Kendini övdüğün ve Egonu tatmin etmeye çalıştığın şey çok itici. Şahsen biri bana hatta Erkek Arkadaşım bana ikidebir böyle Sorular sorsa, hiç affetmem ayrılırım. Zorla utanca sokarsınız siz adamı, yapmayın.
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Penisiyle övünen bir aciz daha ne büyüktü dersin gergedan şeyi sanki alt tarafı max16 cm kimi yiyorsunuz ya ezikler
Benim ovunulucek tek şeyin penisimin değil ayrıca pipi değil o y ile başlayan 6 harfli birşey çünkü pipi küçük şeylere denir:) Boyum 1.86 ve vücut geliştiren bir çocuğum söyledigin gibi dev gibi penisimde var:) Benim gibi birisiyle karşılaşmadığın için çok şansızsın.
Cunku baya abartmissin. Sanki bag bagislanmis gibi. Sende olan herkeste var. Kizin terbiyeszce konusman hosuna gitmiyo dahasi var mı bunun?
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ne buyuk ne kucuk. Biz orta ve kalin olanlari sevioruz. Buyuk uzun penis aci vereblr ve ovunulcek durumun yok kisa peniste cikar. Normal olsun kalin olsun yani anladn? Ayrica konusmaya bakilrsa kiz senle evlenmicek zaten soguk ve bikmis sekilde konusuo. Benm sevglm olsa sevsem overdim ama onu biktirmissin.
En İyi Cevaplar