Ya 1,75 boyum kilom 56 bu ideal mi kilo almam gerekir mi? Neden hep ele avuca gelen kadınlar tercih ediliyor ki ya :/ Ben kız olarak genelde böyle göğüs/kalça büyük olanları beğeniyorum erkeker de öyle mi :/ evde kaldım kesin :/ silikon hariç göğüs büyümez mi ya? 75b :(
İNCE BEL UZUN BOYLU SIFIR BEDEN TAŞ HATUNLAR MI DAHA SEKSİ?
YOKSA ORTA-KISA BOYLU ETLİ BUTLU ELE AVUCA GELEN HATTA TAŞAN HATUNLAR MI SEKSİ?
ya uzun boy ince belle gerek yok tamam ince bel ve buyuk kalca (abartilmayacak sekilde) cidden daha hos duruyor ama yani cekicilikde insanina gore degisir bence 1.70 in ustunde bazi kizlar cekici degilde biraz erkek gibi geliyor yani beli cok uzun oluyor bacaklar boyum kadar oluyor kotu ve kaba duruyor ama tabiki istisnalar var misal bazi mankenler falan ama cekicilik dedigim gibi insanina gore degisiyor bazilari cidden balik etli seviyor bazilari minyon hatun cekici diyor bazilarida 1.70 uzeri kiz seviyor cekici buluyor ve gosterdigin resimlere gelirsek 1. fotodaki kiz ince fizik iyi gibi duruyor ama kemikler gorunuyor ve en onemlisi bacak masa bacagi gibi ayni sekilde 2. fotoda 3. fotoda oturuyor bisi diyemem ama 4. fotoda kotu duruyor yani beli yok duz duruyor bu da bence hos degil ama erkekler ne dusunur bilemem bence ideal fizik boyledir :
3. resimdeki kadın cidden sexsi benim fiziğime benziyor ama ben de göğüs yok :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
3. Resim çok seksi. O 2. Resimdeki bacaklar ne ya çok kötü benim bacaklarımda ince ve uzun ama böyle biçimsiz değil bu bildiğin çarpık bacak çok kötü duruyor
En İyi Cevaplar