Türk erkekleri avrupanın en hızlı boşalan erkekleriymiş. Bunun üstüne ne diyeceksiniz? Sizce neden böyle oluyor? Bu şekilde kadınlarını tatmin edemezler. En başarılı erkeklerde inglizlermiş.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok nedeni var:
1- Sünnet.Gerçekten de daha çabuk orgazma ulaşmana neden oluyor
2- Daha önceden seks yapmamış olmak: Türk toplumunda hepimizin de bildiği gibi seks yapabilen insan sayısı Avrupa'ya kıyasla çok daha az. Hal böyle olunca erkekler hayatlarında ilk defa seks yaptıklarında yaşları oldukça ilerlemiş oluyor ve hem gelen ekstra heyecan hem de tecrübesizlik daha çabuk erekte olup boşalmalarına neden oluyor.
3- Mastürbasyon: Aslında mastürbasyonda doğru süreyi ayarlamayı bilen erkek için mastürbasyon çok da bir sorun olmaz bu konuda. Ama eğerki er kişi, , mastürbasyonlarını ''bir an evvel boşalıyım da rahatlayım'' mantığıyla yapıyorsa iş sekse gelince o zaman da bir anda kendisini değiştiremiyor.
4- Abazanlık: Türklere has bir durum değil bu, inanın. Ama abazan insan haliyle her zaman daha çabuk boşalmaya meyillidir, kendisini kontrol edemez çünkü heyecandan dolayı.
5- Kızların güzelliği: Türk kızları güzel mi tartışmasına girmek istemiyorum; ama güzel bir kız her zaman için erkeğin daha fazla tahrik olmasına neden olur, inanın. Belki de sizler Türk erkeklerine göre çok güzelsiniz ki, hemen tahrik olup boşalıyorlar :)20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kafayi erkekle bozmussun bir erken yazamamissin :)
Abazilik ve cinsel acliktan bence. Yani aslinda cogu klinik vakka degil diye dusunuyorum. Hic mast. yapmayip, hic evlilik oncesi iliskiye girmeyen adamlar taniyorum. Bunlarin erken bosalmasi gayet normal bence cunku birincisi cinsel acliklari tavan durumda. Ayrica ergenlik ve genc olduklari donemde mast yapmadiklari icin bosalmayi nasil kontrol edeceklerini bilmiyorlar. Siz siz olun fantazisi gecmis iliskisi bol adamla evlenin derim ben. O zaman erken bosalma sorunundan muzdarip olmazsiniz. Ayrica bu vesileyle sevismeyen bekar arkadaslarima da sunu belirtmek isterim, yaptiginiz sey hicte matah birsey degil. Erkegin sevismesi evlilik oncesi kendini tanimasi sarttir benim gozumde10 Yorumla
çok kadını memnun etmiş inmeyen penisli bir adam yerine on dakikada boşalan ama sadece benim olan erkek tercihimdir
123 Yorumla- +1 yıl
afferin be. böyle düşünen hatun kalmadı diye biliyordum
Türk kızları olarak çok seksiyiz bize dayanamıyolar :(( :D
129 Yorumla- +1 yıl
+1
- +1 yıl
yok artık . o kadar seksisiniz ki kilolu bacaklarınız taytı geçirdiğinizde özellikle!
Soran+1 yılsiz erkekler kendinize bakin siz turk hatunlarindan baska kim alir ?
- +1 yıl
fasulye kendini kıtlıkta nimetten sayarmış.Düzenli ilişkinin 2000 erkeğin başına bir kadın düştüğü toplumda bu yorumlar gayet normal.Valla güzelim biz almıyoruz. Biz türk erkekleri hazine arıyoruz.Zengin olan parası olan en güzel hazineleri buluyor garibanda parayı bulana kadar normal hazineya da kullanılmış hazineleri arıyor buluyor.Türk erkekleri abaza Dünya bunu bilmiyor
Soran+1 yılduden bey sizi angelina jolie alirmiydi ki ?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılkim yapmış bu araştırmayı biliyormusun İNGİLİZLER peki bu millet kızları neden hep Türklerle evleniyor biliyormusun ? buyur link
ayrıca o araştırmada özellikle kötü skoru ele almışsın yarım saat yapan erkekte var orda ama işinize gelmiyor tabi amacınız Türk erkeklerini aşağılamak peki basit bir soru madem bu kadar kötü boktan erkekleriz bir milyon yabancı gelin neden var kötü olduğumuz içinmi istersen bide yabancı damat sayısına bak.161 Yorumla
Soran+1 yılYabanci gelin neden var biliyormusun? Bunu avrupanin gobeginde dogmus biri olarak anlatayim. Yabanci gelin derken ruslardan bahs ediyorsun herhalde baska yabanci gelin yokta. Onlarda sizin safliginiza geliyorlar. Sizi yonmayi bildikleri icin geliyorlar. Iyi bisey olsaydilar rus erkekleri onlari size birakmazdi zaten.
Cevap sahibi+1 yılTurk erkekleri ile en cok rus alman ve ingiliz kizlari evlenir farkindaysan avrupadan iki ulke saydim hadi ruslar ac ki turkiyenin rusyanin ekonumisndan daha iyi olduguna inanmiyorum neyse peki almanlar ve ingiliz kizlaridami ac bana kalirsa sizler kendinizi kandiriyorsunuz sonucta tercih ediliyor turkler bir milyon Yabanci gelinde ciddi bir rakamdir.
Soran+1 yılBir git ya benden daha mi iyi bileceksin oyle tek tuk alman ve ingliz cogu rus sizin gelinlerin.
Cevap sahibi+1 yılLinke bak benim soyledigim bisey degil almanyanin istatistikleri ayrica rus olmasinda bir sakinca gormuyorum bizzat nisanlim rus ve cokta iyi kariyeri var rus kizlarini asagilamayin lutfen.
Soran+1 yılAlmanyada ki erkeklerden bahsetmiyorum ben ben turkiyedeki erkeklerden bahsediyorum. Turkiyedeki turk erkekleri nerede alman hatun almis? Almanyadakilerde aldiklarini pismandir zaten. Rus hatunlara gelincede. Ben begenmiyorum, tabi eger bakireyse fikrimi degistirebilirim. Iki erkek cocuk ablasiyim ve bakire olmayan biriyle ASLA VE ASLA evlenmelirine izin vermem. O bu minciklayacak opup koklayacak onlarda evlerinin hanimi yapacak oylemi? Asla istemem.
Cevap sahibi+1 yılAlman kizlarinin tercihleri ortada cogu evlenip ya erkegi yanina aliyor ya da turkiye de yasiyor. yabanci kizlarin tercih edilmesinin en buyuk nedeni guzellikleri degil kisilikleri erkege deger vermeleri bu cok onemlidir erkekler icin turk kizlari erkege deger vermez buyuzden bu kadar cok elestiriliyor turk kizlari neyse ben nedersem diyim turk kizlari asla ozelestiri yapmaz size gore herzaman erkek haksizdir zaten biz sizin hakaretlerinize alistik artik umursamiyoruz...
Soran+1 yılAlman kizlar derken gurbetcilerden bahsetiyorsun sen. Gurbetciler aileleri yabanci damat istemedigi icin turk erkekleriyle evleniyor. Ayni sekilde benim ailemde istemez ve turkiyeden evlenmemi isterler ama benim oyle bir niyetim yok.
Cevap sahibi+1 yılBize istediginiz kadar hakaret edebilirsiniz ama sevdigimiz yabanci kadinlara hakaret etmeyin benm nisanlim rus kulturlu ve beni cok seviyor bende onu seviyorum ve rus kizlarina yapilan hakaretlerden cok rahatsizim 2. El kadinlar gibi cok asagilik yorumlar yapiyor turk kizlari cok uzucu sonucta onlarda kadin ve kadinlik gururlari var kotu kadinlaf her ulkede vardir turkiyedede var ruslar turk kizlarinin namuslarina laf etse hosunuza gidermi
Soran+1 yılTabikide Turk kizlarindada var bozuk elma. Rus kiz bakireyse sorun yok bizim toremizlerle yoremizlere geleneklerimize ayak uydurabilecekse sorun yok. Ama ben kardeslerime bakire olmayan kiz almam, ki genelde ruslarin cogu boyle. Minciklanmis olarak goruyorum onlari.
Cevap sahibi+1 yılGurbetcilerden bahsetmiyorum bizzat alman kizlarindan bahsediyorum carpitmayalim sizde istediginiz erkekle evlenebilirsiniz bende bir yabanciyla evlenicem nasil kendime saygi duyulmasini bekliyorsam baskalarinasa saygi duyarim
Soran+1 yılhayir o arastirmanin emin ol ki yuzde 60indan fazlasi turk kokenli.
Cevap sahibi+1 yılRus kizlarina veya badka milletlerin kizlarina kotu kizlar muamelesi yapmak cok buyuk bir yanlislik sonucta her milletin kendine gore bir kulturu var onlar oyle yetismis bundan dolayi onlara hakaret etmek dogru degil onlarida o sekilde kabul etmek
Cevap sahibi+1 yılDegil cunku gurbetciler hakkinda baska bir arastirma yapaildi almanyada bunlar alman kizlaridir bunu neden kabul etmek zorunuza gidiyor anlamiyorum sonucta tercih meselesi yabanci kadinlar turk erkeklriyle evlenmesi turk kadinlarina hakaret degildir
Cevap sahibi+1 yılKendinizi asagilanmis hissetmeyin sonucra dunyanin heryerinde insanlar baska milletten birileriyle evleniyor bu cok normal bisey aska sevgiye begeniye saygi duymak lazim insanlar tercihlerinden dolayi elestirilmemeli hakaret edilmemeli turk kizlari bu yanlisa cok dusuyor cok uzucu bir durum :(
Soran+1 yılBen diyorum ki ben avrupanin gobeginde yasiyorum, senin dedigin gibi bir mesele neredeyse yok. Hatta hic yok. Benden daha mi iyi bileceksin? Ben ruslari asaglamiyorum ama bakire olmayan bir kizla kardeslerimin evlenmesine izin vermem. ZINHAR VERMEM. Benim her cinsten milletn arkadaslarim var ve onlarin bile bir cogu musluman olmamalarina ragman bakire. Ayni hassasiyti ruslardanda beklerim. Her gordukleri erkekle yatmalari gerekmez ki bir cogu bunu yapiyor.
Cevap sahibi+1 yılBir erkek rusla evlendi diye cahil seks duskunu abaza gibi hakaretler etmek o hakareti yapanlarin kalitesini gosterir bir turk kizi yabanci evlenince asik olmustur seviyordur denildigi gibi bir turk erkegide yabanci bir kadinla evlendigi zaman asik olmustur sevmistir denilmeli baska bir niyet gozlenmemeli binlerce insanin yasadigi bir duygudan bahsediyoruz onlarin eslerini asagilamak cok yanlis ve cahilce ama illaki hakaret edicez diyirsaniz biz erkeklere edin rus kadinlarina degil.
Cevap sahibi+1 yılAvrupanin gobeginde istatistikmi tutuyorsun sen nerden biliyorsun ben resmi makamlarin yaptigi aciklamalaedan bahsediyorum ingiliz kizlari alman kizlari rus kizlari en cok turklerle evleniyor bu bir gercek bunu kabul etmek neden zorunuza gidiyor yahu mesela turkiye dede bir milyon yabanci gelin oldugu istatistik olarak bilinen birsey ama ben hic yabanci gelin gormedim simdi ben bu istatistigi kendime gore yalanliyamamki sonucta resmi makamlarin verdifi bilgiler bunlar
Cevap sahibi+1 yılYada soyle sorayim yabanci kizlarin turkleri tercih etmesi neden sizi bukadar rahatsiz ediyor mesela hir ornek
bir yabanci kiz turkiyenen en buyuk kadin forumlarindan birine baslik acmis arkadaslik edinmek istiyor ama hicbir turk kadini cevap vermemis ayip degilmi bu kadinin sucu turkle evlenmekmi
Soran+1 yılSuanda anladim ki pek birsey bilmiyorsun , istatistiklere inanmak tam anlamiyla aptalcadir. Sana unlu bilim adamlarin sozlerini hatirlatayim. Üç çeşit yalan vardır: Yalan, kuyruklu yalan ve istatistik. - Leonard H. Courtney birde İstatistik: Cehaletin matematiksel teorisi. - Morris Kline. Ben ise kendi tecrubeme dayanarak yapiyorum yorumlari.
Cevap sahibi+1 yılE senşu ankendini yalanliyorsun actigin soruya bak oda bir istatistik :D
Soran+1 yılHayir o bir tecrube ;) calistigim ve okudugum sektor sonucu edindigim bir tecrube. Rus kizlara sira gelincede ben onlari hor gormuyorum, bakire olmalari sartiyla.
Cevap sahibi+1 yılKilifina uydurmaya calismayalim cok fena celiskiye dustun kabul et bu arastirmayi ingilizler yapmistir en basarilida kendileri cikmis sende ingilizler gibi hep kendin hakli cikmak icin herseyi kilifina uyduruyosun :D
Soran+1 yılCeliskeyimi? Asla dusmem siz asil kadinlsrinizi tatmin edemedignizi kabul et. Bu bir gercek inan inanma keyfin bilir. Hos sizide anliyorum
Cevap sahibi+1 yılYahu istatistikler yalan diyosun bir istatistikten yola cikip soru soruyorsun celiskiye dusunce tecrube diyorsun seni anlamak mumkun degil kadinlarini tatmin eden eder bu seni bu kadar ilgilendirmesin sende bir turk kizisin benimde tecrubelerime dayanarak sizlerde erkeklerinizi tatmin edemiyorsunuz oldumu :D
Cevap sahibi+1 yılYani sirf turk erkeklrini kotulemek icin bu kadar caba gostermeni anlamiyorum binlerce yabanci kadin tercih etmis evlenmis bunu kabul et iste neyin cabasi bu anlamiyorum neden bundan bu kadar cok rahatsiz oluyorsun?
Soran+1 yılBence bizim edememiz sizin hosunuza gitmeli. Bir erkek ogretmeli kiza herseyi, kiz daha once tecrube etmis olmamali. Dusunsene senin sevgilinde/nisanlinda cinsel iliskideyken yaptigin herseyi ona baska erkeklerde yapti ve o yuzden tecrube sahibi. Dusuncesi bile igrenc degilmi? Benim tecrubelerim var turk erkekleri cinslikte basarili degil.
Cevap sahibi+1 yılSaglik sorunu var turk kadinlarinin vajinismus yani tecrubeyle alakasi yok cinsel isteksizlik bunuda erkeklere mal edersin sen gerci butun olumsuzluklari erkekler yapmistir butun iyi seyleri turk kizlari ha bide yabanci erkekler, yabanci kadinlar ve turk erkekleri tu kaka senin tecrubelrine dayanarak soluyorum mutlu oldunmu :D
Cevap sahibi+1 yılBenim nisanlim ve benim hayatim hakkinda yorum yapma ben kadinin iki bacak arasina bakicak kadar geri kafali biri degilim kulturu ve zekasi benim icin onemlidir
Soran+1 yılTabikide namusu iki bacak arasinda arayacaksin. Orasina sahip cikamayan bir kadindan ne bekleyebilirsin ki? Onu nasil evlatlarinin annesi evinin hanimi yapacaksin? Dusunsene ona baska erkekler dokunmus, igrenc benim anneme babamdan once biri dokunsaydi onu sevemezdim gibime geliyor. Zekaya sira gelince zekali bir kadin namusuna ve iki bacagna sahip cikar. Sahip cikmak zekadan ileri gelir.
Cevap sahibi+1 yılKoskoca bir sirketin insan kaynaklari muduru olan bir kadinin zekasini namusu bir zara indirgeyen zihniyetler yargilayamaz.
Soran+1 yılBende avrupanin en onde gelen ikinci universitesinde nukleer silahlar muhendisligi okuyan bir ogrenciyim. Hadi bakalim hangimizin akli ustun? Tabikde benim ki ve ben iki bacak arama sahip cikarim. Koskoca sirket dedn nedir ki? Haha lutfn guldurme beni. Turkyeden staj teklifi geldiginde Turk zihniyetini gordum. Sirf daha akilli olduklarni dusundukleri icin yabancilari mudur yapiyorlar. Senin hatunda oyle biri iste.
Cevap sahibi+1 yılBenim hatun gazprom gibi bir sirketin muduru turkiyede degil rusyada bilip bilmeden insanlari yargilama biz cok namusluyum diye gecinenleri gorduk gir bak saglik sitelerine binlerce kizlik zari diktirme pesinde kiz var bumu namus yazik namusu cok basite indirgiyosunuz zaten sirf bu ulkede bole sacma fikirli insanlar oldugu icin rusyaya yerlesicem.
Soran+1 yılAffedersinde rusyada birseye yaramaz. Ben birsey demiyorum eger sen kaldirabiliyorsan yolun acik olsun.
Cevap sahibi+1 yılNukleer silahlar muhendisligi diye bir bolumu ilk defa duydum nukleer enerji muhendisligi olmasin o :D
Soran+1 yılHayir silahlar, duyamazsin cunku herkes okumaya hak kazanmaz :)
Cevap sahibi+1 yılGazpromu biliyormusun uluslararasi bir sirket boyle bir sirkette mudur olan bir insana ise yaramazmi dedin :D diyecek birsey bulamiyirum sana neyse uzatmiyalim senin fikirlerin sana benimkiler bana benim nisanlima kimse hakaret edemez benim tek derdim bu.
Soran+1 yılBen ona degil Rusyaya ise yaramaz dedim. Begenmedigim ve hoslanmadigim bir ulke. Ben hakarat etmiyorum sadece fikirlerimi soyluyorum. Ben bir kizdan bakire olmasini beklerim. Sen beklemiyorsan senin fikrin ama kardeslerimin oyle biriyle evlenmesine asla izin vermem.
Cevap sahibi+1 yılNukleer silahlar gibi insanlara hicbir faydasi olmayan aksine zararlari olan bir icadin bilimsel olarak egitiminin verilmesi cok acayibime gitti :D dunyada sen ve birkac kisiye bu egitim veriliyordur eminim :D
Cevap sahibi+1 yılRusya abd deb sonraki en buyuk guc nasil ise yaramaz yahu iyimisin sen
Soran+1 yılFaydasi olmayan mi? Senin dunyadan haberin yok. Eger filistininşu ansilahlari olsaydi okadar gariban cocuk binbir parcaya ucmazdi. Benim hizmetim ancak benim milletime ve sevdiklerime olacaktir. Milletime yarar dusmanlarimada korku salacaktir.
Soran+1 yılRusya acindan oluyor sen neden bahs ediyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBakitmre olup kultursuz olacaksa bakire olmayip zekasini kanitlamis olmasini tercih ederim.
Soran+1 yılZekali kadin namusuna sahip cikar. Okumak o bu vs vs sonra gelir.
Cevap sahibi+1 yılNukleer silah faydalimi ? Inanmiyorum sana insanligin sonunu getirecek tek arac japonyada elli yil once atilmis bir atom bombasinin etkileri hala devam ediyor hala japon cocuklari sakat doguyor nukleer silahin hicbir millete faydasi olamaz!
Soran+1 yılTabikide faydali. Sen Turkiyede yasiyorsun eger senin ulkende bir nkleer silah patlarsa artiklarini bile bulamazlar. Peki sen buna karsilik kendini neyle savunacaksin? Hic dusundunmu seni kim neyle koruyacak?
Cevap sahibi+1 yılZekayi iki bacagin kapanmasina nasil getirdin anlamadim nukleer silah faydalidir dedikten sonraki en sacma sozun bu bence
Cevap sahibi+1 yılBeni kimse nukleer silahla korumasin insanligin en buyuk ayibi bilimin en kara yuzudur nukleer silahlar
Soran+1 yılSen bence silahlarin gerikliligini anlayamaycak kadar safsin. Ben oyle dusunuyorum senin dusuncen sana benim ki bana. Ben istemem kardeslerim bakire olmayan biriyle evlensin. Bu dusunce seninde migdeni bulandirmiyormu? Bulandirmiyorsa sen baya genis bir erkeksin.
Cevap sahibi+1 yılSadece insanliga degil butun csnlilara icinde yasadigimiz dunyaya soludugumuz havays bile zarari olan birseyi nasil savunabilirsin yazik bir kadin merhametli olmalidir her kadinin annelik duygulari vardir sen nasil olurda butun cocuklari katledevrk bir seyi savunabilirsin :(
Cevap sahibi+1 yılHic sasirmadim canlilari yokedecek bir dusunceye sahip olan birisi hic umursamadan kisilerin hayatlarina hakaretler edebilir
Soran+1 yılNeyse bu konu hakkinda bilgisi olmayan biriyle tartismayacam. Nukleer savas ciktiginda gorursun. Sizi ancak biz ve silahlarimiz koruyabilirz.
Cevap sahibi+1 yılNukleer savas cikarsa dunyadaki butun canlilarin yok olacagini (korunacak kimse kalmayacak) bilmeyen biriyle tartismanin anlamsiz oldugunu dusunuyorum.
Soran+1 yılnukleer silahin korkusu bile yeter. Israil-Iran bunun en iyi ornegi
Cevap sahibi+1 yılNukleer savas cikarsa dedin farkindasin degilmi savas ciktiginda o silahlar kullanilmis demektir buda dunyayi yok eder kapis?
Soran+1 yıletmez merak etme bunu benden daha iyi bilebilecgni hic zannetmiyorm nukleer silah daha oncede kullanildi ama farkindaysan hepimiz hayattiz dunyada oldugu gibi yerinde.
Cevap sahibi+1 yılO bir nukleer savas degildi abd hinc almak icin japonyayi vurdu eger japonyanin elinde nukleer silah olsaydi oda abd yi vururdu o onu bu bunu vurucam derken dunya uzerinde yasam kalmazdi anladinmi
Soran+1 yılaklin varsa kendine sakla. saklada akilli bir evlilik yap.
Cevap sahibi+1 yılBen hayatimin en akillica kararini nisanlimi tercih ederek yaptim o benim daha once yasamadigim mutluluklari yasatti dunyanin en mukemmel erkegiymisim gibi ilgi gosterdi deger verdi bir erkek daha baska ne ister uzerime titriyor o benim en kiymetlim.
Soran+1 yıltamam o zaman afferin sana
- +1 yıl
bu o.. kadını anlayamadım hem bekarete önem veriyor hem Türk erkekleriyle tecrünbe edip başarısız olduğunu çıkartıyor
Cinsellik konusunda 402 cevap paylaştı. Çünkü dünyanın her yerinde buna seks yapmak denirken Türkiye'de kız verirse olur vermezse olmaz algısı erkekte enteresan bir psikolojik gerilime neden olur. Bunun dışında çok fazla masturbasyon az birliktelikte buna bir etken aslında. Çünkü masturbasyon ile beyini boşalmaya şartlar insan. Dolayısıyla öğrenilmiş bu şartlanma da uzun süre atlatılamayabilir. Her birliktelikte mümkün olan en hızlı şekilde boşalmaya şartlanır vücut.
20 YorumlaGenelleme yapamayacağımız gibi bu durumun fizyolojik ve psikolojik sebepleri olabilir sen erkek arakdaşım neden erken boşalıyor diyememişsin anlıyorum üstü kapalıya da genelleme yapılarak söylenir böyle durumlarda ama şukadarını söylemek gerekirse genelleme önyargı hiçte hoş bişey değil bende geç boşalma durumu var 1.5 saatte boşalıyorum bak demekki herkes öyle değilmiş diğmi ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGel şöyle altıma gir sana elli dakika ile bir buçuk saat arası gidip geliyim ondan sonra bir daha ingiliz fransız diyormusun bulutların üzerindeyken :D görüşürüz.Gel gel hemen gel hemde beraber araştırmaya bir katkımız olsun.Türk erkekleri hakkında na zaman güzel şeyler yazmışlarki konuşuyorlar.Sizde Hemen Türk erkeklerine yakıştırın bu aslı astarı olmayan paparayı.Sana tavsiyem okuyacağınıza gidin bir kaç kişiyle test edin öylemiymiş değilmiymiş.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru bir tespit bence. Dokunmadan boşalacak bazısı hatta... Düzenli cinsel hayatları yok, toplumda yasaklar sürüyle. Her şey günah, tut kaka. Büyük şehirlerdeki rahat kadınlar her yerde yok. Dini kurallar var üstelik. Kısıtlı bir hayat... İnsanlar cinselliği bilmeden yaşamadan direk evleniyorlar. Sonra ten uyuşmazlığı, problemler vs... ayrılıklar bir çok problem sonradan çıkıyor... Avrupa da standartlar yüksek bize göre. E ne olacaktı sonuç budur..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet çok doğru bir tespit. en iyi benim diyen erkek arkadaşımın 15 dk da sönmesi mesela... ve daha duydugum dinledigim inanamadıgım 1 dk 5 dk lar var milyonlarca... anca kızları laflarla taciz etmeyi gözleryle yemeyi bilirler. kızla yataga grince de bir bok beceremezler. abazalık GENİ:))
en iyi de ingilizler degildir bence.. afrikalaıları es gecmis olmalılar. ben degil ama bir arkadasım zenci manyagıydı 1 saat suruyomus:)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken boşalıp boşalamamak bir yetenek değildir.Nasıl karaciğerin rahatsız olunca doktora gidip tedavi oluyorsan bununda tedavisi var.Ayıplanıcak birşey yok yani.Özellikle evli erkekler zamanla ilişki sırasında kendilerini frenleyerek bu sıkıntıyı aşabilirler.
00 Yorumla
+1 yılevet yapılan bı arastırmaya qorede dunyada en quzel seksı ınqılız kadınları yapıyorlarmıs..
turkıyede cınsel eqıtım aılede baslamıyor.. dısarda sokakta oqrenıyorsun.. agac yasken eqılır dıye bosuna soylememısler..00 YorumlaReal Holiday tatil sitesinin hazırladığı ankette, İngiliz kadınlar yüzde 22.4 ile en çirkin listesinde birinci olurken ...
İngiliz erkeklerinin neden başarılı olduğu ortaya çıkmıştır.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhacım sen sağı solu boşver.. Biz Türkler çoğumuz doğal olarak müslümanız.. Sünnet olduğumuzdan dolayı Avrupalılara göre daha fazla erekte oluyoruz sex esnasında. yani onlarla aramızdaki penis farkını zaten biliyosunuz.. açıkta olduğu için arabada, dolmuşta,ya da yolda yürürken bile erekte olan insanlarız.. Sextede erken boşalma normal.. Ama tabiki tedavisi var.. :))
00 Yorumla
+1 yılErken boşalma zihinde aşılabilen bir olgu.Bir millete mal etmek saçmalık.Öyle olsa , ruslar , ukraynaılar , almanlar , güney kıyılarımıza bir daha yaklaşmazdı :D Döşü kıllı erkeklere doyamıyorlarki akın akın geliyorlar :D
00 Yorumla
+1 yıltürk erkekleri diger ırlaklar gibi her bayanla her gün birinin evinde yapmadıgı için erken boşalıyor. adamlarda artık alıskanlık yapmış biz onlara yalama olmuş diyoruz alışmış adamların s..ki 3 gün bekle 3 gün tık sesi gelmez :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBen Hollandada yasiyorum ve emin ol ki burada herkes herkesle beraber olmuyor. Siz kafanizda bir hayal dunyasi kusmussunuz.
- +1 yıl
aman neyse ya oturup bunu mu açıklayalım size kısaca sünnet farkı var sen arastir. haa kadınlar tatmin olmaz diyorsun sen hollandadayim diyorsun. o zaman işin kolay yani
Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. eskiden cinselliği at eşek üzerinde öğrenen şimdilerdeyse internet üzerinde yşayan bir toplumdan ne bekliyorsunuzki.
neyse zamanla gecer merak etmeyin20 Yorumla
+1 yıleee bu ucuz aşağılama yöntemini kullanarak kendi milletini aşağılamış olmuyormusun sence
ingilizler soğukkanlı, biz sıcakkanlıyız buda bir neden o ingilizle evlendiğinde neden beni kıskanmıyor bana soğuk davranıyor diyede yakınırsınız ama01 Yorumla- +1 yıl
ha cevap ver niye milletinizi bu kadar aşağılarsınız, bide 2 erkek ablasıymışsın onların yüzüne nasıl bakıyorsun fahişe
+1 yılTürk erkeği 18 yaşına gelmeden hiç bir kızla olamıyor hatta 18 yaşına gelincede çoğu olamıyor ,sürekli mast yapıyor bir insan elini saatlerce şeyapamıcana göre hemen boşalıyor o yüzden vücut buna uyum sağlıyor . Yani suç sizde .
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErken boşalma, kadınları tatmin edememek için bir sebep değil bence.
Kadınını tatmin etmek isteyen her şekilde tatmin eder. Elleri ve dilleri ile tatmin edemez mi..
Ayrıca erken boşalan erkek çok fazla atış yapabilir arka arkaya :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkiye Cinsel açlıgın Afrikası oldugundan deneyımlerı genelevle sınırlı kaldıkları ıcın kendılerını 15 dk ya sabıtlemısler :D
32 Yorumla- +1 yıl
Bu söyleme sinir oluyorum . ne alaka abi afrikalılıktan falan ?
Cevap sahibi+1 yılcanının her istediğinde seks yapacak hatun bulabılıyor musun
Cinsellik konusunda 833 cevap paylaştı. hangi araştırmanın türkiyeyi veya türkleri övdüğünü gördün ki ?
30 Yorumla
+1 yılGenelde bilgisizlik ve ilgisizlikten.Türk erkeğinin çoğunluğu biranönce boşalmaya odaklamış kendini.Partnerini düşünmez.Açıklaması bu.
10 YorumlaErgenlikte basılma korkusu yaşayarak olur olmadık yerlerde hızlı hızlı yapılan mastürbasyonlar erken boşalmanın sebebi.
10 Yorumla
+1 yılBu araştırmayı yapanların ne hallere düştüklerini düşündümde :D
00 Yorumlagenelleme yapmayalım lütfen o tipler işi bilmedikleri içindir birde bencil olabilirler. ortalama 1.5 2 saati bulmalıki değsin
00 YorumlaTürk kadınının marifetinden olduğunu düşünüyorum erkeğine en sadık şekilde en yüksek performansta sex yapabildiklerinden olsa gerek. :))
00 YorumlaNeden tahrik edemesinler?içinde fazla durur oynar,tatar sevişmesi yapar,neden olmasın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbanyoda yapılan mast. yüzünden, şip şak bitiyor zaman sıkıntılı, bu konuda kendimi geliştirdim 20 yaşına gelene kadar geniş zamanlarda 3 günde bir yapınca, şimdiki gibi partnerinizi çıldırtıyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılavrupada sex oranı oldukça yüksek ama türkiyede pek böle bişey yok ondan dolayı erkek boşalma oluyor :
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkezbanlarla birlikte olmak mide istiyor o yüzden erkenden bitirip kalkıyoruz :)
41 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk kızlarından dolayı. Söndürme timi gibiler maşşallah :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanki akşama kadar seks yapıyoruz anasını satayım. hem vermeyen sizsiniz. hemde şikayetçi olan. adamlar bu işi aşmış.
20 Yorumlaadamlar iştahlı ondan :D
ne ilgisi var ya ben de tam tersi sorundan muzdaripim napacaz :s00 Yorumlasünnet derisinden dolayı, detayları öğrenmek istersen anlatayım uzun çünkü :p
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnapak ingiliz mi olak :) E türk kızları da ingiliz kızları gibi kolay olsalardı, her isteyen ilişkiye girseydi durum farklı olurdu...;)
22 Yorumla- +1 yıl
Haklısın kızlar çok kasıyor. İsteksiz korkulu olunca bilinç altı biran önce boşalmaya yönleniyor.
Cevap sahibi+1 yılne tadı kaldı ... hiç...Sonra böyle sorular çıkıyor :) Neden Türk erkekleri erken boşalıyor :D
yok öyle bişiy kardeş. ilkimi 30 dk da geliyorum gücüm kondisyonum yetmiyor hatta.Düşün yani.
00 YorumlaBelli değil mi sebebi? İliskileri yok bizimkilerin, hep kapalı yasıyolar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılülkelerin nufusu ile gay sayısının oranından dolayı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 kız yüzünden karşı cinse savaş açmayacam:) düzensiz ilişkiden kaynaklanıyor.
00 Yorumla
+1 yılBütün Türk erkeklerini denemek zorunda değildin :)
11 Yorumla- +1 yıl
hahaha :)
+1 yılFazla fap fap fap yapmaktan ...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinglzlemi evlensek napsak :D
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevt bayılırım
Soran+1 yılneden sunnet olamazmi siz kabuksuz oldunuzda ne oldunuz haha
- +1 yıl
yuhhh...cük dedine gavura...ilginççç
Cevap sahibi+1 yılblue ne dion anlamadm :D
- +1 yıl