Evet azmış, cinsel istekleri de tavan. Ergen kafa ile güya başka kadın diyerek seni kıskandırmak istemiş. Senin de aman yapma, benimle seviş, başka birine bırakmam demeni beklemiş. Durum bu. Sana tam anlamıyla sokulamiyor, belki tepkiden çekiniyor. Başka kadınmış, daha sana kendini açık ifade edemiyor, başka kadına mümkün değil gidemez. Bırak o elemanı. Evlenmeden sevişme.
sizin yapacağınızz muhabbeti dedim okurken kusura bakma biri birine güzel insan diyor diğeride kızmıyor bana dese ana bacı düm düz kayardım küfür ederdim ne biçim midesizlik anlamadım gitti
ve başkalarını arzulayan adam srni çıplak görse ağlata ağlata tecavüz eder bir sie demek istiyorum soruya arkadaşım böyle ilişkiye de sie sana da sie onada :)
güzel insan değil ks o la kardeşim yazdım çevirmeyin her haltı daaa
o ro s pu çocuğu yazdım düzeltmeyin deli olacam :D :D
Bence o cocuk Sapık canm küfürlü konuşmamalı bir erkek ayrıca
Iyy ne kadar kültür seviyesi dusuk bir muhabbet öğk
Cevap
37Cevap
Sevgilinle diyalogun böylesi ne kadar rahat küfürleşebiliyorsunuz onu geçtim özelini neden paylaşıyorsun ki? Yani siz kızları anlamak güç! O küfürü ben yemiş olsam kıcına tekmeyi basmıştım çoktan. Sonuçta yazabilir arzu edebilir fiilen bişi olmadığı sürece sıkıntı yok. Zaten sende istiyonda işte tavırların ağırdan satarım cinsinden.
Nakadar salaksınız. Sizi gidi trollculer sizi. Sie.
Çok berbat bir diyalog var aranızda siz bence saygnzı yitirmissnz küfürler hava da uçuşuyor
fake soru zaten.
bence siz birbirinizi beynine sokun, nasılsa kullanmıyorsunuz belli; muhabbetlere bak güzel insan , sie filan; kerhanedemi çalışıyorsunuz anlamadım ki nasıl bir ergenlik bu diyecem buradaki aklı başında ergen insanlara ayıp olacak.
ya çocuk sana yürüyor. Ne canımsın ak. Versen nefes almadan girip çıkacak bir yerlerine. Şöyle kendinizi çok masum bakire ayaklarına atmayın.
Bu ne a*mına koyim ilişkiye bak oro*pu çocuğu a*k sie felan? Sizin yaşamanız hata.
Fake... niye buna ihtiyaç duyar ki insan? Senin olmayan bir şeye niye benim diyorsun?
Ya neden birbirnize kufur ediyorsunuz ozellikle sen kiz halinle o da sana ya ben o kisma takildim kufur olayiniz sordugun sorudan daha onemli
Abaza uydurmasa sende hemen ye beline sarılamıyormu ya da yuzunu tutamıyormu erkeğimmiş özellikle buluyorsunuz boyle tipleti yahu 😒
Ya bana ver ya da ben bana verene giderim diyor
Erkekçesi bu
Yaşlar 15-16 herhalde böyle çok kötü konuşmaları yeni nesil ergenler yapıyor sokakta bir kaç kez şahit oldum.
kolları uzun olduğu için değil hoşuna gideceğini düşündüğü için kalçanı ellemiş ama sen tecrubesiz olduğun için anlamamışsın sie et bu çocuk seninle yatmak istiyo
Adam 7/24 halay cektigi icin elleri asagida uyusuyor:))
Senin nabzını ölçüyor. Dikkat etmeni ve bu konuda fazla yüz vermemeni tavsiye ederim.
hahashdahd ya ya krize girdim ellerim uzun aşşağıda uyuşuyo boş durmasın hesabı jksdkajfhasdhashdas
Adam belli etmis saka filan hikaye agzini aramis o zaten senin haberin olmadan yapar ben erkegim laflarina ancak saf kizlar kanar
bu kadar gereksiz bir diyolog görmedim.. ergen misiniz ya
kardeşim mu? ya mi? Siz sevgili oldugunuzdan eminmisiniz?
seni götürüyor nasıl sevgilisiniz su cümlelere bak ya
Birak ya bu oğlanı ben sevdiğim kıza dokunmayı geç bakmaya kıyamıyorum
tamam da çocuğun o çocuğu olduğunu nerden bildin :S
öperken kalçandan tutması normal durduk yere elliyosa istiyodur zaten sevgilisiniz bence takılma böyle şeylere
seni he yerine koymaya çalışmış yaptığı açıklama çok komik elleri uyuşuyormuş... bence niyeti iyi değil
Kendini tatmin etmek için koymuş işte saf olma
Ne kadar mal ötesi bir sohbet.
Ayrıl bence bunu aklı başka yerlerde.
Hem sapık, hem de edepsiz 😡
Iosun versiyonu baya eski milletti kekleme bence
He ya. Bu konuşmaya sokum.
Sizin ilişki o... gibi :S
bu nası bir konuşma ya?
Abicim siz nerenin ergenisiniz ya
nası bir muhabbet bu ya
Orta okula gidenler icin normal
ya sie ney lan, çocuk baya ergenmiş.
Erkek arkadasının yası kac allah askına
Ne sikimsonik bir ilişkiniz var sizin
Sevgilim bana güzel insan diyecek vay haline.
küfürlü konuşmanında bir adabı var
Yas kac 15 mi?
Evet dogru firsatini bulunca seni goturecek...
Ne kadar seviyeli bir ilişki
bu ne bıcım konuşmaa
Azmış hemde çok fena :D
Zeki biri.
yooo sbundan o anlaşılmaz
Ayrıl bu güzel kardeşim den bence.
Pislik ayrıl gitsin ellemişse
Ağzınızın yayını skm
Yaşlar 15 sanırım?
Kesin denemelisin
Salaga yatma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?