Değişik şeyler yazın kalçadan kastan gögüsten herkes tahrik olur :D fetişistlerde gelmesin aradığım cevap ayak değil :D
Evet cevaplar?
Evet cevaplar?
Deri koltuklar, nefret ediyorum cafeye gidiyoruz mesela en basitinden koltuklar deri, iki kelimeyi bir araya getiremiyorum aklım kayıyor. Sıcak basıyor.
Saat ve kemerin uyumlu olması nedense direk kemerini açtığımı ya da saatin soğukluğunun tenime değdiğini falan hayal ediyorum ürpertici. Sanırım ben sapığım.
Saat ve kemere katılıyorum
Zeki erkek görünce ister istemez ıslanıyorum hele sert biriyse...😪😪
mesela binanın kolonu :D hem sert hem zeki, binayı ayakta tutuyor :D
Çok mu komik
Islanıyorsun bide ilginç
benm hayatım da hep kıvırcık saçlı kızlar oldu , hep saçlarından tutup doggy olaylarına giriştik :D kıvırcık saçlı birini görünce , aklıma o anlar gelir ve istemeden tahrik olurum :D
Oha ciddi misin bunu ilk defa duydum :D :D
Oyüzden şok oldum zaten normalde tahrik olmayı bırak sevilmez bile 😄
zeki kızlar tahrik ediyor beni ://
Cevap
55Cevap
Abimin Düğün Gecesinde misafirlere çay servisi yapmak için Eve gittiğim de Komşu kızının semaveri elime verirken elime dokunup göz göze gelmemiz sonucu tahrik oldum :D O an ki bakışları beni tahrik etmişti duvak günü mesaj çektim konuşmak istedim, geldiğinde kalbim çarpıyordu sarıldığım da Penisimi hissetmiş
Ben liseli tarzı giyinen 24 yaş üstü kadınları görünce dikkat çekmemek için zorlanıyorum desem yeridir :)
Normal liseli sevmiyormusun yani 😂
Liseli seviyorum evet ama tanımadığın birine direk bakmak tabi ki rahatsız edici olabiliyor, o yüzden..
Manyak 😂
Çok çok mu bakayım yoksa? :) Sonra bırakın beniii diye bağırasım gelirse nolcak :)
Bak bak lafı olmaz😁😁
Öyle herkese bakılmaz yaa :) Gönlümü pır pır eden biri olsa o zaman bakmak bile az gelir bana ;)
bişi dicem komik ya da baska yerlere cekenler olacak acık net yazıyorum öncelikle fetiş değilim ama kadınlar tabi güzel ayakları olan sitiletto giydiklerindeki görünün parmak araları göğüs çatalı hesabı bana cekici gelir :)) varmıki benm gibisi:)
kadınlar yaz günü terlik giyince terliğin üstündeki ayak bileği tahrik ediyor beni :)
sandalette falan aynı duyguyu yaşamıyorum terlik olcak mutlaka :)
Aynen fotograflardan filan etkileniyorum nedense istemiyorum ama oluyor
siyah çoraplı bacaklar tahrik eder beni. başka renk değil.
Ben boyun kismindan hoslaniyorum boynuyla omuz arasi olan yer hosuma gidiyor cok guzel koktugunu optugumu filan dusunuyorum :D
Gözler bakışlar bile insanın içinde bir kıpırdanma yapabiliyo heycan yaratabiliyor
ben sana tahrik demeyimde bir kelimeyi söylerken ses tonu vurgusu kahkası çirkin bile olsa bir kızdan hoşlanmamı saglayabiliyor.
hayır beee tahrik değil ayrıca ben o yaşları geçtim şuraa kızlar bana banyo yaparken videolarını atsalar ilgilenmem bile
artık
Sesten tahrik olurum bakistan tahrik olurum bir kadinin zekasini kullandigini gormekten zekasindan tahrik olurum...
istemeden tahrik olduğum durum bir bayanın önümde eğilip bişeylerle uğraşması yani domalmış halinde görünce tahrik oluyorum 😕
Kadında erkekte cinsellikten etkilenir. Kalça gögüs bacak çıkınca kalan kısım hiç ilgi çekici değil
Öyle bir dilini dudağında gezdirirki kadın ölü adamı bile diriltir
Yaşamadım böyle bir şey.
Monotonluk sana yakışmaz yazık oldu :/
Evet oluyordu elbette eskiden
Kızlar egilip belleri açıldığında çok hoşuma gidiyo, içlik giymislerse de küfrediyorum
Her boka tahrik oluyorum
Ses tonu ve bazen de kızaran yanaklar olabilir
Tabiki meme. Tarifsiz...
tabıkı parfum kokusu acayıp tahrık eder
tahriklerine aldanmam seytanın.
Bacaklar. Ayak falan değil ama bacaklar
Yok öyle boş beleş işlerimiz.
omuzlar ve enseden bir de sırt bölgesinden :)
Ben bakımlı el ayak görünce hoşuma gider
iç çamaşırı da ssayılırmmı gurbann?
var ama özel söylerim :D
ayıpçıl şeyler bilmem
İşyerinde anlık frikik ya da temaslar olabiliyor
Belini tutunca fena oluyorum :D
Gamze. Gülerken o çıkan gamzeleri oyş
boyun
Ihhh sözü çok başka geliyo kulağıma
ne burun mu istiyon :D
ses tonu
30 yasindaki ingilizce ogretmeninin topuk sesleri