Kucak oturunca ellerimle kendimi azıcık havaya kaldırıp onun için rahat bir ortam sağlıyorum ancak o "sen zıpla" diyor.
Sizce kucakta kimin etkin olması lazım?
Sizce kucakta kimin etkin olması lazım?
oturan sabittir oturmuş yani bunu düşünemiyor musun? tabii ki kadın hareketli olmalı. hep hareketsiz kalın zaten yatakta ayakta kucakta ancak yatn oturun. tembel karılar :D sonra da neden bizim erkekler yabancılarla evleniyor dersiniz. yapacağınız 2 hareket onu da beceremiyornuz ne diyeyim ya. sizin gibiler yüzünden soğuduk sevişmekten her iş bizde anasını satim
kucak pozisyonunda sevgilin seni popondan kavrayıp zıplatmalı...
Tek taraflı düşünme her 2 nizde etkin olmalısınız. senin yorulup durduğun yerde o devam etmeli, sonra sen devam etmelisin. kucakta kız daha etkindir, zevk aldığı için kız zıplar..
Kucakta kadınetkin olmalı, herşeyi de erkekten beklememek lazım ;)
Cevap
58Cevap
kucakta otururken kalçaları eliyle kavrayıp kaldırıp indirmesi lazım tabi kızın bacaklarıyla ayaklarıyla destek olması lazım. yoksa bir 10 defa kalkar iner sonra kol kasları iflas eder. ortalama 50-55 kilo ise kız.
zaten daha fazlası ile işim pek olmaz da @_ZoeY_
o pozisyonda kesinlikle erkek. alttan yukarı doğru vurdukça göğüslerin yukarı aşağı sallanışı paha biçilmez bir manzara.
Sıra ile yaparsınız biraz alttan o çalışır ardından sen zıplar sın sonra o
Bayan zayıf erkek kilo olarak iyi ise ayakta kucak ta daha güzel
kucakta iken hem kadın hem erkek aktif olabilir. ilk etapta kadın zıplayarak aktifleşir. daha sonra erkek alttan seri vuruşlar ile kadını doyuma ulaştırır.
eğer erkek ayakta ve sen onun kucağındaysan erkeğin aktif olması gerekir, eğer koltukta oturuyor ve kucaktaysan o zaman senin aktif olman gerekiyor yani kısacası kucak pozisyonuna göre değişir
Sana denk gelen arkadaş biraz pasifmiş her pozisyonda erkek etkin olmalıdır sonuçta güçlü kuvvetli olan erkek yorulması geç olan erkek kızlar yorulur hemen senin evli değilsen eğer partnerini değiştirmen gerekiyor
erkek ayaktaysa onun etkin olması gerekir ama yatağa uzanmış sen onun üstüne oturmuş şekildeysen senin aktif olman gerekiyor
Kucakta sensen senin etkin olman lazım onun yapcak bişeyi yok
@selo0001 hayır bakireyim bildiğim ve izlediğim kadarıyla yazdım
ıkı tarafda etkın olmalı
@izmit_6141 alttayken napabilir ki
al sana bakire ama her bir noku biliyor maşallah...
@alfonso001 Bilirim izliyorum aaştırıyorum
Benim için fark etmez kucagima oturduğu an üstümde olduğundan ziplarimda ziplatirimda :)
İşi biliyorsun süpersin tebrik ediyor dudaklarından öpüyorum. :)
erkeğin etkin olması lazım...
dediğin gibi sen azıcık boşluk bırakacaksın erkek alltan alltan çalışcak...
Simdi pozisyonu gormek lazim. Sandalye koltuk veya yatakta zorluk dereceleri farkli olabilir. Siz bence imece usulu calisin bu pozisyonu😂😂
kucaktada ayrı sekiller var erkegin etkin olacagı kadının etkin olacagı bir sürü şekil var yani
Yüzün erkeğe dönükse erkek etkin olmalı. kollarını kadının vücuduna dolayacak ve onu kendine çekerek alttan kadınlığına çalışacak . off etkilendim. oran buram kalktı yazarken...
ben alttan taaruzu çok severim. Ama arada oda baskın olmalı..
erkek te olur bayan da ikiside olur ben aktif olmayı severim
o pozisyon yorucudur kucaktaki için genelde tüm ağırlığı verip kalça hareketleri ile orgazm sağlarsan senin işine gelir...
ben. baslarim yorulunca partnerim devam eder o pozisyonda cabuk yorulur kadin zaten en fazla 1 dakka ziplayabilir ben tekrar devam ederim.
ben olsam ayaga kalkar seni kucagımda zıplatırdım dene gor aldıgın zevki
Kim kucaktaysa o etkin olur zaten pozizyonun amaci bu
sende zıpla yorulunca sistem ona gecsın donusumlu olarak takılın ıste
Dikkat et fazla zıplama kırılır. Nasıl olsa kikirdak
Nedir kıkırdak olan.
Erkek ziplatmali bence
İstediğini söyleyip söyleneneni yapacaksın.. Demokrasi budur..))
değişir uyuma göre erkek çok azgınsa erkek aktif olabilir
altta olan kimse hareket etmesi kısıtlanır o yüzden üsteki kişinin etkin olması gerekir güzelim
Kucakta oturanın etkin olması gerekir. Ama alttan da destek vermek şart. Alttan vurmayı seviyorum.
Kucakta kadin etkin olmsi lazim baska turlu zor olur
ne fark eder ha erkek ha kadın herşeyi erkeğe yıkmak çok saçma
oraya oturduysan zıplamasınıda yap yani bir zamet
Sevgilin kavrayıp zıplatmalı ya da birlikte olabilir
herşeyi kadından bekliyoruz dostum, yanlış
kollar dostum, güçlü erkek işte bu yüzden çekici
ayaktayken erkek otururken tabiki kadın.
Sen ben yok biz variz
erkeğin etkin olması gerekli
sen tabi ki, erkek çok yorulur.
tabiki erkegin hoplatmsı lazım seni.
Üste çıkan çalışacak arkadaş 😄😄😄
Pozisyonu görmek lazım başa sar Uğur'cum...
kadın aktif olur erkek kollarıyla destek verir
kadının zıplaması fena olmuyor
Kadının tabiki. Erkek o pozisyonda dinlenmek ister
Kucakta kız zıplar tabii
Hep erkek çalışsın diyorsun:))
Kesinlikle o an motif gibi alttan dosemesi lazim
İkisi hareketli oldumu daha keyifli olur
Kollar kasli olmali tabiki
sende emek harcamalısın
kıcını kaldıramayan hatun dramı
kucakta kadın daha etkin oluyor
Evet canım