Kız kardeşim 4 ay önce vefat etti 😢 ve ben hala depresan ilaçlarla ayakta duruyorum uyku ilaçlarıyla uyuyorum top patlasa uyanmiyorum buyuzden esimle 4 aydir cinsel iliski yasamadik Çünkü böyle bir psikolojide değilim. Ama bu sabah uyandigimda onum sırılsıklamdi sordum ben uyurken yapmış Allahim çok kotu hissediyorum kendimi tecavüze uğramış gibi 😑 artık eşime guvenemiyorum ben bu kadar uzgunken bunu nasıl yapar? 😞😞
Cevabın nedir?
+1 yılAsagidaki "normaldir 4 ay" beklemis veya SavciBey'in ki gibi yorumlar, sizin yaninizda yatan esininiz kadar insanligini yitirmis varkliklar. Sunuda belirteyim.. SavciBey'in bir kac yorumunu gördükten sonra takdir etmistim, ama bu yorumuyla.. yalniz adaleti savunmanin vicdansiz yürümedigini gösterdigi icin ve kendine böyle yakisir bir nick buldugu icin tebrik ediyorum. burada bu yorumlari yapan insanlar bir kaza gecirip, gecici/kalici bir sakatlik gecirseler, esleri sirf onlara bakmiyor diye, dünyayi yikacak insanlar (eslerinin bu durumda onlari aldatmalarini/bosanmalarini saymiyorum bile).
Zaten buna benzer bir konu acildiginda kadinin insanligina küfür ediliyor.
Esinizin sizden önceki yöntemlerini gectim, size asagaliyici bir sekilde bu sekilde yaklasmasi.. bu bir hayvanin bile yapmayacagi bir seydir eminim. Eger ayni yastiga bas koydugunuz insana bile güvenemiyorsaniz, tercihlerinizi sorgulamaniz gerekir. Kardes bu, kendi canindanda öte, 4 ay degil 4 yil olsun, en kötü sizinle dikkatlice konusmaya calisir, ama bana göre buda yanlis. Evlendiginiz insanla mantik evliligi yapmadiginiz sürece duygusuzca bu tür "sorumluklardan" bahsedemezsiniz, böyle birsey birbirini seven insanlar arasinda olmaz cünki, olursa cinsel objeden farkiniz kalmaz, ki kalmamista esinizin gözünde.
Umarim burada bu sekilde yorum yapan her insan günü geldiginde en güzel sekilde imtihan edilir.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
ölünün arkasından en fazla 3 gun aglayıp zırlayabilirsin kazık cakacak halın yok adam aldatsa kocom bono oldotto
1315 Yorumla
Soran+1 yılKız kardeşim diyorum ne duygusuzsun
- +1 yıl
@NadiaLB canım sen kardesin ölünce sadece 3 gun aglayıp ertesi gun halay mı cekiceksin? Ölümden daha agır bir sey var mı seks ihtiyacını sonra karsılasın tabi ki aldatmasından daha iyi bu yaptıgı 4 ay gecmis ama hala acısı olabilir uzgun oldugunu gormuyo mu kocası o yuzden kapa ceneni eksiyi bastım
- +1 yıl
Bu arada g*rizekalı s*lak gibi kelimeler soyleyen kisi hapse girmiyor hukuktan anlamadıgın cok belli benim annem ve babam ikisi de hukukcu onlardan da mı duymuyorum? Hukuktan anlamadıgın cok belli ahaha kızım annem hakim babam savcı diyorum hala neyine guveniyosun ya ahah neyse konu kapansın yoksa senin icin kotu olucak benim icin degil benim hakim savcı avukat bir suru tanıdıklarım var torpilliyim yani o yuzden konu kapansın sus
- +1 yıl
Kocasıda olsa senin kızına kız kardeşine tecavüz etse?
- +1 yıl
Lan a*yanağından öpim bunun adı bildiğin tecavüz
Yapması yanlış ve tasvip etmiyorum. Zira, benimle 4 ay ilişkiye girmeyen karıyı tek celsede boşardım 3 hafta ilişkiye girmemesi boşamaya sebeptir zaten hakimler karar verir. Senin olayına gelince, evet tecavüzde uğramışsın. Polisede gdebilirsin en az 7 sene ceza alma ihtimali var. Şikayetçi olman yeterli. Aklı olsaydı seni boşar, başkasını alırdı şimdi hapse girecek eğer şikayet etsen.
13 Yorumla
Soran+1 yılKocam beni çok seviyo bende onu tabiki onu şikayet etmiycem ama bu olay beni sarstı biraz
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle, başın sağ olsun.
Gibisi fazla, bu yaptığı düpedüz tecavüz.
Yerinde olsaydım, boşanırdım.
Yine de eşinle bu konuyu bir konuş istersen.
Ölüm, hayatımızın bir gerçeği, hepimiz bir gün öleceğiz.
Hayat devam ediyor, kardeşinin ölümünü kabullen, kendini topla.
Hayattan zevk almaya çalış, hayatı kendine zehir etme.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
49Cevap
+1 yılbaşın sağ olsun ama yanlışsın
1. si dünde söyledin ya da bu günde olabilir
2. si saçmalıyorsun o zaman şikayetçi isen boşan
kendini topla ladınlık vazifeni yap yakında kocan seni aldatır
ve senin gibi zayıf karakterli kadınlar her zaman kaybeder60 YorumlaBunda bir şey yok dua et adam sana bozuk atmamış onunda hakkı. ihmal etmiş epey. kardeşin için üzüldüm allah rahmet eylesin ama kardeşin öldü diye hem kendine hemde eşine bu zulmü yapmaya hakkın yok diye düşünüyorum. adam yine seni idare etmiş. ben dayanamazdım sanırım.
41 Yorumla- +1 yıl
+1 yılOnada hak veriyorum. baska kadina gitseydi dahami iyiydi?
73 Yorumla
Soran+1 yılİyiki öyle bisey yapmadı kaldiramazdim
- +1 yıl
O halde uzulme ve dusunme. Baska kadina gitmemis öz karisiyla iliski yasamis bunda sikintiya gireck durum yok
- +1 yıl
yorumlarada baktım üzülmüşsün çok kötü durum , bir gün kavga eddiğinde bunlar birikecek sen 4 aydır bir ölümü üstünden atamıyorsun eşini böyle suclu duruma düşürüyorsun ilerde evdeki tartışmada kırılacak döküleceksin bu yaşta birde depresiflik ,, sen boşan bacı
00 YorumlaCinsellik konusunda 558 cevap paylaştı. Başınız sağolsun çok üzüldüm bir şekilde devam etmeli benimde bir ara psikolojim bozuktu oldukça o bakımdan anlıyorum çok fazla geçmişi düşünmeyin genelde gelecek daha önemli geleceğe umutlu bakın hep ben şahsen öyle yapıyorum...
10 Yorumla
+1 yıladam and içmiş ölünü dirini zkecem diye (:
neyse ki başkasına gitmemiş buda iyi yönü..
ama keşke senle konuşsa senin kafanı dağıtsa dolaşsanız gezseniz psikolojini düzeltse..40 Yorumla
+1 yılBaska kadını zikse olay seni zikse olay napacak 4 ay beklemiş vaşka kadınımı sevsin kumamu istiyon
44 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama üzüldüm biraz😞
- +1 yıl
Ewet hoş değil ama napsın kendini onun yerine koy biraz
- +1 yıl
Hemen eksiyi yapıştırmışlar. canım lar
- +1 yıl
Kocasıda olsa senin kız kardeşine kızına tecavüz etse?
başın saolsun kız kardeşin i. in üzüldüm ama hayat devam ediyor ve sizin evliliğinizinde devam etmesi şart
31 Yorumla- +1 yıl
+1 yılŞu iyi dayanmış diyenler kafalarını uzun gözükmek için mi taşıyor acaba çok merak ediyorum. Kadının kızkardeşi ölmüş kızkardeşi! Değil 4 ay, 4 yılda olsa beklemeliydi. Tıpta hukukta literatürde her haltta bunun adı TECAVÜZ.
Seks, her iki tarafında zevk aldığı bir olay. Keşke uçkurunuza bu kadar düşkün olacağınıza insanlıktan nasibinizi alsaydınız.10 Yorumlauzucu bir durum gercekten nekrofili seviyomus kocan ogrenmis oldun.. simdi biyle birseyden sonra kalk normal bir birlktelik yasa mide bulandirici bisey bu serefsx madem kudurdun gelirsin eve elinde bir cicek alip yemege goturrsun ya da once keyiflendirrsin sonra devmi gelir ztn sevmiyosan bu adami bosan cok sinirlndim şu an
00 Yorumla
+1 yılKendini bu kadar naza çekmemelisin bence erkek nefsi diye bir şey var düzenli cinsel hayatı olan bir erkek için 4 ay ara uzun bir süre eğer böyle bir boşluk yaratılırsa erkeğin gözü dışarıda olur bence üzülmek yerine sevinmelisin :) çok zor da kalsa bıle baskasına gıtmek yerıne sana gelen sadık bır esın var. Iyı olmayabılırsın ama onu da cok boslama ;)
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılallah rahmet eylesin mekanı. Cennet olsun ama adam baska kariya gitmemis seninle. Boyoe bisi yapmis. Sana sadik olmasina sukretmen gerekir 4 ay dir oyleysen o adamin psikolojisinide etkilemissindir. Olenle olmussun bildigin
11 Yorumla- +1 yıl
1- kız kardeşin ölmüş başın sağolsun
2- çok üzgünüm moralim bozuk diyorsun ama bu tarz bir soruyu burada sorabilicek kapasiten var
3- milletle dalga geçme git uyu22 Yorumla
Soran+1 yıl1 sagol
2 daha fazla birine demeseydim patlardim burada paylaşmak sanki birine demissin gibi rahatlatiyo insanı- +1 yıl
eğer bu olayı gerçekten yaşadıysan senin adına üzüldüm doğrusu ama nasıl anlatsam buna benzer bir olay benimde başıma gelmişti 2 3 yıl önce kız arkadaşımla beraberiz bilirsin işte sevişme flan bu içkiyi fazla kaçırınca uyudu ama o an erkeklerin kendine hakim olması biraz zor oluyor buna benzer bir olayı bende yapmıştım ama aksine onun hoşuna gitmişti rüyada sevişmek gibisi yok dediğini hala anımsayınca gülerim :)
Haberin olmadan yapması çok daha iyi olmuş bence sen boyle bir durumdayken. Zamanla üzerinden atar, toparlarsın. Başın sağolsun.
12 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşınız sağolsun ALLAH sabır versin, Tamam iyi hoş bir durum değilde en azından başkasına gitmemiş
12 Yorumla
Soran+1 yılDostlar sagolsun Amin 😢 galiba haklisin ama bende üzüldüm acikcasi
Cevap sahibi+1 yılSizde haklısınız bir yönden ama bu kadar üzülmeye değcek bir durum yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet kardesını kaybettın haklı olabilirsin ama senin sonucta kocana karşı sorumlulugunda var kimler neler kaybediyor ilaçsız atlatabılmmek ıcın ugrasıp kocanla ılgılenmen gerekırdı gidip başka kadınla yapsamı daha ıyı olacaktı... Silkelenip kendine gelmesi ve kocana karşı olan sorumlulularınla ılgılenmelısın
01 Yorumla- +1 yıl
- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılÜzgün olabilirsin birazda eşini düşün onunda ihtiyaçarı var üstelik aynı yatakta yatıyorsunuz elbette dayanamıyacaktır
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılÇok ayıp etmiş. Yalnız durumla alakalı, senin de artık kendini toparlaman lazım. Tamam çok seviyordun kardeşini ama ölüm bu dünyadaki en doğal şey, bu kadar sarsılma.
Ha odunun tekiyle evlenmişsin, orası ayrı.00 Yorumlahayat devam ediyor senin eşine karşı bir sorumluluğun var o adam seni aldatmamış kendi eşiyle birlikte olmuş sen önce kendini topla yoksa ve eşini de suçlama eğer öyle yaparsan o da başka yerlerde yapar
01 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamm evet o psikolojide degilsin ama eşin sabredip bekliyo ve hani bir baska kadina gitmemiş sadece senn habern olmadan seninle olmuş
31 Yorumla- +1 yıl
ölenle ölünmüyo o gitti bir kere he mısın sen eşini de mi kaybetmek istiyorsun yapmışsa yapmış kocan o senin
01 Yorumla- +1 yıl
Vaybe. Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum. Hem senin hem eşin için.
10 Yorumla
+1 yılSeni özlemiş seni arzulamış sonuçta senin kocan bence adamın hakkı.
01 Yorumla- +1 yıl
Kocasıda olsa senin kızına kız kardeşine tecavüz etse? Her zaman kocasıyla olmak zorunda değil bunun adı bildiğin tecavüz
Gizli Üye(30-35)+1 yılallah yardım etsin sana sabır versin :( uyurken nasıl hissetmedin bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılDepresan ilaçlar çok ağır uyku yapiyo😞
Cevap sahibi+1 yılo yüzden yani :( canını sıkma şöyle düşün canı istemiş sana yapmış ya sen bu durumdayken başkasıyla olsaydı
Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. puhahahah :D s. kseler uyanmaz dedikleri bu olsa gerek :D
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle basın sağ olsun ama kardeşinin üzüntüsü var erkeğinin de sana ihtiyacı var bunu Nasıl unutuyorsun olunun arkasından fazla yas tutulmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Peki bisey soracam. Hissetmedigin halde nasil islanmissin ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılHer bayan bir yerine dokunulduğunda hissetmese bile ıslanma olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılAma o seni seviyor ki sensiz olmaya dayanamamış artık
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılben olsam bende yapardım. 4 ay acımazmı eşine ya. yuh sana. kötü kadın
01 Yorumla- +1 yıl
onun yerinde olsam sana elimi vurmaz baskasina giderdim senin icin de en iyisi bu olurdu adam 4 aydir oyle bisi yapmamis daha ne yapsin sana
01 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTamam seninde acın büyük ama 4 ay diyosun adam iyi dayanmış başka kadınlara gitseydi napıcsktın sende rahatlamış işte
01 Yorumla- +1 yıl
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılkardeşin için üzüldüm ama ölenle ölünmüyo 4 ay adam iyi dayanmıs sende toparlan kocanıda dusun biraz
07 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Alara00005 ya ozur dılerım tecavuz kısmını atlamısım sanırım detayı tam okumadım baslıga gore cevap verdım oyle bır durumda oyle bır adamın yanına bırakılmamalı sıkayet edıp bosanmalı kımse kımseye rızası dısında bısey yapamaz ama sımdı okudum dırek kendısıne tecavuz etmıs sonucta rızası dısı bır eylem var
- +1 yıl
Aynen öyle beni anladığına sevindim 👍 şimdiki erkekler anası bacısı olduğunu unutarak el kızına laf söylüyorlar sorsan en namuslu onların anası bacısı 😀
- +1 yıl
@Alara00005 sende bu konuda hasassın dırek yapıstırmıssın lafı :) kendımı kotu hıssedıp soruyu bıdaha okudum maalesef bu adamlarıda bu ulkenın kadınları yetıstırıyor sadece kadınlar degıl o cocugun yetıstıgı ortamdakılerde bıseyler katıyor o cocuga erkegı ozgur kadını baskıyla yetıstırınce erkek herseyı yapar kadın susar bılıncı kaydedılıyor. egitim sart ama bu ulkede zor gorunuyor
- +1 yıl
Keşke bizim gibi düşünen çok insan olsa dimi ama :D bunların yaptığı cahillik bildiğin yok adam tecavüz etmesinde başka karıya mı gitsin bilmem ne aldatmakla tecavüzü bir tutuyor bu kodumun canım
- +1 yıl
Sa*lakları
- +1 yıl
@Alara00005 anlayıs dıye bısey var bu sadece kadın ıcın degıl erkek ıcınde gecerlı ıyılesmesıne zaman tanımak gerekır tam tersı erkegınde basına gelebılır bıde bunlar evlı hastalıkta saglıkta dıye yemınlerı var
Ne var bunda olenle olunmuyor niye bu kadar abartysn
01 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa iyi hoş da adama da yazık aynısı ona olsa kardeşi ölse 4 ay sana ellemese sen ne yapardın ?
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten zor olurdu 😞 bilmiyorum ama bu psikoloji farklı bisey 😑
Cevap sahibi+1 yılYaptığı yanlış olabilir ama adama da hak ver bence
- +1 yıl
tecavuz zaten bunun diger adı.
14 Yorumla
Soran+1 yılDimi 😞
Soran+1 yılKeşke 😞 ama dayanamadı demekki 😢
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Başın Sağolsun üzüldüm uyurken senle olması acı
10 YorumlaHamile kaldiysan birde :s
01 Yorumla
Soran+1 yıl2haftalik hamileydim ölüm haberinden sonra dusurdum 😢 acaba bir kerede olurmu ya böyle bisey 😱kaldiramam gerçekten
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen uyurken nası l hssetmiyn belk şaka ypmştr
20 YorumlaO da istekli ve cok beklemis seni
11 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 ay da az değil artık geri dönme vakti geldi dimi
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSeni aldatsa gene sorun yapacaktin...
01 Yorumla- +1 yıl
İyi sana 4 ay dayanmış
01 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. nasıl ıslattıysa artık bir ay kurumaz heralde...
00 Yorumlaeşin bunu yaparken sen ne yapıyordun acaba?
00 Yorumlavay i*ne uyurken yapılırmı
00 Yorumla
+1 yılAldatsa miydi icinde mi kalsaydi
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılOnunda ihtiyacı var ama
01 Yorumla- +1 yıl
Onu sana sormak lazım
00 Yorumla
+1 yılboşan,
11 Yorumla
Soran+1 yılOha seviyorum ama onu 😞 sadece kirildim biraz
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe desem bilemedim ama bunu tecavüz olsrak görme
03 Yorumla
Soran+1 yılBe olarak goriyim peki
Cevap sahibi+1 yılBaşkasına gitse emin ol daha kötü olurdu
- +1 yıl
nasıl hissetmedin ya yok artık...
11 Yorumla
Soran+1 yılDepresan+ uyku ilacı icsen sende farketmezsn emin ol
+1 yılo zaman bırak baska kadınlarla olsun
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılSacmalama be o adamda bir erkek
01 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. başkasına mı gitsin adam ölenle ölünmüyor ki
01 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖlenle ölünmez kocan evdn ucar topla kendini
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılfantezi olmuş işte
00 Yorumla
+1 yıltrolldur inşallah
20 Yorumla
+1 yılTrol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazık yaa
00 Yorumla
+1 yılyuh ya bu nasıl es
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında