Çok seksi bir bölge bana göre göbek deliği.Bunla ilgili fantazilerinizi
paylaşırsanıız sevinirim.Erojen bir bölge midir ayrıca?
paylaşırsanıız sevinirim.Erojen bir bölge midir ayrıca?
Sevgilim birkeresinde gøbek deligimi ellemek istemisti, eliyle icine dogru bastiriyordu ve sonra optu. Ben sadece gidiklandim. Onun Hosuna gittigi belliydi ama ben pek anlamamistim..
göbek deliğime dokununca tuvaletim geliyo benim :(
:D
bu konuda yalnız olmamak güzel :D
Gobek delıgını gordugum anda etkılenırım.. O derece yanı Bu gobek delıgınıde anlarımda Bu ayak fetısıstlerını anlayamıyorum bır turlu nasıl yalıyorlar cozemıyorum...
yurdumuza serdar ortaçla(karabiberim) giren göbek deliğinden zeytin yeme furyasına kapıldık zamanında memleketçen:DD
Cevap
8Cevap
kızlar bellerinden goguslerinden boyunlarından dokunulmalarından hoslanır bildigim gobek deliklerinden anca gıdıklanırlar sen gobek delikleriyle ugrasıcagına az elini bellerine dola
boynundan hafifce tutup dudagına tatlı bir opucuk kondur ;)
ugrasma boyle ilginc fantezilerle sanki hep aynı sekilde yapıyomus gibi baska seyler arıyosun :D
Sana kız bulup evlendircem.. Taktın kafayı sen sekse.. Evlen kurtul Yok evlenmem diyorsan ver kurtul :))
Bİrde soruya cevap alabilseydim:)
Fantazilerimi paylaşmak istemiyorum :)) Şaka nan özgürsün bu soruyuu yazmakta aklıma Müstesna sanatçı Serdar ortaç ve zeytin geldi :)))))))
Fakat haklsın bu göbek deliği seksi olmasa oraya piercing yaptırılmaz. Ben kendim bile orya dokunamam acıyo gibi geldi.:)
Bence çok seksi bir bölge:)
bence bakınca seksi de elleyince pek öyle olduğunu düşünmüyorum daha böyle bi hissi yaşamadım :D ama kulak ısırma ve öpme beni kendimden geçirmeye yetiyo ♥
bana göre çok etkili bir bölge değil ama sevgilim pek dilinden düşürmez elini de pek çekmez o da çok ilgileniyor hatta bana tuhaf bile gelmişti
Aslında önsevişmede vajinayada yakın olduğu orayı yalamak öpmek tahrik edici olabilir bence.
evet öyle düşünüyo olabilir ama hoşuma gitmiyor diyemem tabiki
o herşeyin en iyisini bilir hoşuma gitmiyor demedim ki :)
Ben de merak ettim sen burun deligini kullanarak fantazi türetebilir misin ?
ahahahaha :D
viski döküp yalayabilirsin : )) bir filmde görmüştüm çok tahrik oldum : ))
bence çok hoşuma giden bi bölge yalamayı ve okşamayı çok severim :DD
bi o delik kalmıştı zaten
tekilayla kullanıldığında evet..
Ağzımla puuurrrr yapıyom
Zeytin koyarım sevgilimde göbeğimden yer.
:)
zeytin hiç peynirsiz olurmu :)
bana çokda ilginç gelmedi göbek...
çok göbekliyim işe yararmı...
Bi kulak arkasi kaldi sanirim artik.
gobek delıgımden sanane yaa :D
Abazan avi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar