Bana dokunması beni rahatlatıyor ama bundan vaz geçmek istiyorum çünkü ondan bana dokunmasını istemek beni utandırıyor?

Sevgilimle bir gün film izliyorduk evinde. Başımı omzuna koymuş televizyona bakıyordum. Her yer kapkaranlık olduğu için dibine girmiştim iyice. Normalde bana çok dokunan biri değildir. Sarılır öper saçımla oynar o kadar ama film izlerken (film de bilim kurguydu aşk maşk değil yani) bacaklarımı okşadı. Gülümsedim. Bana dokunması huzur vericiydi. Sonra oradan yukarı çıkarak şortumun içine soktu elini. Eli tam külotumun üzerindeydi. Yana kaykılarak "napıyosun?" Dedim. "Şşş" dedi sadece. "Ya napıyosun?" Diye bağırdım. Elini hızla çekti ve: "sana dokunamıyorum çünkü olmuyor kıyamıyorum. Seni tatmin edecek hiçbir şey yapamıyorum çünkü sana dokunduğumda irkiliyorsun. Sen bana dokunmuyorsun çünkü ben istemiyorum. Abi kıyamıyorum sana ya! Ama bu konuda zevk almanı, nasıl bir his olduğunu bilmeni istiyorum çünkü biliyorum arkadaşların erkek arkadaşlarıyla yaşadıklarını anlatırlarken senin anlatacağın bir şey yok bu yüzden biraz kötü hissediyorsun kendini. Denememe izin ver sadece" dedi ben de huylandığımı söyledim. Huylandığında bana sıkıca sarıl dedi. Utanıyorum dedim. Ben yapıyrum utanacağın bir şey yok. Dedi ve tekrar elini sokup beni okşamaya başladım. Bir süre sonra bir şey hissettim ve daha hızlı dokunmasını istedim ama hala yavaştı. Gözlerini kapa dedi kapadım ve daha hızlı oldu bir şey hissettimve bu iyi geldi. Erkek arkadaşımın bana dokunması alışkanlığım oldu. Artık hep dokunmasını istiyorum ama aynı zamanda da bundan vaz geçmek istiyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Bana dokunması beni rahatlatıyor ama bundan vaz geçmek istiyorum çünkü ondan bana dokunmasını istemek beni utandırıyor?