Nişanlımla yıllarca?

Kızlar yazacaklarım biraz uzun ama lütfen okuyup fikir verin ihtiyacım var. Üniversite birden beri tanışıyoruz nişanlımla. ilişkimiz hızlı, sıkıcı ve tartışmalı başladı. başından beridir romantik ve eğlenceli olması için elimden geleni yapıyorum ama o herşeyi sexe dayandırıyor huzurumuz kaçıyor. Mesela bilardo oynayalım istiyorum oynarken biran önce bitsin de sevişelim istiyor. Birlikte antalya, bodrum, yurtdışı gezisine çıkıyoruz ben denize girmek, dans etmek falan istiyorum o ise otelde kalıp sevişmek. İsteklerine cevap veriyorum ama doymuyor. ertesi gün yine... Sırf beni kandırmak olsun diye istemeyerek çıkarıyor beni biyerlere orda da cinsel içerikli konuşuyor beni taciz ediyor. Katlanamıyorum kavga ediyoruz. cinsel hayatta da uyumsuzuz sürekli kendi istekleri olsun istiyor bana zevk aldırmıyor. neden böyle yapıyorsun diyorum napiyim seni arzuluyorum başkasına mi gidiyim diyor. Git diyorum gitmiyor da... bu daha en basit kısmı. Ortak hiçbir noktamiz yok. sohbet hiç açmıyor. bana birşey katmıyor. Kalitesiz vakit geciriyoruz. Laf dalasi bolca... Çok lackalastik.çoğu zaman tekme tokat dövüşüyoruz. Arkadaslarimiz ve ailelerimiz de şahit oluyor. En başından beridir onu çekici bulmuyorum temiz aile çocuğu beni de seviyor iliskimiz zamanla düzelir diye bekledim 4 yılın ardından Nisanlandim 2 yıldır nisanliyiz. yillarimizin hatırına seviyorum diyebiliyorum sadece ve ne yazık ki aşık olmak istiyorum karşıma sevebileceğim insanlar çıkıyor kariyer sahibi de bir insanın cevrem geniş 25 yasindayim. Bunu ona belirttim aklını oynatıyor ben sensiz olamam diyor. inatçı ve bencil davranıyor. Hep onun dediği olsun istiyor. Ayrılmam gerekiyor ama kıyamıyorum da bensiz çok üzülür diyorum. Sizce napmalıyız biz?
Güncellemeler
+1 yıl
aramıza mesafe koydum 1 aydır görüşmüyorum. ona da bu işin sonu kötü kendine çeki düzen ver dedim. ağlıyor, yalvarıyor, arıyor. ben senden iyisi bulamam sensiz yaşayamam senden başkasıyla olamam yıllarımıza yazık diyor. şimdi de mesaj atmış ''bugün iş çıkışı seni almaya gelicem, güzel bir yemek yiyelim yemekten sonra bize geçelim seni çok özledim, rüyalarımda sevişiyoruz her gece.''diye.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bugün isyerimin önünde beni beklemiş nisanlim. Çıktık yemek yedik yemekte beni dinledi. Çok haklisin dedi ilk kez. ağladı yalvardı Ayrılmayalım diye, Ama sonra yine aynı inatlara devam etti. Sadece cinsel konuda değil her konuda inatçı dediğim dedik. Beni düzelt diyo bana ama kimseyi düzeltmek gibi bir niyetim ve enerjim yok. beni öptü dudaklarımdan hiçbirşey hissetmedim o esnada kendimi resmen geri çektim. ( bu arada maddi açıdan nisanlimdan iyi durumdayım maddiyat beklentim yok )
Güncellemeler
+1 yıl
günler süren küslükten sonra nişanlımla yeniden görüşmeye başladım. bunun da kötü huyu bu sapıklığı napalım katlanacam artık dedim yola devam etmeye karar verdim. ben ev alıcam ikimizin oturması için hadi ev bakalım dedim. çıktık ev bakmaya başladık. bunun işyerinin ordan evler gösterdim. beğenmedi gösterdiğim mis gibi evleri, evler lüks onun işyerine 5 dk benim işyerime 1,5 saat mesafede. ama her zamanki gibi memnun olmadı ve tutturdu da tutturdu. kavga etmeye başladık. inatlaştı benle yine.
Güncellemeler
+1 yıl
attık yine yüzükleri. sonra bu yine telefon, mesaj vs.. olmadı ailemi arıyor bana ulaşamayınca. işyerime geliyor kapının önünde bekliyor saatlerce. mutlu olalım yuvamızı kuralım diyor ama ne zaman biraraya gelip o yuvayı kurmaya çalışsak kavga ve dövüş çıkıyor bıktım usandım tadı tuzu kaçtı. tek korkum ilerde pişman olmak. keşke az daha sabretseydim demek. siz olsanız naparsınız? ben niye böyleyim bir fikriniz var mı? nolur yardım edin. biz niye hep böyle huzursuzuz neden sürekli tatsızlık var
Nişanlımla yıllarca?