Dovme biraz riskli secilen tasarim o tasarimin yapilacagi yer ve yapilan kisinin dovmeyi tasiyabilmesi cok onemli uygun dovme secilip uygun dovmeciye yaptirilmali sanilanin aksine her dovmeci her dovmeyi yapamiyor kendileri aksini iddia etseler dahi
Riskli derken sectigin modeli uygulanacak yere gore secmelisin mesela istedigin yere buyuk bir dovme yaptirman sosyal hayattini engellermi bunu dusun ornek vermek gerekirse ben haftanin 6 gunu takim elbise giymek zorundayim bu yuzden alt kola yaptirmak istedigim dovmeyi daha buyuk olarak dizimden bilegime kadar yaptirdim ben istemezsem kimse gormuyor istersem gorunuyor yani risk dogru dovmeyi dogru yere dogru boyutta dogru dovmeciye yaptirmakda ve sakin ucuza kacma
@Ocrus evet ozellikle kucuk ve detayli bir dovmeyi 1 ve 3 numara igneyle nefes alip verdigi icin surekli hareketli olan bir yere uygulamak zor isi bilen biri yapmali
Ben senin yerinde olsam bu iste uzmanlasmamis birine yaptirmazdim dovme gorundugu kadar kolay birsey degil gercekten yapanin yetenekli olmasi lazin 2 ay oldu ben yaptirali kac tane dovmeci arkadasim var cok istememe ragmen benim istedigimi yapamazlar diye yillardir yaptirmamistim en son gercekten yetenekli ankaradan bir arkadasim yapti cok memnunum simdi dusunuyorum bu kadar buyuk ve ayrintili bir dovme yanlis yapilsaydi cok pisman olurdum sanirim
@pyrzege nin sözüne kulak ver bence. Özellikle o kadar çok görünecek bir alana yaptırmak çok riskli bir seçim. Sıkılsanda bir ömür taşıyacağını unutma. Kaliteli bir şeyler olmasına özen göster, pişman olursan bunalıma girersin..
İleride çok pişman olabilirsin. Çünkü çok kritik bir noktada ve yaşlandığında kötü durma ihtimali çok yüksek. Ayrıca görebileceğin bir noktada olduğu için sıkılabilirsin.
Deri altında olduğu için dövme abdest kabul olur geçici dövme ise aynı bir kadının oje yapınca kabul olmaması makyaj yapınca kabul olmaması gibi bunlar deri üstünde vücudu süsleyen şeyler ama abdestin kabul olması için deri üstü oje piercing makyaj olmaması gerekir ama deri altına dövme yaptırmış insan ile hiç dövme yaptırmamış insan arasında hiçbir fark yoktur
En İyi Cevaplar