Gizli Üye(30-35)+1 yılAdet periyodunun kaçıncı günüydü? Şöyle varsayalım 28 günde bir adet gören ve 7 gün süren birinin yumurtlama tarihi 14. Ve 15. Güne gelir. Eğer yumurtlama tarihine denk gelmişse gerçi geri çekme yöntemini uygulamışsınz ama hamilelik ihtimali %2dir. Ama içinizde şüphe olduysa keşke 72 saat içinde doğum kontrol hapı aldaydınız. 1 ay bekleyin. Adet tarihinin üzerinden 7 gün geçsin idrar testi alın bakın. Ama daha erken öğrenmel istiyorsanız kan testi ile derhal öğrenebilirsiniz.
19 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiden sonra konuştuk. Daha yeni hastalığının bittiğini söyledi. Ertesi gün hapı alacaktık fakat kendisi istemedi. Metabolizmasını bozduğunu vb. söyledi. Sen kendinden eminsen almaya gerek yok dedi. Bende emindim ve emin değilim deyip canı sıkılmasın diye tamam o zaman dedim.
Cevap sahibi+1 yılAdetten hemen sonra ise yumurtlama olmaz. Çünkü rahim zaten bir önceki ayın yumurtalarını hala atamamış olur. İçine boşalma da olmadıysa kesinlikle içiniz rahat olsun. Ama dediğim gibi yine de korkunuz varsa bir kan tahlili yaptırmanızı tavsiye ederim. Geçmiş olsun.
Soran+1 yılTeşekkürler. Kan testini herhangi bir sağlık ocağında yapabilir miyiz?
Cevap sahibi+1 yılSağlık ocağı veya tıp merkezlerinde yaptırabilirsiniz.
Soran+1 yılTekrar rahatsız ediyorum fakat bu soruyu tekrar sordum ve ilişkiden 3 hafta önce hasta olduğunu söyledi. Bu hafta içinde adet olması gerekiyor şu an. Bu hafta kritik yani.
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi içinizin rahat etmesi bakımından yarın bir kan testi yaptırın. ya da bu hafta adet olmazsa 1 hafta daha bekleyip eczanelerde bulabileceğiniz idrar tahlili alın. Yalnız belirtmeliyim ki hamilelik belirtileri bu kadar erken ortaya çıkmaz. Psikolojik olabilir.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Geçmiş olsun.
- 2 ay
Bunuda yanıtlar mısınız. Birçoğunuza komik gelicektir eminim ki bahsettiğim olay ama stres yapıyorum o yüzden sorucam. Herhangi bir giriş çıkış olmadı vajinasıan. Sadece parmağımı soktum oraya ve kızlığı da bozulmadı fazla kurcalamadım. Olur da parmağıma sperm gelmişse diye (ki görmedim bile o da hissetmemiş) nolur nolmaz diye ella da kullanıldı sonraki 50. Saatte.72 saate kadar aktif etkili 120 saate kadar da etki gösterebilen bi ilaç zaten. Sevgilim normal regl olması gereken zamanından 1 gün önce regl oldu. Dediğine göre 2 gün aktif regl oldu. Ara kanamayla karıştırıyor olamaz yıllardır regl olan bi insan bilir zaten reglin nasıl olduğunu (kanama miktarı kanın rengi normal regl gibiymiş) . Ama 3. gün aniden kanaması kesilmiş 4. günde hafif kanama olmuş ara kanama kadar az da değil normal kanama kadar çokta değil sanırsam. Bugün yani 5. günde de kanaması olmamış. Kanamanın bi anda kesilmesi elladan dolayı deniyor yoğun hormon içerikli olduğundan. Ama internette birebir aynı örneği görmedim. Aşırı paronoyakça düşündüğümün farkındayım insanlar içine boşalıyorda hamile kalamıyor çok uçuk düşünüyorum ama aklıma takıldı. yapay zekalarda imkansız teorik açıdan dedi bu arada.(Hamile kalma ihtimalinin en yüksek olduğu günden 2 gün önce oldu olay ellada 50 saat sonra o gün alındı). Gene de onay bekliyorum insanlardan içimin rahatlaması için. Sadece tecrübeli olan bilir kişiler yazarsa sevinirim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdet tarihi gecikirse test yapın yinede belli olmaz, bidaha kondum kullanın..
04 Yorumla
Soran+1 yılKoli ile alacağım... Yeter ki bir şey çıkmasın.
Cevap sahibi+1 yıl😄😄 aferin
Soran+1 yılAldırma gibi bir şey söz konusu olduğunda maddi yardım alabileceğim kurum ya da kuruluş var mı kız arkadaşım için bildiğiniz?
Cevap sahibi+1 yılDaha ortada bişey yokken böyle Şeyler Düşünme
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Dediklerini yaptıysan kesinlikle hamilelik durumu olmaz.. Olursa eğer yeni bir İsa doğar demektir..
16 Yorumla
SoranTeşekkürler. Peki böyle bir şey söz konusu olursa İzmir'de nereye gitmeliyim?
Soran+1 yılSağ olun hocam, umarım hastanelere gitmeye gerek kalmaz.
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum. Vaktinizi çaldım, teşekkürler.
zevk suyunun hamile bırakma ihtimali az da olsa var
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hamile olma olasılığı var zevk suyundanda hamile kalınabiliyor eğer bu hafta içinde adet olmazsa çabucak kan testi yaptırın madem bu kadar tedirginsiniz neden kondom kullanmadınız şimdi kız hamile kalırsa nolcak bir şey yapmadan önce düşünmek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo değilde olursa ne yapacaksın hocam kıza sahip çıkacakmısın?
11 Yorumla
SoranTabii ki çıkacağım. Zaten bir seneyi aşkın ilişkimiz.
bosaldiktan sonra isedinmi?
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen evet bazen hayır. Ama penisimi iyice yıkadım, ayrıca içinde hiç bir şey kalmaması için bayağı bir sıkıp ne varsa çıkarmaya çalıştım ve temizledim.
Sonuç ne oldu?
00 Yorumlabelki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat