Selamlar ben 24 yaslarinda yakisikli denebilecek birisiyim.Karsi komsumuz 26 yasinda guzel alimli evli ve 1 cocugu olan bir kadin.Kadin surekli bizde oturuyor aramiz cok iyi ama bana baska gozle bakiyor sizce ona nasil bir karsilik vermem gerekiyor ?
Cevabın nedir?
+1 yılOnun ile bu konu hakkında konuşmayı deneyin. Böyle birşeyin imkansızlığını ve yanlışlığını anlatmanız gerekir. Kadın hakkında ,çekici falan, diyorsunuz. Siz de sanırım ona karşı boş değilsiniz. Kendinize ve ona bu kötülüğü yapmayın. O gelmeden evden çıkıp, o gittikten sonra eve gelebilirsiniz.Devamlı siz de oturuyor olabilir. Sizin ile yaşamıyor ya... Mutlak evine gidiyordur.Siz tavır koymazsanız, başınız çok büyük derde girebilir.Onun yuvasınıda yıkabilirsiniz. Anlık değil, ilerisini düşüneceksiniz.
213 Yorumla
Soran+1 yılyaa erkek olark bos degilim olamam da.Erkeklik ic gudusu mantik olarak sozlerine sonuna kadar katiliyorum
- +1 yıl
Erkekler günde milyonlarca kez bunu düşünürler. Siz bunu kendinize hakim ve olgun biri olarak yapmalısınız. Erkek olarak boş değilim, olamam da nasıl bir tabirdir. O evli ve bir çocuk annesi genç bir kadın. Bekar veya dul değil ki böyle düşünme hakkını kendinizde görebilesiniz. Aklınızı başınıza devşirin. Ateşle oynamayın.Canınız çok yanar.
Soran+1 yılama iki taraf istekli olunca cok farkli oluyor.Ister istemez ksyiyorsun o tarafa dogru.Dayanamiyorsun yaa ister evli ister dul hic farketmez cekiyor cunku seniii
- +1 yıl
Hayır! Yok böyle birşey.Sen tavrını koy ,bak bakalım sonra yanaşyor mu? Kötüyü karıştırma sakın.
Sen mutlu olacaksın diye, bir başka adamın mutluluğunu yıkmaya ne hakkın var? Yatakları ayrı olabilir o onların meselesi, zaten sen kendine sahip olmayı istemiyor ve bilmiyorsun. Bir anlık zevk, çok canlar yakar. Adam gibi git, tavrını koy. Madem evliliği kötü o zaman boş olunca gelsin sana... Harama el sürme...En büyük günahı işlersin.
Soran+1 yıltavir koyamiyorsun isteee.Tam aksine ksrsilik veriyorsun cunku sende onun.istedigi istiyorsun.Evet bir baskasi kotu olabilir ama olmuyor olmuyr olmuyor
- +1 yıl
Senin acil oradan başka bir yerlere gitmeye ihtiyacın var.
Soran+1 yılyoo mesele abazalik degil gonul iliskisi uzerine kurulu birliktelk
- +1 yıl
Abazalık demedim ki zaten. Sadece yanlış birşeyler yapmamanız için bir süre tatile falan gidin. Başka yere gidin.Sizin ki yanlış ve yasak bir gönül ilişkisi...
Soran+1 yılhay boyle yanlisliga.Ama kismetse 1 ay sonra antalyaya tekrr gidecem sanirim o zaman biter cnku tum yaz gelmeyecem
- +1 yıl
Ben artık bu konuda bir yorum yapmak istemiyorum. Hayırlısı olsun sizin için en mantıklısı bu zaten, biraz tatil iyi gelir.
Soran+1 yılyorumlarini tek tek defalarca okudum diline,yuregine saglik beni kotu bir yoldan cevirdin cok tsk ederim...
- +1 yıl
Ben değil, Allah sana yardım etsin. Umarım kimsenin canı yanmaz.Saygılar.
Soran+1 yılyanmayacagi inancindayim rabbim bana yardimci olur ins saygilar...
En İyi Cevaplar
Öncelikle diğer abazalar gibi kadının üzerine atlamaman gerçekten takdire şayan..(Tabi evli çocugu var felan diyedir de neyse ...) Bence sana cinsel gözle bakıyosa seninde tepkin sert olmalıki birdaha yapmaya cesaret edemesin eger nefsine hakim olamazsan bi bakmışssınız yataktasınız...
18 Yorumla
Soran+1 yılhalen olabilmenin pesindeyim cunku ok yaydan cikmak uzere.O kisi de bana yatak odasinin.ayri oldugunu soyledi.:((
Soran+1 yılne bilim aklima hep art niyet geliyor gelecegi dusunemiyorum.En azindan onunla dusunemem
Soran+1 yılkocasuninda gozu disarda :))
Soran+1 yılama ole koca kocaligini kadin kadinligini yapmiorr :)) asil ben guzel yorumlarin icin tsk ederim :)))
+1 yılVay be kızların mesajlara bak. Hemen çocuğa sarmışlar. Çoğu ''Şöyle yaparsan böyle olur da karın olduğunu düşün de vs. vs.'' yazmışlar. Güzellerim bunu bu gizlicana yapan bir kadın onu unutmayın. Güzel gizli kardeşim sen nasıl karşılık vereceğini bizden önce seçmiştin zaten, şuan sadece teyid etmek istiyorsun seçimin her neyse. Buradakiler değil senin hayatını senin bedeninde yaşayanlar, o sensin ve kendine göre ne gerekiyorsa o şekilde hareket edeceksin.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynn kararimi verdim aslinda ama onlar erkek.olsa o kisiyi gorse yuru be beline kuvvet derler :)))
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevli güzel alımlı üstelik anne olan bir kadın hayatındaki herşeyi riske edip senin gibi bir keko ile birlikte olmak istiyor oyle mi. kardeşim gidin hastalıklı abaza fantazilerinizi başkalarının üzerine kusun. her gün yüzüne baktığın kocası biliyormu senin bu hastalıklı fantazilerini. hiç mi utanmanız, arlanmanız kalmadı artık.
42 Yorumla
Soran+1 yılkekomu :))) "fikir sahibi olmadan zikir sahibi olunmaz" anlayana...
- +1 yıl
adfghjklşi +1
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
7Cevap
yaşın olgun bu soruyu sorman çok sçma ne dememizi bekliyosun götür yavruyu mu dicez tabiki uzak durcksın öyle bi niyetin varsa beneden uzak dur diceksin nedicksin
46 Yorumla
Soran+1 yılErkek olarak hosuma gidiyor ama bir kadn tarafneden begenilmek bide evliyse daha cok hosuma gidiyor
- +1 yıl
üzgünüm ama sana ne desek boş senden hayırlı bi iş gelmez bişey olmaz senden herkese yazdığın yorumlarıda okudum ama yok sen bikere kafayı takmışsın rezil ol adan durmayacksın başına kalacak kötü şeyler glck başına biz söyledik sen bildiğini yap yani kadını al altına yatak odası ayrı madm ikinizde azgınsınız yapın madem
Soran+1 yılumarim fikrimi degistirecek bir kiz arkadasim olur.Haklisin ona karsi hisler karsilikli.Onunla birlikte olursam arkasi gelecek.Cunku kocasida sehir disinda cakisiyor.Ayda bir defa belki geliyor bundan isteyerek kurtulmanin tek yolu bir kiz arkadas
Soran+1 yılfantazilerime kurban gitmem umarim :(
- +1 yıl
aptal gibi konuşuyosun sinirime dokunuyo bak cidden ''kurban gitmem umarımmış'' aklın yok mu senin yaa bu kdr insan sana laf aanlatmaya çalışıyo dimi aptallar kendine hakim olamaz umarım aklın vardır saçma sapan hayal kurmaktan vazgeç o or*****pu dan sana yar olmaz ..bide onun p----ine bakmakla yükümlü olcksın bunuda düşün ..veeee can alıcı nokta bugün kocasına bunu yapan yarın sanada yapar unutma ;))))
Gizli Üye(30-35)+1 yılona sana bakarsa sen ona bakma sakın.evli çocuklu kadın sakın bir hata yapma.!
kadını tersleme yoksa hırslanır.ailende bi sevgili muhabbeti çıkar.yapamıyorsan bir ara vaaz patlat.evli kadınların bu yaklaşımları filan.ama kadını kötüleyecek şekilde yapma bunu...16 Yorumla
Soran+1 yılahh ahhh ah ki ne ahh vaaz veresim hic yok desem :((
Cevap sahibi+1 yılaklından ne geçiyor?
Soran+1 yılTahmin ettigin sey :( bitlikte olabilme.arzusu
Cevap sahibi+1 yılo zaman seni durduramayız...ama unutma evli bir kadın.her gece yatağında bir erkek var.sahibi var...sen ise bekar bir delikanlısın.üstelik kadının çocuğu dahi var.buna göz mü yumucaksın.?
Soran+1 yılyok hocam vazgectim zaten artik aramiza mesafeyi koydm cnku sonuma kadar haklisiniz
Cevap sahibi+1 yılsevindim...böyle olaylar gerçekten çok acı verici.bir kadının içine şeytan girdi mi ne yapamaz ki? :/
Komşunuz eve geldiğinde sen de geçip onlarla birlikte laf mı yapıyorsun anlamadım ki ? Çık dışarı ya da odana çekil. Kesişip durmayın elalemin karısıyla.
46 Yorumla- +1 yıl
süva herkes sen ben gibi değil ki :///
Soran+1 yılgidince geri cagiriyor nereye diyor konusalm dio
Soran+1 yıleksili :)) sevdim bu yorumu.Yuz verme dion da gelde verme isteeee
Soran+1 yılen iyi yorum secildi malesef hocm yaa kb
Cinsellik konusunda 333 cevap paylaştı. sakın.senin annende olabilirdi karında olabilirdi o.başına gelmesini istemiyorsan aklını başına al uzak dur.
47 Yorumla
Soran+1 yılama beni etkiliyor yalan degil :(((
Soran+1 yılemin olmak icin surekli uzaktn bktim surekli bni izlio bnle ortk bir syler ypio iltifat cinsel hayatinda yatak odasinda tek ysttiina kadar o derece acik sozlu :((
Soran+1 yılsozlerine sonuna kadar katiliyorum ama erkeklik duygusu agir basiyor
Soran+1 yılmevcut imkanlari degerlendir diyon yani :)))) ama nereye kadr off yaaa
Ona karşılık vermeyeceksin. Evli diyorsun çocuğu var be. Yaklaşma kız mı kalmadı sanki. Bu işlerin sonu hep kötü toz pembe renkli hayatının rengini morartma :d
212 Yorumla
Soran+1 yılyokluklardayim belki ondan karsilik veriyorum :)))
- +1 yıl
işte şuan senin düşüncen: "aman ne olacak ya kadın kendi istiyor uff hemde taş gibi" falandır. Belli yani öyle. Ama hayır bu işler öyle olmuyoooor. Başına dert alırsın. Hem bunu karakterine yakıştırabiliyor musun? Kocasını hep göreceksin. İçin kötü olmayacak mı? Bu bir kere başladı mı devamı gelir. Bir yakalansanız durum bir ortaya çıksa ortada çocuk var onun hayatı kayacak haberin yok mu? Annesi babası ayrı bir insanın hayatı çok zor. Benimkiler ayrı. Lütfen olgun, bilinçli insan gibi düşün.
Soran+1 yılevet bir defadan bir sey olmaz diye dusunuyorum ama sonra ok yaydan ciktigi zaman surekli bir seyler olacak tkerrlanacak zor asla istemem ki esinden ayrilsin yuvasi bozulsun ama tek tarafli olmamasi en cok beni o zorkuyor.Cunku karsi koyamiyorum
Soran+1 yılson cumlene kadar yaparim ama son cumlede yeminimi bozdum diye ziplarim kesin :)
Soran+1 yıltaman o zaman 1 ay snra antalyadaym ksmtse 1 ay onu sevsemsem bir daha da sevmem zaten.1 Ay sabredecem seni dinleuecem ve eldeki imkanlari degerlendircem :)
Soran+1 yıloyle oyle komsu yok artik gelirse gelsin yuz vermeyecem anlastikmi :))
Soran+1 yılpekiii ona normal bir komsu gibi davranacam oda kocasinda bulsun ne ariyorsa arkadas :)
O sizin evinize geldiğinde sen o ortamdan ayrıl.Gördüğün yerde soğuk davran Hatta karına tembih et hoşlanmıyorum alma şunu evimize de
28 Yorumla
Soran+1 yılyoo bn bekarim ailemle yasiyorum ama kadin.kendini sevdiriyor ailede herkes onu cok seviyor
Soran+1 yıligrenc olsada erkek olmanin farkliligi belkide
Soran+1 yılkizida o kadar tatliki off off yapmak istemiom umarim bir sekilde birlikte olmam
Soran+1 yılsonunda dogru olani yapmaya karar verdim arama cok saglam bir mesafe koyuyorum
O kadın bir gün senide aldatır, hem koltuk altı kıllarını almıyordur bu aralar bence, ayrı yatıyomuş ya gocasından.
13 Yorumla
Soran+1 yılyoo bakimli hatun aliyordur yaa :))
Soran+1 yılvermesse eldekini degerlendiririz :))
o kadın senin karın olabilirdi gizlican. bir de böyle yak.
12 Yorumla
Soran+1 yıloff offfff :((
+1 yıleğer sende ona karşılık verirsen ailede apartmanda işte her yerde karakterim dibe vurur haberin olsun
26 Yorumla
Soran+1 yılama hatun cok saglam yavv :)) oyle boyle degil haniii
- +1 yıl
Aa bak orasına bişey diyemem şansını değerlendir bence :D :D o değilde eve gidip kocasına size gelip sana vermesin ? 2 nizde aids olursunuz haberin olsun :D
Soran+1 yılsapkasiz cikman abi hehehhh :)))
- +1 yıl
şimdi bunu anlamayanlarda vardır :D :D
Soran+1 yılbilemeyecem artikkk :))
- +1 yıl
:D :D
+1 yılHrne kadar yanlışta olsa, kaşınanı kaşıcaksın diye bi' söz var..
atalarımız boşuna söylememiş!17 Yorumla
Soran+1 yılGolgelerin gucu adina diyip simdi uzerine ziplayacam kadinin.Ga verme :)))
Soran+1 yılerkek olsan sen yapma bn yapim derdin :))) amaaa
birgün senin karınında aynısını sana yapacağını düşün ona göre karşılık ver.
211 Yorumla
Soran+1 yıltek cekindigim hususda o zaten yaa :(((
Soran+1 yılbazen arzular mantigin onune gecebiliyor.malesef
Soran+1 yılama mantik her seyi cozemiyorki.Arzular.duygular...
Soran+1 yılmantik sonuca goturmuyor.Sadece yolu uzatarak bos bir araziye atiyor seni
Soran+1 yılo bos araziden cikmak cok zor cunku yalnizsin teksin arzularin var
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzelse ne duruyosun ki, kadının da gönlü varmış zaten.
14 Yorumla
Soran+1 yılAbooo bole deme yavv zaten aramizda 1 kapi var dalarim gece gece :))))(
Cevap sahibi+1 yılDal bence :D
Soran+1 yılondan vazgectim dalacak baska kapi ariom :))
Cevap sahibi+1 yılOoo sende her çiçekten balımı alırım dıyosun yanı :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkadınlar her zaman onların düşündüğünü zannettiğin şeyleri düşünmüyorlar, naapıyosan yap ama dikkat et işin sonunda rezil olmayasın
20 Yorumla
+1 yılBu işin sonu iyi değil.
22 Yorumla
Soran+1 yılbu is mutlu son ile bitecek gibii :))
- +1 yıl
Böyle işlerin sonu hiçbir zaman mutlu değil aksine hüzran ile biter.Bir düşün kimlerin zarar göreceğini.Bir yuva dağılacak,bir çocuk anne ve babasının ayrılmasından çok etkilenecek. Annesiz veya babasız büyüyecek. Annen kadın ile arası açılacak, mahalle sizi konuşacak.Senden çok kadına laf atılacak. Ailen lekelenecek. Kocası hüsrana uğrayıp, depresyona girecek. Sonra en kötüsü, adam alacak eline birşey. İkinizi mezara, kendini de hapishane attıracak ve bir çocuk yalnız kalacak.Hep senin yüzünden
+1 yılbence senin için fesat
12 Yorumla
Soran+1 yılyasadiklarimi bilsn hemen ust kattan daire alir bana ortak olmaya calisirsin :))
- +1 yıl
o zamn sory
+1 yılbunu anladın yani eminsin
13 Yorumla
Soran+1 yılsiz erkekleri ne kadar iyi taniyorsaniz bizde en az sizin kadar taniyoruz :))
- +1 yıl
kadınları anlamıyoruz diyorsunuz bir karar verin
Soran+1 yılbu konuda iyi anladigima inaniyorum :))
Sence içinden gelen ne ?
17 Yorumla
Soran+1 yılcok fena seylere :((
- +1 yıl
iki gönül bi' olunca çarşaf ikiye ayrılırmış..
Soran+1 yılsabahdn aksama kdr bzde :((
- +1 yıl
sende bırak elemanı hayatını yaşasın.. soran yerinde olsam kapısını vurur ve yatak odasındaki kaloriferlerin çalışıp çalışmadığını kontrol ederdim..
- +1 yıl
tamam sustum ve sıkıldım :PP ( yehhu ) gidiom ben
Soran+1 yılben onun nerelerinin calistigini iyo biliyorum aslinda da bilmiyom ne olacak.Ama ona sahip olmamak icin her yolu deneyecem
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcil ondan daha güzel bi sevgili yap :D
14 Yorumla
Soran+1 yılahh bulsam hic kacirmamda yok arkadas kafamz uyusmuyor :))
Cevap sahibi+1 yılYakışıklıyım diyosun bulursun inş ne dym :)
Soran+1 yılyaa var ama kafalarin uyusmasi mesele.Hazir uyusanida bulmusken kaktirsammi diom haha
Cevap sahibi+1 yılYuva yıkma çocugu var diyosun evli diyosun . Bi zevk ugruna yakma kendini . Çünkü yuva yıkanın yuvası olmaz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle düşünmen bile utanç verici..:(
21 Yorumla
Soran+1 yılbekar olarak dusuncem utanc verici ya o kisi ?
+1 yıluzak dur
24 Yorumla
Soran+1 yılerkek olsan bunun ne kadar zor oldugunu anlayabilirdin
- +1 yıl
uçkuruğuna sahip çık !
Soran+1 yılarkadaslar mantik cercevesinden bakarsan dogru ama erkeklik guduleri iste :((
Gizli Üye(36-45)+1 yılart niyetle bakma
10 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026