yaptığınızda en çok zevk aldığınız fantezi nedir? 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Cevabın nedir?
cinsel birleşme sırasında gidip gelirken arada bir ; penisimin tamamını vajinanın içine iyice dibine kadar sokup hic kımıldatmadan bu şekildeyken kadınımın üzerine dogru uzanıp öpüşmeyi boynunu emmeyi ve göğüslerini yalamayı seviyorum birkac dk sürüyor ve sonra tekrar gidip gelmeye devam... Penisin vajinanın icinde böyle bekletilmesi kadına vajinasında doluluk hissi yaratacağına inanıyorum. Gercekten keyifli
172 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılvalla fantezi fazlasıyla var içinden tamamen çıkarıp tekrar girmek tabı öncesınde sürtünerek çıldırtmak yavaş yavaş sertleşerek uzun sure tamamının ıcınde kalması o ara deli gibi sevişmek ayakta duvara yaslayarak ayakta kucakta sırt ustu yattığımda partnerımın uzerıme çıkıp kalçalarıyla harıkalar yaratması da ayrı çıldırtır benı :)
44 Yorumla- +1 yıl
farkında değilim bakayım
- +1 yıl
En zev aldıklarım arasında, erkeğimin saçlarımı sıkı bir şekilde kavrayıp, beni yüzüstü masanın üzerine yatırıp, enseme bastırarak gidip gelmesi, vuhuuuuuu müthiş ;)
1474 Yorumla- +1 yıl
vuuhuuuuuuuu bencede müthiş :D
- +1 yıl
sertlik güzeldirr :) @Janesss
- +1 yıl
bak simdi en sevdigim pozisyonu soyledin icim eridi
- +1 yıl
@bursa_real aynen ;)
- +1 yıl
ovv duvardan duvara vurasım geldi bak :)
- +1 yıl
saç saça baş başa :D
- +1 yıl
@Janesss ve bir de o pozisyonda kalçayı tokatlamak olmazsa olmaz :)
- +1 yıl
@siyahcorap hard core vuhuuuuuuu ;)
- +1 yıl
@bursa_real evet o da olmalı ;)
- +1 yıl
Yaş gerçekten 39 mu? bu yaştaki hatunlar çok ilgimi çekiyor 35 ve 40 arası inanılmaz ateşli ve arzulu oluyorlar sekste.
- +1 yıl
@siyahcorap eveeetttt ;)
- +1 yıl
@Janesss bence sen Şu an burda olmalısın :)
daha bundan sorası duş ta ılık su altında devam etmeside var :) - +1 yıl
@bursa_real bence bursada olmalı ikimizin arasında ;)
- +1 yıl
@siyahcorap sesli güldüm :)
- +1 yıl
ne dersin? janesss bilet mi alıyrsun yoksa kız bursaya :)
- +1 yıl
sert olacaksın kadınını gerekkırse bogurteceksın
- +1 yıl
burdan size ekmek çıkmaz bence :) 39 yaşındaki bir kadın kimden zevk alacağı çok iyi bilir
- +1 yıl
@baymuhendısss tabiki beli hızlı çalışan ve azcık canını yakan ve zevkten inleten çıtırlardan.
- +1 yıl
@bursa_real daha neler neler var ama burda sansürleniyor :)
- +1 yıl
@siyahcorap bursada nerden çıktı :)
- +1 yıl
@Janesss aynen öyle zaten dozunda bırakmak lazım kimseyi kırmadan inciltmeden özel konular özel konuşulmalıdır
- +1 yıl
iki bursalı var seni matkap gibi delmeye çalışan farketmedin mi :)
- +1 yıl
Hahahha.. Fanteziler sel olmuş akmış.
- +1 yıl
Yorumlarda akan fanteziler, pc başında çarşambayı sel aldı :D :D
- +1 yıl
Birlikte oldugun en genc kac yasindaydi 😉
- +1 yıl
Tatliyik da hala bir mesaj alamadim 😂
- +1 yıl
Benimle sohbet edersen birsey kaybetmezsin merak etme 😊
- +1 yıl
eğer evliyseniz eşiniz çok çok çok şanslı bayılırım böyle kadınlara ki zaten bence seksi en özgür yasayan yaşlardasınız 35 üstü harikadır hem zevk almasını hem vermesını cok ıyı bılır utangaçlık yoktur anı yaşar
- +1 yıl
daha önce beraber olmuştum sızın gıbı bır bayanla ama tam anlamıyla özgürce yasayamadık şimdi bir çiftte var beraber olmak ısteyen ama ben sıcak bakmıyorum sadece biz olmalıyız bırbırıyle uyumlu ve sekste karşı tarafı memnun etme kabasında olunca partnerler saatlerce mükemmel anlar yasanabılıyor
- +1 yıl
peki özel olacak ama cevap vermeyebilirsiniz en uçta yasamak istediğiniz fantaziniz nedir sizi sekste zirveye ulaştıracak şey ne olur?
- +1 yıl
peki bırıyle yasadınız mı bunu yanı tecavüze uğradığınızı sanmıyorum bunu kımse istemez sızde tecavüz kadar sert ve azgın bır sekılde bırının sızınle ilişkiye gırmesını ıstıyorsunuz sanırım eşiniz ya da sevgılınızle yasadınız mı bunu
- +1 yıl
benım bır dönem sevgılımle böyle bırsey olmuştu bılerek naz yapıyordu benı o kıvama getirmek için üzerini parçalamamı sert davranmamı istıyordu bende oyle yapmıştım tokatlayarak gömleğini camasırını parçalamıştım ıkımız ıcınde muhteşem bır gundu
- +1 yıl
ama nerede nasıl olacak kı bu
aslında olabılır bırazda sızın elınızde ama cesaret gerek hayal etmışsinizdir emınım nerede nasıl olmasını ıstersınız ya da tanıdığınız bırıyle bunun hayalını kurdunuz mu - +1 yıl
bu tarz vıdeolar izleyınce hoşunuza gıdıyor sanırım eşiniz ya da sevgılınız ile yasamadınız mı tecavüz kadar olmasa da sert bır ılıskı olmuştur sanırım seks sırasında canınızın yanması hoşunuza gıdıyor sanırım
- +1 yıl
uyudunuz galiba iyi geceler
- +1 yıl
ben ınledırımde bogurturumde yapmadığım sey degıl
- +1 yıl
valla muhteşemsin :) evlisin sanırım değil mi inan senin gibi bir eşim olsa her gecemiz muhteşem geçer inşallah çıkar öyle bırı karsıma
- +1 yıl
teşekkür ederim sizinde hayatınız da hem bunları yaşayacağınız hemde sevgiyle bırbırınıze bağlanacağınız biri olur çok dobra bir kadınsınız
- +1 yıl
aynı şey bence dobra olmayan insanlar açık sözlü olmaz
ayrıca burada çok kişi kelimeleri bile doğru düzgün yazamıyor siz oldukça dikkat ediyorsunuz bu dikkatimi çekti tebrik ederim - +1 yıl
sen ban gel bak harıkayı daha neler var
Gizli Üye(30-35)+1 yılanal seks. erkeğimin ata binermiş gibi üzerime çıkıp çat çat sesler eşliğinde sokması ve acıdan ağlamak.
273 Yorumla- +1 yıl
😊😁😊😂😊😁😊😁😁😁koptuuummm
- +1 yıl
Vayy böyle kızlar var mıydı ya? Bayıldım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
85Cevap
+1 yılBaskın olmayı ve caresız bırakmayı seviyorum yatakta tüm kontrol bende olmalı onu baglamalıyım ve hakımıyet benım olmalı ancak acıda olması gerekıyor. Sexın akısını pozisyonları benım yonlendırmem lazım her konuda. Gözlerine baktıgımda diz çokmeli itaat etmeli ve seks oyuncakları olmalı onları kullanmalıyım. En çok sevdiğim sey ise masaya baglayıp biraz kalcaları tokatladıktan sonra seks yapmak
110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilimin penisini içime almadan önce dakikalarca vajina dudaklarımın arasına alıp sürtünmek.
281 Yorumla- +1 yıl
En sevdiğim fantazi
+1 yıl3-5 kişi yorum yazan bütün hatunların yorumlarının altında fanteziye karışmak istemiş. Dişi sineğe salça olmuşlar :)
Arabada hoşuma gidiyor, dar alan basılma korkusu ki polise yakalanmışlığım mevcut :D40 Yorumla
+1 yılyapmadım ama denizde merak ediyorum dusununce guzeldir heralde...
101 Yorumla
+1 yıldoggy pozisyonunda, saçlarını dolayıp sıkıca kavradıktan sonra, sertçe girip çıkmak, ve kalçalarını tokatlamak, kızarıncaya kadar.. o çığlık attıkça daha da fazla sert girmek
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoggy seviyorum ben. arkasına geçip hard yaparken ellerimle onun açılmış ellerini tutup boynunu emmek ve kulaklarını emerken kulağına güzel şeyler fısıldamak haz veriyor bana.
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHalka acik bir yerde ve yakalanma riski olan bir yer mekan vs sevişmek ve seks yapmak.
Adrenalin, heycan isteyen seven biri olarak 😊
Yoook oyle bir adrenalin!😎30 Yorumla
+1 yılasansörde yakalanma heyecanıyla kısa sürede olsa bişeyler yapmak...
25 Yorumla- +1 yıl
@Janesss ne olaki adı :D
- +1 yıl
@Janesss heeeeeeeeee :) tamam ozaman tadı demek istediysen sorun yok :D
- +1 yıl
ben seni nasıl yakalıycam :)
+1 yıl10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılkafamda bir çok şey var da gerçekleşmesi çoğu hayal
10 Yorumla bdsm türü fanteziler erkeğin efendi olduğu
122 Yorumla- +1 yıl
İşte buuu
- +1 yıl
Bnde bunu severim
+1 yılNe fantezilerim varda Türkiye sınırları içerisinde kaldırabilecek bir kadın yok
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bir çok fantazim oldu hepside ayrı bir zevki var ayrım neden yapayım ki fantazilerimde ben varım sonuçta
00 Yorumla
+1 yılpvp de tek başima 5 kişinin içine dalip, birini kesip ölmeden çikmak qibi başka zevk aldiqim bişey yok hayatimda, bunu zevki bambaşka yaşayan bilir
00 YorumlaSenin gibi sutyen giydirip Nutella dokup meme uçlarını emmek, aletimin kafasına aynısını senin yapman. Ve bunları dışarıda yapmak harika..
20 Yorumlaaynanın karşısında yaparken partnerimin orgazm olduğunu seyretmek hoşuma gidiyor
20 Yorumla
+1 yılzamanına göre değişiyor da romantik bir öpüşme en iyisidir heralde
10 Yorumla
+1 yılKahvaltıda ağzımı doldurduktan sonra çektiğim o iki fırt çay her şeye bedel.
60 Yorumla
+1 yılseksi iç çamaşırlar ve jariyer iş kadını ve ofis fantazileri.
20 Yorumlao kadar çokki anlatsam roman olur ama en çok hayal 3 hatunla pompiş yapmak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 588 cevap paylaştı. kesinlikle lezbiyen grup :)
72 Yorumla- +1 yıl
ooooooovvvvvvv sadece izlemek bıle en buyuk fantazim :)
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Masa Üstünde vajina göğüs yalamak emmek sevmek öpmek
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Partnerimin ustune bira dokup yalamak hosuma gidiyo
00 Yorumla
+1 yılbanyoda sıcak duş altında kucağıma alıp duvara yaslayıp içinden hiç çıkmayacakmış gibi girmek ;)
20 Yorumlaayak fetişistı ve ıncecorap fetişistı... ztn bska bişi asla yapamıorum
00 Yorumla
+1 yılFaturaları son gün yatırmak. Wuuu çok çılgın 😉😉😉
50 Yorumla
+1 yılseksı ıyı bılıyorsan her şeyden zevk alırısn bılmıyorsan ıstersen uc gun ust uste seks yap bı cakcık anlmazsın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kişinin odasına girip iç çamaşırına sürtünürken bir anda onun gelmesi beni yakalması ve ilişki :D :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 kız bır erkek o erkek ben :D yapmadm ama umut fakırın ekmeği :)
00 Yorumla
+1 yılyatakta doggy pozisyonunda oral yaparken karsıdakı aynadan vajınasını ızlemek
10 YorumlaÜstünü değiştirirken arkasından sarılmak ve sonrasında sevişmek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn cok istedigimmm fantezi partnerimin beni kölesi gibi kullanmasi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılProfil resmindeki kimse onunla tavla oynamak desem..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılböyle yanımda gadın var..
40 Yorumla
+1 yılŞu aralar s*çarken sigara içmek
62 Yorumla- +1 yıl
iyiydi :D
- +1 yıl
igrenç ötesi ıyyyyy
+1 yılDaha çok işkence etmekten yanayım.
60 Yorumla
+1 yılMüzik dinlemek
55 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Fantezi yapmaktan hoşlandığımız şeyler değil mi bildiğin müzik fetişiyim müzik dinlemeyi çok seviyorum
Amuda kalkıp çizgifilm izlemek
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKayganlastiricisiz şekilde analiz yapmak
00 Yorumla
+1 yılvücut çorabı giymesi ve öyle doggy
00 Yorumla
+1 yılkucakta
47 Yorumla- +1 yıl
kucakta duvara yaslayıp daha iyi olur bence :) @tatlımelekkk
- +1 yıl
super en sevdigim 2. pozisyon bu
- +1 yıl
kucaga aldınmı duvardan duvara yasla yaslaya sıkıcen kucakda
- +1 yıl
kimin kucagı oldugu da önemli tabi
- +1 yıl
biri kucakmı dedi :) oyyy
+1 yılfantazi aleminde takılmamak en büyük fantazi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltecavüz
85 Yorumla- +1 yıl
Zorla s.. kilmeyi mi seviyorsun
Cevap sahibi+1 yıl*ikildim zaten kızlığım bu sekılde gitti
- +1 yıl
daha kışkırtıcı oluyor değil mi
- +1 yıl
Nasildi peki
Bir çok fantezi metal edenler gelsin
00 YorumlaDisarda oral yaptirmak
00 Yorumla
+1 yılPartnerimin icindr iken ayaklarini yalamak
10 Yorumla
+1 yılHemsire ya da sekreter fantezisi :D
10 Yorumla
+1 yılHemşire veya ürkek yalnız ev kadını
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılGrup ve swinger hic birweye değişmem
00 Yorumla
+1 yılburda anlatamam üzgünüm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Deliler gibi lol oynamak :-)))
02 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltecavüz tarzı ama sonrasında kendini bırakacak.
20 YorumlaBanyoda köpükler içinde sevişmek
00 YorumlaPartnerimi de düşünürüm ben
20 Yorumlaen iyisi jakuzide seks yapmak yok böyle bişey
20 Yorumla
+1 yılosurmadan sıçabilmek :D çok zor arkadaş
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKrema fantezim var.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılüzerinde mini etek varken oral seks..
20 YorumlaGrup fantezisi ama sadece düşüncede
10 Yorumlaazmak için erken değil mi zaman
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri