Kızlar diyelim ki fuckbuddy yaşamına karar verdiniz ve bir partner seçeceksiniz. Sizin için ideal fuckbuddy partnerinde hangi özellikler olmalı?
Herkes klasik "performansı iyi olsun" demesin. Daha da ayrıntıya girin, kişilik özelliği olarak da söyleyin.
Örnek olarak: güvenilirlik, zeka, sohbet edebilme, arkadaş çevresinden mi olsun yoksa hiç tanımadığınız biri mi, sosyal medyadan, sanaldan seçer misiniz, boyu posu önemli mi, kültür önemli mi, yaş fark eder mi?
Birinin sizin fuckbuddy'niz olması için ne gibi özelliklerini bulundurması lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
gün
Kızlar fuckbuddy seçiminizde neye dikkat edersiniz, hangi özelliklerin olmasına?
sanalda tanışmıştım son fuckbuddyimle ben ama ünlümsü biri fenomen sosyal medyada neyse tanıştık ettik para bol tabi muhabbet iyi e iyide seks yapıyoduk oluverdi yani genel olarak ilk önemli nokta seks uyumu sonrada para ve kültür en azından benle eşit olmalı yani
evet haklısın bunu demekte ama benim ilk fuckbuddy im burdanda farklı şehirlerdendik birde ona rağmen çok iyi anlaşıyorduk öncesinde mesajlarla konuşmalarla iyice tanıyı ondan sonra görüşmüştük. senin nerden oldu daha önce
o da böyle demişti başta sonra iyi ki yazmışım sana dedi. biraz böyle önyargılı bakıp mazeret bulmamak gerekiyor hayatta. ne demişler mazeret insanın kendine söylediği en büyük yalandır :) her türlü de konuşurduk dertleşmeler sabaha kadar sürerdi bazen ondan dolayı yazdım yorumuda buraya. derdimi dinlesin sözünde bir şeyler gizli sanki
neden hala susuyorsun. iç sesin ile mantığın farklı şeyler mi söylüyor. niye denemekten vazgeçiyorsun ki. bazı şeyler yaşanamadan bilinmez oysa. yoksa daha önce hiç olmadığı için mi bu tepkilerin.
En İyi Cevaplar