Gizli Üye(36-45)+1 yılkardeş çok yorum yazılmış, okumadım, ben olsam seviyorsam evlenirdim büyük konuşmayayım ama senin yaptığını da anlıyorum. Doğru veya yanlış diyemem ama bence seviyorsan bir düşün derim kimseye söyleme en azından nişanı attığını kafanda bir toparla durumu analiz et ne kadar seviyorsun. Çünkü erkekler kandırıyor kızı kız yanlış insana güveniyor olabiliyor böyle şeyler, seni seviyorsa sen onu seviyorsan evlen derim. Bana yakın bir arkadaşım gelse bunu dese aynı bunu derdim, çünkü hayatta aradığın kişiyi denk getirmek aşkı bulmak falan aslında zor şeyler, aynı ayarda başka kız bulurum modundaysan zaten aşık değilmişsin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kardeş erkek adam karşıısındaki kişinin zor durumunda ezmez onu anlaşamadık uyusamadık ayrıldık dersınız kımse kurcalamaz o ınsanın hayatı zaten gecmıstekı hatasından dolayı zorda birde senmı tekme vuracaksın emın ol senın yapacağın o kısının gecmısteki hatasından daha kotu olacaktır... Adabıyla uslubuyla anlaşamadık bitirdik diyin bu kadar net
60 Yorumla
+1 yılayrılıcaksan aılene de onun aılesıne de soyleme. kızı kucuk dusurme. anlasamadık ayrıldık dersın. dıdıklemez kımse
ama eger pişmansa ve ozur dıleyerek soyluyorum ruhunda fahıselık olmadıgını gorduysen affetmeyı de bı düşün derim. cunku herkes hata yapar. ve unutma kı bu senden önce olmus bı olay
ve sana durustce bunu soylemekten cekınmemıs. senı kandrma yoluna da gıdebılırdı
ama yıne de tercıh senın333 Yorumla- +1 yıl
ne yapmayı dusunuyosun?
Soran+1 yılgelecek planlarım vardı. ne yazkki şu an yok ama babasının bilmesi hakkı.. değerine göre davransın aileside
- +1 yıl
soyleme aılesıne
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
asagıda sımdı gördüm kızda gecmıs, erkekte gelecek aranır demıssın. bakır de deılsın. neden bunu yapıyosun o kıza madem? buna hakkın yok!!!
sen nasıl yapmıssın bu ısı baskalarıyla. o yapınca mı namussuzluk oldu. namus o kırmızı sıvıda eıl.
belkı de o kız senden daha bakıredır.
belkı ınsafa gelırısn de pısman olmus bırıne bu acıyı yasatmazsın.
canının yandıgını gorebılıyorum hakkın var bu gune kadar senı kandrmıs ama kendın bakırken onun bu sucuna namussuzluk olarak bakıp kendını sutten cıkmıs ak kasık sanman gercekten düşündürücü - +1 yıl
soyleme cunku bı omur boyu o kız yaptıgı seyın yuzune vurulmasıyla yasıcak daha cok utanıcak kendınden.
burası turkıye burada karı sıken erkegı bas tacı eden aıleler , kızlarına orsp derler
anladın mı neden
Soran+1 yılbenim karıma bekledğim zarım olsa karıma beklerdim.. ama öyle bir namusum yok.. kadın dediğin namusunu evleniceği adama saklamak zorunda.. babası ne yapıyosa yaptın evden mi kovar. kirli mi kabul eder bilemem
- +1 yıl
erkek dedıgın aptıgı zınayla ovünerek , ben namusluyum dıye mı dolanır pekı
- +1 yıl
erkegın namusu yok mu !!! allah neden sadece zına eden kadına ceza kesmemıs Kuran da
NEDEN AYNI CEZAYI ERKEGE DE VERMIS. sakın o da namussuzluk yapmıs olmasın - +1 yıl
nısanlının yaptıgını kesınlıkle onaylamıyorum. o da zına etmıs ama sen de etmıssın
sadece onu suclayıp kendını haklı gorme. sen de masum deılsın
Soran+1 yıluulan herkez erkeği suçluyo kimse veren kızları konuşmuyo ortalık orspu dolu. veren olmasa biz nasıl zikmicez?
- +1 yıl
yazdıklarımı bastan ıtıbaren bı okursan nısanlının yaptıgını da hos gormedıgımı anlarsın
daha da ne dıyım kı sana
Soran+1 yılhayır anlamadığım bişey var. Erkeklere soruyosunuz siz neden zina yapıyosunuz diye veren kızları düşünen yok onlar namuusunu korusaydı herkes bakire olsaydı bizde namuslu olurduk
- +1 yıl
#muallimecuk n bu yazdıklarını bı gozden gecır , azcık dusunursen bana hak verıceksın
Soran+1 yılhaksızsın demiyorum.. erkek tek başına yapamaz bu işi. kızların namuslu olması lazım önce..
- +1 yıl
evet kızların da namuslu olması lazım bunun olmaması ıcın. ama once kızlar deıl. ÖNCE SEN. önce ben... önce herkes kndısıne dıkkat edıcek
Soran+1 yılvalla vereni cami avlusunda zikerler kimse kusura bakmasın
- +1 yıl
Birak zihniyeti bozuk bunun kendi yaptiginda hic bisey yok kiz dikkat edicek diyor. Kendi beyni calismiyor cunku bazi seylere etraftakilerin dikkat etmesi gerekiyor.
Biri tecavuz edince ama etek giymisti diyenle ayni kafa bunlar.
Algilari yok.
Ne yazikki canim arkadasim sen bakir olmadigin surece sana bakire kiz yok bu fikre alissan iyi edersin. Bakireyim diye gelende umarim her halti yemis bakiredir ya da s*ktirp s*ktirip diktirmistir. - +1 yıl
vaktımı bosa harcadım. yazık
Soran+1 yıl@morbeyazpembe Lugadınız bozuk sizin.. Kız dediğin namusunu kocasına açar. onun harici açan her kimse oros pu dur. gelip bana aksini iddaa etme
Soran+1 yılvaktini aldığım için özür dilerim. evlenmeden zina eden herkes ama herkes oros pu dur.
- +1 yıl
sen de oylesın
- +1 yıl
Sende erkek oros*pususun o zaman. Hemde zihniyetinde bozuk.
Yazik valla.
Ama olacagi o ben sana gercekleri soyluyorum. Sen bu kafayla devam et. Kac kisinin altina yatmis gelir sana kendini kakalar sende alir OLEY BAKIRE diye gerdekte kanini alnina surersin.
Soran+1 yıl@morbeyazpembe hemcinslerini korumaya devam et..50 liraya verenler varken bakir erkek bulurusnuz siz:D
Soran+1 yılgörüş sahibi o zaman sende öylesin ;)
- +1 yıl
Isterse 20 kadinla yatmis olsun oyle gelsin, ben bakire kalayim ama senin zihniyetinde olmasin yine kabulum.
Senin aklinda oros*pu sadece bedenin degil. O asagiladigin 50 liraya verenler dediginden tek farkin penisin var. Buda seni ustun yapmaz. Tipkisiniz. Aynisiniz. Bide ustune zihniyetin bozuk. Umarim allah senin gibisiyle karsilastirmaz kimseyi. Nisanlini terk ederek ona iyilik etmissin zira senden ne iyi bir koca nede baba olur.
Soran+1 yıl@morbeyazpembe ahahah :D evlenmeden bozulan her kız oros pu durrrr böyle bil bunu
- +1 yıl
Sende erkek oros*pususun boyle bil bunu :)
Ayrica zihnin bedeninden daha fahise.
Ve hicbir zaman saf temiz bir kizla birlikte olamicaksin.
Hadi eyvallah.
Soran+1 yıl@morbeyazpembe Kezbannnnnnnnnnnnnn olduğun ne kadar belli
Soran+1 yıl@selimm54 öyle düşünüyorum kardeşim.. abisiyle konuşucam yarın
- +1 yıl
Ailesine soyleme bencede belki senin yuzunden kan bile cikar
Soran+1 yıl@scorpion026 öldürmü döver mi bilemem.. benim hayallerimi yıktı
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin Düşüncenize saygım var ama lütfen ailesine söyleyerek onu daha fazla üzmeyin bu yüzden Nişanı atmanıza yeterince üzülmüştür Hatalı olan kendisi aslında bunu ailelerle tanışmadan nişan olmadan önce paylaşmalıydı sizinle. Kendisi ailesine nasıl açıklama yapmak istiyorsa öyle yapsın yalan söylemek zorunda kalacaktır önemsemeyin
45 Yorumla
Soran+1 yılyaşına hürmeten düşünücem bunu abla
Cevap sahibi+1 yılŞimdi sıcağı Sıcağına sinirlensen de Haklısın o kadar planlar hazırlıklar yapıldı başta söylemesi gereken şeyi en son söyledi senin de planların alt üst oldu diye düşünebilirsin ama şöyle düşün en azından dürüstümüş bu ülkede onun yaptığını yapmayan o kadar kadın var ki seni kandırsa anlamazdın bile gercekten pişman olmuş ki dayanamamış seninle paylaşmış kendi ailene de onun ailesine söyleme günahını alma Allah belki onu affetmiştir ama senin bunu açığa çıkarman daha büyük bir günah o kendini bakire olmadan kabul edecek birini bulur mutlaka ama ailesine ömür boyu mahcup etme
Soran+1 yılanlıyorum ama ben sadece yaşadığım hayal kırıklığını , babasınında bilmesini istiyiyorum.. babasının yapmadıklarını yaptım bn ona
Cevap sahibi+1 yılBen de seni çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum ama Allah'a havale et kendin için hayırlısını karşına çıkarmasını iste inanıyorum bütün kayıplarını telafi edecek biri çıkacaktır karşına nefsine yenik düşme
Soran+1 yılinş abla..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilesine söyleme
kabul etmeye bilirsin hakkın vardır ama elbet onu hatasiyla sevecek biri olur ve kız belli ki sadece sevdiği kişiyle özel kalmasını istiyor ki sadece sana söylemiş güvendiği için.
İlerde bunu söylediğinde kabul edecek biri çıkacaktır ailesine soylemek sana dusme z bence.
bir ihtimal daha var
Bni her şekilde kabul eder mi acaba diye sormuş da olabilir belki de yoktur böyle bir mevzu.129 Yorumla
Soran+1 yılbabasıda öğrensin kızının ne mal olduğunu diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılAma bunu sana söyleyen istese ailesine de söylerdi. ya evlenene kadar soylemeseydi. Sen evlendiğin zaman kendin ogrenseydin en fazla bosanirdin oda evlenmiş boşanmış biri olarak zaten bakire olmazdi. Ama kız gerçekten pişman bence olmasa zaten söylemez ve Dediklerim olurdu kimseye de bakire olmadığı için hesap vermezdi senden başka
Cevap sahibi+1 yılHa şimdi şey dusunebilirsin
'Kendi de aynı halti yemis vicdanını rahatlatiyirsun' falan diyebilirsin
Aciklayim ben daha hiç bir erkek elimi dahi tutmadı sırf bu el tutma mevzusunu yaşamamak için sevgili olmak isteyenlere de hayır dedim.
Hanı kendim böyle birşey yaşadığım için değil
Sadece insanları anlamak lazim
Soran+1 yılherşeyin evliyken yaşanması kanaatindeym ben
Cevap sahibi+1 yılAşağıdaki soruyada bakır olmadığını soylemissin
Bence herkes kendisi gibi birini hakediyor. Erkekde gelecek kızda geçmiş falan diye bisey yok.
O kadar kız var görüyoruz okuyoruz sadece bakire. Adı bakire yanı herşeyi yapmış ama bakire.
Ama nişanlı n açıkça söylemiş
Savunmuyorum kesinlikle yaptığını bayanın
Bence herkes kendini eşine saklamali yüzü ak başı dik olmalı.
Ama ailesine söyleme benim. fikrim
Soran+1 yılbedeni temiz olmayanın ruhuda temiz olmaz.. Kadında geçmiş önemlidir. bana değil babasına vericek hesabını benim umutlarımla oynadı
Cevap sahibi+1 yılArkadasim yüzüğü atmissin ailesine soylemek sana düşmez. Ha biri gelir boğazına çöker niye birakiyorsun bizim kızı nişanı atiyorsun derse söylersin
Belki senin bunu soylemen üzerine kızın hayatı bile tehlikeye girecek biseyleri düşünerek hareket etmelisin biraz insan psikolojisi okumani tavsiye ederim
Soran+1 yılbenim yıkılan hayatım nolucak?
Cevap sahibi+1 yılSenin yıkılan hayatın , kızın ailesine gidip kızınız bakire değil , diyince duzelecekse
Cevap sahibi+1 yılYanı bunu söyleyince ne kazanırsın ki ne artısı olacak sana dediğim. gibi söylemeye de bilirdi.
Soran+1 yıl+ sı olmucak ama bana yaşattığı hayal kırıklığını babasıda yaşıyacak?
Cevap sahibi+1 yılBisey soracam
Kaç yasindasiniz
Ne kadar suredir tanisiyordunuz
Ve ne iş yapiyorsunu z merak ettm ogrenebilr miyim
Soran+1 yıl23 yaşındaıyım , kendi işim var 3 yıldır tnaışıyorz
Cevap sahibi+1 yılBu kız yaptığı kesinlikle onaylamiyorum onu tekrar söylüyorum
3 yıldır sen bu kızla ne yaşadın en fazla onun hayalleri de vardır hanı o açıdan soruyorum insan ya hanı duygu hayal ondada var
Soran+1 yılya sen namuslu olabilrisin.. Namussuz olanları niye savunuyosun?
Cevap sahibi+1 yılAmacım seni suçlamak değil cidden biraz psikoloji ve empati üzerine şeyler okumani tavsiye ederim
Ben seni anlıyorum haklisin istemeye bilirsin hatta şu an onu rezil etmek istiyorsun
Ama onu da dusunmen lazım hicmi değeri yok senin için 3 yiliniz birlikte geçmiş sana değer vermese bu olayı zaten senle paylasmazdi
Cevap sahibi+1 yılEmpati yapıyorum diyelim savunmak değil bu insanları anlamamiz lazım
Sadece demek istediğim su hadi ailesi onu dövdü, eve kapattı, ne bilim oldurebilir bile yani vicdan azabı duymaz misin
Cevap sahibi+1 yılBen böyle insanlarla arkadaşlık dahi etmem anlıyorum senide farkettiysen niye nişan attin demiyorum yanı ya da aşağıda ki bir arkadaş gibi diktirmis denk gelsin de demiyorum
Benim fikrim ailesine söylememen dır
Gerisini sen bilirsin dil döndüğünce , aklım yettiğince anlattim
Soran+1 yılvalla öldürürlermi , döverlermi bilemem. güzel bir dayağı hak edioyo bence
Cevap sahibi+1 yılÇok düşüncesiz bir insansin ne denilir ki başka
Soruma cevap vermedin en çok ne yasadin iz eski nisanlinla diyelim
Soran+1 yıllan o istese bile ben evlenmeden yapmazdım. keşke her erkek benim gibi olsada bakire olmayan kızları ifşa etse babalarına..
Cevap sahibi+1 yılLan? Hoş olamadi arkadaşım
sen dusunceni değiştirmemekte karrarliysan neden sordun bu soruyu
Soran+1 yılailesine söyleyip söylememek konusunda.. ailelere söylemek gerekirmi diye..
Cevap sahibi+1 yılBence gerekmez kız sana güvenmiş aynı yere geliyoruz tekrar ama
Söylemek sana düşmez arkadaşım bence
Fikrim bu yönde herkes cezasını ahirette verecek ve bu hayattada bir şekilde çekecek zaten bunu yapan herkes
Ama sen söyleme
İntikam sa amacın intikam. bence zayıf insanın işidir. Bitsin birak ama sen bu düşünceyle söylersin yanlış yaparsın benden demesi
Soran+1 yılyok sadece istediğim ailesinin yüzüne ezile ezile baksın..
Soran+1 yılyarın konuşucam abisi ve babasıyla..
Cevap sahibi+1 yılDemkki hiç sevmemissin yazık gerçekten
Soran+1 yılbilsinler kızının ne fok olduğunu
Cevap sahibi+1 yılSinirlendiriyorsun adamı ya 2 saati geçti laf anlatıyorum ama girmiyo kafana sen de aynı şeyi yapmissin en basitinden
Herkes kendinden meshul
Herkes alnı ak başı dik olmak için bireylere dikkat etmeli
Sen bakire biriyle evlenecen peki senin basın dik olacak mi?
önyargılarını yen biraz kitap oku son diyeceklerim bu
Hadi Allaha emanet yazamayacam artık
+1 yılHadi o o. pu, sen bakir misin? Nisa Suresi'ne gore bakire ile evlenemezsin cunku zinakarsin. Eger o kizla evlenmezsen daha kotusune hazir ol. Sen namuslu bir erkek olsaydin, namuslu istemek ve aramak hakkindi. Zinakarin evlenecegi gayrimuslim ya da zinakar kadindir. Bakir nice erkek var, birak da senin gibi kirlilerin artiklarina kalmasinlar. Adamsan tabii, degilsen lafim yok.
31 Yorumla- +1 yıl
Bu arada bu soruyu daha once gizliden cok soran oldu. Cogu da sahteydi. Galiba o sensin, anlatisin, kisaltmalarin cumlelere kadar. Kafa mi buluyorsun milletle?
Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. yolda yürümeye ehliyetin yok evlenmeye kalkıyorsun... yürü git evinde pc başında oyun oyna sen.
80 Yorumla
+1 yılTebrik ederim kardeşim , Ilişkiye başlarken o halde ifade edecekti kendini yanlışı doğrusu ile sende ona göre kabul edecektin , senin yaptığın bir hata yok kendisi kaybetmiş garantiye aldığını düşünerek bazı şeyleri nişan olana kadar gün yüzüne çıkartmamış. Benim başıma gelse bende aynısını yapardım. Hiç canını sıkma adam akıllı git anlat ailenede bitti geçmiş olsun önümüz yaz çık tatil'e bak keyfine
20 YorumlaBoyle adamlar oldugu surece daha cok saklar bu kizlar gecmisini
100 Yorumlabu zihniyeti taşıyanlar bildiğin geri kafalı ayetlerde bile erkek nasılda ona öyle eş nasip olur denir yani sen ne kadar halt yemişsen o kadar halt yiyen birine yazılacaksın kızda sana dürüstlük yapmış anlatmış bence o yönden güzel bir şey namuslu kadın istiyorsan kimsenin namusuna göz dikmiceksin adam giibi oturup bekleyeceksin
00 Yorumlaçoğu erkek bütün sevgilileri ve arzuladığı kadınlarla yatmak ister sonra tutar bakire arar :D
90 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNişanlanmadan önce sana demediyse haklısın. Ayrıldıysan yeterli. Neden olmadı diye soran olursa o kızla anlaşamadık dersin. Tabi kız güzelse sorunun sende olduğunu düşünenlerde çıkabilir. İlerde çok üzerine giderlerse ve sorunun sende olduğunu ima edenler çıkarsa gerçeği söyleyebilirsin.
00 YorumlaO kıza bakire değil diye tepki gosteriyorsun. Belki normal bir tepki. peki sen bakir misin.
60 Yorumla
+1 yılKnka söylemelisin hatta bir odaya kitleyip aç susuz bırakarak öldürmelisiniz onu
30 Yorumla
+1 yılSenin icin bekaret algisini bilemem de, aradan o kadar zaman gectikten sonra soylemesi ayrilmak icin sebep. Asil sebebi bu olmali bence. Ailesine falan da soyleme
10 Yorumla
+1 yılSiz bilirsiniz. Nisani attiniz zaten onemli olanda bu.
10 YorumlaHe söyle. Nişanlını öldürürler en fazla. Sende rahat bir nefes alırsın.. Bozuk sonuçta kız. Delmişler (!) ...
20 Yorumla
+1 yılKendi gerekli görse söylerdi zaten, içinde kalsın boşver
20 Yorumlasöleme bence anlaşamadık de onun hayatını karart ma sana dürüstçene sölemiş nişanlın iyi biri olduğuna inanıyosan bakire olmamasını sorun etme ayrıca ömür boyu kozlar senin elinde ipler sana geçer ama sırrınıda kimseye söleme
00 YorumlaKanka namusbiki bacak arasinda degildir ya, ama karakteri bu gibi islere yatkin olabilir suphesi var. Haklisin aslinda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bakir değilim diyorsun. Senin bakire isteme hakkın yok
50 Yorumlaİradesizliğin adı oldu; "hata"... Ailesini falan boşver, sen kendini kurtar.
11 Yorumla
Soran+1 yılkeşke herkez sen gibi olsa !
kardeş yolu ver gitsin ne işin var zaten en iyisin yapmışsın
20 Yorumla
+1 yıltrajikomik gerçekten :D seninle evlenecek kıza hatta onu da geçiyorum seninle aynı evrende bulunduğumuz için kendime bile üzüldüm şu an ..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSessizce ayril, ailene ve ailesine birsey söyleme, buna hakkin yok..
Bende olsam evlenmezdim, ilerde cocuklarimin anasi, baska erkegin penisiyle muhabbet etmis, aklima geldikce igrenirdim...00 Yorumlakendin bakir degilsen, kizin bakire olmasini beklemen yanlis dostum.
20 YorumlaEn doğrusunu yapnışsın dostum haklısın çok güzel kardeşim var piyasada
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsöylemek zorunda mısın ailesine.
anlaşamadığını desen?02 Yorumla
Soran+1 yılbabasının ve abisinin ne mal olduğunu öğrenmesini istiyorum konuşucam bu akşam
Cevap sahibi+1 yılama bu yakışır mı sizin efendiliğinize kardeş?
Bakire olmadığını mecbur olmadıkça söyleme
32 Yorumla
Soran+1 yılsöylicem büyük ihtimallee , babası ilgilensin azda benim umutlaırmı yıktı
+1 yılayrılmanı anlarım da aileye söyleyecek kadar karaktersiz olma hem sen ne kadar masumsun kendi aklınca?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkb ama bakır olmadıgından sende hak etmıyorsun bende duysam bende ayrılırdım :))
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen ruhu o... olmus erkeklede olunmaz
Soran+1 yılsus hala savunuyosun karı dediğin sağlam olur bozuk olmaz
Cevap sahibi+1 yılkızı savunmuyorum ben :)) yanı oyle bırı anca oyle bırını hak eder bende almam bakır olmayan erkegı :))
Cinsellik konusunda 489 cevap paylaştı. Kimseye söyleme.
Yapamadık dersin10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnormalsin
58 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden begendin. Aslında yaptıgının yanlıs oldugunu biliyosun dimi :)
Soran+1 yılsenin alçak gönüllüğünü yerim ya <3
Cevap sahibi+1 yılNe alcak gönullugu. Ama gercekten erkek düsmanı olmaya basladım
Soran+1 yılevlenelim <3
Cevap sahibi+1 yılMaalesef bakir bekliyorum :)
Soran+1 yılbakirim zaten
Cevap sahibi+1 yılBakir olmadıgını belirtmissin neyse bb
Soran+1 yılbb :D
Alin kzinizin zarini dikin de
30 Yorumla
+1 yılBaştan söylemesi lazımdı at nişanı.
00 Yorumla
+1 yılOlması gerekeni yaptın.
00 YorumlaHayir soyleme anlasamadik de olmadi de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiren girmiş girdiği gün bitmiş.. benim lafımdır
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşin çok ama çok zor. Neyse ki evlenmeden söylemiş
20 Yorumla
+1 yılat tabi soyle ya bakıre degilse salla qwe
00 Yorumla
+1 yılAyynen öyle..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen bakir misin?
54 Yorumla
Soran+1 yıldeğilim.. Kızda geçmiş , erkekte gelecek aranır ;)
- +1 yıl
bu zihniyeti taşıyanlar bildiğin geri kafalı ayetlerde bile erkek nasılda ona öyle eş nasip olur denir yani sen ne kadar halt yemişsen o kadar halt yiyen birine yazılacaksın kızda sana dürüstlük yapmış anlatmış bence o yönden güzel bir şey namuslu kadın istiyorsan kimsenin namusuna göz dikmiceksin adam giibi oturup bekleyeceksin
Soran+1 yıl@mutsuz86 50 liraya verenlerin ne namusu olucAK?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar