Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım ben tıp okuyorum meme ucuna konan bir muayene yöntemi yok https://www.acilveilkyardim.com/foto/kalpsesi.jpg
kalp sesleri buradan dinlenir şayet farklı bir üfürüm sesi duyduysa başka noktaları da dinlemiş olabilir. şunu bil o karşındaki doktor o kadar çok meme görüyor ki meme artık onun için cinsel bir organ değil sadece organ. yani kendini fazla önemseme derim716 Yorumla
Soran+1 yılHahhh aradığım kişiyi buldum 😃 canım grip ve öksürük için dinledi yani ne bileyim fazla geldi bana da
- +1 yıl
Acaba anteriordan akciğer sesi dinlemiş olabilir mi ya. Gripte kalp sesine neden baksın 😄
Soran+1 yıl@lichenisback Hayır bir de röntgen çekildim ona baktı yeterli gelmiyor mu akciğer röntgeni öksürük grip için
- +1 yıl
Akciğerleri dinlemiş, siz de ne azgınsınız neler geçiyor aklınızdan.
Normal muayene etmiş, atipik pnömoni var mı diye; malum atipik pnömoni= PA akc grafisi normal, dinlemekle bulgu var veya tam tersi.
Burdan anladığım gelen bayanlara dr'un yapacağı şu:
dr:neyin var?
hasta bayan: öksürüyorum, ateşim var, burnum akıyor
dr: tamam al şu ilaçları kullan
demesini mi bekliyorsunuz?
elbette muayene edecek akc'leri dinleyecek
Soran+1 yıl@BerkSolmaz burası doktor dolu galiba tamam bisey demedim normali buysa sorun yok
- +1 yıl
Normali o tabi dr'un muayene etmesi.
mesela kadın doğumcuların muayene ederken vajinal tuşe yapması; bimanuel palpasyon
veya dahiliyecinin veya genel cerrahın parmakla makat muayenesi: rektal tuşe;
şimdi ne diyceksiniz dr, parmakladı mı?
bu sebeble dr muayenesi hakkında kötü düşünmemek lazım.
Soran+1 yıl@BerkSolmaz Hayır daha önce vajina muayenesi de oldum yani öyle dar görüşlü değilim hep de erkek doktor tercih ederim bayanlar atarli oluyor diye ama iste bir histi sadece tavırları filan da öyle hissettirdi sanırım o yüzden yoksa direkt sapık yaftası yapistirmiyorum
- +1 yıl
Ben tekrar söyleyeyim: Kötü düşünmeyin.
Gerekeni yapmış dr.
Soran+1 yıl@BerkSolmaz ok teşekkürler
- +1 yıl
Ben görüş sahibine yazmıştım anteriordan dinlemiş bence kalp sesiyle alakası yok diye
Soran+1 yıl@lichenisback literatüre hakim olanlar cevap vermiş 😊
Soran+1 yılGörüş sahibi kayboldu ortadan
Cevap sahibi+1 yılarkadaşlar bence trol soru ya. çok saçma yani meme ucuna steteskop konunca net bir ses alınması mümkün değil benim bildiğim kadarıyla. çünkü meme yağlı bir organ. trol değilse bile doktor için senin memenin bir ayrıcalığı yok kolundan farksız bir organ onun için. kesinlikle dikkat çekmek için yazılmış trol bir soru olduğunu düşünüyorum. diğer yorumlara bakarsanız beni anlarsınız yok zaten bacağıma da dokundu falan filan. @lichenisback @tanju_ @BerkSolmaz
Soran+1 yılAy hiç derdim yok zaten trol soru yazicam ki bacaklarimi da sıkarak şöyle yapınca agrin var mi diye sordu kaç kere meme uçlarına altlarına steteskopla baktı dinledi ben de suphelenmesem sormazdim meslektasinizi korumaya gecmissiniz de ben direkt bir suçlamada bulunmadım özel bir hastanenin acil bölümünde bire bir yaşadığım durumu anlattım
Cevap sahibi+1 yıltrol değilse bile dediğim gibi kalp sesini net alabilmek için gezinmiş olabilir. bütün gece nöbet tutan birisi var karşında aklına gelecek son şey tacizdir. belki de sapığın biridir bilemeyiz tabi sadece genel olarak insanların doktor şuramı elledi yok bacağıma baktı bilmem ne bunlar artık duymaktan sıkıldığım şeyler. sadece karşınızdaki insanın işinin insan bedeni olduğu ve buna cinsel bir gözle bakmadığını anlatmaya çalışıyorum. istisnalar olamaz mı tabiki olabilir. eğer böyle bir tacize uğradıysan bu o doktorun adına sürülebilecek en kara lekedir.
En İyi Cevaplar
+1 yılUçlarına dokunmak falan yok hatta direk dokunmak yok. Steteskopun yerini değiştirebilirsin ama elle müdahele yok
20 Yorumla
doktorun göğüs ucunda ne işi var birde acil doktoru biride kalkmış demişki doktor görevini yapmış senin aklın uçkurunda olduğundan böyle anlamışsın diye o düşüncesiz karaktersiz gizli kullanıcıya sövesim var da neyse doktor bildiğin ellemiş göndermiş normali bu değil
14 Yorumla
Soran+1 yılYa ben durduk yere niye öyle hissedeyim ayrıca liseli ergen değilim dokununca azayim ama napican ışte herkes kendine göre düşünüyor
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum için
+1 yılKalk sol gögüsün altında kalır memeyle işi yok. Meme dinliyorsa sanırım çocukluğu aklına gelmiştir ondan xD
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Yanlışın var göğsünü dinleyebilmesi için ilk önce avuçlaması gerekir göğüslerini iyice sonra dinler doktorda görevini yapmış işte
30 Yorumla
+1 yılahahaha al bunu ızle :)
https://www.youtube.com/watch?v=Cn0G0y65MLk21 Yorumla- +1 yıl
:D:D:D
- 10 Yorumla
+1 yıldoktoru şikayet et. etmezsen başka kızlar da mağdur olabilir. lütfen.
00 YorumlaDoktor ların işi bu ellemek :)
Keşke sende baksaydın hareketlenme var mı yüz ifadesi bile değişir di yani anlayamadın mı02 Yorumla
Soran+1 yılHiç bakmadım muayene sırasında yüzüne
Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Göğsüne numarasını yazmış steteskopla ama sen anlamamışsın 😄😄😄 uçlarına fokunmalarda noktalama işaretleri 😎😎😎
00 YorumlaBildigin fazla ellemis 🙃 meme ucundan gelebilecek bir ses seda yok 🙃
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de bir garip oldum heyecanlaniyor muyum acaba diye mi baktı acaba
Soran+1 yılBak şimdi düşündürdü rahat mi gorunuyorum acaba
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiz doktor sapikmis ben gittim
grip için ilac yazdi gonderdi sadece
neyin var gribim tamam ilac yaz gondr olyr 😂10 Yorumla
+1 yılBir sapik doktor vakasi daha, goguslerin vok mu guzel? Adam dayanamadi demek. Gogus muayenesi elle yapilir, steteskopla yapilmaz,
00 Yorumlabu durumu suistimal etmiş tekrar git bu sefer yaptıgında yanında eş dost olsun onu orda dövün !!!
00 Yorumlahadhdjkfs o adama neleri geliyor sana mı bakacak ghjkl
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDR muayenesi hastaya göre değişir ben DR çok etkilenmiş demekki memelerinden
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılsağlık olsun :))) herşey sağlık için değil mi zaten?
00 Yorumla Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. valla hiç göğüs hastalıklarına gitmedim kızlar cevap verir
00 YorumlaCinsellik konusunda 966 cevap paylaştı. Müjde Ar filmlerine fazla takılmışın.
Azgın kızlar doktora gitmesin.12 Yorumla
Soran+1 yılAzgın değilim canım şükür olsa da sevgilim var onunla atarım yorma kafanı 😃
Varmışken boş dönmeseydin. Birbirinizi tedavi etseydiniz..
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir tedaviye ihtiyacım yok
Soran+1 yılNe övünülecem ya merak ettim sordum ne var
+1 yılDoktor bu oyle gogus dinlemeden etkilenmez
11 Yorumla
Soran+1 yılEtkilenmemeli bence de
olmadı acıp uclarınıda emseydi belki güzel tadı vardır :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktora namahrem olmaz takma kafana
11 Yorumla
Soran+1 yılKötü niyetli olmadıkça namahrem yoktur tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyse demiycem Ada'mın çok hoşuna gittiler demekki bir yoklayayım demiş🙊
00 Yorumlasanırım senın sıkıntın göğüs ucların :D
02 Yorumla
Soran+1 yılOlması mi 😃
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoktor her gün kaç meme görüyor kimbilir. Senin aklın uçkurundayken adam görevini yapmış.
33 Yorumla
Soran+1 yılYani mutlaka da normali bu mudur diye merak ettim ben sadece
Cevap sahibi+1 yılYahu bu işin bir standardı olmaz, adam şüphelenir tam teşhis koymak için defalarca dinler, farklı noktalardan ses alır. Bu tür şeyleri dillendirmeniz bile yanlış, onca eğitim alan yeminler eden ve insan sağlığı için çalışan bu insanları yargılayarak bir yere varamazsınız. Elbette her meslekte yanlış insanlar vardır, bunlarda toplumun aynasıdır zaten.
Soran+1 yılSonrasında özel sorular da sorunca öyle hissettim yoksa doktorlar sapık demiyorum
Iyi ki bademciklerine bakmadi 😂
00 Yorumlayeminleri var onların ya
00 YorumlaSapik doktor cokkmu guzeldi
10 YorumlaÖnüne baksaydın hareketlenme var mı diye :D
026 Yorumla
Soran+1 yılAy hiç aklıma gelmedi bak
Soran+1 yılHimm
Soran+1 yılÇok değil ama büyük
Soran+1 yılAma dikkat çeken bir kiyafetim yoktu
Soran+1 yılHayır siyah kalın bir kazak vardı öyle içim belli değildi
Soran+1 yılHayır ama sonra memleket neresi nereye tayin isticen filan sordu ben de gideceğim ili söyledim neden orası dedi e orda evlenicem çünkü dedim bu sefer sevgilimi filan sormaya başladı
Soran+1 yılMuayeneden sonra sohbete girdi begendiyse devamını getirmek istedi belki de
Soran+1 yılYa zaten bacaklarimi filan da sıktı böyle yapınca ağrıyor mu filan diye ama onu da eklem ağrısı filan diye yapmıştır diye düşünmek istiyorum 😳
Soran+1 yılParçaları birlestirince bu çıkıyor galiba bence de
Soran+1 yılTaytla giderek hata yapmış olabilirim galiba ama yine de hoş değil o niyetle yaptıysa sonuçta ben hastayım o doktor hayır bir de özel hastane para verip üstüne elleniyoruz
Soran+1 yılAyaklarima dokunmadı da keşke ayagima dokunsaydi başka dokunmadığı nerem kaldı sanki karnimi filan da sıktı aşağı inecek diye çok korktum o an
Soran+1 yılYok hayır
Soran+1 yılAma ben şundan da iskillendim serum bitince yanına gitmemi söylediler gittim lavaboya gitmiş Baya bir gec geldi aklıma başka şeyler geldi yani
Soran+1 yılAkışına bırakmazdım yakışıklı hoştu ama benim mutlu olduğum bir sevgilim var asla yapmazdım kaldı ki sevgilim olmasa da o basitliği yapmazdım
+1 yılİşini iyi yapan bir doktormuş
20 Yorumla
+1 yılDoktor nirvanaya ulasmis
00 Yorumlane rahatsızlığı için gittin
014 Yorumla
Soran+1 yılGrip
Soran+1 yılBence değildim bildiğin hastayım makyaj yok normal giyinmistim
Soran+1 yılHayır kazagi yukarı kaldırdı askılı ve sutyen vardı dinleye dinleye sutyenin içine kadar girdi
Soran+1 yılYani öyle muayene etmesi hoşuma gitmedi ama çok fazla ilgilendi ilgisi hoşuma gitti
Soran+1 yılSerum verdi bitince gittim yanına lavaboya gitmiş kendisi Baya gec geldi aklıma başka şeyler geldi 😞
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılHayır neden
+1 yılNe muayenesi yaptı ki
012 Yorumla
Soran+1 yılGrip
- +1 yıl
Uçlarına bile koyması tuhaf İnşaallah kötü amaçlı yapmamıştır
Soran+1 yılYaptıysa da iş işten geçti artık 😀
- +1 yıl
Sütyeni çıkarttırdı mı Elini değdirdi mi
Soran+1 yılCikartmadi da sutyenin içine kadar girdi eliyle çekti açtı filan dinledi
- +1 yıl
Çıkartmamasına sevindim :)
Soran+1 yılHehe ben de en azından cikarmak istemedi o kadarına tepki verirdim zaten
- +1 yıl
O an veremeyebilirdin yine de istememesi iyi olmuş :)
Soran+1 yılEvet veremeyebilirdim doğru allahtan istemedi
- +1 yıl
Yine de aklından zerre kadar birşey geçtiyse Allah bildiği gibi yapsın
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
Allah siz bayanların yardımcı olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yıl😀 biraz keyif almış, yapıyorlar arada 😜
00 Yorumla
+1 yılNasıl elledi bişey yapmamış ki anlattığına göre
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUcu ne alaka ya garip
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşikayetin neydi ona göre mevzu değişir?
05 Yorumla
Soran+1 yılGrip öksürük
Cevap sahibi+1 yılo zaman evet fazla ellemiş hatta hiç ellememesi gerekiyormuş ama yine de ellemişte bırakta o kadarını yapsın güzel bir kız gitmiş göğüsleri ortada canı çekmiş adamın ellemiş biraz
Soran+1 yılHer canı cekene elleticez mi yani? Nefsine hakim olamayan bu mesleği yapmasa ya
Cevap sahibi+1 yılya tabi elletmeyeceksiniz de istisna olmuş takılma fazla bence
Cevap sahibi+1 yılkatılıyorum nefsini hakim olamayan bu mesleği yapmasın ama maalesef oluyorlar işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelki göğüs kanserine karşı kontrol etmiştir
018 Yorumla
Soran+1 yılAcil doktoru ya
Cevap sahibi+1 yılbilmemki nasıl kontrolmus bu başında kimse yokmuydu
Soran+1 yılYoktu ikimizdik sadece
Cevap sahibi+1 yılya güzelsen adam dayanamamıştır belki. hastalık neydi?
Soran+1 yılGrip
Cevap sahibi+1 yıladam elledikce sen ne yaptın?
Soran+1 yılYani tepki vermek istemedim nefes al ver diyordu ben de öyle yaptım
Cevap sahibi+1 yıltamamda sen nasıl yanlız doktora gittin ya?
Soran+1 yılYalnız yaşıyorum ailemden uzakta Napayim arkadaslarim da hep çalışıyordu kimseye söylemek istemedim öyle gittim
Cevap sahibi+1 yılerkek arkadasında mı yok?
Soran+1 yılVar da farklı sehirledeyiz malesef😞
Cevap sahibi+1 yılgizli kullanıcı olmasan özelde konusalım diyecem?
Soran+1 yılNe konusucaz
Cevap sahibi+1 yıldoktorun muayenesini
Soran+1 yılBurdan konusuyoruz 😊 hem ikimiz de gizliyiz burası iyi
Cevap sahibi+1 yılfake misin?
Soran+1 yılTamamen gerçeğim niye fake olayım ya gerçi burada fake olan çok kişi ve çok soru varmış da şükür psikolojim bozuk değil 😃 sen?
Cevap sahibi+1 yılözelde konuşalım :)
+1 yılMemmelerı gormeden yorum yapamam
00 Yorumla
+1 yılseni saf bulmuş iyi bir yoklamış işte :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben kaba olmamak için tepki vermedim sonuçta doktor diye ama saf mi gördü yani😒
- +1 yıl
aynen öyle olmuş geçmiş olsun
hamile olabilirsin bence. s. s
03 Yorumla
Soran+1 yılTabisi 😊 onu sormaliydim aslinda dimi aajaj
Soran+1 yılYarin da onu sorayim bari 😃
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıldoktor sonucta işi bu elleyecek arızayı bulacak
00 Yorumla
+1 yılAsdf aıhauahahah😂😂😂
00 YorumlaNe için gittigine baglı
00 Yorumla
+1 yılReçeteye baksaydin😅
23 Yorumla
Soran+1 yılNeyine😀
- +1 yıl
Ince
- +1 yıl
Bayağı ince 🙈
Bence abartmis
10 YorumlaBilemeyiz 😃
10 Yorumla
+1 yılsen ateşlenmişşsin yAVRUM
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılvay serefsiz
10 Yorumla Ne kolpaliyosunuz ya
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılTacize uğramışsın 😔
04 Yorumla
Soran+1 yılİste artık o doktora muayene olmak istemem niye böyle ki 😞
- +1 yıl
Sapıklık almış başını gidiyor maalesef 😢
Soran+1 yılKendine hakim olamayan adamlar yapmasın bu işi
- +1 yıl
Aynen
- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe uzmanı bu?
04 Yorumla
Soran+1 yılPratisyen acil doktoru
- +1 yıl
neyin vardı ki?
Soran+1 yılGrip öksürük filan
- +1 yıl
göğüs ucunu filan dinlemesi normal değil.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoktorun mikmediği kalmış
00 Yorumla
+1 yılyalanınız ben sizin s...
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seni taciz etmiş.
08 Yorumla
Soran+1 yılPis sapık o zaman
Soran+1 yılNormal
Soran+1 yıl:)))
Soran+1 yılSapık o zaman
dr, sana yazmış
00 YorumlaBilemedim şimdi
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de bilemedim 😄
Soran+1 yılAynen olan oldu sonra özel sorular da sordu öyle olunca bilinçli yaptı dedim kadınım ben hissederim
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılTaciz etmiş.
00 Yorumla
+1 yılsende zevk almış gibisin
01 Yorumla
Soran+1 yılYoooo niye alayım bir daha ona gitmeyi düşünmüyorum hatta
Taciz etmiş resmen
00 YorumlaCinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. De bu ne desek 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilerek ellemiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoktor sana yürümüş
00 Yorumla- Devamını Gör (1)