Yani esimle sevisme esnasinda hep yalattiyor penisini ama bana ayni seyi yapmiyor bende soyleyemiyorum zorla olmaz ki bunlar okadar da temiz biriyim zaten namazimda biriyim yani her an temizim gunde kac defa kilot degstrrrim cok onem vrrim sevismeden once illa dus alirim. yani severek yaptigi birsey degil beni yalamasi sizce normal mi elleriyle bile oksamiyor direk giriyor cok morelimi bozuyor.. cok mutsuzum
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Arkides baya bencil ve sadece kendi zevkini dusunuyo anlasilan. Karim ne ister nasil daha fazla zevk alir en çok nasıl mutlu olur pek umrunda degil. Girsin ciksin yalatsin bosalsin tamam onun icin. Sizin ne istediginizin onemi yok. Bence ciddi ciddi alin karsiniza ve konusun onla. Sizin de ihtiyaclarinizin zevk ve isteklerinizin oldugunu kafasina iyice sokana kadar konusun vazgecmeyin
80 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayirdir acelen mi var?
Bir yere mi yetiseceksin?
Diye sor :)
Birde sen o sirt ustu yatarken onunkini agzina alip yalarken;
Sende bacaklarini acip ters uzerine dur yani 69 pozisyonu al.
Eger baktin hala yalamiyor?
Sende o sirada onunkini birak24 Yorumla
Soran+1 yılOyle yalamamazlik yapmaz biliyorum ama benimistedgim icinden gelsin bu kismi anlatamiyorum
- +1 yıl
Biraz yonlendir elinle basini tutup asagi dogru ittir falan?
Ve o yalarken ki zaten cok zevk aldigini soyluyorsun bunu biraz belli et hal hareketlerinle, cikaracagin seslerle biraz abart ki nasil sevdigini ve zevk aldigini gorsun ve birdahakinekendisi sen istemeden yapsin 😊👍🏻
Soran+1 yılZaten belli ediyorum isteklibiri de oldgumu biliyor daha ne olsun
- +1 yıl
Kusura bakma ama senin herif 5 10 kalas çıktı🙊🙈😎
+1 yılKafasini assagiya dogru itiver.. bakalim napcak. :)
belki hic yapmadiysa, yapamiyorum korkusu vardir.510 Yorumla- +1 yıl
@epictraveller ne yazık ki bu daha çok soğumasına sebep olabilir. Türk ve erkek mantığı çok daha farklı ve saçma.
- +1 yıl
@luxuria ahaha hayır katılıyorum, hiç yapmadığı için tabuları vardır biraz baskın olmayı dene :)
- +1 yıl
@luxuria denemekte fayda var diye düşünüyorum :))
- +1 yıl
@epictraveller ters tepebilir ama, gerçi benim gibi ise adam -hiç sanmıyorum- dominant kadın diye daha ateşli olabilir. :)
Onun kocasında iş yok bence. - +1 yıl
@luxuria valla bencede adamda iş yok. İnsan karıdını tatmin eder dimi ama. Başka ne işe yarıyorlar ki zaten😂😂😂
- +1 yıl
Aynen öyle @epictraveller kadını tatmin edersen kadın seni 10 katı tatmin eder. Bu arada kavgaya çağıralacak kadın diye mesaj attım ama hata etmişim :D
Soran+1 yılHic yapmadysa diye birseyolmasi mumkun degil kac senelik ikiskimiz var cinsel hayatimiz var tabiki yapti benim yakindigim atesli olmamasi
- +1 yıl
Hmmm ozaman sevmiyordur yapmayi.. Aromali oral kremi al, bide oyle denesin.. Belki sever.
Soran+1 yılDaha cok m8gdesi bulanmasin
- +1 yıl
Onun hosuna gidecek bir aroma al sende.
+1 yılBen olsam bende uzulurum gordugum muameleye. İnsan kadınının mutlulugunu istemez mi?
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
88Cevap
Demek ki neymiş? Evlenmeden önce partnerinizin ne bhok olduğunu ancak ve ancak evlilik öncesi cinsel ilişkide anlarsınız. Aksi mümkün değil. Evlendiğinizde de bir bakıyonuz adam odun, geri dönüşü de yok. Evlilik öncesi cinsel ilişkiye girseydin, bu herif de seni sonra istemeseydi, bişiy kaybetmiş olmazdın.
İkincisi, hayatınızı dine, masala, hurafeye göre yönlendirmenin sonu mutsuzluktan başka bir şey getirmez. "Oral caiz mi", "kucağına oturdum abdest bozulur mu". 21. yyda bunlarla kafayı meşgul ederseniz, sonu hep mutsuzluk.34 Yorumla
Soran+1 yılCok yanlis dusunuyorsun Allah affetsin ama biz evlenmeden once iliskiye girdik zaten 5sene sevistik zinaya girmis oluyor bu ve tovbe ettik. tanimak veya tanimamakla hic ilgisi yok bu mevzunun yani
- +1 yıl
Ooo süper. Yav 5 sene yapmamış adam, hiç mi kıllanmadın? Demedin mi "ben bu adamla cinsel anlamda mutlu olamam" diye? Tabi "zina" yaptığın için geri dönüşü de olmadı. Yani sıkıntı gene dini kaygılarınız. İkisi arasında seçim yapmanız gerekiyor, ya hayatınız, mutluluğunuz ya da hurafeler. Sen hurafe demişsin.
Soran+1 yılHerseyi dine yuklemeden konusamiyormusun sen? cok takinti yapmisin gerek yok😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeli misin sakin bir daha yalama! Bir dahaki sefere sen de bana yapsana diye acikca iste. Elinle de oyna, kafani da gomup yala bu senin baslica gorevin diyeceksin. En nefret etigim sey tek tarafli oral yapilmasi, buyuk bencilliktir bu. İnsanlar temiz olmayan birine yapmak zorunda kalabiliyorken seninki tertemiz esinden tiksinirse bir sorun var demektir. Eger yapmazsa sen de bir daha ne yala, ne de elinle oyna. Hayat musterekse her sey ayni yapilacak.
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSimdi herkes tum erkekler ideal erkek olmuş eros olmus yorum yapiyorlar hanimefendi bu turkiyenin aci gercegi cinsel hayatlar internette yazilanlar gibi degil dunya saglik orgutu yillardir acikliyor durumjn vahametini
Simdi esiniz arkadaslari arasinda seks muhabbeti acilinca mangalda kul birakmaz ama icraatta sifir butun erkekler ayni düşünün 10 erkekten 7 si erken bosaliyor gerisini siz anlayin12 Yorumla
Soran+1 yılBazen erken bosaliyor evet ama genel olarak iyi sadece isteksz gbi atesli degil
- +1 yıl
En buyuk sorun bence bu zaten iateksiz sehvetsiz olmasi
+1 yılkocan sevismeyi bilmiyor direk girmesi kötü önce yalanmadık yer bırakmassın okşarsın sevişirsin öpüsürsün yalarsın en az yarım saat 1 saat sevişip sonra ilişki yaşanır 2 3 saat farklı farklı pozizyonlarda ilişkiye girersin her şekilde ve yine yine yalarsın o yalar sen yalarsın böyle yapması lazım ama kocana biraz seks filimi falan izlet :D
30 Yorumlacok odunsu bir kocan var arkadaşım önce usuldan okşayacaksın bakacaksın sıcaklıgını kontrol edeceksin parmaklarla ondan sonra ıslaklıga bakacaksın acaba ne kadar istekli bunların hepsi yerindeyse öpeceksin usulca dudaklarını gezdireceksin öyle hayvan gibi degil tatlı tatlı gezdireceksin.. en son girmeye kalsın iş o ana kadar kadına kadın oldugunu hissettirmeli erkek
80 YorumlaO kilot degil, külottur.
Bknz. TDK sözlüğü.
Ben de esinin kafasindayim. Erkegin penisi kadınınkine göre daha estetik ve daha hijyeniktir. Kadının kanamasi, akıntısı, eksimtrak kokusu, kanser edici baz özellikli rahim sıvısı var. Bunlari hangisi erkekte var? Yalamam, yalatirim.
Biraz zeka ve biraz realite ey hanımlar.48 Yorumla
Soran+1 yılBenim vajinam kokmaz hic oyle birsey yasamadim ayrica gelen sivi migdesini bulandrablir ama ondanda sivi geliyor zevk sivisi bnim neden migdem bulanmiyor ne olursa olsun seks ise konu migde kalmayacak kusura bakma
- +1 yıl
Kanser edici rahim sıvısı mi kanser bulasmaz adamım
- +1 yıl
Rahim agzinda bulunan baz ozellikli sivinin ileri derecede yutulmasinin girtlak kanseri yaptigini ben makatimdan uydurmadım @paramedic93
Biraz mesleginle alakali olarak arastir bakalim, ne çıkacak?
Soran+1 yılHayir boyle bir mevzu yok ayrica ileri derecede bir sivi vs gelmez agzina korkaklik yapma
Soran+1 yılTamamen atesinle alakali sende de ates yok 😒
Kalbna tukureyimm onum n ben olacm satlerce tum delkleri ayk altlandan baslayip sinrz oral uaprm yapmasam zevk almmm kesnkle kadninda ucurum makt delgne bile saerce yalrm mis gibi kokusunu icme cekerm bn olsaydm esinn yerne keske sennnnnn oh
00 Yorumla
+1 yılCahillik böyle bişey ışte, işi bilmiyor ama işi yapıyor adam, sende bikere soyle, Baktın ki yapmıyor, çek kendini geri, çok zor bişey değil bu... Zorla diye bişey yok, ilet kendisine, zaten sebebi direkt ortaya çıkacaktır...
04 Yorumla
Soran+1 yılKac kere soyledim. Benim istekli biri oldgumu biliyor istedgimi de bilir dile dokmek sart degil her defasinda dime? o zorla yalattryor ama penisini ben bir kere bile yapmycgim denedim hic
- +1 yıl
Kısasa kısas uygula sende!!! O yapmıyorsa sende yapma, o zevkini alacak, sen rahatlamadan ayağa kalkacaksin... Yok öyle bir dünya... Ondan sonra başlarsın burada, evliyim ama eşimle seks yüzünden anlaşamadığımız için gözüm dışarı baktı, elin oğlunu buldum, o her şeyi daha iyi yapıyor, beni tatmin ediyor, eşimden daha iyi beceriyor bu işi dersin... Bunların olmaması için ipleri eline al, yoksa durum vahim... İstekli olmak ve istemek yetmiyor, icraat lazım ! Ya ona yaptiracaksin, ya da yapan birine bakacaksın!
Soran+1 yılYapan birine bakamam oyle bir dusuncem olamaz uzakolsun.. fakat karsilikli olursa bu durum hic zevk alamayiz bu sefer cunku bn penis yalamaktan zevk aliyorum o soylemeden yapiyorum be onun da benim gbi olmasini istyrum soylemeden yapmasini icten gelsin istiyorum zorumla olunca kndimi jigola tutmus gbi hissediyorum tat vermiyor
- +1 yıl
İyi hoş güzel diyosun ama, öyle odun biriyle ömür boyu nasıl yatakta güzel vakitler geçirmeyi düşünüyorsun!!! Çekilir mi bu hayat böyle... Biri aktif, biri pasif
+1 yılBunu onunla konuş. Bu sitede hayatında hiç seks yapmamış olanlardan mı tavsiye alacaksın?
32 Yorumla
Soran+1 yılBu zamanda hic seks yapmamis insan mi kalmis zaten yasi buyuk insan cok
- +1 yıl
Ama illa ki ergenler fe gelip cevap verecekler. Bilemezsin ki o kişi deneyimli mi deneyimsiz mi? Sanal ortamda hepimiz çok zengin çok cool ve olgunuz zaten. d. d
+1 yılTemiz olduğunu onu orda istediğini söyle
Seks sadece gir çık değildir ki
Seks aşkla hazla yapılan bir eylemdir onu tk orda hissetmek değil iliklerine kadar hissetmektir...20 Yorumla
+1 yılÖküz adam ya çok korkuyorum boyle biri ile evlenirsenM diye
54 Yorumla- +1 yıl
İnş evlenmezsin
- +1 yıl
@tombik_ozan Aminnnnnn
- +1 yıl
- +1 yıl
@tombik_ozan :)
+1 yılEşinden beklemelisin bunları bencil olmasın o kadar. Seni alırken mal niyetinemi aldı o eşisin onun tatmin etmeli.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende yapma ona bu kadar basit herkes sevecek diye işey yok bana göre çok kötü bir olay ama biri bana yapmak istersede hayır demem ama ben yapmam ve baştan söylerim
10 Yorumla
+1 yılBen anlamıyorum zaten bazı erkekleri
ya oral bu işin en tatlı tatafı neden yapmıyorsunuz ben eşime sık sık hatta nerdeyse her seferinde yapıyorum
Oral yapmadan yakanadan yalatmadan seksmi olur35 Yorumla
Soran+1 yılAtesli olmak gerekiyor sanirim boyle olmak icin
- +1 yıl
Ağzının tadını bilmek yaptığın üşten zevk almasını ve zevk vermesini bilmek yeter bence
Yalamak çok zevkli neden yapmıyor anlam veremiyorum - +1 yıl
Konuşsana söyle bende istiyorum de
Soran+1 yılIcinden gelsin niye hep soyleyim ki
- +1 yıl
Hep söyleme bir defa söyle
Şimdiye kadar hiç yapmadımı?
+1 yıl'namazımda biriyim' diyorsun, fakat bunun zaten yanlış bir şey olduğunu bilmiyorsun.
21 Yorumla
Soran+1 yılAma iste malesef oluyor istyrum
+1 yılBen keyifle yapıyorum genellemen hoş olmamış ayrıca bunu bekleme, dile getir eşine karşı ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılEşinle konus bunları rahatsız olduğun herşeyi söyle ona.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBari namaz kılıyorrum deme millet gerçek müslümanları böyle sanıyor
119 Yorumla- +1 yıl
Müslümanlar s1kişmiyo mu? Mitoz mu çoğalıyosunuz siz?
Cevap sahibi+1 yılDediğimi anlasaydiniz bunları yazmazdiniz
Soran+1 yılBuraya yazmam yanlis olabilir gunahtirda ama kimse tanimiyor beni gormuyor bilmiyor baskada kimseye anlatamiyorum napmaliydim
Cevap sahibi+1 yılNe oldu sen buraya yazınca ne oldu ha söyler misin, bütün özelinizi yazmak zorunda mısınız , vallahi bak namaz kılıyorrum demeyin gerçekten o ayrıntıyı eklemeyın en azından
Cevap sahibi+1 yılBir kadın kocasiyla yaşadıklarını kimseye anlatmamıli kaldı ki burası bir dolu insan... sizi tanımamamiz bir şeyi değiştirmez Allah sizi görüyor efendim
- +1 yıl
Sanirim gorus paylasan erkek namaz kilan insan haramdan uzak durur oral dinen haram kilinmistir hatta insanoglunun yuzune küfür etmek bile cok buyuk gunah
Galiba bu yuzden uyarmak istedi
Cevap sahibi+1 yılNe olduğu belli olmayan zūppelerle dolu burası naparsın
Soran+1 yılEsimde gunah diye oral yapmamaya basladik bir ara ama ben zevk alamadim o iliskiden
Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Iste bu yuzden kadinlarimizin cocu sekse doyamiyo tam anlamiyla yasayamiyor mslesef baskada diyecek bisey bulamiyorum inan
30 Yorumla
+1 yılBen yapıyorum bu işler karşılıklı olmalı. Tek taraflı olmamalı karşındaki insanı eşin dahi olmasa sevgilin bile olsa bence yapman gerekir. Ben öyle yapıyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNamazlı niyazlı biriysen buraya böyle şeyleri yazmaya utanmıyor musun?
Git kocana söyle burdakiler ne yapsın
Sizin dininizce günah değil mi?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliğreniyodur vajina koku, bakteri toplamak için uygun bir ortam olduğunu bildiği için.
04 Yorumla
Soran+1 yılIgrencegi hic bir durum yok belki suyum geldginde agzina igrenebilir ama bir erkek bundan tiksinebilir mi ki?
Cevap sahibi+1 yılaynen o yüzden yapmıyordur.
şahsen ben sevdiğim bir insanı mutlu edebilmek için bunları takmazdım. zaten vajina yalamak çok istiyorum ama evlenemedim bir türlü :D vajina yalamak gibisi var mı ya, herşeye rağmen yine de yapılmaya değer birşey. suları ağzıma yapışsa da yine de takmazdım ben. yalarken onun gözlerinin içine bakmak ve nasıl zevk aldığını izlemek bana da haz veriyor çünkü.
Soran+1 yılOnu da senin gibi kadin yokluguna surmek gerekti belkide daha farkli olurdu
Cevap sahibi+1 yılben bakirim yalnız. hiç ilişkim olmadı şimdiye kadar. evliliğe saklıyom kendimi :D
Normal erkek yapar, işi bilmeyen ya da kadını sevmeyen erkek yapmaz.
28 Yorumla
Soran+1 yılIkiside degil cani istemiyr heralde zevk vermiyor ona benimlede zaten nasil olsa iliskiye grdgi icin o kismi sallamiyor ellerini affedersin de zorla goturuyorum vajinama. hic olmazsa dokunsun diye sanki elini parcalayacaklar
Soran+1 yılHeralde zaten istekliyim daha cok istekli olur daha aktif olurum
- +1 yıl
Erkekler hep alışmış ne yazık ki, zaten elde var ben ne yapsam sevişecek benimle demeye. Ben orgazm olsam yeter diye düşünüyorlar. Kadını düşünen yok. Sen orgazm olmasan bile sorun olmaz onun için, bir gün yalandan da olsa söyle ben boşalmadım diye kesin ya yorgunum diyecek ya da kaçacak. Evlilik demek her şeyin eşit olduğu anlamına gelir. Ya kabul edeceksin bu durumu ya da onu adam edeceksin.
Soran+1 yılCok ozel olcak amasoylemeliyim mesela yaninda doymadigim zamanlar o bosaldiktan sonra kendimle oynuyorum ses etmiyor elini vajinama goturuyorum bazen hic olmazsa oynasin diye zorla yapiyor ve birakiyor cok inciltci bir durum aglayasim geliyor
- +1 yıl
Tahmin ettiğim gibi. Cezalandırsan onu gider aldatır. Yani sevişmesen başkasına gider. Sen kendini orgazma hazırla her zaman yoksa aklın kayar başkasına.
Ben kendi adıma her sevgilime de yaparım oral seks çünkü kadın ne kadar zevk alırsa erkek ondan kat kat fazla zevk alıyor sonunda.
Soran+1 yılOnun libidosuyla alakali olabilir mi peki? yani mesela uzun sure gercekten kendini tutabiliyor bosalmayabiliyor
+1 yılparayla imanın kimde olduğu bilinmezmişş bu konuyu onunla konuşsaydın daha net cevab alırdın yok illa yalatmak istiyorsan buyur konuşalım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. senden önce birisinin kokmuştur ondan dolayı istemiyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yılHyr olmadi
Senin kocan oral yapmamasina birsry diyemem ama oksamiyosa bile seni sulandirmiyosa k. bakmada tam bir bencil okuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bunu söyle eşine konuş bir şekilde evlilikte bile sorun çıkabilir sonra
00 Yorumlasen yalamayana denk gelmişsin ben hiç affetmem yumulurum direk severim çünkü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ağzının tadını bilmyor demekki :)
yda temiz değildir.00 YorumlaBunu isteğidini eşinle belli etmelisin , teşvik etmelisin elini tutup oraya götür,
00 Yorumlasenın adamda bu işi bılmıyor demekkı yalanmassa olurmu hiç
00 Yorumla
+1 yılKonuşmak lazım çözülmeyecek sorun değil bu. Sadece egoistlik
00 YorumlaAcik acik konusmalisin koca olarak onun sana karsi gorevi cinsel olarak seni doyurmasi
00 Yorumla
+1 yılKimileri öyle ama oralsız seks olmaz ya zaten kadını kıvama getirmek için oral şart
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılo vajinanın tadını bikere alsa bidaha vazgeçemez ama dediğin gibi istemesi lazım zorla olmaz bence sende yalama belki dank eder kafasına
00 Yorumla
+1 yılKardeşim seks yapma sıklıgınız nedir? bence hiç bir şekilde anlamıyorsa sende ona yapma ve bu zevkten mahrum et ki seni iyice anlasın
00 Yorumlayalaması lazım hatta diliyle içinde dans etmesi lazım :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılBen yalarim canim o yalamayan biraz kil kuyruk biridir, tiksiniyordur filan.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşim kokusuda önemli.
Bazı vajina kokusuda kötü oluyor bu yüzden yalanmasi hiç iyi olmuyor...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnamazında bırıysen oral seksın de haram oldugunu bılmende fayda var :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizde de öyle bir durum var ama tam tersi ben çok seviyorum yalanmayi ama eşim hiç istemiyor yalamay i oral yapmış ayda ancak bir oluyor. Biraz bence eslerimiz bencilce davranıyor kendilerini daha çok düşünüyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. çok üzüldüm sevişme yapmadan sadece kendini düşünüyor desene yardım etmek isterim sana
00 Yorumla
+1 yılEsinize bu durumdan iydugujuz rahatsizligi dile getirin
00 YorumlaSende ilginç Birine ben diyosun belki sarkık yır güzel değildir fiziğin ondan yapmıyodur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. gerçekten senin adına üzüldüm, sanırım tecrübesi yok, yönledirsen biraz nasıl olur?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerden buldun bunu ya.. Açacak o ayaklarını yirmi dakika dil darbeleri ile içine içine tadına bakacak. Klitorisi yer gibi emcek. Sonra okşama modayla iyice açıp öpüşerek ilişkiye başlayacak bitanem..
00 Yorumla
+1 yılKeşke senin gibi eşim olsa. Saatlerce yalardım emerdim. en çok hoşlandığım şeydir
00 Yorumlabukadr sıkıntı yapma bence elbbette isteyecektir bir gün sen yönlendir sevişirken bence
00 Yorumlaçok ayıp etmiş
hep kendisini düşünüyor
böyle olmaz ki00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOyyy kıyamammm tercihi yanlış yapmışın taaa en baştan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelkı ıstmeıyodur ben yalıyorum meslal kılsız olsun sorun yok yalanır ozman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende aynıyım da evlenince yapmak gerekiyor sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi eşi var her tarafını yalayıp yutması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl yalamaz ya benim en çok sevdiğim şey vajina yalamak : bence eşin senden zevk almıyor
00 Yorumlasaçlarından tut göm kafasını oraya :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılahh ah neden hep bir birine ters insanlar bir birlerine denk geliyor bizdede tamam tersi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilişkide sen boşalıp rahatlaya biliyormusun peki arkadaşım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiraz bencil egoist biri demekki önce kendi zevki. peki orgazm olabiliyırmusun
00 Yorumla
+1 yılKızım sen ayıyla evlenmişsin farkında değilsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. sizin aklinizdan seksten baska bisi olmazmi?
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem