şimdi diyanet te böyle saçma birşey çıktı ya herkes inandı ben inanmıyorum bu saçma bence ama hakan ural ve kızı hakkında ne diyorsunuz kız küçük değil ve öpüşmeleride şehvetli bunlar seks yapmışmıdır yapmamışmıdır ben yapmışlardır diyorum kız küçük olsa anlarım len kız 6 yaşında olsa öpmekden kaçınıyor insan
saçma yapmamışlardır baba kız sadece öpüşüyor
bence şehvetli ve ensest yaşamışlardır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şimdi diyanette baba kız şehveti için ne diyorsunuz?
Bunlar yapinca cagdas modern insan oluyorlar, Diyaneti maksatli soru sorup olayi carpitip, anlamindan cikarip , iste ISLAM bu demek icin yapilmis bir oyun...
Dini bir tarafa birakalim, neden annelerimiz babalarimiz yanimizda ciplak gezmesi uygun degil? insan seytana uyup sehvet duymasin diye olabilirmi? simdi diyaneti kinayanlar, kiziniz yaninizda ciplak gezebilirmi? gezerse sehvet durumunuz nasil olur? Diyanet ensest iliski yapabilirsiniz demiyor, cünkü eneste varincaya kadar en azindan zina olayi var, HARAM oldugunu bilmeyen varmi?
Böyle seyler hakkinda bir yargiya varmadan iyice arastirin ve aklinizi kullanin çünkü dine resmen dil uzatiliyor hiç affi yok cennet yüzü bile göremeyecekler.
En İyi Cevaplar