Arkadaşlar sevgilimle 2 yıllık bir birlikteliğimiz var. Dün bulumamızda seninle tekme tokat sevişmek istiyorum dedim kızdı.:( neden böyle yapıyo sevgilim regl gününde böyle şeyler normalmidir?
Güncellemeler
+1 yıl
Yadım lütfen.:(
Sevgilime onunla sevişmek istediğimi söyledim neden kızdı?
otobüsün oluyim kornama gazıma frenime nereme denk gelirse bas dedim onada kızdı :( Karşıki binamıza taşın her akşam çırıl çıplak balkona çık beni kahret dedim onada kızdı ben hiç anlamıyom bu kızı :(
Basitleştir. Saçların ne güzel aşkım derken hafifçe okşa. Ruj sürerse rengi beğenip beğenmediğini söyle. Yanağı okşarken başparğanı dudağının kenarına dokundurturt sonra elini boynuna kaydır üstünede öpersen tam olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
dan diye söylersen tabi kızar.
nasıl söyliyim panpa :(
az bir iltifat et. yalnız olduğunuzdan emin ol. kendinden emin bir şekilde ima et. direk söyleme
otobüsün oluyim kornama gazıma frenime nereme denk gelirse bas dedim onada kızdı :(
Karşıki binamıza taşın her akşam çırıl çıplak balkona çık beni kahret dedim onada kızdı ben hiç anlamıyom bu kızı :(
Ben seni anlamıyorum. romantik olayım derken batırmışsın.
hadi yaa ne diyim o zaman ben :(
Basitleştir. Saçların ne güzel aşkım derken hafifçe okşa. Ruj sürerse rengi beğenip beğenmediğini söyle. Yanağı okşarken başparğanı dudağının kenarına dokundurturt sonra elini boynuna kaydır üstünede öpersen tam olur.