İdealimizdeki gibi bir sevgili bulamıyoruz , biz kadınlar hep aldatılıyoruz , hiç sevilmiyoruz hep yalnızız.. Erkeklerin gönlünü hoş etmeye çalışıyoruz genede kenera itiliyoruz hep :(
Benimde aklıma böyle bişey geldi.. Realistik erkek manken de varmış kadınlar için.. ⤵ Böyle bişey satın alsak bayanlar? Nasıl olur kendimiz için :) ? Düşünsenize bir daha hiç bir erkek kalbinizi kıramayacak böylece :) ( tabi ki resmi sansürledim , ayıp çünkü)
üstelik , sadece cinsellik olarak da düşünmeyin bunu , lütfen.. Mesela buna tişört ve erkek pantolunu giydirip yanınıza oturtturup ona sarılabilirsiniz :) ve uzun cümleler kurup bişiler konuşabilirsiniz.. Üstelik " ne çok dırdır yaptın be " demez :) ille bekaretime bişi olmasın diyen hemcinslerim sadece penisine de sürtünebilirsiniz mankenin.. Kısıtlı düşünmeyin.. Nasıl fikir sonuç olarak?
ve siz beyler.. Böyle bişi satın alan kadına kötü gözle bakarmısınız?
seviyeli görüşler için teşekkürler.
Böyle birşey satın alırmıydınız hemcinslerim? Ve siz beyler bir kadın bunu satın alsa kötü gözle bakarmısınız?
Kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Ancak bana gore bir bayanın böyle bir şey almasında sakınca yok. Bu benim gorusum elbette.. Size ve hemcinslerinize böyle bir durumdan ötürü kötü bakan hemcinslerim , bence dönüp bir daha düşünsünler.. Özellikle yatağının altına , kıyafetlerin arasına , por. o varii , açık seçik bayan fotoğrafları koyan hemcinslerim.. Abeslik olacağını dusunmuyorum ancak. Siz yine de onunla pek konuşmayın. Çünkü bu durum sizi bir hayli yüzebilir. Siz bayanlar muhakkak ki karşıdan cevap beklersiniz her zaman..
Ben kötü bakmam. Bakan istediği şekilde bakabilir. Ve başkasının nasıl baktığı senin hayatını etkilemesin. Burada bana laf söyleyecek olanlarda var. Ama problem değil. Bu benim gorusum siz bana katilmayabilirsiniz.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence en mantıklısı düşünüyorsun. Evet dediklerinde haklısın. Öyle bir şey alan birisine kötü gözle bakmam ihtiyacı var derim susarım
230 tl di bu.. En son baktığımda.. Sence pahalı mı? Bence ucuz , çünkü realistik tıbbi plastikden , sağlıklıda hem biliosn plastikler kansorojen oluo..
Bence normal erkekler tarafından aldatılıp küfr hakaret işiteceğimize böyle bişiye para kıyıp almak daha iyi :)
Oyle mi ben 500-600e falan gormustum iyiymis o zaman. Ya hakaretmis erkekmis ondan degil de ben fanteziyi seviyorum bu da bir fantezi... Ya da bazen mast yaparak dahi istegimi azaltamıyorum...
neden kötü gözle bakalım en azından kadına şiddet yok kadına kötü davranma yok en azından boşalıp arkasını dönmüyor en azından bencil değil bence hayatta canın ne istiyorsa onu yap kimin ne yaptığı ne dediği umrunda olmasın
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eig seçmeseydim önce , kesinlikle seni seçersim eig.. Saol kardeş güzel düşüncen için..
Hele kadına şiddet kısmına gönülden katılıyorum.. Özenli görüşünüz için teşekkrler.
Ben böyle bir şey yapmam. Ruhu yok, hisleri yok bir nevi psikolojik rahatsızlık bu bahsettiğin sey. Şizofreniye benziyor 😄
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neden şizofrenlik olsun ki :/ 1 yıldır erkek arkadaşım vardı.. Sohbet ederdim dinlemezdi beni.. Kendi kendime konuşmuş değilmiyim yani bunca zaman :) tek farkı canlı olmasıydı.. Ama hep aldattı :( en azından bunla sevişmesen bile giydirir patlamış mısırla film izlerim diye düşündüm :(
Duygusalım.. Son bir yıldır gözümün yaşı kurumadı ağlamaktan.. Aldatıldım istenmiyorum sevilmiyorum.. Sohbet etsem dırdır oluyor :((( erkekler asla mutlu olmuyor.. Bıktım :/
oooo bu kadar şahsi algılama lütfen... erkekler böyle yapcak bişey yok kadınlar da bize göre biraz değişik önemli olan bunlaır bilip ona göre davranmak. Ama başına gelenler oldukça uç şeyler çok üzüldüm... yazmak istersen de dinlerim dır dır demem :)
Bu güne dek kaç tane sevgilim oldu.. Hiç mutlu olmadım. bir film bile izleyemedim patlamış mısırla birlikte :/ Bende bunu düşündüm :) Alıcam bundan 1 tane :)) bence teni falan çok hoş , temiz de hem bakirdir ohhh :D Esprimi de yapayım :)
En İyi Cevaplar