Erkek arkadaşım artık daha az boşalıyor?

2 yıllık düzenli ilişkimiz var. Cinsel hayatımız da düzenli. Haftada en az 3 kere yapıyoruz. Karşılıklı bir doyumsuzluğumuz var. Bunları abartmak için ya da övünmek için söylemiyorum. Gerçekten soruma cevap arıyorum. Lütfen dalga geçmeyin ya da konuyu trollemeyin.

Erkek arkadaşım 5-6 ay kadar önce boşaldığı zaman spermleri çok sert fışkırıyordu ve bir boşalmada 8-9 kez kasılıyordu. Genelde sürekli yatağın dışına, duvara falan sıçrardı ve temizlemek zorunda kalırdım. Ancak 5-6 ay kadar önce seviştiğimiz sırada az sperm geldi. Üstelik 1 haftadır hiç yapmamıştık. Beni aldatıyor sandım ilk başta. Ancak sonra sürekli birlikte geçirdiğimiz zamanlar oldu. Yani başkasının imkansız olduğu dönemler. O zamandan beri eskisi gibi şiddetli gelmiyor ve nispeten daha az sperm çıkıyor.

Bunu ona sorduğumda ben de bilmiyorum dedi. Sevişirken ve ilişki sırasında ateşimizde en ufak bir azalma yok. Eskisi gibi ten uyumumuz iyi durumda. Ancak neden böyle olmuş olavilir? 5-6 aydır işiyle alakalı ciddi sorunlar yaşıyor. Psikolojik olabilir mi acaba?

ciddi cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.
Erkek arkadaşım artık daha az boşalıyor?