YANİ Ben hiç almiyorum namazlarimi falan kiliyorum... Yani almak gerekiyorsa bunu hadis vs ile aciklasaniz bu yasima kadar hiç almadim... Günde 3 4 sefer yaptığım oluyor çok istekliyim hepsi için alacak olsam yandım...
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEy iman edenler, sarhoş iken, ne dediğinizi bilinceye ve cünüp iken de (yolculukta olmanız hariç) gusül edinceye kadar namaza yaklaşmayın. Eğer hasta ya da yolculukta iseniz veya biriniz ayak yolundan (hacet yerinden) gelmişseniz yahud kadınlara dokunmuş da su bulamamışsanız, bu durumda temiz bir toprakla teyemmüm edin (hafifçe) yüzlerinize ve ellerinize sürün. Şüphesiz, ALLAH, bağışlayandır, esirgeyendir. (NİSA SURESİ / 43)
namaz kılmamalısın kıldıysanda cünuplu kıldığın için tövbe etmelisin sonra da kaza020 Yorumla
Soran+1 yılSimdi 15 yılın kazasını mi yapacağım... Ben bilmiyordum mast yapınca gusül alınacağını bir de mast yapınca insan cunup oluyor mu ki
Cevap sahibi+1 yılcünupluk nasıl olur bilmiyorsun sanırım şu yazıyı okuyabilirsin
www.kutsaldinislam.com/...uk-cenabetlik-nedir.html
Cevap sahibi+1 yılmalesef. şimdi cünup olarak kıldını biliyorsun. bunu bile bile hala yaparsan kafir olursun Allah göstermesin
Soran+1 yılYa of ama nasıl olacak günde 3 kez abdest mi alacagim
Cevap sahibi+1 yıleğer ayrı zamanlarda mast. yapıyorsan almalısın. yapacak bir şey yok
Soran+1 yılİyide bu link te mast ile cunup olursun demiyor ki
Cevap sahibi+1 yılErkek veya kadından şehvetle (cinsî zevk vererek) meninin gelmesi cünüplüğün ikinci sebebidir.
burada cinsi münasebet demiyor.
Soran+1 yılSimdi gidip gusül aldım ama mast neden gusül gerektirdiğini anlayamadım ben bu seneye kadar bilmiyordum inan ki
Cevap sahibi+1 yılsıhhatler olsun. şöyle izah edeyim. cünup olmak sadece cinsel birleşmeyle olmaz. regl olduğunda da cünüp olursun. sana attığım linki iyice okumalısın. annen bu bilgileri paylaşmadımı seninle? Namazları kaza konusunda ise diyanetin fetva hattı var orayı ararsan daha detaylı bilgi alabilirsin.
Soran+1 yılAnnemle bunları hiç konusmayiz çok resmi davranır bana zaten yanı aramızda bir bağ olmasada olur cinsinden pek sevmem onu anlatması da bunları ben adet oldugumda bir yıl annemden gizledim sonra ayy ogreniversin diye ortalığa çamaşır attım oyle ogrendi
Cevap sahibi+1 yılanladım, neyse sen diyanetin fetva hattı var orayı ara ve namaz durumunu sor onlar daha detaylı bilgi verirler. başka sormak istediğin soru olursa cevaplarım. bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır. :)
Soran+1 yılAha şimdi yine canim mast istedi ama yapamam çünkü dus almam gerekecek of ben buna nasıl dayanacagim
Cevap sahibi+1 yılher canın istediğinde yaparsan evlenince mutlu olamazsın. klitoral orgazma alışırsın. hem günah olduğunuda hatırlatırım.
Soran+1 yılGercekten her canim istediğinde yapmamalimoydim ben şimdiye kadar gusül almak gerektiğini bilmiyordum ve her zaman yapıyordum... Şu an da deli gibi canim istiyor ama yapamiyorum... Gercekten evlendigimde beni etkiler mi? Gunah tamam... Kliterol orgazm ne demek yanı evlenince de mast yapmazsam esimdrn zevk almaz miyim...
Cevap sahibi+1 yılaklını başka şeylerle meşgul et. masturbasyon yaparken organında bir bölgeyi okşuyorsun ya işte orası klitoristir. ama evlendiğinde birleşme yaşayacağın için vajinal orgazm olman zor olur buda tekrar elle klitorisini okşamayla orgazm olmana neden olur. yani birleşmeden mutluluk alamayabilirsin. bu da evliliğini etkiler.
Soran+1 yılAyy evet bunları bilmiyordum... Tabiki evlendigimde mutlu olmak isterim... Ama bu yasima kadar hep yapıyordum bir sıkıntı olmaz değil mi bu... Yani şimdi biraktim artık bugünden sonra ve bu kliterol orgazm dan kurtarır ve vajinal orgazma yönlendirir değil mi
Cevap sahibi+1 yılişte yapmamalısın kendini alıştırmamalısın. yaşın kaç
Soran+1 yıl28...
Cevap sahibi+1 yıloo yaşta kemala ermiş benim gibi, ne diyeyim bulursun birinide evlenirsin umarım
Soran+1 yılBirini bulmak kolay da uygun birini bulmak zor ya :) Şu an biri var gibi gerçi de hayirlisi artik
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünde 3-4 sefer mastmi yapiyorsun, bu ne azginlik ya... yasta 25-29 evlende normale dön..
Namaz kiliyorsun, gusülünde orgazm sonrasi yapilmasi gerektiginide coktan ögrenmen lazimdi.. Bir namazda kalmayin, madem namazini kiliyorsun, neden kildigini falanda ögren..00 Yorumla
+1 yılIyice sacmaladin namazin sartlarini biliyosun imanin sartlarini biliyosun ve o şekilde namazmi kiliyosun hicmi dini bilgiler kitabi okumadin allah kabul etsin yine de inşallah
11 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim bilmiyordum sonuçta bu mast yanı biriyle ilişkiye gitmiyorum ki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılya Allah aşkına namaz kılıyorum diyorsun ve kalkmiş böyle bir soru soruyorsun ben utandım deni bilmem çok öğrenmek istiyorsan bilimiyormuşunya diyanetin hattı var ara sor
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
56Cevap
+1 yılBu tamamen bir trol soru canebet olman için illa biriyle ilişkiye girmen gerekmiyor insan bazen rüyalana biliyor o durumda bile gusul şart geçtim gusulu sen nasıl abdest alıp namaz kılıyorsun çamaşırına çiş damlası dahi değse abdestin va namazın olmaz boşa eğilmiş kalkmış olursun o kıldığın namaz bir tokat gibi yüzüne vurulacak bilesin namaz kılan biri abdestin gusulün ne olduğunu namazın hangi şartlarda kılınıp hangi şartlarda kılınmayacağını bilmen gerekirdi
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum tamam mi bilmiyordum bu sitede öğrendim mast yapmak cunuplukmus demekki
- +1 yıl
Sonuçta boşalma var yani tabiki cünüplük
+1 yılne saçma bir soru bu ya?*hadise gerek mi var... bide namaz kılıyorum diyorsun... abdesti bozan haller bellidir... cinsel ilişki ya da masturbasyon boy abdesti almanı gerektirir... ayrıca adet te öyle... nasıl ki adetliyken namaz kılamaz Kur'an a dokunamazsan cünup ken de bunları yapamazsın
16 Yorumla- +1 yıl
yrıca bu soru troll bir soru... sana cevap veren onca erkek varken gidip 1 kızın cevabına yorum yapmışsın... ya erkeksin ya da başka bişeysin
Soran+1 yılBen çok cidiyim bu yasa kadar hiç almamistim
- +1 yıl
saçmalama hiç mi duymadın be? hiç mi tv izlemedin?
Soran+1 yılİyide kendi vücuduna dokunuyorsun bir başkası dokunmuyor ki sana
- +1 yıl
hala inat mı ediyorsun? ya yürü trolsün sen
Soran+1 yılİster inan ister inan ma hayatım boyunca hiç almadim adet olduktan sonra aliyorum bir kimseyle mast yapıyorum diye konusmadim bile
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Eğer orgazmı yaşıyorsan elbette almak zorundasın.. Yani zevk suyun geldiği anda mast sonunda adbdest şart oluyor..
010 Yorumla
Soran+1 yılEee ben mast yapmadigim zamanlarda islaniyorum nasıl olacak
Soran+1 yılCanim yine mast istedi deli gibi ama yapamam yapsam düş almam gerekecek ikidebir abdest alamam ya
Soran+1 yılBilmem kiliyorum kucuklugumden beri geliyor tabiki neler gelmez ki... Ya şimdi diğer insanların gelmiyor mu ben mi garibim acaba... lise ve üniversitede hiç sevgilim olmadi şimdi ise bir kaç tane sevgilim oldu gün geçtikçe aziyor muyum ne oluyor
Soran+1 yılSevgilimj deli gibi opmek istiyorum sonra sevişmek istiyorum onunla
Soran+1 yılAynen oyle :( ne yapicam bilmiyorum bu günden itibaren mast hayatımda bitti yanı ikide bir gusül alamam yanı mast i da banyoya girdiği zamanlar yapabilirim off hele Şu an fena yanıyorum deli gibi sevgilimi istiyorum ya
Normalde kıldığın namazlar kabul olmaz ama sen bilmediğin için bir șey olmaz sanırsam ama bu yasa kadar gelipte ogrenmemek bilmemek kötü yani bundan sonra gusül abdestini al
00 Yorumla
+1 yılAlmalısın tabi o namazların hiç biri kabul değil haberin olsun
43 Yorumla
Soran+1 yılNe yaniu bu yasima kadar hepsi gitti mi yanı sonuçta bir erkek dokunmuyor herhalde
- +1 yıl
Saçmalama ya erkeğin dokunması şart mı sen o şeyi yaparak cünüp oluyorsun kirleniyorsun yani.
+1 yılguslu gerektiren haller ;cinsel ilişkiye girmek, rüyada boşalmak, mast yapıp boşalmak, zevk halindeyken meni gelmesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıloha hiç bir namazın kabul olmamış ki senin, tabi ki gusül almak şart, mast yapıyorsun sonuçta!
02 Yorumla
Soran+1 yılAbdestimi aldım şimdi ama tekrar abdest almak gerektiği için mast yapamam artık değil mi
- +1 yıl
Yani, her mast yaptığınızda gusül almalısınız, yoksa namaz kabul olmaz. Hadi eskiden bilmiyordunuz, şimdi biliyorsunuz!
Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Hadis ayet benim hafızamda yok. Ama bildiğim şehvetle ihtilam oluyorsan gusül gerektirir hocam. Her seferinde almalısın hem de. Biriktirip toptan alayım dersen guslun kazası olmaz haberin ola ☺
00 Yorumlagusül almazsan kıldıgın namaz sevap degil seni direk cehenneme sokar çok günahtır gusulsüz adım atmak bile haramdır.
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu soracak kadar zekan var ama gusül abdesti almayı gerektirecek hallerin ne olduğunu araştırıp okuyacak ve öğrenecek kadar bir zekaya sahip değilsin. Çok ilginç. ...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılGusül alman gerekli. Hatta oruç bile bozuluyor mastla.
05 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya oruç bozuluyor mu? of ben yandım ya :(
- +1 yıl
yaptın mı oruçken? namaz içinde gusül alman şart.
- +1 yıl
sanırım bilgilenmen gerekli bazı konularda. akşam burda olurum. şimdi çıkmam gerekli.
Soran+1 yılYine canim mast istiyor ya ama abdest alamam şimdi yanı yapmiycam artık değil mi
- +1 yıl
evet gusül alman lazım.
Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Bence kokmuştur güzel bir duşa gir önce temizce yıka şampuan krem sabun ne varsa önce temizle sonrada güzel bir gusül abdesti al ve birdahada bilmediğin haltlara bulaşma 😂😂
10 Yorumlaal al ;) Hatta ben az once ipincecik bel ustune iri gogusler gordum abdest almaya dahi niyetlendim :D
00 YorumlaCunupken namaz kılınmaz dalgamı geciyor nasıl bilmezsin
00 Yorumlayok alma ölünce yıkıyorlar, toptan almış olursun..
töbe est..10 Yorumla
+1 yılnamaz kılıyosun ve gusül abdestini bilmiyosun, yav he he
04 Yorumla
Soran+1 yılYa kendi vucuduna dokunmakla cunup mu olunur
- +1 yıl
Kendi vücuduna dokununca boşalıyosan cünüp olunur. gerçekten bilmiyomusun ya
Soran+1 yılKizlar nasıl boşalıyor ya erkekler boşalır da kızar bosalir mi
- +1 yıl
Ya sen bir özelden yazsana bana. boşalmıyosan neden mast yapıyosun
"İn küntüm cünüben fettahheru" ayetine göre, mast yapıp orgazm olunca cünüplükten temizlenmek gerekir. Namaz kılınmaz bu şekilde.
00 Yorumla
+1 yılTrol soru bu namaz kılan bir insan bunu bilmez mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. banyo yapmıyor musun mastürbasyondan sonra kapalı biri misin
04 Yorumla
Soran+1 yılYapmıyorum evet ama bilmiyordum insan kendi vücuduna dokununca gusül almalı mi
Soran+1 yılEvet kimseyle konusmadim kız arkadasim bile sordu ben yapmıyorum dedim utandi m cunku
+1 yılSana namaz kılmayı öğretip gusülü öğretmeyen ailenin ejdadını..
00 YorumlaCinsel iliskindenn sonra alinir yani sen bosaliyorsunn almak zorundasin nasil ki ruyalanmadan sonra oluyorsa buda boyle
00 Yorumla
+1 yılHafif gavrukluk sana yakışır yanmaya seni çağırır kesin :)
00 Yorumla
+1 yılAlman lazim tabi oyle sacma seymi olur ordan zevk suyu gelmiyomu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbidahaki namaz vaktine kadar süren oluyor alman lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılSimdi gidip gusül aldım butadakileri okuyunca
+1 yılkızım ha ilişki ha mast aynı şey gusül almadan pissin demektir.
00 Yorumla
+1 yılAlmalısın, gusül
goog le yaz sorunun aynısını orada sana hadisle anlatırlar cevabını00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMast yaparken ne dusunuyordun ne istiyorsun sehvetlwnmiyor muydun. İseyince abdest bozuluyor mast yapınca islanmiyor musun. Neyse yaşın kaç acaba
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gerek yok abdeste filan.
00 Yorumla
+1 yılYaptığın namaz kabul olmaz abdestsiz
00 Yorumla
+1 yılSunnimisin bilmen gerekirdi?
11 Yorumla- +1 yıl
Zevk suyu gelmisse almalusin sonucta orda bir haz duygusu namazlarin kabul olur olmaz onu ben bilemem bizi asar.
Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. Sevişen orangutanlar aşkına
😱 Almolisin tabi.00 YorumlaBu şekilde de yanarsın :)
10 YorumlaGusul degil boy abdesti alicaksin
00 YorumlaHeralde almalısın sorumu şimdi
00 Yorumla
+1 yıltabikide alman gerekli
00 Yorumla
+1 yılSen zaten yanmışsın soruya bak. Te Allahım ya 😂
00 YorumlaTabiki almalısın cünüp mu geziyorsun
00 Yorumla
+1 yılAl malalisin caniskom
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet almalısın.
00 Yorumla Çok arzulusun güzelim
00 Yorumla
+1 yılCünüp cünüp namaz mı kılıyorsun kız
00 Yorumlazor oluyordur bir süre ara versene
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk emir var hani OKU!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlmalıısn tabiki yapmicaksın zaten mekruh
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOf course.
Diğerlerini de kaza et02 Yorumla
Soran+1 yıl15 yıl kaza mi olur ya bilmiyordum ki
Cevap sahibi+1 yılOlur. Müslüman bir kimsenin helalleri haramları farzları öğrenmesi üzerine farzdır. Sana kimse öğretmese de öğrenmeniz farzdır. Kendine yetecek kadar İlmihali öğrenmelisin. Ahirette bahanesi yok
+1 yılAlman lazim
00 Yorumla
+1 yılalman gerekiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAlman lazım :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Almalısın Tabiki
00 Yorumlatroll heralde
00 Yorumla
+1 yılAlma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Evet alacaksin canım
00 Yorumla
+1 yılEvet gerekiyob
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılalmalısın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle almalısn
00 Yorumla Zahmet olacak ama al
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılalmalısın tabi ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuyur bir mal daha
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen evlen biran önce
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlmalısın
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi