Hiç kazara hamile kalıp kürtaj olan varmı
sorum sadece kızlara değil
erkeklerde kız arkadaşları için cevap verebilirler
sorum sadece kızlara değil
erkeklerde kız arkadaşları için cevap verebilirler
Velevki partnerimle bir yanlış yapmış olsak ve bir hataylda olsa çocuk oluşumuna neden olmuşsak hiç düşünmeden etraf neder ne olur demeden tüm suçu üstlenir o bayanla ewlenirim kesinlikle gerekirse muhit veya il değiştiririm... ama genede Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın
bazen aldırmak zorunda olunabiliyor. hamile olanın hastalığı buna izin vermeyebiliyor. yani aldırdım diyenlere yüklenmeyin bence. düşünün biraz.
ama ilişkiye giripte istemediği için aldıranında günahı çok büyüktür heralde.
allah kimsenin başına vermesin böyle kötü bi duyguyu yazıktır günahtır.zevkleriniz ugruna yazık etmeyin o güzel bebişlere 5 dakikalık zevk ugruna kıyılmaz bi masumun hayatını kirletmeye.mümkünse korunarak ilişki yaşayın kaza bile olmasın.şahsi düşüncem...
cevap budur :)
Bebek aldırmak için biriyle cinsel ilişkiye girmek gerek.Öyle bir durum olmadığı için hayır.
Peki sen hiç bir kıza aldırttırdın mı?
Cevap
7Cevap
evet ben aldırdım hayatımın en kötü tecrübesiydi 7 ay oluyor neredeyse ve ben o günden sonra çok değiştim... eskisi gibi cıvıl cıvıl değilim çünkü bebeğimi çok istiyordum ve mecburiyetten aldırdım :( melegim beni affetsin
O çocuk gelpte yakana yapışmaz kendini öyle hissetme. Tövbe et. Tövbe kapısı her zaman ve herkese sonuna kadar açıktır. Meleğin değil İnşallah Allah seni affetsin. Karamsar olma Umutusz hiç olma. Unutmayınız ki affetmek diye bir şey varsa onu yaratanda Allahtır. Ondan başka kimse affedemez aslında. Pişmanlığın zaten senin künahının kefaretidir İnşallah. Senin için çok dua edicem kardeşim.
Seni ALLAH affetsin
Zaten gencim burda beni hisseden duaa eden arkadaşlarımdan allah razı olsın. Kimse kimsenin ne çektiğini bilemez eğer doğurma imkanım olsa zaten herşeyden okulumdan bile vazgeçer doğururdum ama imkanım yoktu. Ağlaya, ağlaya inleye, inleye kıydım bebeğime:( Kürtajdan aklımda kalan tek kare beni kürtaj masasına aldıklarında ağlayarak allahım beni affet nasıl kıyacağım sana bebeğim dediğimdi . Uyandığımda anestezinin şokuyla anlayamamıştım. Ama kendime geldiğimde elimi göbeğime attığımda
onun yokluğunu hissetmek nasıl bir acıydı anlatamam. Bebeğimi doğuramayacağımı bilsemde onun varlığı bana güç veriyordu anlatırken bile içim acıyor keşke zamanı geriye alabilseydim :(
cahiliye döneminde sadece kız çocukları diri diri gömülüyordu, şimdi geldiğimiz şu hale bak ki hem kız hem de erkek çocukları diri diri katlediliyo, hatta bu doğum kontrolü denilen şey ile daha başlamadan sona erdirilen hayatlar, öbür tarafta işimiz çok zor hem de çooookkkkk...
bu güne kadar kimseyelebirlike olmadım olsam de sevdiğim biriyle birlikte olurdum o zaman da o çocuğu aldırmasına asla izin vermezdim sadece onun çocuğu mu benim de çocuğum o kızı da alırım evin baş köşesine oturturum...:))
ALLAHtan korkusu olan inan bu tür konulara adım atarken bin kere düşünür küçücük çocuğun günahı ne yazıktır.
ben olsam ; o kıza bebek aldırtmadan direk evlenir bebeğide anneyide kurtarırdım...
teş. ed. çok naziksiniz...neticede kendi hatamıda telefi etmiş, vicdanende huzurlu olurdum... ben kendi günahlarımı çekmeye razıyım...elin kızının suçu ne...
+1
evet, 10 yıl kadar önce.
ikinci cevabin harika!
Hamile kalan tum kizlara sesleniyorum beleklernizi dogurun cunki suc sizde degil erkeklerde her zaman
Kurtaj...!
En böyük günah...
Tüylerim diken diken oldu...
allah korusun !
kürtaj cinayettir.
Hayır aldırmadım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar