Öpüşme esnasında bizden bekledikleriniz?

sevgilimle öpüşmeden ileri gitmedik ki ikimizinde öyle bir isteği yok. evlenmeden olmaz diyenlerdenim bende ve beni çıplak görmesine izin veremem evlenmeden. ama cidden öpüşmeyi cok seviyorum ve baya da kendimi kaybediyorum.. genelde benı eve bırakmadan once arabada opusuyoruz arka koltukta :D en sonkinde ben onun kucagına oturdum ve baya atesli opustuk onum acık bir sey gıymıstım ve sutyenım gozukuyodu nerdeyse onun da baya hosuna gıttıgını gordum cunku dıkkat cekıyolar cıdden. herneyse goguslerıme dokundu ve fazla asagı ınmeden optu ben bıraz utandım ve kasıldım ama sesımı de cıkaramadım bı ara sutyenımı asagı ındırmeye calıstı o sırada engel oldum... kucagında oturdugum ıcınde baya hıssettım onun seyını... benı orasına kadar cektı cunku baya gerıldım ama o an bende ısteklıydım. benı cok sevdıgını bılıyorum bana dokunmaya kıyamadıgını dıle getırmıstı daha once ama baya bı astı kendını :D sızce ızın vermem yanlıs mı? benden sogumasından korkuyodum ama oyle bısey olmadıgının da farkındayım sureklı yaptıgımız bısey degıl cunku.. bende onu tahrık etmeyı sevıyorum rahat durmuyorum :D bende onu daha fazla tahrik etmeyı ıstıyorum genelde boynunu opuyorum baya hosuna gıdıyo. ona ne yapabılırım baska abartmadan onerılerınız? dipnot: seyını ellemek aklımın ucundan gecmıyo lutfen onu soylemeyın bana :/
Öpüşme esnasında bizden bekledikleriniz?