir mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılayağı bogazına da mı sokuyorlar?aman tanrım
Soran+1 yılen son ayağımı ölen köpeğim yalamıştı sanırım.:S bi garip geldi
Soran+1 yıls..çıyolar deme de :D
ben eşimin ayaklarıyla başladım.
10 Yorumlabence de saçma yani ayakta ne var ki?
02 Yorumlabence bakimli ayak yalanir ve super olur
00 Yorumla
+1 yılgüzel ve bakımlı ayakları asla geri çevirmem :)
00 Yorumla
+1 yılayak fetişi oldukları icin, benim gibi.
00 Yorumlabana da ilginç geliyor, anlamaya çalışmıyorum ama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bende çözemedimki
02 Yorumla
+1 yılÇok seksiler :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTahrik oluyorlar.
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen :)
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı