Yeni Evlendim Eşim Bakire değilmiş birçok kişi ile fotoğrafları var çok uygunsuz?

Yeni evlendim bana kız olduğunu söyledi adetli gününde beni kızlığını bozduğuma inandırdı... Daha önce birçok kişi ile ilişkisi varmış... Karı kocayızşuan.. 2 aydır görüntüleri seyrettirdiler bana Facebook tan attılar Evli olmadığı insanlarla uçuk bir ilişki yaşamış bana oral bile yapmıyor salağa yatıyor herhalde ya da benden hoşlanmıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşım bana mesaj attı istersen arkadaşlığımızı bitir beni sil ama ben bunu sana söylemezsem kendimi affetmem bilmen lazım dedi resimleri videoları attı bana... Eğer beraber olduğunuzdan haberim olsa bu ilişkinizin ilerlemesini engellerdim dedi.. Araştırmadan evlenilir mi be Kardeşim kendine bunu nasıl yaptın ben sana kızıyorum dedi... Madem Böyle biriyle evlenecektin Genelevinden. alsaydın en azından sevaba girersin kotu yoldan dönerdin diye... En azından onlar kendini gizlemiyor dedi..
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl affediyim nikahıma aldım ama o videoda gördüklerimin hiçbirini yapmıyor beni kullanıyor saf yerine koyuyor... Kendini kullananlara verdiği değeri bana vermiyor ben nasıl onu seviyim affediyim..,
Yeni Evlendim Eşim Bakire değilmiş birçok kişi ile fotoğrafları var çok uygunsuz?