Condom yokken daha cok zevk alıyorum bu yuzden su ana kadar hep sevgılımle gerı cekme yontemını denedık hem ıcıme bosalmasını ıstemedım korunmuyorum dıye hemde en azından evlenınce farklı bı heyecan olsun dıye ıstemedım ve ben gıdıp oyle eczaneden dogum kontrol hapı ısteyemem utanırım :)
05 Yorumla- +1 yıl
tech ay +1
Ben hoşlanmıyordum bence seks yaparken en güzel an boşalma anı ve onu içinde hissetme . O sıcacık spermleri hissetme süper birşey :) tabii iğrenç bir tarafı da geri çıkıp etrafı kirletmesi :)
05 Yorumla
Soran+1 yılKorunma görevi kadına düşüyor kullanılmazsa condom ama.Kadın için zor olmaz mı korunmak?
Soran+1 yılAnkete de hayır yazmayı unutma?
Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Sevmem ama şart.
Kaza olmaması lazım.
Mümkünse en incesi ama, bir de kokulusu. =)00 Yorumla
bence kadınlar daha çok hoşlanır ama erkekler genelde hoşlanmaz...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yıltabi ki tüm çıplaklığıyla hissetmek çok daha güzel.ben partnerime güvendiğim için kullanmamasına izin veriyorum.arada içime boşalmasını istediğimde yasmin kullanıyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılYasmin korur mu kesin?
- +1 yıl
%100 korumaz hiçbir kontrol hapı
Soran+1 yılİçe boşalmadan geri çekersek artı hap korur mu tam?
- +1 yıl
onu bir uzmana sormak lazım :)
+1 yılhmm kondomsuz daha güzel herzaman, ama tabiki hamile kalmak istemeyen bir kadin erkegine gecirecek kondomunu :D
01 Yorumlahayir benden niye kornmali yaaa incirim ondan ten-tene deymelidr hiss etmeliyiz beraberce
05 Yorumla
Soran+1 yılAnketi de cevapla ama hayır olarak:)
+1 yılhoşlanmam bnce yani sonuçta ilk olacak ve ne o öyle insan tenini hissetmek ister..
hamile kalınmaması için ideal!00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir tane erkek hoşlanırım yazmamış. Köküne kibrit suyu bunların ya. Tonla hastalık barındırıp geziyorlar desem kızarlar. Ay güveniyorum da bilmem ne diye. Kondomsuz orgazm olamıyorum kolay kolay. Aklıma sürekli hastalık riski geliyor. Bu yüzden evet.
00 Yorumlahoşlanıp hoşlanmama meselesi değil, 21.yüzyıldayız, hijyene önem veririm ve kullanırım
00 Yorumla
+1 yılne gibi dezavantajları var kondom un ?
00 Yorumlabütün vücuduyla ortada olmalı bence
00 Yorumla
+1 yılEt ete değecek.
33 Yorumla
Soran+1 yılHayırı da işaretlemiyi unutma.Anket sonucu var.
doğallık iiyidir :D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar