Arkadaşlar sizce cinsel ilişki yaşı ne olmalı
ve
kaç yaşında cinsel ilişkiye girdiniz?
ve
kaç yaşında cinsel ilişkiye girdiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlişki yaşı diye bişey olmamalı diycem zaten de yokmuş ohh :D
Her insan olgunluğu farklı yaşlarda yakalar o yüzden genelleme yapmak doğru olmaz. Kalıba sokmakta doğru olmaz ama kesin olan birşey varsa o da şudur. Erkek içinde kız içinde o olgunluğa erişmiş olmaları çok önemli sonra haydar başa soru soran bir nesil ortaya çıkıyor çünkü.
burda yazanların % 90 beyler bayanlar sadece hayalinde olanı özendiği şeyleri yazanlar çok yok ben 17 de girdim yok şu pozisyonu seviyorumm siz siz olun evlenmeden bu işlere bulaşmayın her şeyin yeri ve vakti vardır. Herkes onuru ve gruru için yaşamalıdır sevgili arkadaşlarım
4 senelik bir sevgili sürecinin ardında 26 yaşındayken ilişkiye girdim. önceden de çok büyük konuşurdum evlenmeden asla yapmam diye. asla diye bişey yokmuş bi anlık bişey oluyor bunu anladım...
23 yaşımdayım hala girmedim kimine göre çok geç kalmışım kimine göre evliliği beklemeliymişim kader kısmet diyoruz ve önümüze bakıyoruz
Cevap
9Cevap
15 yaşımdaydım. berbattı çok kötüydüm. karşımdaki benden yaşça çok büyük ve tecrübeliydi..17-18 erkek için iyi bir yaş bence...
karşımdaki 24-25 yaşındaydı. türkçe öğretmenimdi. çok güzel bir kadındı. o gün hiçbir birleşmemiz 5dakikayı geçmedi:) erkenden hedefe varmak isteyen koşucular gibiydim. seks adına hiçbir bilgim tecrübem de yoktu. 2 yıl beraber olduk. 2 yıl içinde 10 yıllık tecrübeyi edinmemi sağladı. ama ilkinde aşırı heyecan vardı.
Şu ana kadar yaşamadım , evlilik öncesi yaşayacağımıda pek sanmam ...
Bence her iki taraf içinde evlendikten sonra yaşanmalı...
Alkiiiiis (:
Yabanci bir ulkedeki genc kiz 17 yasinda bekaretini kaybediyorsa 19'unda deep throat'ta yuksek terube sahibi olmayi amac edeniyor.
Gel gelelim ki ulkemizde cogunlugu 25 yas olmadan cinsellik hakkindan konusmaya bile utaniyorlar.
yaş ile ilgili şu diyemem ama
herkesin kendisini hazır hissetmesi ile alakalı bir durum diyorum..
genede 15 yaşından önce bir kız için ve 17 yaşından öncede bir erkek için erken olduğunu düşünüyorum..burada sorumlulukda önemli tabiii...
19 yaşımda girdim ve hiç pişman değilim çünkü inş evleneceğim adamla girdim onu çok seviyorum onunla sevişmek dünyaya bedelllll
Bişey diyim mi şuan okadar çok seviyorum ki ve 2 seneyi geçik süredir birlikteyiz şuanki duygularımla asla pişman olmam. Ama insanoğlu çiğ süt emmiş eğer gün gelirde beni ortada bırakırsa ozaman hayatım kayabilir:( Bu arada güzel dileklerin için sağol
16 yasmda girdim aam halada bakireyim bazen pismanlik oluyor bazensee yok
senin anal yaptığını ve kucak sevdiğini tüm site biliyor...!
yok be nerden tanışcaz:D yazıları takip edersen üyeler hakkında bildi sahibi olursun zaten ve bu azeri kızımız genel olarak her cinsellik sorusunda anal sex yaptığını ve kucakta oturmayı sevdiğini gözümüze soka soka yazdığından biliyorum:)))
ya bence artik bizlari rezil etme burda alina..anlatik iste anladik
Kendini hazır hissettiğin, pişman olmayacagın zaman. Ki bu herkese göre değişir.
17 yaşında girdim ve o insanla hala beraberim. ama keşke evlendiğim zaman ilkim olsaydı. pişmanmıyım diye sorarsanız keşke olmasaydı diyorum
aslında güzel geçti ama çok agladım sonra inanamadım bu yaptığıma kendme çok kızdım evlenince ilk olmasını isterdim kim istemezki o heyecanı yaşamak. Şimdi bile düşünüyorum ayrılsak ne yapıcam diye o evlenicegim adama ne dicem diye..
daha evlenmedim işte evlenmeyi düşünüyorz ama
20 yaşındayım
yok hayır ilk defa onunla yaptım zaten herşeyimi ilkimde sonumda o olucak inşallah :) ama eger ayrılırsakda bidaha asla kimseyle beraber olmam
başlarda korunmuyorduk geri çekme yöntemiyle yapıyoduk sonradan korkmaya başladım adetim gecikti falan artık prezervatif kullanyrz
yan etkileri var onunda yok yok anlamadım. bu geri çekme yöntemyle hamile kalma oranı kaçtır acaba
Geri cekerken sevgilinin penisinden bir damla bile icine gitse senin hamile kalmana yeter hatta bosalmadan once gelen zevk suyunda bile sperm oldugu soyleniyor.
Dogum kontrol haplarinin nasil sakincasi var benim partnerim kullaniyo ve ben icine bosaliyorum birsey olmuyo deneyebilirsin prezervatifle olmuyo, tam bosalirken geri cekmede olmuyo yinede sen bilirsin.
Hmmm teşekkürleer denicem
ben yapmadım ona . ama o bana yaptı
anlatılmaz yaşanır ya uçuysun :D benim midem kaldırmıyo o yüzden üzerime :)
karnıma
yok hic bakmadım
2 3 hafta olmuştur yk yok yapmam :D
kadınlar erkekler gibi değl iradeliler hiç yapmasamda olur :)
aaaa ama :d
bilemiyorum :D
görüşürzz
ne zaman evlenirsen o zaman en doğru zaman.
evlenince olmalı daha yaşamadım
tebrikler
Evlenmeyi beklemelidir insan .
24 25 iyi kızlar için
ne zaman evlenirsen o zaman...
yaşı yok
daha giremedik :))
12,5 felan.
salla nasılsaaaa burdan palavraları savurmak beleş:)))
AGAYA.
9 falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar