Bazen sabah uyandığımda iç çamaşırımın ıslak olduğunu fark ediyorum. Ne kadar utansamda Zevk suyum gelmiş oluyor. Bir kaç defadır bu miktar çok fazla olmaya başladı. Öyle ki her yerime bulaşmış oluyor ıslaklık. Bunun nedeni ne? O tür rüya da görmemiş oluyorum: acaba çok fazla mı azgınım 😳?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılBu durum gündüz de oluyorsa, yani cinsel isteksizlik olmasına rağmen bu durum oluyorsa bir ürolağa durumu anlat derim. Bide yediklerinde etkili olabilir fındık fıstık bal reçel çikolata gibi yiyecekleri azalt. Son olarakta masst. uyuduktn sonra yine oluyorsa bunun azgın vs gibi bir şey değildir, vucudun kendini biraz abartılı temizliyor olabilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılCinsel istek var 🙈 Gündüz olmaz pek. Mast yaptıktan donra da çok yoğun geliyor zevk suyum. Onunla alakalı olabilir mi?
- +1 yıl
Bunu annenle bir gorus bazi durumlar genetik olabiliyor o gencliginde boyle seyler yasamis mi eger olmussa genetiktir. Beklenen orgazm sonrasi bu sivinin azalmasidir.
Soran+1 yılAnnemle bunu görüşmem sıkar 😁 Kötü bir şey değilse sorun yok ya
- +1 yıl
Yani surekli ped kullanman gerekir abdestim gittimi endisesi yasarsin herseyin fazlasi zarar ya. Konus sen ya , uygun dille anlat annen o senin
En İyi Cevaplar
+1 yılVucudun istiyor belliki o ihtiyacini gider ayrica utanma bu cok guzel birsey ve gayette normal tabi olay canlilarin temel amaci 1. beslenme 2. ureme dogada ve insanlarda boyle ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün bir cevap çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
rica ederim sorun falan olursa yardımcı olurum her zmana :)
Soran+1 yılKesinlikle aklımda bulunduracağım 🙈 Teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim herzmana :)
+1 yılBu soruyu soran bir kızsa bn de cinsiyet değiştircem yalana bak nan ne rüyası ne ıslanması zevk suyu gelmişmiş yürü git
22 Yorumla
Soran+1 yılOzaman değiştir. :) çünkü bayanım
- +1 yıl
Yalana bak 😝😝😝
+1 yılO erkeklerde oluyodu da kizlarda ilk defa duydum 😕 ama niye utaniyosun ki bunda ne var 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç kişi iğrençsin midem bulandı falan yazdı yorumlarda bile. utandım ya
- +1 yıl
Bakma sen onlara yaa kime ne desekte sinirini bozsak diye uğraştıkları için öyle diyolar yoksa ortada igrenc bisey yok ☺ igrenc olan onlar 😒
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
49Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadinlar bosalmaz, erkeklerdeki gibi gece ve sabah ereksiyon olmazlar uykuda bosalmazar, kadinlarda yok böyle birsey, sende olsa olsa akintin fazladir..
01 Yorumla
Soran+1 yılAkıntı ile zevk suyunun farkını bildiğim için. Bunun o olmadığına eminim.
+1 yılOncelikle Günaydın dalga falan geçtiğimi dusunmenizi istemem ama almış başını gitmiş senin kuku
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMast yap depoyu boşalt biraz, yakinda agzindan gelecek dolmuş taşıyor 😎
04 Yorumla
Soran+1 yılNadir de olsa yapıyorum. Böyle olması rahatsız rdici :/
- +1 yıl
Nadir olmadin duzenli her gun yap,
Depo dolmus once onu bir bosalt
Soran+1 yılHer gün yapınca insan bağımlı oluyor diye okudum.
- +1 yıl
Yok oyle birsey :)
+1 yılya utanılacak ne var sağlık bir fizik yapar bunu kalk duş al hayatına devam et herşeyede utanmayın m k
00 Yorumlaetrafında birisi gelip seni okşuyor olabilirmi sen uyurken?
06 Yorumla
Soran+1 yılMümkün değil
Soran+1 yılBizimkiler yoğun çalışıyor geceleri mesayi dr yaparlar veya seyahate çıkarlar o yüzden olamaz yani.
Soran+1 yıl@IEvreka ya hayır yaaa :D 🙈🙈
cok dogal bır sey saglıklı ve gencsın daha ne ıstıyorsun seks ıstegınde bıraz fazladır gayet normal masallahınız var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Zevk suyu oldugunu nerden biliyosun ki belki iltihap akintin var olamazmi
01 Yorumla
Soran+1 yılİltihap akıntısı hafif sarı olur diye biliyorum. Şefaf kaygan jel gibi bir şey bu.
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. utanmak? kadın olduğunun farkında olmalısın , normal bü tür olaylar. bedenının ıhtıyacını gıdermelısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatarken nas - felak - ihlas - ayet-el kürsi oku besmele çekip yat.
11 Yorumla
Soran+1 yılOnları okumadan asla yatmam küçüklüğümden beri öyledir. Ama yinede oluyor.
Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. o zaman malın dibine dibine wur şeftaliyi dalına hasret bırakma :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde yapmyrsun vucudunun ihtyci olduğu için olur öyle
01 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum
+1 yılbağırta bağırta seni becermek lazım azgınlıgın başka türlü gçmez :D
00 Yorumlasabah sabah nasıl bir istek azgınlık erkeklerin adı çıkmış sadece içinizde her sey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Aklindan da gecse sinradan gelebilir eger dusunduysen bisey ler ondan. Akiyo olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasadigin bölgeninde etkisi var bunda. Ve hormonlarin artişta evlenme vakti gelmiş.
083 Yorumla
Soran+1 yılYaşadığım bölge derken?
Cevap sahibi+1 yılDoğu batı il bölge bunlar. Nerede oturduğunla ilgilide olur boyle seyler.
Soran+1 yılYurtdışında yaşıyorum. Gayet geniş ortamlar yani :)
Cevap sahibi+1 yılSenin kendi vucudun istekli o zaman. Donem donem banada oluyo gunde 3 4 mast yaptigim olurdu. Banyo yapiyom sonra dayanamayip yine yapiyodum ayni gunde. Dönem dönem oluyodu banada. Endiselenme sorunun yok ;)
Soran+1 yılEvet istekli 🙈 Teşekkür ederim. Ellemeye devam ozaman.
Cevap sahibi+1 yılBekariz mecbur istiyoz ama napalim evlenice artik eslerimizle yapariz. Simdi elimizle idare edelim 2 3 yil daha.
Soran+1 yılAynen öyle. Bu da yanlış biliyorum ama biriyle gidip yatmamdan elletmemdeb iyidir :/
Cevap sahibi+1 yıle tabiki başkasıyla olmaktan iyidir. en özelimizi başkasıyla bide helalde değil onunla yapıp zina etmektense beklerim eşimle onu mutlu etmek için cabalarım. Hem sevap bile alıyoruz eşimizi mutlu ettiğimiz için.
Soran+1 yılİnşallah çok mutlu edebiliriz dediğin gibi ☺️ Hayırlısı olsun
Cevap sahibi+1 yılBen dinende araştırdım mast yapmak günahmıdır diye. Bazı mezhepler uygun görmemiş ama bazı mezheplerde yapılabilir demiş. Ama po rno izleyerek tatmin olmak gğnahmış sonuçta başka kişilerin şeylerini görüyoruz ve bu günahmış.
Cevap sahibi+1 yılAnlayışlı cimri kendini düşünen biri olmazsa ikimiz içinde iyi olur :)
Soran+1 yılÖyle şeyler asla izlemem bir keren meraktan baktım tiksindim zaten. Ya evlilik öncesi eliyle evlenmek haram falan diye okudum :/ nefsime sahip olsamda bazen olmuyor ya
Cevap sahibi+1 yılneden tiksindin kızlarda böyle bir şey var. İzlemiyosunuz siz pek hoşunuza gitmiyo sebebi ne. Çok duygusuz davrandıkları için mi.
Cevap sahibi+1 yılEliyle evlenmek ya şöyle okudum ben zinaya kalkışçak kadar istekli oluyosak yapmalıymışız. Vücuttan atmak gerekiyo. Aslında dinde evlenme yaşı 18 falan erken evlenin diye buyrulmuş kesin bu cinsellik içindir erken evlenmemizin istenmesi. Ama günümüzde okul askerlik iş bulma evlenene kadar 25 26 yı buluyo bu yüzden cinsellik istiyo vucut bunuda bir şekilde gidermemiz lazım. Bazı büyük günahlardansa mast yaparım daha iyidir.
Cevap sahibi+1 yılBak bende namaz kılarım Kuran okurum dinin bir çok şeyini bilirim ama oluyoya yapılıyo mecbur kalıyo insan nefiste var şeytanda var bide zevkte veriyo insan aldanıyo.
Ama ben erken evlenmeye çalışıcam :)
Soran+1 yılO mimikleri yapış şekilleri bana çok sahte duysuz geldi. Aşk sevgi yok. İğrendim ordaki insanlardan. Dediğin gibi bende büyük günah işlemektense mast yaparım daha iyi.
Soran+1 yılBende aynı şekilde ibadetlerimi yapıyorum. Erken evlenmeyi bende çok istedim ama hayırlı bir kısmet çıkmadı. Rabbim bilir zamanını, nasip diyip bekliyorum :)
Cevap sahibi+1 yılYurtdışındasın nasıl kısmet çıkıcak sana ordan :D Türkiyeye gelsen bak nasıl görücüler gelir sana. yaşım 21 2. 3 yıla evlenmek istiyorum bende.
Cevap sahibi+1 yılÖrtülümüsün açıkmısın meraktan sorruyorum. Kapalıysan yurt dışında zorluk oldumu diye merak ettim
Soran+1 yılTürk dolu burası :) örtülü değilim.
Cevap sahibi+1 yılEvdemi oturuyon şimdi okul falan yok mu. Onlar asimile olmuş türklerdir. burada olsan anneler gelir evlere seni bir süzer falan gelen edelim seni der :)
Soran+1 yılfotoğrafcılık okudum mezun oldum. ne evde oturması bu yaşta :) burada da bir kaç görücü gelmek istedi ama ben istemedim. adam akıllı erkekse kendi çıkacak karşıma.
Cevap sahibi+1 yılFotoğrafçılıkmı valla eşin yaşadı. :)
Niye çocuğun haberi bile olmuyoki seni bakmaya geldiklerinden.
Flört devrin geçti ama senin ciddi ilişkilere bak bence kısa yoldan evlilik olsun. Lisede kaldı çıkmak falan.
Soran+1 yılTamam da annesini göndermenin ne anlamı var gelsin karşıma çıksın :) uzatmaya canım cicim dolanmaya niyetim yok fazla uzatmak istemem. Neden yaşadı? Mesleğim okadar kutsal bir meslek değil :) çoğu öyle der
Cevap sahibi+1 yılya evdeki hallerimizin fotoğrafını çekicek bir eş kötünü. Bide çekmesinide bilicek biri olması dahada güzel. Annesi sana bakıyo işte nasıl fiziği iş yapışı karakteri falan gözlemliyo işte oda gidicel-k oğluna çıtlatıcak çocukta sana yönelicek işte durum bu ;)
Soran+1 yılHoş bulmuyorum ben o durumu ya 🙈
Cevap sahibi+1 yılMecbur kaldığında görürüm seni :)
Cevap sahibi+1 yılBugün ne durumda şeyin islaklik nemlilik var mı iç çamaşırında. Hem günaydin :)
Soran+1 yılGünaydın ☺️ Çok hafif vardı. Gece biraz rahatlattım kendimi 🙈🙈
Cevap sahibi+1 yılBende rahatlattı kendimi Bu sabah yaptım.🙈 Ya ben dünde yapmıştım bugün yine yaptım çok isteğim geliyo. Bence senin o nemliliğin iç çamaşırıdaki sıcaklıktan dolayı oluyo terliyodur belki 😊
Soran+1 yılDüşünmedim değil bende o yüzden bir kaç defa onsuz yattım. Ama aynıydı 🙈 Bende demin tekrar yaptım. İsteğim çok oluyor kendimden utanıyorum.
Cevap sahibi+1 yılBen yattığım gecenin sabahında mast yapacaksam sadece boxer onla uyurumki sabah istekli olayım diye 🙈 birde her vakit nasıl yapıyosun kimse olmuyormu evde yakalanırsın aman de 🔝😂😂
Cevap sahibi+1 yılbir doktora git istersen hep ıslanırmı bir insan çok azgınsın :)
Soran+1 yılGeceleri veya sabahları herkes uyuyunca yapıyorum 🙈 Arada evde kimse olmayıncada yapıyorum. Aman de ne yakalanması. Böyle devam ederse gitcem mecbur. Çok istekliyim napim ya 🙈
Cevap sahibi+1 yılGit de tek mi gidicen doktora annenle konuş önce bunu.
Seni tetikleyici isteğini arttıran çok şey var demekki bulunduğun yaşadığın yerde :)
Cevap sahibi+1 yılEvli kadınlar bile mast yapıyo kocası evde olmadığında. Burdan bir kadın anlatıyodu
Soran+1 yılAnnemle konşamam bunu. Bilmiyorum ya. İsteğimi sonuçta birini düşünerek yönlendirmiyorum. Çok tuhaf ya hormonlarım delirdi galiba 🙈
Cevap sahibi+1 yılbir şey düşünmeden nasıl yaparsın ki 😐 Niye kızlarda bu konular konuşulabiliyo annesiyle. Benim 1 ay önceki hormonlarım sana geçmiş 😁😁
Soran+1 yılYok hayır bir şeyler tabiki hayal ediyorum 🙈 Ama tanıdığım bildiğim biri değil. Sen konuşuyor musun annen ile? Ben konuşamam.
Cevap sahibi+1 yılBen nasıl anlatayım anneme bunu deli ben erkeğim annem kadın 😊😊
Bizim üyeliğimizi silicekler he 😁🙈
Soran+1 yılBaban ile konuşuyor musun ozaman 🙈🙈
Evet atacaklar kesinn
Cevap sahibi+1 yılÇok istekliyim baba ne yapmalıyım dediğimi düşünsene bir 🙈😊😊😁
Soran+1 yıl🙈 düşünmek bile istemiyorum. Ozaman benimde anneme söyliyemicemi anlamalısın.
Cevap sahibi+1 yılBenden akıntı gelse söylerdim ki sağlık sonuçta. Ama seninkisine akıntısı zevkle gelen akınılardan mı yoksa bilmediğin bir akıntımı. Bilmediğin bir şeyse annene söyle doktora git iltihap kapmasın. Kıymetlimsin o iyi bak ona 😊😊😃
Soran+1 yılİltihap değil ya. O olsa hafif sarı olur. Dikkat ediyorum hep temizliyorum miniği 🙈
Cevap sahibi+1 yılİltihap demedim :) Dikkat etmezsen iltihap kapar dedim. Miniği mi çok tatlı ya 😊😊
Cevap sahibi+1 yılTemiz olsun mis gibi eşimde bakıyordur dikkat ediyodur umarım.
Soran+1 yılİnşallah bakıyordur ☺️
Cevap sahibi+1 yılAma seversem rengi sorun değil esmer olsada olsun. Karım beni sevsin değer versin sadık olsun ben şekline rengine çok takılmam birlikte parlatırız rengini açarız :) Ama kıl olmasın temiz olsun buna dikkat etsin pis istemem hiç :)
Soran+1 yıl☺️ umarım eşin bunlara dikkat eder. Benim için güven saygı mutluluk olsun yeter.
Cevap sahibi+1 yılolmazsa olmazlar bunlar değilmi :) Ya bir kadın kocası iyi yapamıyo diye başkasıyla aldatırmı kocasını? Kocası çok sadık dürüst daima güven veren hiç gözü dışarda olmayan biri. böyle bir kocayı cinsellikte kötü diye sadece cinsel anlamda aldatırmısınız?
Soran+1 yılHaşa asla. Ya sevgimiz eksik olmasın çocuk yapma dışında cinselliğimiz olmasın isterse. :) ben o tür düşünen insanları anlamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılBu çok hassas bir düşünce gerçekten dediğinde samimiysen çok iyi :) nasıl dayanıcan peki cinsel hayatın sönük olarak
Soran+1 yılMasturbasyon yaparım. Veya o yapar fark etmez 😊 Ve cidden samimyim bu düşüncemde. Saniyelik bir zevkin ömürlük ilişkimi etkilemesine izin vermem.
Cevap sahibi+1 yılGüzel mantıklı düşünüyorsun zaten böyle eşler birine anlayışlı olursa herşey yolunda gider huzur mutluluk o yuvadan eksik olmaz ve cinsellikte güzel olurr aşk ta 😊💗💜💞💕
Soran+1 yılKesinlikle öyle ☺️ Bunlar küçük sorunlar rabbim daha büyüklerinden sakınsın.
Cevap sahibi+1 yıl:) Amin :) Allah iyi eşler nasip etsin ikimizede. Türkiye'ye ne zaman geleceksin
Soran+1 yılÂmin cümlemize. Şu an belirsiz, büyük ihtimal yaza doğru ☺️
Cevap sahibi+1 yılNeresine hangi il 😊
Soran+1 yılİstanbul 😊
Cevap sahibi+1 yılYakınsayılırız :) Yurttadışında tüm aileniz iş içinmi ordasınız
Soran+1 yılBurda doğup büyüdüm onlar burda yaşıyor. Fakat işim her iki tarafta :) gidip geliyorum anlican.
Cevap sahibi+1 yılAnladımm :) Kısmetin Türkiye'de olursa ailen ne der bu duruma
Soran+1 yılSevinirler ☺️ Annem hep der orda düzenimi kurmam daha iyi olur diye. Nasip diyorum ben hep
Cevap sahibi+1 yılSevindİm buna :) Senin istediğin eş adayı nereden olsun istersin ailenin yanındamı olmasını istersin.
Soran+1 yılEşime nasıl uyarsa. Temenim İstanbul'da yaşamak aslında. Ama herşeyin hayırlısı. Ailemin yanında olmak şart değil yani ☺️
Cevap sahibi+1 yılImm tamam evleniyoruz 😝😃😊😊🙈
Soran+1 yılElbette hemen 🙈🙈
Cevap sahibi+1 yılEhehe :) p*rno izledim az önce 🙈yarısını atladım hep normal sahne bulmak ne zor 😐🙈
Cevap sahibi+1 yılYaşımız aynı sen nerelerdesin ben daha öğrenciyim olsa bile olmaki 🙈😁
Cevap sahibi+1 yılNerelerdesin yazmadım. Mesleğini almışsın diye oku olur mu
Soran+1 yılBen mesleğimi aldım mezun oldum aynen ☺️ Sen ne okuyorsun?
Cevap sahibi+1 yılİnşaat Mühendisliği 3. Sınıf :)
Soran+1 yılAllah yardımcın olsun :) tez zamanda mezun olmayı nasip etsin inşallah
Cevap sahibi+1 yılAmin amin uzatmadan geçicem gibi sanki :) çeyizine düz sen başla hazırlığa 🙈🙈
Soran+1 yılHadi inşallah ☺️ Çeyizim hazır gelmeni bekliyor 🙈🙈
Cevap sahibi+1 yılO zaman profilimi açayımmı arkadaş oluruz.🙈 Böyle bir konu konuştuk açmayalım dersen anlarım senide 😊
Soran+1 yıl🙈 bilemedim ki ya. Aç konuşuruz, profilimde belli değil nasıl olaa kimliğim.
Cevap sahibi+1 yılTamam aç dediğinde açayım başladığında görmesini istemiyorum
Soran+1 yılAç burdayım şu an :)
Cevap sahibi+1 yılAçtım :)
Cevap sahibi+1 yılBana söylede kapatayım :)
Soran+1 yılKapatabilirsin ☺️
+1 yılKendine Zaman ayır tatmin et kendini depo dolmuş taşmış anlaşılan
02 Yorumla
Soran+1 yılTatmin ediyorum zaten. Hatta sadece öyle boşalıyım zevk alim diyip okşamıyorum. Baya kendimi tatmin ediyorum. Her yerime dokunuyorum falan.
- +1 yıl
Demekki yetersiz kalıyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal, benim de sabahları senin ki gibi bir durum oluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılBuna sevindim bak. Tuhaflık bende sanıp doktora gitcektim.
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. rüyaları hatırlamıyon belki ya da zevke geliyon uyanmadan önce dik kalkıyor bazen bizim penislerde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu gece bende öyle oldum :/ o kadar şiddetliydiki uyandırdı beni.
00 YorumlaNormal akintidir o be
01 Yorumla
Soran+1 yılNormal akıntı değil olsa anlarım
Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. ne güzel kokuyordur desene sabah sabah :D
00 Yorumla
+1 yılKuytu bir yerde çalı çırpı bul, sürt geçer...
00 Yorumla
+1 yılSabah sabah hayattan soğudum yemin ediyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Siz erkeklerde normalde biz insan değiliz anormal mi?
- +1 yıl
Evet. Anormal. Ama burada cinsiyet ayrımı yapmıyorum direkt senin anormalliğinden bahsediyorum.
Soran+1 yılAllahın yarattığına ben ne yapabilirim. Merak ettim sordum mühim bir şey ise, başına gelen var ise doktora giderim diye.
- +1 yıl
şu an saçmalıyorsun. Sorduğun sorunun cevabını sorunun sonunda varmişsin zaten.
Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. rüyayı hatırlamıyorsundur
00 Yorumla
+1 yılKadinsın gelmesin mi 😕😕
01 Yorumla- +1 yıl
oha ya adam sırf erkekler mesaj atmasın diye tır fotografı koymuş :(
Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Ağır abazansın apla sen.
00 YorumlaSen bildiğin isiosun o zman ;D
10 YorumlaHic mastrubasyon yapiyor musun?
04 Yorumla
Soran+1 yılArada yapıyorum
Soran+1 yılEvet sanırım. Ama mast yaptıpım dönemlerin gecelerinde de oluyor
+1 yıl:) uzun zamandır masturbasyon yapmıyorsun
017 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir o bak 🙈
- +1 yıl
Neden ypmion
Soran+1 yılZamanım fırsatım olmamış oluyor.
- +1 yıl
şu an var galiba
Soran+1 yılEvet 🙈
- +1 yıl
Yaz bana hmn :)
Soran+1 yılBunun için bir sebep görmüyorum :)
- +1 yıl
Rhtlama diorum yaz sen depoyu bosaltma :)
Soran+1 yılBunun iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum ☺️
- +1 yıl
Sen yazda gor :)
- +1 yıl
Pisman olmucan:)
Soran+1 yılBu hoş olmaz bence cidden ☺️ Yinede teşekkürler.
- +1 yıl
Gunahi benim gel bir deneyelim etete degmio sonucda:)
- +1 yıl
Hadi :)
Soran+1 yılBilmiyorum ya 🙈
- +1 yıl
Hadi pisman olmucan yaz lutfenn
- +1 yıl
Bekliyorum prensess
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin acil boşalman lazım. sevgilinle bir görüş
022 Yorumla
Soran+1 yılArada boşalıyorum. Sevgilim de yok
Cevap sahibi+1 yılsana bir erkeğin mast yapması lazım :)
Soran+1 yılEvlenince anca ☺️
Cevap sahibi+1 yılbakiremisin? sıvı olarak boşalabiliyormusun?
Soran+1 yılBakireyim tabi. Evet tamamiyle boşalıyorum. :)
Cevap sahibi+1 yılgenelde çogu kadın öyle boşalamıyorda ondan sordum :)
Soran+1 yılOnu bilmiyordum. Ben boşalmasam bile sadece biraz oynasam oram ile hemen sıvı geliyor
Cevap sahibi+1 yılyok zevk suyuna demiyorum. Squirting gibi
Soran+1 yılO ne ki?
Cevap sahibi+1 yılgoogle yaz da bir bak boşalma şekli?
Soran+1 yılBaktım da bir şeylerde okudum. Bildiğin çiş yapmakmış o
Cevap sahibi+1 yılyok video olarak görmedin mi? zevkten titreyerek boşalıyor ona diyorum?
Soran+1 yılGördüm ama bana gerçekci gelmedi :/ yapmacık gibi. Resmen işiyor ya.
Cevap sahibi+1 yılya haberler başladı senle daha konuşmak isterdim. İstersen özele gel ayrıntılı konuşalım.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊 Sorumdan sarptı zaten biraz. İyi seyirler
Cevap sahibi+1 yılya gelsen iyiydi videodan bişey anladın mı?
Soran+1 yılYani anladım gibi. Bildin boşalma sonrası çiş o :D
Cevap sahibi+1 yılonu her bayan yapamıyor zannedersem.
Soran+1 yılDiğerlerini bilmem de ben istemem yapmayı. Çok itici :)
Cevap sahibi+1 yılyok zaten sen yapmıyosun patnerin seni o hale getiriyo kolay bişey değil zannedersem adamın beli kuvvetli olması lazım ayrıca hemen boşalan erkek yapamaz galiba.
Soran+1 yılİlginç bir şey ^^
Cevap sahibi+1 yılevet çok ilginç bende ilk gördüğümde kadına noluyor demiştim.
- Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılSen farkkinda degilsindir gece bosalmissin.
00 Yorumla
+1 yılaltını ıslatıyosun bence
00 Yorumla
+1 yılGayet normal bendede aynısı oluyor
00 Yorumla
+1 yılazgınsın bence hemen bı erkek bul yat
00 Yorumla
+1 yılKamyonu devirmissin:)
00 YorumlaVücut fazla sıvısı ni boşaltım ör normal yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Ne güzel mutlusun rahatlamissindir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin evlenme vaktin gelmiş yanıyorsun :)
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru kişiyi bulsam 🙈
Cevap sahibi+1 yılİstekli olmak bile insana bir sınav bence evlenene kadar sabreden büyük sevaba girer :)
Soran+1 yılEvlenmeden asla kimseye dokunmam dokundurtmam ya. Sevgilide yapmadım bu yüzden hiç.
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi kızlar azaldı eşin olacak adam gerçekten şanslı kalbi tamamen ona ait bir eşi olacak
Soran+1 yılİnşallah hayırlı biri çıkar tüm benliğimle saygı sevgi duyacağım.
Cevap sahibi+1 yılNe diyim senin gibi eşim olsun isterdim çünkü bende aynı duygularla karşılık vericem ona
Soran+1 yılElbet seninde kısmetin bir yerde seni bekliyordur :)
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı kız bulmak kolay zor değil ama önemli olan kendim gibi birini bulmak
Soran+1 yılElbette en önemlisi o :)
Cevap sahibi+1 yılTabi bulabilirmiyim bilmiyorum :/
+1 yılatesli olmandan dolayı
00 Yorumlaazgınsın azgınlığını almaklazım
00 Yorumla
+1 yıluzun sure mast yapmadıysan ole olur. D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzgın bir erkek yine trolledi :P
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle uyandığın bir sabah seni yalamak isterdim
00 Yorumlaşunu bileydin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz buna kamyon devirme diyoruz :)
00 Yorumlaazmışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGğnlük ped kullan
11 Yorumla
Soran+1 yılArtık öyle yapıyorum teşekkürler ☺️
+1 yılOlmuşsun sen :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk defa duydum
00 Yorumla
+1 yılAzginsin reiz
00 Yorumla
+1 yılkaç yaşındasın sen.
02 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşındayım
- +1 yıl
bu yaşlarda normal. hormonlar hızlı çalışıyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç?
03 Yorumla
Soran+1 yılYaşım 21
Cevap sahibi+1 yılEtrafında çok yakışıklı bulduğun ya da arzuladığın bir erkek var mı?
Soran+1 yılHayır hiç yok
Bencede azmışssın
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri