Herkes buna Cok kötü bir şeymiş gibi bakıyor, özellikle kizlar icin. Ben bunu anlamıyorum. Doganin zevklerinden yararlanmak icin neden evlenmeyi bekleyelim ki? Bozuk, veya değil, ne farkeder? İnsanın ici değil mıdır önemli olan? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
herkes istediğini yapmakta özgür, ama bir erkek veya kadın çeşitli sebeplerle bakir/bakire istiyorsa buna kimse karışamaz. aynı şekilde yapana da kimse karışamaz. ama böyle bir saygı ortamının oluşabilmesi için kadınların hepsinin tek başına yaşayabilecek kadar iş güç sahibi olması gerekir. Genelde ailesi zengin, gelecek kaygısı olmaya kızlar evlenmeden yapar. diğerlerinin bir kısmı beni almazlar diye korkar ondan yapmaz, bir kısmı temiz anne olamam günah olur tarzı şeyler düşünür. 2. kısım benim tercihim buna kimse karışamaz ama kimseye de bozuk falan demem kendi tercihidir beni ilgilendirmez.
71 Yorumla- +1 yıl
Sen bakire değilsen bakire istemeye hakkın yok sevişirken bize mi sordun? O zaman bakire olmayan kadınlarda bakire erkek istesin buda benim fikrim bakire olmayan erkeğin bakire kadını hak etmediğini düşünüyorum
En İyi Cevaplar
Dünyanın tüm nimetlerinden yararlanacaksın abi.
İsterdim ki şu bekaret zihiniyeti olmasın
İsterdim kadılarda şu alçak zar doğuştan olmasın
Yada erkeklerde de buna benzer bişey olsaydı
O zaman görecektim ben ak kaşık kara kaşığı.
Neyse hayattan zevk alın abi.175 Yorumla- +1 yıl
Hayvanları da mı kıskanmaya başladık lan yuh
Gösterip de vermeyen bi ton kız var burda ya herkes bu kadar namus abidesiyse bu cinselliğe sevgilimi nasıl azdırabilirim kızlığıma dokundurmadan onu nasıl tatmin edebilirim soruları soranlar nerde, bi kızla tanıştım nasıl eve atarım diyenler nerde hey yavrum hey :) Kız aldatır yalan söyler değer vermez her haltı yapar ama bakiredir ya o namuslu olur bi başka kız sever güvenir ister bişeyler yaşar hemen karalanır. Bu ahlak sisteminizin bi parçası olmadığım için daha bi mutlu oldum yorumları okuyunca. Şimdi eksileyin beni :)
213 Yorumla- +1 yıl
+1
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellık ozel bırseydır bence.. kusura bakmayın bedenımı cop kutusu degıl ve benım bır mıgdem var tek 1 kısı olsun oda benım esım olsun.. herkezle yaıp kalkan seksı sıradan bırseymıs gıbı goren kadın tek bır kısı ıle yetınmez evlenmesınede gerek yok
302 Yorumla- +1 yıl
Sadece neden kadın için söylüyorsun bakire olmayan erkek içinde böyle düşünüyorsundur umarım iddia ediyorum bu hayatta tek özelliğin namuslu olmaktır ama bence namus zarda değil kafada biter o yüzden hemcinslerini aşağılamaya hakkın yok
- 7 ay
Zaten bekar zina etmişse ya zina etmiş biriyle evlenir ya da 100 kırbaç yer.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılKesinlikle yasayabilir ama benim denk geldigim en cok yanilsama şu ki;Unide kiz erkek farketmez her haltı yiyor , yakin arkadas cevremden de var bu kisiler. Kendi tercihleri ve bunda cokkkk ozgurler. Dini boyutunu falan gectim ben dindar biriyim yapmiyorum tabiki ama onlar istedigini yapabilir karisamamda.
Gelelim yanilsamaya , ben arkadaslarima su soruyu soruyorum "knk sen boyle yapiyorsunda bu ne kadar dogru?" Diyorum.
Aldigim cevap ise kiz erkek farketmez neredeyse aynı ve şu"ya knk evlenmeden cinsellik yasanabilir"evet haklisin iki tarafinda rızası var ise yasanabilir. Diyorum
Pekii, evlenmeden bunu yasadin genclik yillardinda , mesele evlenme yasina geldigi zaman neden gencliginde kendini temiz tutmus biri istiyorsunki dedigimde hepsi itiraz ediyor. Erkek olsun kiz olsun hepsi ayni. Ya da cevap vermeden konuyu dagitiyorlar.
Demem oki isteyen istedigini yapar ama kendin ne isen dengini bulup evlenmek zorundasin. Sen her b*ku ye sonra temiz biri ise. Yokya...
00 Yorumla
+1 yıldinle alakalı durum değil mide meselesi.. herkes yapamaz bunu ve dinde açıklaması şu şekildedir; ilkler unutulmaz, kızda da erkekde de ilk yaşanan deneyim unutulmaz. o yüzden iki taraf kendini evliliğe saklar çünkü evlilikteki amaç iyi bir aile kurmaktır. çoklu ilişki mutlu evliliğe %90 engeldir. bir toplumun en küçük yapısı ailedir. Bir ülkede evlilik azalıyorsa nüfus azalması yaşanır for example avrupa ülkeleri.. şuan avrupanın çökmeye başlamasının en büyük sebebi budur. Olaya biraz ulusalcı yaklaşalım. Dünyaya zevk yaşamak için gelseydik ömrümüz bu kadar kısa olmazdı. Yaşlanacaksınız o zaman size bakan arayan hal hatır soran insanlara ihtiyaç duyacaksınız ve sonra ölüm gelecek.. keşke öldükten sonra herşey bitse silinse ama öyle bişey maalesef yok...
74 Yorumla- +1 yıl
Avrupa'nın azalmaya başlaması?
- +1 yıl
hollanda danimarka italya fransa buralara bakabilirsiniz nufus azalıyor ve işgücü morukların elinde. genç nufus çok az bunun iyi birşey olduğu bize empoze edilmeye çalışıyor ama bir ülkenin bittiğinin kanıtıdır...
- +1 yıl
Evet biz en az uç cocuk yaparak dunyayı ele geçirmeye çalışan bir milletiz oley
- +1 yıl
senin çöpünü toplayacak evini yapacak arabanı tamir edecek bokunu temizleyecek kimse bulamayınca da böyle dersin artık herşeye savaş gözüyle bakmayın..
müslüman insan öyle bakar arkadaşım. ben müslümanım. evlenmeden ilişkiye girmem. girmiycemde.eşimin böyle biri olmasını beklerim.hee diyosan ki ben müslüman değilim inançsızım ya da başka bir dine inanıyorum ya da ALLAH korkum yok o zaman ne istiyosan yap ama müslümanlıkta haram bu işler.
181 YorumlaBAKİRE BEDENLER FAİŞE RUHLAR
böle bi cümle vardır bilmem duydun mu..
emin ol kesinlikle ewlenmeden olmaz diyen kızların bi kısmı sinema köşerinde yiyişiyodur.
bi kısmıda wepcam karşısında nasılsa yüzüm gözükmüyo diye sanalsex yapıyodur.
bence bunlar tamamen toplumun birilerini yargılamasından kaynaklanıyo..
dediğin gibi sonuçta zevkler önemlidir.. biz kimseye her önüne gelenin altına yat demiyoruz..
ama hoşlandıgınla sevdiğinle yap hem sen hemde karsındakı hayattan zevk alsın.20 Yorumlavalla bozuk oldugun ıcın hıc bır erkegın gözunde kısılıgın önemlı olmayacaktır ama sen bozuk yada degıl fark etmz dıyorsan o baska tabı ısısel görus yanlız ır erkek olarak sunu söylıyım erkeklerın yuzde doksanı bır kızla ılıskıye gırmıstr bunlrı yuzde seksenı bır kızı bozmustur ancak hıc bır erkek hıc ır zman bozuk kız ıstemz bozuk oldugun ıcın evde kalınca görursun dunyanın zevkını ama tabıkı tercıh senın
72 Yorumla- +1 yıl
Bozduğu kizlada mi evlenmez bir erkek
- +1 yıl
Abi kafayı sıyıracağım ya kafayı sıyıracağım adam sizin suratınıza baka baka bozuk diyor patlamış mal diyor beyinsiz kızlarda gidiyor beğeniyor ulan beyinsiz kızlar sizin algı problemleriniz mi var aksi halde bu orspu çocuğunun yorumunu beğenmezdiniz kadın kadının düşmanı olmuş erkeklerin bizi bozuk mal olarak 2 el araba olarak adlandırmasına şaşırmamak lazım.
bu nefsine hakim olamamaktır dinen demiyorum ahlaken insan olmakla ilgili hayvanlar gibi pata küte biriyle yatmanın ne anlamı var hem kız hem erkek açısından arada duygusal bişeyler en azından hoşlanma gibi bişey olmadan hayvandan ne farkımız kalır herkesin görüşü kendine ama içgüdülerine göre yaşamak hayvanlara özgüdür
74 Yorumla- +1 yıl
Hayvanlar bile zevk almakta özgür bir biz değiliz vay anasını.
- +1 yıl
Hayvanlar düşünemez.İnsanlar düşünür.Eğer hayvanlara özeniyorsan buyur.
- +1 yıl
sadece zevk için içgüdüler yüzünden sex hayvanlıktır sevdiğin insanla yapmak başka her önüne geleni yatağa atmak başka biri yazmış kim bilmiyorum zar olmasa ya da erkeklerde de olsa diye b konuda haklı eğer erkek olarak sen içgüdülerine hakim olamıyorsan kızı da suçlama erkek yapıyosa kadın da yapar ben bu yaşıma kadar sevişmedim sevişmemiş istemek en doğal hakkım hayvanca içgüdülerle yaşayan değil beynşiyle düşünen ve kendini bana adıycak kendim gibi biini istiyorum kim ne düşünür bilemem
- +1 yıl
bu alttaki insancığı anlıyorum mesela. hayvanlardan en azından birazcık farkı olsun istiyor, alacağı zevkten kısıyor. salakça mı? evet. tatmin edici mi? malesef. napalım, bizim gibilerin istediği gibi zevk almasına karışılmasın da, varsın sizin gibiler hayvan desin, problem değil.
+1 yılbekaret bir tabudur biliyorsun. ama toplumumuzun yargı değerleri bu konuda çok muhafazakar. bana sorarsan gereksiz bir tabu. elbetteki doğanın kanunu bu bir gün olacak ama inanışımıza göre birde günah kavramı var. hangisini düşünüceksin. hiç düşünmüyorum dersen zevkine zevk kat mutlu ol. bende aynı fikirdeyim zevklenelim zevk verelim :)))
30 Yorumla
+1 yılşayet ben yırtık ve yıllarını başkasının altında gecırmış başkalarının artıgı olan bır kadını asla kabul etmem. baskaları uyduracak sonrada ben evlenecegım bu bana cok sacma gelıyor. içi saglam olan bırı zaten evlenmeden başkalarına kendını tesım etmez. sonrada evlenecek enayi arasınız. boyle kadınlarla evlenen erkekler bence hem akılsız hemde enayıdır.
1310 Yorumla- +1 yıl
Emin ol, evlenmek istediklerinde senin kapına dayanmayacaklar :)
- +1 yıl
ben ıstedıkten sonra temız bakıre kız cok. ama kesınlıkle baskalarının elıbı ve skını degdıgı kızlardan uzagım. zınaya ortak olmaktan allah korusun ışın bıde manevı tarafı var. hıçmı ailen ögretmedı sana bunları. cehennemı garantılıyorsun evlenmeden baskaları ıle yattıgında bktan bır zevk ıcın. kalbını ruhunu bedenını karartmaya degermı ha?
- +1 yıl
yürü be koçum aslanım benim!
- +1 yıl
tesekkurler.
- +1 yıl
Annem bu konuyu açtı evet. Bu konunun tamamen benim tercihim oldugunu, böyle bir sey icin bana asla kizmayacagini ve karismayacagini söyledi.asagidaki yorumlarımı okuyun lütfen.
- +1 yıl
sende annene ınandın ve bu kotu yola devam ettın. sımdı burda annen mı suclu yoksa senmı bırıncı derece suclu annen 2. cısı ıse sen ama sen cehenneme gıderken annen senı hıç dert etmıcek cunku sana yalnısları dogru gıbı savunmuş. bak kızım hayatta zına etmekte dogru yasamakta senın secımın ama zına edersen kendıne edersın. bır an once tovbe et ve bırdaha yapma. şu andan ıtıbaren tovbe edıp yapmazssan belkı allah effedıcek cunku gerceklerı ogrenmış oldun ama devam edersen bılkı cehennemın atesı
- +1 yıl
Annemin düşüncelerini yargılamak sana mı düşmüş!
- +1 yıl
anlasılan sen hala aynı kafadasın. tamam kızım bol şanslar.
e ozaman genelevdeki kadınlardan farkın ne olucak herkesle yaparsan tabi senınki özeleştiri benimkide şahsen ben bakire olmayan bir kızla bırak evlenemyi sevgili bile olmam milletin kullandığı kızı napayım
114 Yorumla- +1 yıl
Kızları sadece bu amaca yönelik görüyorsun yani?
- +1 yıl
kızım senin vajinana bir penis girdise, sen artık temiz diğilsindir, seni hiç kimse istemez
- +1 yıl
Hiçkimse? İnan bana bir gün canım evlenmek isterse tercihim sen olamayacaksin
Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kesinlikle sizin gibi düşünmüyorum.O hade içim temiz ama evlene kadar sevebilme potansiyeli olan kişilerle beraber olur sonrada tüm özelimi paylaştığım kişiden ayrılıp yep yeni bir hayata eşime bu şekilde kendimi kabullendiririm mi? O halde kendinize saygınız kalabilecek mi?
823 Yorumla- +1 yıl
Peki sen, seninle sırf bunun icin evlenmeyecek birinin seni sevdiğine inanır miydin? Kaldı ki asil tam tersi durumda ben kendimi enayi gibi hissederdim, o 20 kişiyle yatmış, ben: "bon hop sono boklodom oşkomm"
- +1 yıl
@Soran ben seni bir yerden tanıyor muyum acaba?
- +1 yıl
Ne alaka şimdi tabi ki göreceğim. O benim kocam olacak adam sonucta o yatmışsa benim de yatmış olmam lazım onun benden avantajı ne erkek olması kizlik zarının olmaması mı?
- +1 yıl
Balkondan atlayarak orgazm olunsaydı evet.
- +1 yıl
Birincisi, bana kişiliğimi sorgulamayı ögutlemek sana düşmez. Ve ayrıca konu taklide nereden geldi bilmiyorum, ama iki kisinin birbirini sevmesi ile cinsel iliskiye girmesi cok farklıdır aldatmakla bir alakası yoktur.
- +1 yıl
taklide nerden girdiğini anlamak çok basit değil mi?Erkek yaptıysa ben neden yapmayayım zihniyeti.Bunun üzerine bende o yaptı diye sizde yaprsanız bu taklide bre bir aynı hareketi uygulamaya gşrmez mi? Sevmekle berabaer olmayı bir birinden ayrılmaz iki kavram olarak düşünmeniz asıl garip olan.Eş olmadığı sürece bunlar hiçde doğru olmayan yaklaşımlar. Benimde ne yorum yapacağımı sorgulamanın derdi size düşmediği gibi.
- +1 yıl
Bir yorumu sorgulamak başka, düşünce yapısını sorgulamak bambaskadir. Ben senin düşüncene de saygı duyarım secimine de değiştirmeye çalısmam bunları. Sadece bu kafayı anlamaya çalışıyorum ben. Erkekler Doğan'ın bize sunduğu zevk kaynaklarından yararlanmaya 14 yasında başlarken, kadınlar niye evleninceye kadar beklesin ki?
- +1 yıl
yorum düşüncenin doğurduğu sonuç değil midir? Sizin düşüncenizi değiştirmek için herhangi bir adımım olduğunu sanmıyorum. Doğru bulmadığımı söyleme bu kategoriye girmez. Erkekler öyle diye kadınlarda mı öyle olmayı hak bulsunlar kendilerinde? İlk yorumumda zaten özünü vermiştim düşüncemin. ''Herkes kendinden mesuldur'' diye. Bizi kimin ne yaptığ ilgilendirmemeli. Bizi kendi değeler yargımız ilgilendirmeli.kendimize saygımızdan zaten hyatımıza yön vermeliyiz. Olaylara, şatlara göre değil.
- +1 yıl
Düşünce demedi. Ben, düşünce "yapısı" dedim. Dikkat. Ki, sizden farklı olarak, ben doganin insana sunduğu zevklerden yararlanmayı bir hata olarak görmüyorum. Evlenen kadar bakire kal, veya kalma, zevk al veya alma enayi gibi kocanı bekle, egzersiz yap, düzenli beslen, prezervatif kullan.. Gene de öleceksin tatlım. Hatırlatayım dedim. Ben o yüzden hayatın sadece zevkli kısmından tatmaya bakıyorum, sizin ve kafa yapinizdaki bütün insanların yaptıgı gibi gereksiz tabularla
- +1 yıl
doğanın değil Allah'ın sağladığını düşünüyoru insanlara ne sağlaıyorsa, c,nsel anlamda değil bizlere sağlanan, imkanları önümüze sunan,irademizide berabernde yaratan.Bu açıdan ben doğayı güç olarak görmüyorum.Doğanın yaradtıcısıda ALLAH olduğuna göre. Bu tezinizede katılmıyorum. Kaldı ki helal-haram sınırlılıkları içinde nettir bunlar.Helalinizile olanı zaten eleştirebileni hiç düşünmüyorum .O halde zevkler sunulmuş yüzlercede seçenek mi bulmalı bu var diye? Çok mesnedsiz bir dayanak Hayat şekli
- +1 yıl
kişilerin değer yargılarının iz düşümüdür tavırlarına, tutumuna. Yanlışı yapmak veya yapmamaktır ömürden geriye bakıldığında. Nasılsa öleceğim diye kendime saygımın kalamayacağı bir ömür bana göre değil. Ha siz bu mantıktaysanız yine iki uçuz.'' Enayilik'' nitelmeniz yanlışı terk etmek ve kabullenmemekse aynalara bakayımda varsın sizin gibiler enayi diye betimlesin. Sorun değil.
- +1 yıl
O donemde Kuran'ı kim yazdıysa su yılda bile bu kadar abartıip hala bu saçmalığa önem verileceğini bilseydi bu ise hiç kalkismazdi. Her neyse sizin inancinizdir saygım sonsuz. Ben hayatımı zevk icin yasayacağım bin yıllar önce insanları düzene oturtmak icin yazılmış bir kitaba uymak icin değil. Herkesin kişisel tercihidir diyorum bu konuyu burada kapatıyorum, iyi geceler.
- +1 yıl
"saçmalık" derken asla Kuran'ı kastetmedim, bekarete verilen önemi kastettim. Lütfen.
- +1 yıl
Yalan mı?
- +1 yıl
Dogrusu?
+1 yılkesinlikle bişey farketmez kadın erkek eşittir ki zaten bu tip şeyler yavaş yavaş kayboluyor toplumda..
50 YorumlaAvrupa'ya git gülüm. hayalindeki yaşam tarzı orda. istediğinle yat kalk laf etmez onlar sana. ahlaken ve dinen bu gibi şeyler bana ters
121 Yorumla- +1 yıl
Bakire olmayan kız orspudur diyen birinin iq'su kaçtır sence?
Benim için farkeder. Kusura bakmayın ama bi başkasının altına yatmış birisin kadınım olarak koynuma alamam.
81 Yorumla- +1 yıl
O zaman sende birini altına alma
Gizli Üye(36-45)+1 yılBozukluk değil.Zina haramdır.Bitti.Artık bu devirde şöyle böyle dersen günahın daha da artar.Günahı önemsizleştirmek tekrar katlar.Gene de günah istiyorsan al buyur.Allah'ın bileceği iş ama herşey açık ve net yazıyor.
90 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn guzelı bır geneleve gıt nasılsa bedenın onemlı degıl ustunede para alırsın kose olursun:D
150 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsizin zihniyetiniz bozuk olabilir.evlenmeden ilişkiye giren erkekte kadında o***u dur
151 Yorumla- 7 ay
Erkek niye kuzum olsun onu anlamadım? Ha zina etmişse zaten zina edenle evlenmek zorundadır.
+1 yılben seni seviyorsam sen beni seviyorsan birbirimize güveniyorsak gerisi önemsiz.mutluluğu paylaşıp yaşamak için belediye başkanı onayına ihtiyacımız yok
40 Yorumlasizin kız kardeşiniz yok mu ? ozaman getir ilk ondan başlayalım ha hoşunuza gidermi ?!
hayvan herifler..121 Yorumla- +1 yıl
İyiki gerikali yazmamislar buraya. evlenmeden ilişki yanlış diyince gerikafsli diyorlar
+1 yılÖnemli tabi ilkim eşim olmalı dinimizde böyle buyurmuş
170 Yorumlaaynı fikirdeyim .erkek yaparken problem yok kızlar yaparken çok büyük dert .eşitlik var sonuçta.erkekler aşık oluyor da kızlar olmuyor mu
70 Yorumla- Cinsellik konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılherkes kendiliğinden kötü bakmıyor. günah kardaeşim günah! ne doğa kanunu? sen yapmak istiyorsan yap insanları yoldan çıkarma
91 Yorumla- +1 yıl
Doğal olan evlilikden sonra cinsellik yaşanmasıdır.
+1 yılİnsanlık en bozuk varlık. Takma böyle şeyleri kafaya.
10 Yorumlabunlar bizim inancımıza geleneğimize kültürümüze yanlış genetik bir çoğumuz öyle
60 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kendi hayatını ve tercihlerini yaşar. Sorunca tecrübe birikiminden sana tavsiye çıkar, sen sonucun farklı olduğunu düşünüyorsan kendi tecrübeni edinmek serbest.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtme kulum bulursun meğer etmemiş olursun... Allahtan korkan insanlar ne kadar azalmış be
60 Yorumla- Cinsellik konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılerkekler buraya senin duymak isteyeceğin şeyler yazabilir..ama gerçek hayatta cevap ASLA dır...
31 Yorumla- +1 yıl
Kızın biri 8 yıldır birbirimizi taniyoruz son iki yıldır iliskimiz sıkı ailelerimiz tanıştı ben tıp okuyorum sevgilimin yanına gidiyorum falan demiş. Yaptığının yanlış olduğunu söyledim gerikali diyor.
+1 yılsen burda harcanıyon kızım E5 çık...
110 YorumlaBenim için hiçbirşey farkettirmez.
63 Yorumla- +1 yıl
Nedeni var mı ?
- +1 yıl
Açık konuş anlaşılmıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevk diyosunda helalinle yaşamak ayrı. Yok bana fark etmez sadece zevk diyosan dedikleri gibi geneleve gir parada kazan
52 Yorumla- +1 yıl
yasal fahişelik mi istiyosun tövbe estafurullah
Cevap sahibi+1 yılBnce yanlış amac zevkse ayni şey bn hep gidiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesin evleneceksen sorun yok evlenmessen asıl sorun
30 YorumlaSeni harcarlar gülüm.
70 Yorumla
+1 yılbeş yıldızını verdim geçtim. aynen katılıyorum
10 Yorumlahaklısın tatlım bencede öyle
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDinle aran iyi değil heralde
65 Yorumla- +1 yıl
Ben sadece mantığımla konuştum. Yani ateist değilim, ama islama da inanmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılHangi dine mensupsun peki budist misin merak ettim :) ?
- +1 yıl
Söyle açıklayayım bir adı var mı bilmiyorum: Tanrı'nın varlığına inaniyoru. Ama istekleri olduguna inanmıyorum.
Cevap sahibi+1 yıldeistsin yani
pek çok mesaj alacağını düşünüyorum.
20 Yorumlabi önemi olmasa o zarın orda ne işi var
52 Yorumla- +1 yıl
Senin beyninin de bir işi yok, mesela. Onun orada ne işi var?
+1 yılseviyorsan girersin
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği